Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Μαΐου 31, 2011

ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕ !

Και επίσημα παίκτης της ΑΕΚ για τα επόμενα 3 χρόνια είναι ο Μαυρουδής Μπουγαϊδης (όπως σας είχε ενημερώσει και αποκαλύψει το aek365.gr). Ο νεαρός αμυντικός πήγε στα Σπάτα, είδε τους ανθρώπους της ΑΕΚ και συμφώνησε σε όλα. Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ένωσης, δεν έκρυψε ότι ξαφνιάστηκε όταν ο μάνατζέρ του του ανακοίνωσε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, ωστόσο όπως ο ίδιος λέει: «Δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά και συμφώνησα». Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ όπως και οι δηλώσεις του Μπουγαϊδη όπως δημοσιεύτηκαν στο aekfc.gr αναφέρουν:
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Μαυρουδή Μπουγαΐδη για έναρξη επαγγελματικού συμβολαίου από την 1/7/2011 έως τις 30/6/2014.
Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο 18χρονος αμυντικός δήλωσε: "Αισθάνομαι ευτυχισμένος γιατί έχω έρθει σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Ξαφνιάστηκα όταν ο εκπρόσωπός μου με ενημέρωσε για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, αλλά δεν το σκέφθηκα δεύτερη φορά γιατί θεώρησα την πρότασή της πολύ τιμητική. Θα κάνω ότι μπορώ για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με έφεραν εδώ. Είμαι μικρός σε ηλικία και θα δουλέψω σκληρά για να πάρω ευκαιρίες από τον προπονητή και να ικανοποιήσω τους φιλάθλους μας"».

ΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΣ..Ο ΜΑΥΡΟΣ Ο ΘΕΟΣ !!

Μεγάλη ιστορία το διαδίκτυο και αυτό το... ρημάδι του Youtube. Είχα ισχυρές αμφιβολίες για το αν βρω το συγκεκριμένο, πολύ ιδιαίτερο αγώνα, αλλά ζούμε -τουλάχιστον, ως προς αυτό- στην εποχή των ιντερνετικών λύσεων. Κατά ένα παράδοξο τρόπο, η πιο συναισθηματική στιγμή, που έχω να θυμάμαι από τον Θωμά Μαύρο, δεν τον βρίσκει ντυμένο στα κιτρινόμαυρα.
Ο Μαύρος έφυγε τυπικά -γιατί ουσιαστικά, έμεινε πάντα στις συνειδήσεις, στις καρδιές και στις αναμνήσεις των ανθρώπων που αγαπούν την ΑΕΚ- το 1988 από την Ένωση, με τρόπο που δεν αρμόζει ούτε στη δική του προσφορά, ούτε στην ιστορία της ομάδας. Αλλά ήταν οι εποχές της πραγματικής διοικητικής ανυποληψίας, που οδήγησε ακόμα και στην... πρόσληψη Αλέφαντου, για να βγει η ομάδα, από το αγωνιστικό τέλμα.
Την περίοδο '89-'90, η ΑΕΚ είχε επιστρέψει στους τίτλους και ο Θωμάς επέστρεφε, με τη φανέλα του Πανιώνιου, ως αντίπαλος στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το ματς έληξε 7-1, αλλά όταν ο Μαύρος νικούσε με κοντινή κεφαλιά, τον Σπύρο τον Οικονομόπουλο και ισοφάριζε, προσωρινά, κανείς δεν είχε προδιαγράψει την έκταση του σκορ. Όπως κανείς δεν είχε προσχεδιάσει την αυθόρμητη αντίδραση του κόσμου, που όρθιος αποθέωνε τον μεγαλύτερο επιθετικό, που έχει δει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ακόμα κι όταν φορούσε άλλη φανέλα, ήταν πάντοτε ο Μαύρος της ΑΕΚ, ο Θεός!
Το πως θυμάται ο ίδιος την αποχώρησή του, από την ΑΕΚ, την εξήγησε με το δικό του, ιδιαίτερο τρόπο στην πρόσφατη συνέντευξή του, στο "ΝΕΑ":
"Δεν περίμενα ποτέ όμως ότι οι άνθρωποι που με συμβουλεύονταν θα έρθουν και θα µου πουν ότι τελείωσα ποδοσφαιρικά. Δεν το πίστευα. Ήταν άδικο, είχα να δώσω ακόμα στην ΑΕΚ. Αν ήξερα ότι ήταν δίκαιο θα έλεγα έτσι είναι η ζωή, τελειώσαμε. Αυτό με πλήγωσε. Υπήρχε ήλιος και νόμιζα ότι ήταν νύχτα. Δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψω. Αποδείχθηκε στη συνέχεια ότι είχα να δώσω. Πήγα στον Πανιώνιο και έβαλα 51 γκολ σε τρία χρόνια. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Η κακία είναι κακό πράγμα. Το θέμα είναι η ΑΕΚΑΡΑ να πηγαίνει μπροστά".
Το 1993, ο άγαρμπος, για την ακρίβεια, απαράδεκτος, τρόπος με τον οποίο έφυγε από την ομάδα, αποκαταστάθηκε εν μέρει, με το φιλικό που διοργανώθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια, προς τιμήν του.
Εποχές δόξας για την ΑΕΚ, γνώριμες για τον Θωμά, που έζησε τα μεγαλεία της ομάδας του Μπάρλου, κράτησε ψηλά τη σημαία στα πέτρινα χρόνια που ακολούθησαν και επέστρεφε για την τελευταία αποθέωση, αγωνιζόμενος ένα ημίχρονο με τη φανέλα της Εθνικής (από την οποία, επίσης, τον εκδίωξε το "όμορφο" σύστημα του ελληνικού ποδοσφαίρου) και ένα με τη φανέλα της Ένωσης. Σκόραρε και με τις δύο, παρέλαβε τις τιμητικές πλακέτες του και υπό έντονη βροχόπτωση, έκανε το γύρο του γηπέδου, για να ακούσει το "ποιος, ποιος, ποιος, ο Μαύρος, ο Θεός".
Ένα σύνθημα που έμελλε που ενώνει τρεις διαφορετικές γενιές ΑΕΚτζήδων και που ακούγεται, κάθε φορά που ο μεγάλος Μαύρος, εμφανίζεται στα κοινά της ομάδας. Ένα σύνθημα που, όπως εξήγησε σε ανύποπτο χρόνο, του δημιουργούσε... πρόβλημα καθώς: "μετά απ' αυτό, έπρεπε να προσγειωθώ στη γη και να αντικρίσω τη γυναίκα μου, τους φίλους μου. Ήταν δύσκολο να διαχειριστώ τέτοια αγάπη".
Στην ίδια συνέντευξή του, παραδέχθηκε ότι δέθηκε περισσότερο με τον κόσμο της ΑΕΚ, την περίοδο των "πέτρινων χρόνων", παρά τις μυθικές στιγμές που γνώρισε την εποχή του Λουκά Μπάρλου (του "πατέρα", όπως συνηθίζει να αποκαλεί). Ίσως κι εμείς, που γαλουχηθήκαμε μαζί του, να δεθήκαμε περισσότερο εκείνη την περίοδο. Γιατί ο Μαύρος, δεν ήταν απλά ο δεινός σκόρερ, που ελλείψει άλλων ποιοτικών λύσεων, εκτελούσε και τα... κόρνερ! Ο Μαύρος ήταν η απάντησή μας στην καζούρα, η λύτρωσή μας από τη μιζέρια, το αποκούμπι, ο ακατανίκητος ήρωας των παιδικών χρόνων, που επιβάλλεται να υπάρχει σ' ένα λαϊκό άθλημα, όπως το ποδόσφαιρο.
Τι να πρωτοθυμηθείς; Την παρουσία του στα ντέρμπι και ειδικότερα την πελατειακή σχέση με την άμυνα του Ολυμπιακού; Την ηγετική παρουσία του, έως και τον τελικό, του '83, όταν η ΑΕΚ κατέκτησε ένα Κύπελλο, κόντρα στην κάκιστη εικόνα της, όλη τη σεζόν; Τα 5 γκολ που σημείωσε στο 5-2 επί του Αιγάλεω, το 1985, στη Φιλαδέλφεια; Και έγιναν αφορμή για μια μυθική στιχομυθία με τον πατέρα του, όπως ο ίδιος αποκάλυψε: "Σήμερα ήσουν καλός;"με ρώτησε. "Πες μου εσύ", του είπα και μου απαντάει: "Τι 5 γκολ,ρε;
Έπρεπε να έχεις πετύχει 8! Ήταν η ευκαιρία της ζωής σου. Να σε γράψει η ιστορία, κι εσύ έχανες τα τετ α τετ. Κανείς δεν θα σε ξεπερνούσε ποτέ. Για μένα ήσουν σκέτη απογοήτευση σήμερα"!
Ο Θωμάς Μαύρος γεννήθηκε στην Καλλιθέα, στις 31 Μαΐου του 1954. Η καριέρα του άρχισε να ανατέλλει στον Πανιώνιο, το 1970 και το 1976, μετά από δικαστικό αγώνα, η ΑΕΚ κατάφερε να τον εντάξει στο δυναμικό της. Με τον αείμνηστο Λουκά Μπάρλο, να δίνει το ποσό των 12 εκατομμυρίων δραχμών, τότε, στον Πανιώνιο, παρά το γεγονός ότι υπήρχε δικαστική δικαίωση.
Μέλος της καλύτερης ΑΕΚ, όλων των εποχών, πρωταγωνίστησε στην πορεία έως τους 4 του ΟΥΕΦΑ (αποκορύφωμα τα δύο γκολ στον επαναληπτικό με την ΚΠΡ).
Κατέκτησε το νταμπλ το 1978, πρωτάθλημα το 1979 και Κύπελλο το 1983. Είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο ελληνικό πρωτάθλημα, με 260 γκολ, σε 501 συμμετοχές, ενώ το 1979 κατέκτησε το ασημένιο παπούτσι, σε μια χρονιά που και συνολικά η επίθεση της ΑΕΚ, ήταν δεύτερη στην Ευρώπη, με 90 γκολ (έχασε οριακά την πρωτιά από τον Άγιαξ).
Το 1981 κλήθηκε στη Μικτή Ευρώπης και το 1984 στη Μικτή Κόσμου.

