Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 27, 2010

AYTOΣ ΘΕΛΕΙ..ΛΕΕΙ....AEK..ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ;;

YT
Την περίπτωση του Γιάννη Μανιάτη εξετάζουν «ζεστά» στη διοίκηση της ΑΕΚ και δεν αποκλείεται εντός των προσεχών ημερών (ακόμα και πριν ανοίξει επίσημα η μεταγραφική περίοδος) να κατατεθεί συγκεκριμένη πρόταση στον Πανιώνιο, για την απόκτησή του. Ο Μανόλο Χιμένει γνωρίζει τον ποδοσφαιριστή (πρόλαβε και να τον αντιμετωπίσει) και το όνομά του βρίσκεται αρκετά ψηλά στη μεταγραφική του λίστα. Για αυτό άλλωστε στην Ένωση είναι διατεθειμένοι να κάνουν, αν χρειαστεί και υπέρβαση, προκειμένου να ντύσουν στα κιτρινόμαυρα, έναν από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές στην χώρα μας, για το δεξί άκρο της άμυνας, λύνοντας έτσι το πρόβλημα σε μία θέση που η ομάδα ταλαιπωρείται για πολλά χρόνια (εξαίρεση ο Αραούχο, όσο έπαιξε).
Η ΑΕΚ όμως δεν παίζει μόνη της. Το συμβόλαιο του Μανιάτη λήγει το καλοκαίρι και είναι λογικό «μνηστήρες» από την Ελλάδα, αλλά και από την Ευρώπη, να καλοβλέπουν την περίπτωσή του. Για αυτό αν η Ένωση θέλει να τους προλάβει, θα πρέπει να κινηθεί την χειμερινή μεταγραφική περίοδο και ας χρειαστεί να πληρώσει τον Πανιώνιο. Μπορεί ο Ολυμπιακός να φέρεται πως έχει προβάδισμα για την συγκεκριμένη μεταγραφή (κάποιοι παρουσιάζουν τον Μήτρογλου ως αρχή της συνεργασίας των δύο ομάδων), λόγω των φιλικών και επαγγελματικών σχέσεων που έχει ο Γεράσιμος Βεντούρης, που ανέλαβε την προεδρία, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ωστόσο, το μόνο σίγουρο είναι πως πρωτίστως θα κοιτάξει το συμφέρον της ομάδας του.
Και η ΑΕΚ σε αυτή την προσπάθεια, έχει δύο «όπλα» με το μέρος της. Το πρώτο είναι η πολύ καλή πρόταση που ετοιμάζει, προσφέροντας κάποιο ποσό στους «κυανέρυθρους», δίνοντας μία ακόμα βαθιά ανάσα στα ταμεία τους, αλλά και «έμψυχα ανταλλάγματα», στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα της Νέας Σμύρνης, να σώσει τη χρονιά. Και όλα αυτά τώρα και όχι το καλοκαίρι, που θέλει ο Ολυμπιακός (χωρίς να πληρώσει μάλιστα τον Πανιώνιο). Το δεύτερο και εξίσου σημαντικό πλεονέκτημα που έχει η Ένωση, είναι η επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα που θα αγωνίζεται βασικός και όχι να βλέπει τα παιχνίδια από τον πάγκο.
Ο 24χρονος άσος γνωρίζει εδώ και καιρό πως η ομάδα του, του έχει βάλει «πωλητήριο» και ο εκπρόσωπός του έψαχνε προτάσεις από το εξωτερικό, με σκοπό το καλοκαίρι να αφήσει τα ελληνικά γήπεδα. Αυτή ήταν και η βασική του επιθυμία, παρόλο που γνώριζε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Και αυτό γιατί σε μία ομάδα όπως είναι αυτή του Πειραιά, κανείς δεν θα μπορούσε να του εγγυηθεί θέση στο βασικό σχήμα. Πλέον, με την ΑΕΚ να μπαίνει στο «κόλπο», που θα έχει μία εξασφαλισμένη θέση (βάσει των όσων έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα), δεν θα είχε πρόβλημα να συζητήσει μία τέτοια προοπτική, παραμένοντας στα γήπεδα της Σούπερ Λιγκ.
Παράλληλα, εφόσον τα πράγματα κυλήσουν ομαλά, δεν θα χρειαστεί να περιμένει το καλοκαίρι για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, έχοντας αυτό το άγχος. Κάτι που έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή, σε αυτή την ηλικία που είναι ο Μανιάτης, σίγουρα αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο. Όσο για τις σχέσεις που έχουν οι δύο ΠΑΕ, μετά την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Τσακίρη, που ήταν άλλωστε αυτός που δημιουργούσε μονίμως προβλήματα, έχουν αποκατασταθεί και πλέον υπάρχει «γέφυρα» επικοινωνίας. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο Βεντούρης ήταν αυτός που είχε δώσει το «OK» στην ΑΕΚ να χρησιμοποιήσει το γήπεδο της Νέας Σμύρνης για το παιχνίδι με την Νταντί και τάχθηκε κατά των «Πανθήρων» με τις ενέργειες τους να καταστρέψουν το χορτάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002