Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Δεκεμβρίου 19, 2010

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ;;

Ένα ναυάγιο που πνίγηκε στον Θερμαϊκό θύμισε η ΑΕΚ σήμερα. Ήττα με 2-0 από τον Ηρακλή με κάτω τα χέρια και η Ένωση συνεχίζει να προβληματίζει με την εικόνα της. Χρειάζονται σίγουρα μεταγραφές, αναμφίβολα ο προπονητής θέλει καλύτερα όπλα στο οπλοστάσιό του και χρόνο ακόμη για να κριθεί - και η διοίκηση καλείται να κάνει το χρέος της για να του δώσει ό,τι χρειαστεί -, ωστόσο δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε τα πολλά λάθη που έγιναν στο Καυτανζόγλειο τόσο από τον ίδιο τον Χιμένεθ όσο και από τους παίκτες. Αρχικά η διάταξη (4-3-3) με τα τρία αμυντικά χαφ απέναντι σε ομάδες που περιμένουν στο μισό γήπεδο (όπως ο Ηρακλής στο σημερινό παιχνίδι, πριν... καταλάβει ότι δεν αξίζει να περιμένει την ακίνδυνη ΑΕΚ στο μισό γήπεδο) δεν ενδείκνυται, ωστόσο ο Ισπανός το επέλεξε για 45λεπτά. Λάθος μπορεί να θεωρηθεί και η μη χρησιμοποίηση του Σάχα στην ενδεκάδα, ο οποίος αν και δεν είχε πρόβλημα τραυματισμού έμεινε στον πάγκο. Οι συνεχές αλλαγές κάτω από τα δοκάρια δεν βοηθούν ούτε τον Αραμπατζή αλλά ούτε και τον Αργεντινό. Τεράστιες όμως είναι οι ευθύνες και των παικτών: Ο Μανωλάς δείχνει να πηγαίνει... βαριεστημένα πάνω στη φάση (ένας έμπειρος και φτασμένος αμυντικός θα... έτρωγε τον αντίπαλο σε αυτό το σημείο) που προέρχεται το 1-0 για τον Ηρακλή, ο Γκέντσογλου κάνει επιπόλαιο λάθος στο 2-0, ο Λεονάρντο έχει μεγάλο πρόβλημα στα κόρνερ να... περάσει τη μπάλα από το πρώτο δοκάρι, ενώ ο Ντιόπ έδειξε εκτός γηπέδου και ορθώς αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο. Και όλα αυτά τη στιγμή που ο Καφές δείχνει ακόμη επηρεασμένος από τον πρόσφατο τραυματισμό του. Σαν να μην έλειψαν όλα αυτά ήρθε και η απόφαση του Χιμένεθ στο 2-0 να βγάλει τον μοναδικό παίκτη που έδειχνε λίγο διάθεση παραπάνω από τους υπολοίπους, τον Νάτσο Σκόκο.
Πέρασαν τα 45λεπτά και το μόνο καλό επιθετικά που έκανε η ΑΕΚ ήταν δύο σουτ του Νάτσο Σκόκο. Από εκεί και πέρα, τέλος! Ένα τεράστιο μηδέν οργανωτικά, δημιουργικά, με τεράστια προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας, χωρίς έμπνευση, χωρίς κάτι το απρόβλεπτο. Το «πλάνο» της ΑΕΚ ήταν να πάρει τη μπάλα ο Σκόκο κι αν του βγει κάτι καλό, έχει καλώς... Διαφορετικά; Στην τύχη. Εύλογα λοιπόν και έπειτα από όλα αυτά είδαμε μία κάκιστη ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο. Με τον Δέλλα μάλιστα να δείχνει ο κορυφαίος της στο γήπεδο, αφού ήταν αυτός που «καθάρισε» της περισσότερες φάσεις μέσα στην περιοχή της Ένωσης και δεν ήταν λίγες... Το τεράστιο πρόβλημα της ΑΕΚ ήταν στο κέντρο. Εκεί όπου το 4-3-3 δεν λειτούργησε με τον Ντιόπ να κάνει τραγικό παιχνίδι και τους Γκέντσογλου, Καφέ να μην μπορούν να κρατήσουν τη μπάλα και να προωθήσουν τη μπάλα. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να φαίνεται ανήμπορος στην επίθεση ο Λυμπερόπουλος, ενώ ο Λεονάρντο να μην πάρει ούτε μία φορά τη μπάλα σε ολόκληρο το ημίχρονο, άσχετα αν ο Χιμένεθ τον άλλαζε συνεχώς πλευρές με τον Σκόκο. Αμυντικά η ΑΕΚ έδειξε τεράστιο πρόβλημα από τα δεξιά. Εκεί όπου ο Ηρακλής στο πρώτο 20λεπτο κυρίως αλώνιζε, εκμεταλλευόμενος τη συχνή παρουσία του Γιάχιτς πάνω τη σέντρα, την όχι και τόσο γρήγορη επιστροφή του και τις ελάχιστες βοήθειες που είχε από τα εξτρέμ. Ούτε βέβαια ο Ηρακλής είχε τη μεγάλη φάση. Είχε όμως τη στιγμή που άλλαξε τη ροή του αγώνα. Μετά από κόρνερ, στο 41' φάνηκε η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης στην άμυνα και ειδικά από τους Αραμπατζή και Μανωλά. Ο πρώτος έκανε άστοχη έξοδο, ο δεύτερος μέσα στην περιοχή πήγε χαλαρά πάνω στη φάση με αποτέλεσμα ο Κατσίκας να γυρίσει τη μπάλα και ο κορυφαίος του Ηρακλή, Ντάνι, από κοντά να κάνει το 1-0. Ήταν λογική τέτοια ροή του αγώνα, καθώς η ΑΕΚ έδειχνε απούσα από το γήπεδο...
Με την επανάληψη ο Χιμένεθ κάνει μία σωστή αλλαγή. Περνά στη θέση του Ντιόπ στον Μπλάνκο, αλλάζοντας το σύστημα σε 4-2-3-1. Η ΑΕΚ έδειξε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο. Μπήκε αποφασισμένη να κάνει κάτι καλό. Έδειξε να αφήνει το τραγικό της αγωνιστικό πρόσωπο στα αποδυτήρια. Όμως η μοίρα της σε αυτό το παιχνίδι έδειξε να είναι γραμμένη με τον χειρότερο τρόπο. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχασε μία συγκλονιστική ευκαιρία στο 57' όταν εξ επαφής με κεφαλιά δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα (φάσεις από αυτές που η κλάση του Λυμπερόπουλου δεν επιτρέπεται να χάνονται) και ένα λεπτό αργότερα, ήρθε ο Παπαστεριανός να κλέψει τη μπάλα από τον Γκέντσογλου στο κέντρο, να βρει άδεια την άμυνα της ΑΕΚ, τον Αραμπατζή εκτός εστία και με ένα ασύλληπτο σουτ να «κρεμάει» τον τερματοφύλακα της Ένωσης κάνοντας το 2-0.
Η εξέλιξη αυτή έκανε τον Μανόλο Χιμένεθ να αντιδράσει επιπόλαια και να κάνει ίσως το μεγαλύτερο λάθος του σήμερα! Πέρασε αμέσως εκτός αγώνα τον Νάτσο Σκόκο, τον μοναδικό παίκτη της ΑΕΚ που έδειχνε να μπορεί να κάτι κάλο επιθετικά, περνώντας στο γήπεδο τον Τζιμπούρ. Η Ένωση και μετά το 2-0 έδειξε να μην έχει αγωνιστικό πλάνο αντίδραση. Ο Ηρακλής με το σοβαρό πλεονέκτημα που είχε κράτησε άνετα το σκορ μέχρι το φινάλε, επιτρέποντας στην ΑΕΚ να έχει μόνο μία ανούσια κατοχή και να παίζει μόνο με γιόμες. Δεν βάζεις έτσι γκολ. Δεν μπορείς να γυρίσεις έτσι το παιχνίδι. Ακόμη και η αλλαγή του Γκερέιρο στο 70΄στη θέση του Γκέντσογλου, ήταν χωρίς κανένα αποτέλεσμα αφού ο Πολωνός φάνηκε μόνο όταν... σηκώθηκε το ταμπελάκι με τον αριθμό του τη στιγμή που περνούσε στο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002