Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Μαΐου 15, 2011

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ !!

Σοβαρή, πειθαρχημένη, «αεράτη» και αποτελεσματική. Αυτή η ΑΕΚ αποδεικνύεται έτοιμη να κατακτήσει την πρώτη θέση στα πλέι οφ και το καλοκαίρι να διεκδικήσει την είσοδό της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ ήρθε στην Αθήνα με ψυχολογία, «πατώντας» και στο άδειο ΟΑΚΑ, όμως η ΑΕΚ δεν άφησε κανένα περιθώριο. Έκανε πάλι πάρτι απέναντι στον ΠΑΟΚ κερδίζοντάς τον με 3-0, χάρις στα γκολ των Δέλλα και Ντιόπ που σκόραρε δις.
 
Η ΑΕΚ προσπάθησε να επαναλλάβει ότι και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: Να σκοράρει δηλαδή με το «καλημέρα» όταν πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, ο Σκόκο από θέση μέσα αριστερά και εντός περιοχής έκανε το σουτ η μπάλα όμως σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Χαλκιά. Πριν καν καταλάβουν οι παίκτες τη διάταξη του αντιπάλου τους, η ΑΕΚ θα μπορούσε να είχε πάρει από τα... αποδυτήρια το προβάδισμα και από εκεί μετά να μιλάμε για άλλο παιχνίδι. Το γκολ δεν ήρθε και από εκεί και μετά ο ΠΑΟΚ με διάταξη 3-4-3 (τους Τσιρίλο, Κοντρέρας και Σνάουτσερ στην άμυνα, τους Φωτάκη, Γκαρσία, Βιτόλο, Τσουκάλα στο κέντρο, τον Σαλπιγγίδη αριστερό επιθετικό, δεξί τον Ετό και κορυφή τον Μουσλίμοβιτς) προσπάθησε να κερδίσει τη μεσσαία γραμμή, εκεί όπου η ΑΕΚ αγωνιζόταν με «ρόμβο» στο 4-4-2 του Χιμένεθ. Στα πρώτα 15 λεπτά η ΑΕΚ έψαχνε να βρει τρόπο αντιμετώπισης του 3-4-3 του Χάβου. Έδειξε να αιφνιδιάζεται αρχικά, αφού δεν έπαιρνε μέτρα στο γήπεδο, αβίαστα λάθη υπήρχαν και ο ΠΑΟΚ κυρίως από την πλευρά του Σαλπιγγίδη προσπαθούσε να απειλήσει έχοντας την κατοχή. Τη μεγάλη φάση ωστόσο δεν την έκανε. Όσο περνούσε η ώρα η ΑΕΚ έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει: Να εκμεταλλευτεί δηλαδή το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έπαιζε χωρίς πλάγια μπακ. Ο Γεωργέας πήρε μπροστά, ανέβαινε στην επίθεση κι αν ο Μπαχά δεν τραβιόταν συνεχώς προς το κέντρο η ΑΕΚ θα μπορούσε να είχε περισσότερους παίκτες στην επίθεση, εκτός από τον δεύτερο φορ που ήταν ο Σκόκο και τον καλό σε ελεύθερο ρόλο Καφέ.
Χωρίς να κάνει λοιπόν και η ΑΕΚ τη μεγάλη φάση, μετά το δοκάρι του Σκόκο και από στημένη μπαλιά και λάθος των Τσιρίλο - Χαλκιά μόλις στο 21' ο Δέλλας με έξυπνη κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Ήταν αυτό που αναζητούσε η ΑΕΚ και να πάρει μετά αποκλειστικά τα ηνία του αγώνα. Άπαντες μετρίασαν τα λάθη τους και με κορυφαίους τους Ντιόπ, Καφέ, Γεωργέα και φυσικά Μίτσελ η Ένωση πήρε μέτρα στο γήπεδο, κάλυψε χώρους και έφτασε ακόμα δύο φορές στο γκολ. Δεν ήρθε, όμως η ΑΕΚ έδειχνε στο πρώτο ημίχρονο πολύ καλύτερη από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έδειξε εγκλοβισμένος στο 3-4-3 του προπονητή του.
Ό,τι πάντως δεν κατάφερε η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο με τον Σκόκο, το έκανε στο ξεκίνημα της επανάληψη. Από στημένη πάλι μπάλα, εκεί όπου είναι ανίκητη και ειδικά κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο Ντιόπ νίκησε τους πάντες στον «αέρα» και με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-0. Τεράστιο προβάδισμα για την ΑΕΚ η οποία έδειχνε σοβαρή, πειθαρχημένη αμυντικά και απέναντι σε αυτό τον ΠΑΟΚ ήταν δύσκολο να απειληθεί με αλλαγή του σκορ. Υπήρχε βέβαια η φάση στο 55' εκεί όπου οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν την πρώτη τους ευκαιρία, όμως στο τετ α τετ ο Φωτάκης είδε μπροστά του τον εξαιρετικό Σάχα. Η ΑΕΚ σε αυτή τη φάση κράτησε το 2-0 και από εκεί και μετά απλώς έλεγχε τον αγώνα. Ο Χάβος στο 57' πέρασε τον Λίνο αντί του Σνάουτσερ αλλάζοντας το σύστημα σε 4-4-2 και αμέσως ο Χιμένεθ έδρασε σωστά από τον πάγκο περνώντας τον Λαγό αντί του Σκόκο (που έδειξε ανέτοιμος από τον τραυματισμό του και με τον κίνδυνο υποτροπής). Νωρίτερα ο Ισπανός άλλαξε και τον τραυματία Καφέ με τον Γκερέριο, διατηρώντας το 4-4-2 με «ρόμβο». Η ΑΕΚ λοιπόν και με τις αλλαγές των προπονητών κάλυπτε χώρους, δεν έδινε το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να πιστέψει στην ανατροπή και με το μεγάλο της ατού, τα στημένα δηλαδή, έφτασε και σε τρίτο γκολ πάλι με τον Ντιόπ στο 68'. Οι τρεις βαθμοί και η επιστροφή στην πρώτη θέση των πλέι οφ ήταν γεγονός. Δεν μπορούσε να κάνει τίποτα ο ΠΑΟΚ απέναντι σε αυτή την αποτελεσματική και ορεξάτη ΑΕΚ. Είναι χαρακτηριστικό ότι παρά το 3-0 από το 68' η ΑΕΚ συνέχισε να πιέζει ψηλά, προσπαθούσε συνεχώς να κάνει φάσεις, ενώ και αμυντικά έδειχνε υπέρ του δέοντο σοβαρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002