ΘΕΜΑ ΧΙΜΕΝΕΘ ΑΠΟ ΙΣΠΑΝΙΑ..;;;

Στη λίστα της Χετάφε για την αντικατάσταση του Μίτσελ στην τεχνική της ηγεσία βρίσκεται, μαζί με τον Λουίς Γκαρθία της Λεβάντε, ο Μανόλο Χιμένεθ. Μάλιστα ο πρόεδρος της ομάδας της Μαδρίτης, Άνχελ Τόρες, ισχυρίστηκε πως ο Ανδαλουσιανός προπονητής της ΑΕΚ θέλει να φύγει από την ομάδα του!

«Έχει γίνει πρόταση και θέλει να φύγει από την ομάδα του», φέρεται να δήλωσε στη «Marca» ο Άνχελ Τόρες, ο οποίος έχει ήδη απορρίψει τον Γκρεγκόριο Μανθάνο και δεν προτίθεται να διαπραγματευτεί απευθείας με τη Λεβάντε για τον Λουίς Γκαρθία. Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα, ο πρόεδρος της Χετάφε έδωσε στον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Τόνι Μουνιόθ, μία εβδομάδα διορία για να βρει προπονητή. «Αναζητούμε έναν προπονητή με προσωπικότητα που θα βγαίνει μέσα από την ομάδα στο γήπεδο», πρόσθεσε ο Τόρες, που φέρεται να προσφέρει τριετές συμβόλαιο στο νέο προπονητή της ομάδας.


