Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 17, 2010

ΣΦΗΝΑΚΙΑ ..ΜΕΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ...

@ Όταν παίζει με ομαδάρες τύπου Ζενίθ, έστω κι αν παίζουν στο ρελαντί, για να καταφέρεις να πάρεις το αποτέλεσμα που θέλεις πρέπει να τα κάνεις όλα σωστά. Η ΑΕΚ δεν τα έκανε. Μέσα σε ένα τρίλεπτο τέλειωσαν όλα. Ο Σκόκο, που έπαιζε σχεδόν μόνος του, πήρε το πέναλτι που αν γινόταν γκολ σχεδόν σίγουρα θα χάριζε στην ΑΕΚ την πρόκριση. Εστω και με ισοπαλία.
@ Το πέναλτι χάθηκε λοιπόν από τον Μπλάνκο που σχεδόν πάντα τα βάζει και χωρίς να συνέλθει η ΑΕΚ πριν προλάβει να βγει το ημίχρονο, που η ανάπαυλα με 0-0 θα ήταν ευεργετική, έφαγε το γκολ που ξεκινάει από το απίστευτα επιπόλαιο, για έναν τόσο υπεύθυνο ποδοσφαιριστή, λάθος του Λύμπε. Από εκεί και πέρα ήταν βουνό η ανατροπή. Παρόλα αυτά η ΑΕΚ χάρη και στην είσοδο του Μπερνς πάλεψε για το 1-1 όμως το εκπληκτικό δεύτερο γκολ των Ρώσων τέλειωσε το παιχνίδι. Οι αλλαγές του Χιμένεθ, κυρίως η δεύτερη και η τρίτη, είχαν φοβερό ρίσκο αλλά όταν χάνεις με 0-2 σε παιχνίδι που θέλεις ισοπαλία το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ρισκάρεις. Αυτό έκανε ο Χιμένεθ. Ηταν τρομερά δύσκολο να δικαιωθεί και δεν δικαιώθηκε. Τουλάχιστον δεν έμεινε να παρακολουθεί άλαλος και προστατεύοντας τον εαυτό του πίσω από τις αδυναμίες της ομάδας του. Ο Ισπανός κάνει λάθη και θα κάνει κι άλλα όμως όλα του τα λάθη είναι λάθη πάνω στην προσπάθεια για το καλύτερα. Τον προτιμώ από έναν παραδομένο προπονητή. Γιατί μου δίνει την ελπίδα πως θα δώσει τεράστια μάχη μέχρι να τα καταφέρει. Δεν θα σηκώσει τα χέρια ψηλά. Και η ΑΕΚ στο σημείο που είναι χρειάζεται πάνω από όλα πολεμιστές. Οι ευθυνόφοβοι δεν χωράνε σε αυτή την ομάδα. Δεν μπορούν να κρυφτούν.
 
@ Δυστυχώς η ΑΕΚ έφτασε τόσο κοντά αλλά δεν τα κατάφερε. Το 2006 έπεσε στην αδιάφορη Μίλαν που άνοιξε τα πόδια στην Λιλ, χθές έπεσε στην... αδιάφθορη Ζενίτ, ένα «θ» κάνει όλη την διαφορά, που δεν λύσσαξε σίγουρα αλλά έπαιξε το παιχνίδι της απλά στο ρελαντί. Οι άνθρωποι ήρθαν απλά να παίξουν την μπάλα τους, που την ξέρουν και πολύ καλά, χωρίς άγχος, πίεση και ιδιαίτερο ζόρι και ότι βγει. Για μια ΑΕΚ που δεν μπόρεσε να σκοράρει με πέναλτι και που χάρισε το πρώτο γκολ δυστυχώς το ρελαντί της καλύτερης ομάδας της διοργάνωσης έφτανε και περίσσευε.
 
@ Από εκεί και πέρα ισχύει ότι λέγαμε και μετά το 4-0 με την Λάρισα, ότι λέμε γενικώς. Η ΑΕΚ χρειάζεται επειγόντως δύο ακραία μπακ που να μπορούν να συμμετάσχουν και στο επιθετικό κομμάτι, ένα κεντρικό χαφ καλύτερο από τον Καφέ και έναν ακραίο μεσοεπιθετικό καλύτερο από Λεονάρντο και Μπερνς. Αν η διοίκηση και η ιδιοκτησία της ΑΕΚ θέλουν να επενδύσουν στον Χιμένεθ πραγματικά πρέπει να κάνουν τα στοιχειώδη. Αυτά είναι τα στοιχειώδη. Και ο προγραμματισμός μιας ομάδας επιπέδου ΑΕΚ δεν μπορεί να εξαρτάται από το αν θα περάσει ή όχι και θα πάρει κάποια χρήματα περισσότερα. Αν υπάρχει προγραμματισμός της διοίκησης, αν υπάρχει όραμα τώρα, που φάνηκαν ακόμη περισσότερο οι χτυπητές ελλείψεις, θα πρέπει να γίνει άμεσα αυτό που πρέπει. Αυτό που χρειάζεται. Αν τα ρίξουμε στον... Μπλάνκο ή στον Λύμπε και τον Γενάρη δεν δοθεί ούτε... ευρώ για μεταγραφές τότε η χθεσινή νύχτα θα είναι... όμορφη μπροστά σε αυτά που θα δούμε. 

ΠΗΓΗ :  www.aek365.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002