Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Μαΐου 27, 2011

O AΔΑΜΙΔΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ..

Για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν: «Ο προγραμματισμός έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό. Κάναμε τον αγωνιστικό σχεδιασμό και ξεκινήσαμε σήμερα ανανεώνοντας το συμβόλαιο του Γεωργέα. Ένα παιδί που αγαπάει την ΑΕΚ. Αποφάσισε να συνεχίσει και να κλείσει την καριέρα του».
Για Χιμένεθ: «Είχε μία ανασφάλεια, ιδίως μετά τον Μάρτη αφού δεν ήξερα αν θα συνεχίσει η διοίκηση. Του είπαμε ότι θα συνεχίζαμε. Μιλήσαμε ειλικρινά. Το ήθελα. Του είπαμε αλήθειες για τα οικονομικά δεδομένα. Ξέρει και ο ίδιος πως θα πορευθεί. Πρέπει να δημιουργήσει μία υγιεί ομάδα. Να φτάσει η ομάδα σε ένα σημείο ώστε να έσοδα και έξοδα να ισοσκελιστούν. Πρέπει να κάνουμε μία ομάδα ελληνική, ελπιδοφόρους παίκτες, παίκτες που θα έρθουν από το εξωτερικό με ποιότητα. Η ομάδα να αποκτήσει δύναμη και ταχύτητα. Πρέπει να δημιουργηθεί μία ομάδα που να... φτύνει αίμα»
Πόσο απογοητεύτηκε ο Χιμένεθ απ' όσα έζησε; «Ένα από τα πρώτα πράγματα που είπα στον κ. Χιμένεθ προσπάθησα να του εξηγήσω το DNA της ΑΕΚ. Του είπε τον Οκτώβρη ότι η ΑΕΚ είναι εκτός κατεστημένου. Ότι η ΑΕΚ παλεύει και έχει φωνή. Ότι είμαστε μόνοι μας εναντίον όλων. Στο τέλος το κατάλαβε ακόμα περισσότερο. Εκτός αυτών των συνθηκών, τα κρούσματα βίας που είχαμε. Τα απεχθανόμαστε και σίγουρα τον απογοήτευσαν. Για ακόμα μία φορά φέτος θέλουμε να απομακρύνουμε τη βία.
Η σχέση ΠΑΕ οπαδών: «Έχουμε ξεκαθαρίσει στους οργανωμένους ότι η θέση τους είναι στην εξέδρα. Με την ORIGINAL έχουμε ξεκαθαρίσει ότι η μόνη σχέση που έχουμε είναι αυτή της ΠΑΕ με Ερασιτεχνική. Τους έχουμε πει τι πρέπει να κάνουν νομίζω ώστε αυτά τα λίγα άτομα, πιστεύω, να απομονωθούν. Έχουν κατανοήσει το πρόβλημα. Θα έχουμε συνάντησης τις επόμενες ημέρες. Πρωτίστος την ευθύνη όμως την έχει η Πολιτεία. Αυτή συλλαμβάνει, αυτή καταγγέλει. Έχουμε κάνει προτάσεις. Αυτό το καλοκαίρι πιστεύω ότι μπορεί να βρεθεί λύση. Η μεγαλύτερη προίκα της ΑΕΚ είναι ο κόσμος της. Αυτός δίνει ώθηση. Η συντριπτική πλειοψηφία είναι υγιείς είναι σκεπτόμενοι. Είναι διαφορετικοί από τον κόσμο άλλων ομάδων. Έχουμε κάνει ένα κάλεσμα στον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Είναι μία μεγάλη ευκαιρία να εξαλήψει και αυτός τη βία. Αν έχουμε 35.000 κόσμο οι... 60 δεν θα μπορούν να κάνουν τίποτα. Θέλουμε να αντιμετωπίσουμε αυτά τα φαινόμενα».