Υπενθυμίζεται πως ο Μανόλο Χιμένεθ έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με την ΑΕΚ και προ ημερών πείστηκε από το πλάνο που του παρουσίασε ο Σταύρος Αδαμίδης για την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος πως ο 47χρονος προπονητής, που αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην πατρίδα του, δεν θα δελεαστεί να επιστρέψει στην Primera Division αν έχει στα χέρια του μία καλή πρόταση.
Σ

METAΓΡΑΦΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ...

 ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ :
Από την Ένωση περιμένουν να φύγει ο Λούκατς, στον οποίο έχουν ζητήσει να ψάξει να βρει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, αλλά και να δουν τι θα γίνει με τον Σάχα, αν θα παραμείνει ή όχι.
Ετσι, βρίσκονται στην αναμονή για τον Ταμπάση, ο οποίος είναι μια περίπτωση που αρέσει στην ΑΕΚ, ενώ περιμένουν να δουν αν θα ασχοληθούν και με βασικό τερματοφύλακα με τις περιπτώσεις των Κωνσταντόπουλου, Μιχαηλίδη και Δασκαλάκη να ενδιαφέρουν την Ένωση. ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ : Η «Sportday» ανέλυσε υποψήφιους, τους οποίους φαίνεται πως έχει «τσεκάρει» ο τεχνικός του «δικέφαλου». Το κοινό χαρακτηριστικό των δύο επιθετικών είναι πως το συμβόλαιο τους λήγει τους επόμενους μήνες, κάτι που επιτρέπει την απόκτηση των δικαιωμάτων τους χωρίς την καταβολή χρηματικής αποζημίωσης στους συλλόγους τους.
Ο πρώτος είναι ο 21χρονος Ροδρίγο Ρίος Λοθάνο, ο οποίος χρησιμοποιεί το προσωνύμιο «Ρόδρι». Αυτός έχει συνεργαστεί με τον Χιμένεθ στην Σεβίγια, αλλά έχει ελάχιστες συμμετοχές στην ισπανική ομάδα. Πάντως πρόλαβε να πετύχει ένα σημαντικό γκολ στην έδρα της Αλμερία. Ακόμα ο «Ρόδρι» είναι διεθνής με τις εθνική ελπίδων της Ισπανίας.
Το δεύτερο όνομα, το οποίο αναφέρει το δημοσίευμα είναι ο Κίνι της Αλκορκόν. Αυτός αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος στο επίπεδο της Σεγκούντα, όπου άφησε θετικές εντυπώσεις. Ο Χιμένεθ, όμως, πιστεύει στον 31χρονο φορ, καθώς θεωρεί πως μπορεί να καλύψει τις αγωνιστικές απαιτήσεις της «Ένωσης».

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ ΔΕΛΛΑ ΚΑΙ ΛΥΜΠΕ ..

Ο Σταύρος Αδαμίδης μετά την ανανέωση του Νίκου Γεωργέα, κάλεσε αμέσως για συνάντηση τον Νίκο Λυμπερόπουλο και τον Τραϊανό Δέλλα. Με τον «Λύμπε» τα είπε την Δευτέρα, με τον «Τράι» το Σάββατο. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ τους πρότεινε και επίσημα να συνεχίσουν στην ΑΕΚ για ακόμη μία χρονιά και τους παρουσίασε το πρότζεκτ της ομάδας για την νέα σεζόν. Αμφότεροι οι παίκτες ικανοποιήθηκαν με όσα άκουσαν από τον Αδαμίδη αναφορικά με το πλάνο και η παρουσία του Μανόλο Χιμένεθ τους άφησε την εντύπωση ότι η φετινή δουλειά και το έργο του Ισπανού τεχνικού θα συνεχιστούν και του χρόνου. Κάτι που και οι δύο ήθελαν.
Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι δεν επήλθε συμφωνία με Λυμπερόπουλο και Δέλλα για να συνεχίσουν. Μικροδιαφορές στο οικονομικό κομμάτι με τους δύο αρχηγούς υπάρχει, μια και η ΠΑΕ ΑΕΚ κάνει μείωση στα συμβόλαια λόγω… ΔΝΤ στην Ενωση. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί και νέα συνάντηση με τους έμπειρους παίκτες που φέτος έδειξαν πόσο πολύτιμοι είναι στην ομάδα. Ο «Λύμπε» έφτασε τις 33 συμμετοχές με 12 γκολ, ενώ ο «Κολοσσός» έκανε ρεκόρ καριέρας με 36 συμμετοχές και 4 γκολ.
Οι εκτιμήσεις δείχνουν ότι η επόμενη συνάντηση θα φέρει και την… συμφωνία σε όλα. Η ΑΕΚ τους θέλει, οι παίκτες επιθυμούν να συνεχίσουν ακόμη μία χρονιά μια και έχουν την διαβεβαίωση από τον Χιμένεθ για ειδική διαχείριση τους λόγω ηλικίας. Όμως ο Ισπανός τεχνικός θέλει την παρουσία τους τόσο για αγωνιστικούς, όσο και για εξωαγωνιστικούς λόγους. Κάτι που αποδείχθηκε και φέτος, ενώ και την νέα χρονιά με τα πολλά Ελληνόπουλα θα είναι πολύ χρήσιμοι.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

 ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΣΕ ΔΕΛΛΑ ΚΑΙ ΛΥΜΠΕ..ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ;;;..ΛΙΓΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΝΟΥΜΕ....ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ..Ο ΚΟΝΤΟΕ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ..Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΕΟΣ ΔΕΛΛΑΣ..ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΤΥΠΟ..ΕΙΔΩΜΕΝ..ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΤΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ..ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΩΝ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑ

Δευτέρα, Μαΐου 30, 2011

ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ..

Υποχρεωμένος να κάνει αρκετές αλλαγές στην επιθετική γραμμή της ΑΕΚ είναι ο Μανόλο Χιμένεθ για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Εάν αυτές οι αλλαγές θα είναι… ριζικές θα κριθεί από την τύχη που θα έχουν οι διαπραγματεύσεις με τους Νίκο Λυμπερόπουλο αλλά και Ναμπίλ Μπάχα.


