Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 17, 2010

ΔΗΛΩΣΕΙΣ...ΧΙΜΕΝΕΘ..

Την απόλυτη στήριξή τους προς τον «γενναίο» Ισμαέλ Μπλάνκο που πήρε την ευθύνη και εκτελεσε το πέναλτι, άσχετα αν το έχασε, προσέφερε μέσω των δηλώσεων του στη συνέντευξη Τύπου ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός μίλησε με ρεαλισμό, αναφέρθηκε στο θέμα του γηπέδου, ενώ τόνισε ότι η ομάδα χρειάζεται δουλειά ακόμη για να φτάσει σε επίπεδα ανάλογα με εκείνα της Ζενίτ. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μανόλο Χιμένεθ:
Μετά από ένα τόσο δύσκολο πώς μπορεί να βρει η ΑΕΚ ψυχολογία για τη συνέχεια;
«Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Παίζαμε τη συνέχειά μας στο θεσμό που ήταν ανώτερη από μας. Φαίνεται και από το σκορ. Είναι πολλά αυτά που πρέπει να κάνουμε για να φτάσουμε στο επίπεδο της Ζενίτ. Δεν έχω όμως καμία ευθύνη να ρίξω στους παίκτες μου. Στο 40' η Ζενίτ δεν είχε φτάσει στο τέρμα μας. Χάσαμε το πέναλτι και στο 43', στην πρώτη τους ευκαιρία δεχθήκαμε γκολ. Ήταν πολύ μεγάλο το πλεονέκτημα για μία ομάδα τόσο δυνατή. Αυτό είπα στους παίκτες μου: ότι τα έδωσαν όλα στον αγωνιστικό χώρο. Κατέβασαν τα χέρια όταν δεχθήκαμε και το τρίτο γκολ. Ήταν καλύτεροί μας. Αυτό που κάνουμε είναι να πατάμε στη γη και να δούμε τη συνέχεια. Μόνο με την πραγματικότητα και την αλήθεια μπορείς να ανεβάσεις το ηθικό των παικτών: Χάσαμε σήμερα από τη Ζενίτ επειδή ήταν καλύτερη».
Η Ζενίτ ναι είναι καλύτερη, αλλά δεν είναι οξύμωρο ότι η ΑΕΚ δέχθηκε γκολ στην πρώτη ευκαιρία;
«Όταν δεν τιμωρείς μία ομάδα σαν τη Ζενίτ, είναι μετά δύσκολο να πάρεις έστω και ισοπαλία. Έχουμε δει πολλά ματς της Ζενίτ και ποτέ δεν έχει συγχωρέσει αντίπαλο. Αν δεν τους σκοτώσεις το πληρώνεις μετά. Το πέναλτι το χάνει ο Μπλάνκο γιατί αυτός εκτέλεσε το πέναλτι. Πέναλτι χάνουν οι παίκτες που είναι γενναίοι και εκτελούν τα πέναλτι. Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία να δώσουμε πάθος στον κοσμο μας. Ήταν σκληρό παιχνίδι και μία ήττα πολύ σκληρή».
Ο Μάκος σας ζήτησε αλλαγή ή ήταν λόγοι τακτικής;
«Ο Μάκος βγήκε για τακτική. Έπρεπε να μπουν επιθετικοί παίκτες. Με το 0-2 ήταν δύσκολο να γυρίσουμε το παιχνίδι. Τα μηνύματα που θέλαμε να στείλουμε στους υπόλοιπους να κυνηγήσουν το γκολ. Όταν δίνεις χώρους στη Ζενίτ τους εκμεταλλεύεται».
Περιμένατε κάτι περισσότερο από τους παίκτες σε πάθος, σε ένταση;
«Το είπα πριν το παιχνίδι: Για μένα η Ζενίτ είναι μία από τις καλύτερες 10 ομάδες στην Ευρώπη. Δεν υπερβάλω καθόλου. Η συμπεριφορά των παικτών σήμερα είναι να τα δώσουν όλα και το έκαναν. Έκαναν λάθη! Βεβαίως. Αλλά δεν είναι κάτι καινούργιο. Πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα».
Μετά την εμφάνιση με τη Λάρισα χτύπησε κάποιο... καμπανάκι;
«Μακάρι να παίζαμε άσχημα πολλές φορές και να κερδίζαμε! Με τη Λάρισα είχαμε και καλές και κακές στιγμές , αλλά κερδίσαμε 4-0. Μακάρι να κάναμε και σήμερα το ίδιο».
Πλέον ποιοι είναι οι στόχοι της ΑΕΚ; Και, ο αποκλεισμός αλλάζει κάτι στον μεταγραφικό σχεδιασμό;
«Στόχος είναι να παίζουμε πάντα για τη νίκη. Το επίπεδο της ομάδας, όπως και οι απαιτήσεις θα πηγαίνουν μέρα με την ημέρα. Ειλικρινά η ΑΕΚ είναι μία ομάδα με μεγάλη ιστορία. Αλλά πρέπει να βελτιωθεί πάρα πολύ, γιατί έχει χάσει κάτι από τη δύναμή της. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος από το να δουλεύουμε. Ας βγάλουμε όμως τις μάσκες και να δούμε ότι χάσαμε από μία καλύτερη ομάδα. Δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε για τις μεταγραφές. Οι μεταγραφές θα πάνε με πολλά θέματα».
Θα προτιμούσατε να παίζει η ΑΕΚ σε ένα μικρότερο γήπεδο;
«Πιστεύω πως ναι. Και η ΑΕΚ έχει μπει σε μία τέτοια διαδικασία. Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στους φιλάθλους μας. Όμως σε ένα τέτοιο χώρο μεγάλο, ακόμη και οι φωνές τους δεν είχαν την επιρροή που θα είχαμε αν ήταν μικρότερο. Ίσως σε ένα γήπεδο μικρότερο, με τον κόσμο που είχαμε σήμερα η Ζενίτ δεν θα ήταν άνετη. Γίνεται όμως μία προσπάθεια. Για να γίνει χρειάζονται θυσίες και λεφτά. Όμως σίγουρα η ΑΕΚ θα ήταν πιο δυνατή, σε ένα μικρό γήπεδο. Δεν είναι βέβαια δικαιολογία για απόψε».
Στο 4-3-3 δώσατε εντολή στον Μπλάνκο να παίζει δεξιά ή πιο κοντά στον Λυμπερόπουλο;
«Θεωρώ ότι ανησυχείτε πολύ για τα... νούμερα. Και από δεξιά σκοράρουν. Όπως και ο Βίγια είναι πρώτος σκόρερ στην Ισπανία, παίζει δεξιά, αριστερά. Ο Μπλάνκο με τον Ολυμπιακό είχε παίξει περισσότερο δεξιά και έβαλε το γκολ. Πρέπει να φέρω υπολογιστή μαζί μου σε λίγο...».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002