Σχετικά με Ακαδημίες και Χιμένεθ: «Η πρώτη προπόνηση με τον κ. Χιμένεθ έμεινε παρουσία με τη δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ. Μετά πέντε παίκτες ξεκίνησαν προπονήσεις με την πρώτη ομάδα. Και οι πέντε μπορούν να προσφέρουν και θα πάρουν του χρόνου ευκαιρίες. Χθες μιλήσαμε για την αναδιοργάνωση των Ακαδημιών. Το σχέδιο θα τεθεί σε εφαρμογή αυτό το καλοκαίρι. Αποφασίσαμε 2-3 παίκτες ακόμα από τη δεύτερη ομάδα να πάρουν μέρος στην προετοιμασία. Έχουν την ποιότητα να το κάνουν. Είναι μέρος που δεν θα αφήσουμε ανεκμετάλλευτο».
Για στόχους: «Είμαστε η μόνη ομάδα στην Ελλάδα που λέει τα πράγματα ως έχουν. Οι συσχετισμοί στο ποδόσφαιρο θα μείνουν ίδιοι. Όλες οι ομάδες θα ρίξουν το μπάτζετ τους. Είναι αναγκαίο κακό. Όλες οι επιχειρήσεις θα προσαρμόσουν τα οικονομικά τους στα νέα δεδομένα. Πιστεύουμε ότι με προσεκτικές κινήσεις και φέρνοντας Έλληνες παίκτες και ξένους παίκτες με ποιότητα θα πετύχουμε».
Σχετικά με την ένσταση και τον κόσμο: «Η απόφαση να προχωρήσουμε στην ένσταση δεν ήταν εύκολη. Πρωτίστος την κάναμε, όχι για να κερδίσουμε ένα παιχνίδι στα χαρτιά, αν και αυτή την ποινή επίσυρε. Χάσαμε την ένσταση και χάνοντας την ένσταση αποδεικνύεται η γύμνια της αθλητικής δικαιοσύνη. Σκεφτόμαστε να ασκήσουμε έφεση. Αν χάσουμε και από την ΕΠΟ θα ξεγυμνωθεί και η ΕΠΟ, η οποία πιστεύω ότι είναι απούσα. Αν χάσουμε κι εκεί θα προσφύγουμε στα ευρωπαϊκά δικαστήρια! Ήταν μία ευκαιρία να δείξουμε το παρασκήνιο που παίζετε. Αυτό ήταν το σκεπτικό μας. Δεν ήταν επικοινωνιακή ήττα για την ΑΕΚ. Δεν είναι επειδή θέλουμε να πάρουμε το παιχνίδι στα χαρτιά. Θέλουμε ένα ποδόσφαιρο με κανόνες, ένα ποδόσφαιρο κανονικό. Όχι κάποιοι παράγοντες να είναι γενικοί δερβέναγες».
Για τις σχέσεις του με Μαρινάκη και Μπέο: «Δεν ανεχόμαστε να πειράζουν την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ που δεν φώναζε, δεν συμμετείχε στα δρώμενα δεν υπάρχει πια. Η κόντρα που έχω με τον κ. Μαρινάκη και τον κ. Μπέο δεν είναι προσωπική. Είναι μία διαμάχη για το ποδόσφαιρο που έχουμε. Δεν θέλουμε ένα πρωτάθλημα το ενός και τους διαιτητές πρωταγωνιστές. Αυτά που έχω διαπιστώσει αυτούς τους 14 μήνες θα μπορούσε να γράψω βιβλίο».
Σχετικά με ισονομία: «Θέλω να πιστεύω ότι θα υπάρχει ισονομία. Δεν θέλω να σχολιάσω τις κινήσεις των άλλων ομάδων. Δεν θέλω να σχολιάσω τις άλλες ΠΑΕ. Αυτό που πρέπει να καταλάβουν όλοι είναι ότι ένα πρωτάθλημα τίμιο θα βοηθούν όλους. Τα κέρδη θα είναι μεγαλύτερα για όλους».