Στην περίπτωση του Έλληνα επιθετικού τα πάντα θα κριθούν από την ανανέωση του συμβολαίου του με την Ένωση. Στην Ένωση επιθυμούν να διατηρήσουν και στο νέο πρωτάθλημα τις υπηρεσίες του Έλληνα διεθνούς επιθετικού. Ο Μανόλο Χιμένεθ τον θεωρεί απαραίτητο και παράδειγμα προς τους νεώτερους παίκτες.


Τα πάντα θα κριθούν από συνάντηση που θα έχει ο «Λύμπε» με εκπροσώπους της Ένωσης. Αυτή αναμένεται να γίνει μέχρι αύριο. Εφόσον όλα πάνε καλά και δεχθεί να συνεχίσει, τότε, θα λύσει ως ένα μεγάλο βαθμό το πρόβλημα στην επίθεση.


Στην περίπτωση του Μπαχά, οι προθέσεις των ανθρώπων της ομάδας έχουν αλλάξει. Επιθυμούν την παραμονή του αλλά για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει ο ίδιος να δεχθεί να διαπραγματευτεί και πάλι τους όρους του συμβολαίου του. Εάν αποδεχθεί τα «βέτο» της ΑΕΚ, και ρίξει τις απαιτήσεις του, τότε θα παραμείνει στην ομάδα.


Ακόμη και σε αυτή την περίπτωση, όμως, η ΑΕΚ θα είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει στην απόκτηση κι άλλου επιθετικού, ακόμη κι αν οριστικοποιηθεί η απόκτηση του Σιαλμά.


Ο νέος «φορ» θα έχει τον ρόλο του αντι-Μπλάνκο, κάτι που φυσικά δεν είναι εύκολο. Τα οικονομικά της ΑΕΚ δεν επιτρέπουν μεγάλο άνοιγμα και έτσι περιορίζονται δραματικά οι επιλογές που μπορούν να αποδειχθούν ικανοποιητικές για την «Ενωση». Ο παίκτης που θεωρεί ιδανικό για τη θέση ο Χιμένεθ είναι ο 30χρονος Κίνι, που έχει σημειώσει φέτος 21 γκολ σε 37 συμμετοχές με την Αλκορκόν.


Τα «θέλω» του Χιμένεθ

Τον χειμώνα για την επίθεση οι στόχοι του Χιμένεθ ήταν ο Χέιχο και ο Κίνι όπως είχε αποκαλύψει η «SD». Η περίπτωση του 28χρονου Χέιχο είναι εξαιρετικά δύσκολη. Καθαρά για οικονομικούς λόγους για την ΑΕΚ. Ο 30χρονος Κίνι, ο οποίος αγωνίζεται στην Αλκορκόν, είναι εφικτός στόχος και αναμένεται ο Χιμένεθ να ασκήσει πιο έντονο «πρέσινγκ» για να τον φέρει στην Ελλάδα.

ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ συνεχίζουν δυναμικά την προώθηση του πλάνου των Supporters με το «άνοιγμα» στον κόσμο της Ενωσης μέσω της αγοράς μετοχών της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ. Μάλιστα, αναμένεται τις επόμενες ημέρες (πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα) οι Σταύρος Αδαμίδης και Μάκης Κασνακίδης να ταξιδέψουν στην Κύπρο για την ενημέρωση των φίλων της ΑΕΚ πάνω στο πλάνο. Οι Supporters έχουν δεχθεί αίτημα να πάνε εκεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ και ο πρόεδρος του club και αυτό θα γίνει με σκοπό την ενημέρωση των ΑΕΚτζηδων στην Κύπρο για να γίνουν μέλη.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

 ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΝΕΟ ΔΕΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΜΙΑ ΩΡΑ..ΑΠΟ ΤΑΛΕΝΤΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ..ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΕΛΛΑ...ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙ-ΜΠΛΑΝΚΟ ΓΡΑΦΕΙ Η ΑΛΛΗ ΜΑΣ ΦΥΛΛΑΔΑ..ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΦΥΓΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟΥ ΤΖΙΜΠΟΥΡ..ΓΚΟΛ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Ο ΜΠΑΧΑ ΚΑΝΕΙ ..ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ

Κυριακή, Μαΐου 29, 2011

Ο ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ..

Ο Νάτσο Σκόκο αποτελεί ένα από περιουσιακά στοιχεία της ΑΕΚ στο οποίο οι ιθύνοντες της ομάδας στηρίζουν πολλά τόσο αγωνιστικά, όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Η ποδοσφαιρική αξία του Αργεντινού είναι δεδομένη ενώ είναι παράλληλα και ο πιο καλά αμοιβόμενος παίκτης της ομάδας, μετά και την ανανέωση του συμβολαίου του.
Συνεπώς είναι και ο παίκτης ενδεχόμενη πώληση του οποίου μπορεί να δώσει βαθιά ανάσα στο ταμείο της ΠΑΕ, που δεν περνάει και τις καλύτερες ημέρες του. Μάλιστα, η θέση των διοικούντων είναι σαφής για όλους τους παίκτες. Αν έρθει πρόταση συμφέρουσα οικονομικά, που για τον Σκόκο θα πρέπει να αγγίζει τα 2,5-3 εκ. ευρώ, τότε θα μελετήσει σοβαρά την πιθανότητα παραχώρησής του.
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, στην εποχή των «ισχνών αγελάδων» που περνάει η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, το ενδεχόμενο ανταλλαγής του Σκόκο, χωρίς οικονομικό όφελος θεωρείται ανάξιο λόγου. Οπότε, τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας μέσω τουρκιών ΜΜΕ και κάνουν λόγο για ανταλλαγή του Σκόκο με τον Καραντενίζ της Εσκίσεχιρσπορ, δεν θα πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..

 ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ..ΣΤΙΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ..ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΓΡΑΦΙΚΟΣ μΠΕΟΣ ΣΕ DVD CD ΣΕ 3D ..ΓΡΑΦΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΙΓΚΑ..ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ 29  ΜΑΙΟΥ ΑΠΟΦΡΑΔΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ  ΞΕΧΑΣΑΝ ΜΕΡΑ  ..ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΜΑΣ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑ

Σάββατο, Μαΐου 28, 2011

29 MAIOY 1453 AΠΟΦΡΑΔΑ ΜΕΡΑ..

ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΠΑΛΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΘΑΝΑΙ..

ΠΑΡΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ !!

Το χαμηλότερο εισιτήριο διαρκείας για τους φίλους της ΑΕΚ που θα γίνουν Supporters είναι στα 165 ευρώ. Μια πολύ προσιτή τιμή για αυτούς που θέλουν παράλληλα να αγοράσουν και μετοχές της ΠΑΕ. Ωστόσο, η διοίκηση της Ενωσης είναι αποφασισμένη να φέρει όλο τον κόσμο της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την νέα χρονιά! Τον Ιούνιο και για 20 ημέρες η Ενωση θα δίνει εισιτήρια διαρκείας σε πολύ χαμηλές τιμές... Συγκεκριμένα, από τις 10 Ιουνίου μέχρι και το τέλος του μήνα θα διατίθενται διαρκείας στην τιμή των 200 ευρώ, των 250 ευρώ, των 300 ευρώ, των 350 ευρώ και των 400 ευρώ.
Ετσι, η ΠΑΕ ΑΕΚ δίνει την δυνατότητα στους οπαδούς της ομάδας της να αγοράσουν γρήγορα το διαρκείας τους για την νέα σεζόν σε πολύ καλή τιμή, ενώ και αυτά των 350 και 400 ευρώ είναι σε θέσεις κοντά στα επίσημα. Αλλωστε, την νέα χρονιά η ΑΕΚ θα έχει τους οπαδούς της στο ΟΑΚΑ ακόμα πιο κοντά. Το πάνω διάζωμα θα είναι κλειστό (θα ανοίγει μόνο στα ντέρμπι) και όλοι οι ΑΕΚτζηδες θα ζεστάνουν την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ αφού θα είναι όλοι μαζί στο κάτω διάζωμα.
 

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..

 ΦΤΗΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΓΡΑΦΕΙ Η ΜΙΑ ΩΡΑ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΦΤΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΚΤΗ ..ΜΥΓΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ..Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΙΝΗΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ..ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΩΡΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ..ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ..ΘΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ..ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΦΟΥΛΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕ ..ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ

Παρασκευή, Μαΐου 27, 2011

O AΔΑΜΙΔΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ..

