Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Μαΐου 10, 2011

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΔΑΜΙΔΗ..

Αυτό που περίμενε ο κόσμος και είχε ουσιαστικά προειδοποιήσει και ο ίδιος ο Αδαμίδης, στις τελευταίες δημόσιες τοποθετήσεις του, έγινε σήμερα το μεσημέρι πράξη. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, αναφέρθηκε στην οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην εταιρία, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένας επενδυτής ή «συμπαίκτης» που ενδιαφέρεται να μπει στην ΠΑΕ και τόνισε πως ο μόνος που μπορεί να σώσει την ομάδα, στην παρούσα φάση, είναι ο κόσμος της. Ωστόσο, παρ' ότι ο ίδιος είχε φροντίσει να επικοινωνήσει, πως μέσα από αυτή τη συνέντευξη Τύπου, οι φίλοι της ομάδας θα γινόντουσαν σοφότεροι για την υπάρχουσα κατάσταση, τελικά τίποτα τέτοιο δεν συνέβη.
Ο Αδαμίδης, όχι μόνο δεν απέδωσε τις ευθύνες στους υπαίτιους αυτής της τραγικής κατάστασης, όπως την εξήγησε στους εκπροσώπους του Τύπου, αλλά ουσιαστικά έβγαλε... λάδι όσους έφεραν την ΠΑΕ σε αυτό το σημείο. Παράλληλα και αφού ουσιαστικά άνοιξε τον δρόμο στους Supporters για το πλάνο της επόμενης μέρας που έχουν ετοιμάσει και αναμένεται να το παρουσιάσουν, έφερε τους Ενωσίτες σε ακόμα πιο... δύσκολη θέση, τονίζοντας πως το συγκεκριμένο εγχείρημα αποτελεί μονόδρομο, ενώ την ίδια ώρα δεν υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο, σε περίπτωση που «ναυαγήσει» και η τελευταία σανίδα σωτηρίας.
Ταυτόχρονα, κάλυψε για ακόμα μία φορά τους Πέτρο Παππά και Νίκο Νοτιά, τονίζοντας πως είναι στην «καλή» τους θέληση να καλύψουν την «τρύπα» της φετινής περιόδου, η οποία δημιουργήθηκε και από τους ίδιους, χωρίς ωστόσο να μπορεί να δώσει καμία εγγύηση ότι θα το κάνουν, την στιγμή που η ΠΑΕ θα πρέπει να πληρώσει ένα ποσό κοντά στα 6 εκ. ευρώ, στις 30 Ιουνίου, προκειμένου να μην την τιμωρήσει η ΟΥΕΦΑ. Ουσιαστικά λοιπόν έφερε τον κόσμο προ τετελεσμένου γεγονότος, ρίχνοντας πάνω του ένα δυσβάσταχτο φορτίο, το οποίο και δεν είναι υποχρεωμένος και να «κουβαλήσει», παρόλο που ο πρόεδρος της ΑΕΚ ξεκαθάρισε πως είναι και η τελευταία ελπίδα για τη σωτηρία της ομάδας.
Στην αρχή της συνέντευξής του, ο Σταύρος Αδαμίδης παρουσίασε κάποια από τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ: «Ο σκοπός της παρούσας συνέντευξης Τύπου είναι να αποτυπωθεί η κατάσταση στην ΑΕΚ. Σήμερα θα μιλήσουμε ανοιχτά όπως κάνουμε από την πρώτη στιγμή. Σήμερα θα κλείσουμε το κεφάλαιο διοικητικό. Στόχος η ακριβής οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ ΑΕΚ. Οι στόχοι που είχαμε θέσει από την αρχή ήταν: 1) να καταλάβουμε την ακριβή οικονομική θέση της ΑΕΚ 2) να καταλάβουμε τα δομικά ελαττώματα και γιατί η επένδυση δεν είχε τα αποτελέσματα 3) να θέσουμε τις βάσεις για την εξυγίανση και την αγωνιστική ανάταση της ομάδας.
Αφού είχαμε σαφή εικόνα για τα προηγούμενα χρόνια, προσπαθήσαμε μέσα σε αυτό τον χρόνο και καταφέραμε τα εξής. Να σταματήσουμε την οικονομική αιμορραγία της ΑΕΚ. Να ολοκληρωθεί ένα έργο πνοής, με πρωτεργάτη τον Νοτιά, όπως είναι το προπονητικό κέντρο και η μετακόμιση τον γραφείων μας εκεί. Να ξεκινήσουμε τις διεργασίες για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Να έχουμε λόγο στα κέντρα αποφάσεων και τελευταίο να επιστρέψουμε στις κατακτήσεις τίτλων όπως έγινε με το φετινό Κύπελλο.
Προσαρμοζόμαστε καθημερινά στα νέα δεδομένα. Στοχεύουμε στην επιπρόσθετη μείωση των εξόδων, σε αναδιάρθρωση του ρόστερ με μείωση 15-20%, σε μια ακόμη πιο ελληνική ΑΕΚ με προσθήκη νέων ποδοσφαιριστών από τον ελληνικό χώρο, σε άμεση επαναδιαπραγμάτευση με όλους τους συνεργάτες της ΠΑΕ και στην καταπολέμηση της βίας. Θέλουμε να ισοσκελίσουμε τα οικονομικά της ΠΑΕ εντός 24-30 μηνών. 

ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ AEK365.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002