 
Τι ομάδα θα φτιάξει η ΑΕΚ και τα οικονομικά δεδομένα της νέας χρονιάς: «Ή προσαρμοζόμαστε στα σημερινά οικονομικά δεδομένα και επιβιώνουμε, είτε παραμένουμε ως έχουμε και σβήνουμε οικονομικά! Μπορούμε κάνοντας σωστές επιλογές και φέρνοντας τα συμβόλαια εκεί που πρέπει, θα έχουμε μία πιο ελληνική πιο ανταγωνιστική ομάδα από φέτος, με τη σφραγίδα του προπονητή. Αυτή τη στιγμή το ρόστερ της ΑΕΚ κοστίζει 16 εκατ. ευρώ. Με τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια φτάνουν τα 11 εκατ. ευρώ. Θελουμε να φτάσουμε στα 12 -13 εκατ. ευρώ. Με ένα τέτοιο μπάτζετ (όλες οι ΠΑΕ θα προχωρήσουν σε μεγάλες μειώσεις) συζητάμε μία μείωση που είναι ρεαλιστική και παρά τη μείωση η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική. Μία ομάδα που θα κερδίζει στο γήπεδο».
Για Σκόκο: «Για όλους τους παίκτες δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Θέλουμε να τους κρατήσουμε όλους, αλλά αν έρθει κάποια πρόταση θα την εξετάσουμε. Όλοι οι ποδοσφαιριτές έχουν συγκεκριμένη τιμή. Όποιος παίκτης κι αν φύγει θα αντικατασταθεί. Τώρα δεν υπάρχει τίποτα. Αν υπάρξει θα το μάθει ο κόσμος. Δυστυχώς δεν ελέγχουμε τις συνθήκες της αγοράς. Δεν μπορούμε να λέμε ότι κανείς δεν πωλείται. Η εγχώρια αγορά για παίκτες της ΑΕΚ δεν υφίστατε. Ελληνική ομάδα δεν μπορεί να πάρει παίκτη της ΑΕΚ. Ο κόσμος της ΑΕΚ θέλει να μαθαίνει την αλήθεια. Ίσως είναι σκληρή, αλλά δεν λέμε ποτέ ψέμματα. Είμαστε η μόνη ομάδα που επικοινωνεί με τον κόσμο».
Μεταγραφικός σχεδιασμό και παίκτες που θα έρθουν: «Τους έχουμε βρει και τους παρακολουθούμε. Ο κόσμος πιστεύει ότι η προεργασία δεν γίνεται. Τα οικονομικά δεδομένα κάποιες στιγμές δεν μας αφήνουν. Τώρα είμαστε σε επαφές με 3-4 παίκτες που θέλουμε. Πρέπει πρώτα να γίνει ένα ξεσκαρτάρισμα από το υπάρχον ρόστερ. Στόχος κάθε καλοκαίρι είναι να είμαστε έτοιμοι όσο δυνατόν γρηγορότερα. Δεν είναι εύκολο. Θέλουμε στις 12 Ιουλίου και φεύγοντας τις 16 για προετοιμασία το ρόστερ μας να είναι έτοιμο. Θέλουμε να προχωρήσουμε 25-27 παικτών, εκ των οποίων να υπάρχει μία βάση 5-6 παικτών που να μπορούν να μπουν στην αποστολή».
Θα πάει η ΑΕΚ του χρόνου για τίτλο; Θα μπορεί να πάει; «Η ΑΕΚ δεν πρόκειται ποτέ να γίνει ομάδα γειτονιά. Οι συσχετισμοί θα παραμένουν ίδιοι. Η ΑΕΚ θα έχει το τρίτο μεγαλύτερο μπάτετ. Σκοπός είναι να χτίσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα. Αντίπαλοί μας ήταν και είναι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Θα παλέψουμε και σε επίπεδο διοίκησης και αγωνιστικό. Δεν θα υποσχεθώ όμως κάτι»
Πέρυσι είχατε πει ότι αν βγει το πλάνο πέρνει η ΑΕΚ πρωτάθλημα, τώρα είστε πιο συγκρατημένος: «Τότε ίσως ήμουν πιο άπειρος. Τώρα είναι αλλιώς. Κανείς δεν πίστευε όταν έφευγε ο προηγούμενος προπονητής ότι θα πάρει η ΑΕΚ Κύπελλο. Στη φάση των πλέι οφ αποδώσαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο και λόγω κάποιων λαθών και συγκηριών».

ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ  www.aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002