Για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν: «Ο προγραμματισμός έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό. Κάναμε τον αγωνιστικό σχεδιασμό και ξεκινήσαμε σήμερα ανανεώνοντας το συμβόλαιο του Γεωργέα. Ένα παιδί που αγαπάει την ΑΕΚ. Αποφάσισε να συνεχίσει και να κλείσει την καριέρα του».
Για Χιμένεθ: «Είχε μία ανασφάλεια, ιδίως μετά τον Μάρτη αφού δεν ήξερα αν θα συνεχίσει η διοίκηση. Του είπαμε ότι θα συνεχίζαμε. Μιλήσαμε ειλικρινά. Το ήθελα. Του είπαμε αλήθειες για τα οικονομικά δεδομένα. Ξέρει και ο ίδιος πως θα πορευθεί. Πρέπει να δημιουργήσει μία υγιεί ομάδα. Να φτάσει η ομάδα σε ένα σημείο ώστε να έσοδα και έξοδα να ισοσκελιστούν. Πρέπει να κάνουμε μία ομάδα ελληνική, ελπιδοφόρους παίκτες, παίκτες που θα έρθουν από το εξωτερικό με ποιότητα. Η ομάδα να αποκτήσει δύναμη και ταχύτητα. Πρέπει να δημιουργηθεί μία ομάδα που να... φτύνει αίμα»
Πόσο απογοητεύτηκε ο Χιμένεθ απ' όσα έζησε; «Ένα από τα πρώτα πράγματα που είπα στον κ. Χιμένεθ προσπάθησα να του εξηγήσω το DNA της ΑΕΚ. Του είπε τον Οκτώβρη ότι η ΑΕΚ είναι εκτός κατεστημένου. Ότι η ΑΕΚ παλεύει και έχει φωνή. Ότι είμαστε μόνοι μας εναντίον όλων. Στο τέλος το κατάλαβε ακόμα περισσότερο. Εκτός αυτών των συνθηκών, τα κρούσματα βίας που είχαμε. Τα απεχθανόμαστε και σίγουρα τον απογοήτευσαν. Για ακόμα μία φορά φέτος θέλουμε να απομακρύνουμε τη βία.
Η σχέση ΠΑΕ οπαδών: «Έχουμε ξεκαθαρίσει στους οργανωμένους ότι η θέση τους είναι στην εξέδρα. Με την ORIGINAL έχουμε ξεκαθαρίσει ότι η μόνη σχέση που έχουμε είναι αυτή της ΠΑΕ με Ερασιτεχνική. Τους έχουμε πει τι πρέπει να κάνουν νομίζω ώστε αυτά τα λίγα άτομα, πιστεύω, να απομονωθούν. Έχουν κατανοήσει το πρόβλημα. Θα έχουμε συνάντησης τις επόμενες ημέρες. Πρωτίστος την ευθύνη όμως την έχει η Πολιτεία. Αυτή συλλαμβάνει, αυτή καταγγέλει. Έχουμε κάνει προτάσεις. Αυτό το καλοκαίρι πιστεύω ότι μπορεί να βρεθεί λύση. Η μεγαλύτερη προίκα της ΑΕΚ είναι ο κόσμος της. Αυτός δίνει ώθηση. Η συντριπτική πλειοψηφία είναι υγιείς είναι σκεπτόμενοι. Είναι διαφορετικοί από τον κόσμο άλλων ομάδων. Έχουμε κάνει ένα κάλεσμα στον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Είναι μία μεγάλη ευκαιρία να εξαλήψει και αυτός τη βία. Αν έχουμε 35.000 κόσμο οι... 60 δεν θα μπορούν να κάνουν τίποτα. Θέλουμε να αντιμετωπίσουμε αυτά τα φαινόμενα».
Σχετικά με Ακαδημίες και Χιμένεθ: «Η πρώτη προπόνηση με τον κ. Χιμένεθ έμεινε παρουσία με τη δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ. Μετά πέντε παίκτες ξεκίνησαν προπονήσεις με την πρώτη ομάδα. Και οι πέντε μπορούν να προσφέρουν και θα πάρουν του χρόνου ευκαιρίες. Χθες μιλήσαμε για την αναδιοργάνωση των Ακαδημιών. Το σχέδιο θα τεθεί σε εφαρμογή αυτό το καλοκαίρι. Αποφασίσαμε 2-3 παίκτες ακόμα από τη δεύτερη ομάδα να πάρουν μέρος στην προετοιμασία. Έχουν την ποιότητα να το κάνουν. Είναι μέρος που δεν θα αφήσουμε ανεκμετάλλευτο».
Για στόχους: «Είμαστε η μόνη ομάδα στην Ελλάδα που λέει τα πράγματα ως έχουν. Οι συσχετισμοί στο ποδόσφαιρο θα μείνουν ίδιοι. Όλες οι ομάδες θα ρίξουν το μπάτζετ τους. Είναι αναγκαίο κακό. Όλες οι επιχειρήσεις θα προσαρμόσουν τα οικονομικά τους στα νέα δεδομένα. Πιστεύουμε ότι με προσεκτικές κινήσεις και φέρνοντας Έλληνες παίκτες και ξένους παίκτες με ποιότητα θα πετύχουμε».
Σχετικά με την ένσταση και τον κόσμο: «Η απόφαση να προχωρήσουμε στην ένσταση δεν ήταν εύκολη. Πρωτίστος την κάναμε, όχι για να κερδίσουμε ένα παιχνίδι στα χαρτιά, αν και αυτή την ποινή επίσυρε. Χάσαμε την ένσταση και χάνοντας την ένσταση αποδεικνύεται η γύμνια της αθλητικής δικαιοσύνη. Σκεφτόμαστε να ασκήσουμε έφεση. Αν χάσουμε και από την ΕΠΟ θα ξεγυμνωθεί και η ΕΠΟ, η οποία πιστεύω ότι είναι απούσα. Αν χάσουμε κι εκεί θα προσφύγουμε στα ευρωπαϊκά δικαστήρια! Ήταν μία ευκαιρία να δείξουμε το παρασκήνιο που παίζετε. Αυτό ήταν το σκεπτικό μας. Δεν ήταν επικοινωνιακή ήττα για την ΑΕΚ. Δεν είναι επειδή θέλουμε να πάρουμε το παιχνίδι στα χαρτιά. Θέλουμε ένα ποδόσφαιρο με κανόνες, ένα ποδόσφαιρο κανονικό. Όχι κάποιοι παράγοντες να είναι γενικοί δερβέναγες».
Για τις σχέσεις του με Μαρινάκη και Μπέο: «Δεν ανεχόμαστε να πειράζουν την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ που δεν φώναζε, δεν συμμετείχε στα δρώμενα δεν υπάρχει πια. Η κόντρα που έχω με τον κ. Μαρινάκη και τον κ. Μπέο δεν είναι προσωπική. Είναι μία διαμάχη για το ποδόσφαιρο που έχουμε. Δεν θέλουμε ένα πρωτάθλημα το ενός και τους διαιτητές πρωταγωνιστές. Αυτά που έχω διαπιστώσει αυτούς τους 14 μήνες θα μπορούσε να γράψω βιβλίο».
Σχετικά με ισονομία: «Θέλω να πιστεύω ότι θα υπάρχει ισονομία. Δεν θέλω να σχολιάσω τις κινήσεις των άλλων ομάδων. Δεν θέλω να σχολιάσω τις άλλες ΠΑΕ. Αυτό που πρέπει να καταλάβουν όλοι είναι ότι ένα πρωτάθλημα τίμιο θα βοηθούν όλους. Τα κέρδη θα είναι μεγαλύτερα για όλους».
 
