Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Μαΐου 26, 2011

ΠΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ..

Η απόφαση της διοίκησης της ΑΕΚ να συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Μανόλο Χιμένεθ είναι δεδομένη. Αυτό αποτελεί πρόθεση και του ίδιου του Ανδαλουσιανού προπονητή, αλλά με μεγαλύτερη ασφάλεια για το μέλλον αυτής της σχέσης θα μπορούμε να μιλήσουμε μετά το πέρας της σημερινής συνάντησης που θα έχει με τον Σταύρο Αδαμίδη.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ανακοίνωσε χθες στους παίκτες πως «… συνεχίζουμε με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο και οι απαιτήσεις θα παραμείνουν μεγάλες». Ο 47χρονος τεχνικός με τη σειρά του άφησε να εννοηθεί στη συνέντευξη Τύπου πως προϋπόθεση για την παραμονή του είναι οι στόχοι που θα τεθούν να είναι ρεαλιστικοί και να συμβαδίζουν με τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας.


Στο σημερινό ραντεβού των δύο ανδρών (καθώς ο Μανόλο Χιμένεθ αναχωρεί την Παρασκευή για την πατρίδα του) ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα παρουσιάσει στον προπονητή τα οικονομικά δεδομένα για τη νέα σεζόν και τους στόχους που θα τεθούν. Εφόσον υπάρξει ταύτιση απόψεων και ο τεχνικός της «Ένωσης» αποφασίσει να τιμήσει το συμβόλαιό του, θα τεθεί αμέσως επί τάπητος ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν. Στόχος είναι η μείωση του μπάτζετ χωρίς να μειωθεί (αλλά μάλιστα να αυξηθεί) η ποιοτική στάθμη στο ρόστερ, αλλά και η περαιτέρω ελληνοποίηση του δυναμικού.


Τους έδωσε πρόγραμμα


Από σήμερα οι παίκτες της ΑΕΚ απολαμβάνουν τις διακοπές τους. Ο Μανόλο Χιμένεθ αφού ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθεια που έκαναν και δήλωσε περήφανος για αυτούς, μοίρασε στον καθέναν ξεχωριστά ένα φάκελο με το πρόγραμμα συντήρησης που θα ακολουθήσουν στις διακοπές. Ημερομηνία για την επιστροφή στις προπονήσεις δεν έχει ακόμη οριστεί, αλλά η πρώτη για τη νέα σεζόν αναμένεται στα τέλη του Ιουνίου.


Άλλωστε η πρώτη επίσημη υποχρέωση για τη νέα σεζόν αργεί (συγκριτικά με τους άλλους Ευρωπαίους πλην του Ολυμπιακού). Η ΑΕΚ θα μπει στον τέταρτο και τελευταίο προκριματικό γύρο του Europa League και οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 18 και 25 Αυγούστου. Η κλήρωση για τον αντίπαλο θα πραγματοποιηθεί στις 5 του ίδιου μήνα και η «Ένωση» αναμένεται να βρίσκεται στους ισχυρούς.


Τι γίνεται με το ρόστερ


Πολλές εκκρεμότητες υπάρχουν αναφορικά με το ρόστερ της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν. Η πρώτη και κυριότερη αφορά το μέλλον του
Νίκου Λυμπερόπουλου και του Τραϊανού Δέλλα, που δεν έχουν ανοίξει ακόμη τα χαρτιά τους, αλλά βλέπουν θετικά το ενδεχόμενο να αγωνιστούν για μία ακόμη χρονιά, έστω κι αν οδεύουν στα 36. Ο Μανόλο Χιμένεθ, αλλά και η διοίκηση επιθυμούν διακαώς την παραμονή τους για αγωνιστικούς κι όχι μόνο λόγους.

Από εκεί και πέρα, πέραν της σίγουρης αποχώρησης του
Ίσμαελ Μπλάνκο, ανοικτό είναι το ενδεχόμενο πώλησης του Νάτσο Σκόκο. Το συμβόλαιό του, που ξεπερνά το 1εκατ. ευρώ (χωρίς την εφορία) είναι δυσβάσταχτο για τη νέα οικονομική πραγματικότητα και αν προκύψει καλή πρόταση θα παραχωρηθεί. Ομοίως και για τον Σεμπαστιάν Σάχα, που έχει λαμβάνειν 600.000 ευρώ και πιθανώς να αντικατασταθεί με έναν πιο οικονομικό Έλληνα (έχουν ακουστεί τα ονόματα των Κωνσταντόπουλου και Δασκαλάκη). Η ΑΕΚ δεν είναι αρνητική και στο ενδεχόμενο παικτών όπως οι Μανωλάς (αρνείται να επεκταθεί το συμβόλαιό του, που λήγει του χρόνου), Γκέντσογλου, Γκερέιρο και Λεονάρντο.

Σε ό,τι αφορά στους δανεικούς, ο
Νταβίντ Ματέος επιστρέφει στη Ρεάλ Μαδρίτης, θα λάβει μέρος στην προετοιμασία και μόνο αν ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν τον επιλέξει για την πρώτη ομάδα υπάρχει πιθανότητα επιστροφής του. Ο Ναμπίλ Μπάχα αποχωρεί, παρότι ο Μανόλο Χιμένεθ έχει καλή γνώμη και θεωρεί πως μπορεί να προσφέρει αν κάνει σωστή προετοιμασία, αφού και ο ίδιος Μαροκινός φορ δεν θέλει να παραμείνει. Στην Αργεντινή επιστρέφει και ο Κριστιάν Νασούτι. Πρόθεση της ΑΕΚ είναι να συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Μίτσελ και χθες συναντήθηκαν ο Άρναρ Γκρέταρσον με τον μάνατζέρ του, Χέλου Ροντρίγκεθ. Ο υποβιβασμός της Μπέρμιγχαμ εξυπηρετεί τα σχέδια της ΑΕΚ, που θέλει να επεκταθεί ο δανεισμός. «Προτεραιότητα του Μίτσελ είναι η ΑΕΚ και γι’ αυτό μιλάμε πρώτα μαζί της και όχι με άλλες ισπανικές ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον», είπε ο εκπρόσωπος του παίκτη. Θολό είναι το τοπίο γύρω από τον Λουίς Έντερ, καθώς κάποιοι πιστεύουν πως μπορεί να προσφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002