Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Μαΐου 14, 2011

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΤΑΠΛ !!

Η στιγμή που όλοι οι οπαδοί της ΑΕΚ περίμεναν έφτασε. Το Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου χάντμπολ που θα διεξαχθεί στα Χανιά ξεκινάει κι εκεί η Ένωση είναι έτοιμη να κατακτήσει και το Κύπελλο και να γράψει την πιο λαμπρή , μέχρι την επόμενη πάντα, χρυσή σελίδα στην ιστορία του τμήματος που μετράει μόλις λίγα χρόνια ζωής. Το γεγονός αυτό όμως δεν έχει εμποδίσει τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν καταφέρει με σκληρούς κόπους και προσπάθειες να φέρουν στην κορυφή την ομάδα.
Έτσι λοιπόν και σήμερα το απόγευμα στις 17:00 τα παιδιά της ΑΕΚ αντιμετωπίζουν τον Φίλιππο Βέροιας ως τυπικά φιλοξενούμενοι κι εκεί θα επιζητήσουν μόνο τη νίκη ώστε να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν σε ένα αρκετά δύσκολο αγώνα με μια ομάδα αρκετά έμπειρη ομάδα και να περάσουν το εμπόδιο που θα τους δώσει το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο έχουν απόλυτη συναίσθηση για την δυσκολία της αποστολής τους κι επιθυμούν να αφήσουν πίσω τους τα επινίκια της προηγούμενης εβδομάδας και τις απίστευτες, ιστορικές στιγμές που έζησαν μετά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Θεσσαλονίκη επί του ΠΑΟΚ.
Ο προπονητής της Ένωσης, Γιάννης Αρβανίτης έχει προσπαθήσει αυτές τις δύο τελευταίες μέρες να βάλει στο κλίμα της αναμέτρησης τους παίκτες του ώστε να είναι απόλυτα έτοιμοι και διαβασμένοι για το ντέρμπι με τον Φίλιππο. Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο γνωρίζουν πολύ καλά πως δεν πρέπει σε κανένα σημείο να χαθεί η συγκέντρωση γιατί η ομάδα της Βέροιας μπορεί ανά πάσα στιγμή να σου κάνει τη ζημιά. Έτσι αφήνουν πίσω τους τα πάντα και στρέφουν τα βλέμματα μόνο στους αγώνες που ακολουθούν το κρίσιμο διήμερο, 14-15 Μαΐου. Ενώ από την στιγμή που όλοι οι μάγκες είναι απολύτως έτοιμοι ο Ενωσίτης τεχνικός έχει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο ως προς το ποια θα είναι η σύνθεση που θα παρατάξει σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά.
Σε αυτή τη «μάχη» οι μάγκες του Γιάννη Αρβανίτη δε θα είναι μόνοι τους. Για ακόμα μια φορά και σε ακόμα έναν αγώνα που χαρακτηρίζεται κρίσιμος θα έχουν την συμπαράσταση οπαδών από όλη την Κρήτη καθώς και αυτών από την Αθήνα που έχουν επιστρατευτεί και βρίσκονται σε ετοιμότητα αφού θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες των Πρωταθλητών που την Κυριακή θα είναι και νταμπλούχοι και θα έχουν χαρίσει στον κόσμο της ΑΕΚ την σημαντικότερη στιγμή μέχρι τώρα τα τελευταία χρόνια. Αυτό θα είναι κάτι που θα ευχαριστήσει όλα τα αδέρφια που θα βρεθούν στο κλειστό γήπεδο του Κλαδισού κα το σίγουρο είναι πως οι στιγμές που θα ζήσουμε όλοι δεν θα έχουν επαναληφθεί ξανά στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002