Τι ομάδα θα φτιάξει η ΑΕΚ και τα οικονομικά δεδομένα της νέας χρονιάς: «Ή προσαρμοζόμαστε στα σημερινά οικονομικά δεδομένα και επιβιώνουμε, είτε παραμένουμε ως έχουμε και σβήνουμε οικονομικά! Μπορούμε κάνοντας σωστές επιλογές και φέρνοντας τα συμβόλαια εκεί που πρέπει, θα έχουμε μία πιο ελληνική πιο ανταγωνιστική ομάδα από φέτος, με τη σφραγίδα του προπονητή. Αυτή τη στιγμή το ρόστερ της ΑΕΚ κοστίζει 16 εκατ. ευρώ. Με τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια φτάνουν τα 11 εκατ. ευρώ. Θελουμε να φτάσουμε στα 12 -13 εκατ. ευρώ. Με ένα τέτοιο μπάτζετ (όλες οι ΠΑΕ θα προχωρήσουν σε μεγάλες μειώσεις) συζητάμε μία μείωση που είναι ρεαλιστική και παρά τη μείωση η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική. Μία ομάδα που θα κερδίζει στο γήπεδο».
Για Σκόκο: «Για όλους τους παίκτες δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Θέλουμε να τους κρατήσουμε όλους, αλλά αν έρθει κάποια πρόταση θα την εξετάσουμε. Όλοι οι ποδοσφαιριτές έχουν συγκεκριμένη τιμή. Όποιος παίκτης κι αν φύγει θα αντικατασταθεί. Τώρα δεν υπάρχει τίποτα. Αν υπάρξει θα το μάθει ο κόσμος. Δυστυχώς δεν ελέγχουμε τις συνθήκες της αγοράς. Δεν μπορούμε να λέμε ότι κανείς δεν πωλείται. Η εγχώρια αγορά για παίκτες της ΑΕΚ δεν υφίστατε. Ελληνική ομάδα δεν μπορεί να πάρει παίκτη της ΑΕΚ. Ο κόσμος της ΑΕΚ θέλει να μαθαίνει την αλήθεια. Ίσως είναι σκληρή, αλλά δεν λέμε ποτέ ψέμματα. Είμαστε η μόνη ομάδα που επικοινωνεί με τον κόσμο».
Μεταγραφικός σχεδιασμό και παίκτες που θα έρθουν: «Τους έχουμε βρει και τους παρακολουθούμε. Ο κόσμος πιστεύει ότι η προεργασία δεν γίνεται. Τα οικονομικά δεδομένα κάποιες στιγμές δεν μας αφήνουν. Τώρα είμαστε σε επαφές με 3-4 παίκτες που θέλουμε. Πρέπει πρώτα να γίνει ένα ξεσκαρτάρισμα από το υπάρχον ρόστερ. Στόχος κάθε καλοκαίρι είναι να είμαστε έτοιμοι όσο δυνατόν γρηγορότερα. Δεν είναι εύκολο. Θέλουμε στις 12 Ιουλίου και φεύγοντας τις 16 για προετοιμασία το ρόστερ μας να είναι έτοιμο. Θέλουμε να προχωρήσουμε 25-27 παικτών, εκ των οποίων να υπάρχει μία βάση 5-6 παικτών που να μπορούν να μπουν στην αποστολή».
Θα πάει η ΑΕΚ του χρόνου για τίτλο; Θα μπορεί να πάει; «Η ΑΕΚ δεν πρόκειται ποτέ να γίνει ομάδα γειτονιά. Οι συσχετισμοί θα παραμένουν ίδιοι. Η ΑΕΚ θα έχει το τρίτο μεγαλύτερο μπάτετ. Σκοπός είναι να χτίσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα. Αντίπαλοί μας ήταν και είναι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Θα παλέψουμε και σε επίπεδο διοίκησης και αγωνιστικό. Δεν θα υποσχεθώ όμως κάτι»
Πέρυσι είχατε πει ότι αν βγει το πλάνο πέρνει η ΑΕΚ πρωτάθλημα, τώρα είστε πιο συγκρατημένος: «Τότε ίσως ήμουν πιο άπειρος. Τώρα είναι αλλιώς. Κανείς δεν πίστευε όταν έφευγε ο προηγούμενος προπονητής ότι θα πάρει η ΑΕΚ Κύπελλο. Στη φάση των πλέι οφ αποδώσαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο και λόγω κάποιων λαθών και συγκηριών».

ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ  www.aek365.gr

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΔΡΑ ..ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΟΑΚΑ....

Το δίλημμα ΟΑΚΑ ή επιστροφή στη Ριζούπολη παύει να ισχύει πλέον: Στην ΑΕΚ πήραν την οριστική απόφαση και την επόμενη σεζόν η Ένωση θα χρησιμοποιεί ως έδρα το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας όπως συμβαίνει από το 2004. Το σκεπτικό της απόφασης από τη διοίκηση είναι η προσπάθεια που γίνεται από τους Supporters και η πρόθεσή τους να προωθήσουν εισιτήρια διαρκείας σε συνδυασμό με τη συμμετοχή του κόσμου στην προσπάθειά τους. Δεν θέλουν δηλαδή να βάλουν περιορισμό στον κόσμο, από τη στιγμή που η Ριζούπολη δεν χωρά πάνω από 17.000 κόσμο.
Το θέμα ωστόσο δεν τελειώνει εδώ. Στην ΑΕΚ γνωρίζοντας και νοιώθοντας ότι το ΟΑΚΑ μόνο έδρα δεν είναι θα προσπαθήσουν να αλλάξουν το κλίμα στα παιχνίδια. Πώς; Σκοπεύουν να κλείσουν το πάνω διάζωμα και ο κόσμος της ΑΕΚ να βρίσκεται μόνο στο κάτω! Μόνο ένα παιχνίδι στα χρόνια που η ΑΕΚ χρησιμοποιεί το ΟΑΚΑ έχει συμβεί αυτό: Στον αγώνα με τον Εργοτέλη στις 20/3 του 2005 (3-0).Σε εκείνο το παιχνίδι η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε ανοίξει μόνο το κάτω διάζωμα, είχε γεμίσει με 30.000 κόσμου (ήταν μάλιστα και Κυριακή μεσημέρι) και η ατμόσφαιρα ήταν καθαρά γηπεδική. Το ίδιο σκοπεύουν να κάνουν και τώρα στην ΑΕΚ εκδίδοντας εισιτήρια διαρκείας για το κάτω διάζωμα.
Η συγκεκριμένη πρόθεση ωστόσο θα εξεταστεί ακόμα, αφού υπάρχει κόσμος ο οποίος χρόνια ολόκληρα παίρνει διαρκείας και προτιμά θέσεις στο πάνω διάζωμα. Δεν αποκλείεται λοιπόν στην ΑΕΚ να βγάλουν διαρκείας για μερικές θέσεις στο πάνω διάζωμα και σε παλαιούς κατόχους και τα περισσότερα στο κάτω διάζωμα.
Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τα απλά εισιτήρια, ειδικά σε αγώνες που δεν αναμένεται μεγάλη προσέλευση. Θα εκδίδονται δηλαδή εισιτήρια στο κάτω διάζωμα, ώστε ο κόσμος να συγκεντρώνεται σε ένα σημείο, μήπως και το Στάδιο τη νέα σεζόν γίνει έδρα.

ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ...ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ..

«Η ΑΕΚ είναι η οικογένειά μου», δήλωσε ο Καλαματιανός μετά την ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας του με την ΑΕΚ..(ΨΥΧΑΡΑ ΓΕΩΡΓΕΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!)

OI ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ..

ΑΥΤΟΙ  ΠΑΙΖΟΥΝ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ :

Στη λίστα των ιθυνόντων της ΑΕΚ βρίσκεται σημειωμένο το όνομα του Γιάννη Κοντοέ, με την Ένωση να έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του άσου του Πανιωνίου. Το συμβόλαιο του 24χρονου μπακ με τους «κυανέρυθρους» λήγει το προσεχές καλοκαίρι, και θεωρείται αξιόπιστη λύση για την αμυντική διάταξη. Στα υπ’όψιν παραμένουν πάντοτε και οι Γιώργος Γεωργιάδης και Δημήτρης Ανάκογλου του Πανσερραϊκού, με τους ιθύνοντες του «Δικεφάλου» να θεωρούν πως οι οικονομικές απαιτήσεις των διοικούντων τα «Λιοντάρια» θα έχουν μειωθεί μετά τον υποβιβασμό της ομάδας.

