Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 09, 2010

ΛΕΤΕ ;;

Γράφει ο Γιώργος Κουτσογιαννέλης

Με τη σημερινή συνάντηση του Σταύρου Αδαμίδη με τον αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος, Νίκο Σηφουνάκη, ολοκληρώθηκαν τα ραντεβού των ανθρώπων της ΑΕΚ με τους εκπροσώπους της Πολιτείας. Εχει γίνει πλέον απολύτως κατανοητό το σοβαρά καταρτισμένο πλάνο ΠΑΕ και Ερασιτεχνικής για νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και δεν έχουν ακουστεί αντιρρήσεις από τα αρμόδια χείλη.

Για τη συναίνεση που διαπιστώνεται, ρόλο έχει παίξει φυσικά ο χαμηλός συντελεστής δόμησης που σέβεται το πλαίσιο της αστικής περιοχής, αλλά είναι βέβαιο ότι θα πρέπει να γίνουν κάποιες μικρές υπερβάσεις για χάρη της ΑΕΚ από την Πολιτεία, η οποία θα επωφεληθεί με τη σειρά της από το έργο. Μην τα ξαναλέμε και τα ξαναγράφουμε: Σε συνθήκες τόσο σκληρής κρίσης, σπανίως χτίζονται τέτοια έργα για να προσφερθούν θέσεις εργασίας και να τονωθεί η ανάπτυξη μιας περιοχής, επομένως όλοι πρέπει να είναι ικανοποιημένοι. Και έτσι δείχνουν... Για το ενδεχόμενο να υπάρξουν προσφυγές, η ΑΕΚ φαίνεται να έχει προετοιμαστεί (νομικά) αναλόγως...

Ολοι οι φίλοι του «Δικεφάλου» γνωρίζουν το σχέδιο για νέα γήπεδα (ποδοσφαιρικό και κλειστό γυμναστήριο) και είναι ενήμεροι για τις συναντήσεις που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα. Λίγοι όμως έχουν πραγματικά συνειδητοποιήσει πως αυτή τη φορά, η «Ενωση» είναι μια «ανάσα» από το να επιστρέψει σπίτι της! Η ΑΕΚ γυρίζει στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο στόχος να ξεκινήσουν τα έργα μέσα στο επόμενο έτος (ίσως το καλοκαίρι), δεν χαρακτηρίζεται απλώς ως εφικτός, αλλά επισημαίνεται και από επίσημα χείλη. Το δήλωσε και ο Σταύρος Αδαμίδης σήμερα. Η μεγάλη μερίδα του κόσμου δεν έχει συνειδητοποιήσει πως επιτέλους δρομολογείται σε φουλ ρυθμούς η κατασκευή ενός «κιτρινόμαυρου» σπιτιού που μπορεί να δώσει τεράστια ώθηση (αγωνιστική και οικονομική) στην ΑΕΚ, αλλά έτσι συμβαίνει πάντα με όλα τα σπουδαία πράγματα: Ερχονται ξαφνικά! Και δεν έχω κανένα πρόβλημα να... ομολογήσω πως ήμουν κι εγώ μεταξύ αυτών που αμφέβαλαν σοβαρά για το αν είναι δυνατόν να χτιστεί στη συγκεκριμένη περιοχή γήπεδο που θα φτάνει σε χωρητικότητα τις 30.000 θέσεις. Η Πολιτεία δεν το διαψεύδει, θα το διαψεύσουμε εμείς;

Προφανώς, βέβαια, και έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα προκύψει η χρηματοδότηση του έργου κι αν πετύχει ο Σταύρος Αδαμίδης το 60(τραπεζικά κεφάλαια)-40(ιδιωτικά) που σκέφτεται. Για να έχουν αφιερώσει όμως στην ΑΕΚ (ΠΑΕ, Ερασιτεχνική, αρχιτέκτονες, πολεοδόμοι, νομικοί, συγκοινωνιολόγοι κλπ.) κάτι... χιλιάδες ώρες εργασίας στο σχέδιο της Νέας Φιλαδέλφειας, ούτε ως (κακόγουστο) αστείο δεν μπορούμε να δεχθούμε ότι το θέμα είναι πιθανό να «κολλήσει» στη χρηματοδότηση.

Γνωρίζουμε εξάλλου πως ο βασικός μέτοχος της ΠΑΕ, Πέτρος Παππάς, θα ήθελε να επενδύσει σ' αυτό το έργο ζωής. Οπως και να' χει, για το εξίσου σοβαρό ζήτημα της χρηματοδότησης μένουμε στις δεσμεύσεις της διοίκησης ότι τα λεφτά θα βρεθούν, τις καταγράφουμε και περιμένουμε την υλοποίησή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002