Όσον αφορά στο θέμα της υπεράσπισης της εστίας, η Ένωση θα κινηθεί για την απόκτηση τερματοφύλακα σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Σεμπάστιαν Σάχα, με το όνομα του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου να κατέχει περίοπτη θέση στη σχετική λίστα. Ο 32χρονος γκολκίπερ έκανε εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Κέρκυρας στη φετινή Superleague, και αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο από τη εγχώρια αγορά.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΙΓΚΑ !!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με τον δικό της τρόπο απάντησε στην απόφαση της Σούπερ Λιγκα να απορρίψει την ένστασή της εις βάρος του Αχιλλέα Μπέου. Μέσω του επίσημου site της τονίζει με νόημα: «Η χρονιά για τη Super League και τα δικαιοδοτικά της όργανα τελείωσε όπως ακριβώς κύλησε όλη η αγωνιστική περίοδος 2010-2011.
Επιβραβεύοντας την ανομία, τον τσαμπουκά και τον παραλογισμό.

ΜΕΝΟΥΝ..ΦΕΥΓΟΥΝ..

Μετά την χθεσινή  συνάντηση στα Σπάτα ανάμεσα στον Μανόλο Χιμένεθ και τον Σταύρο Αδαμίδη, αρχίζει η υλοποίηση όσων είπαν οι δύο άνδρες παρουσία του Αρναρ Γκρέταρσον. Προτεραιότητα των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι το… ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ της Ενωσης. δηλαδή, να βρεθεί… λύση με τους παίκτες που δεν υπολογίζει ο Ισπανός προπονητής που θέλει να «χτίσει» μία ομάδα με το ρόστερ που έχει στο μυαλό του για την νέα ΑΕΚ. Και δεν είναι λίγοι οι παίκτες με τους οποίους πρέπει να γίνει επαφή για να αποχωρήσουν…
Αρχικά στην ΑΕΚ θέλουν να βρουν σημείο επαφής για να φύγουν από την ομάδα οι Σάχα και Γκερέιρο με τα συμβόλαια που δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά η ΠΑΕ. Αμφότεροι αμείβονται με περίπου 600.000 ευρώ ετησίως και δεν χωρούν στο πρόγραμμα… ΔΝΤ που θα εφαρμοστεί στην ΑΕΚ αυτό το καλοκαίρι.
Από εκεί και πέρα, Λεονάρντο και Αργυρίου είναι στην λίστα των υπό παραχώρηση παικτών της ΑΕΚ. Ο Βραζιλιάνος δεν είναι στα πλάνα του Χιμένεθ και θα γίνει προσπάθεια είτε για λύση συμβολαίου, είτε για αντάλλαγμα σε μεταγραφή ή ακόμα και δανεισμό. Στην υπόθεση Αργυρίου, θα γίνει δανεισμός για να πάρει παιχνίδια ο νεαρός δεξιός μπακ που κρίθηκε ανέτοιμος για το επίπεδο της ΑΕΚ από τον Χιμένεθ.
Επίσης, είναι στην πόρτα της… εξόδου οι Νταντόμο (αν και με συμβόλαιο μέχρι το 2012), Μπαχά, Ματέος, Εντερ και Νασούτι. Οι τέσσερις τελευταίοι φεύγουν αναίμακτα μια και η ΑΕΚ δεν χρειάζεται να πληρώσει τίποτα, αφού μένουν ελεύθεροι. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να δούμε και… εκπλήξεις στις αποχωρήσεις αν και στην Ενωση κινούνται πάνω στην βάση ότι χρειάζονται λίγες αλλαγές και να παραμείνει ο φετινός «κορμός». 

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

 ΜΙΑ ΑΕΚ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ..ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑΛΕΝΤΑ ΝΑ ΤΑ ΨΗΣΟΥΜΕ ..ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΕΙ Η ΑΛΛΗ ΜΑΣ ΦΥΛΛΑΔΑ..ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ..ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο μΠΕΟΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ( ΓΕΡΕΣ ΜΑΡΙΝΟ-ΠΛΑΤΕΣ ΕΧΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ;;;; )  ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΑΣΙΜΟ ΑΦΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ..ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ !! ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑ ΜΟΝΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ  ΟΛΩΝ

Πέμπτη, Μαΐου 26, 2011

ΑΠΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΞΑΝΑ !!

Ακριβώς για τη… μέση του καλοκαιριού ανανέωσαν το ραντεβού τους άπαντες στην ΑΕΚ.

Αφού «σφραγίστηκε» η παραμονή του Μανόλο Χιμένεθ, η ΠΑΕ ανακοίνωσε και τυπικά το πρόγραμμα της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, που προβλέπει την πρώτη -ανοιχτή για τον κόσμο- προπόνηση στις 14 Ιουλίου.

Δύο μέρες αργότερα, οι «κιτρινόμαυροι» θα αναχωρήσουν για το Toplice της Σλοβενίας (όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας) και αφού δώσουν εκεί τέσσερα φιλικά -με αντιπάλους που θα ανακοινωθούν προσεχώς- θα επιστρέψουν στις 30 Ιουλίου στην Αθήνα.



Αναλυτικά το πρόγραμμα της προετοιμασίας, όπως το ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ:

12-14 Ιουλίου: Ιατρικές εξετάσεις χωρισμένες σε τρία group.

14 Ιουλίου: Πρώτη προπόνηση, ανοικτή για το κοινό, στις 19.00.

16 Ιουλίου: Αναχώρηση για την προετοιμασία, η οποία θα διεξαχθεί στο Toplice της Σλοβενίας με την ομάδα να διαμένει στο Hotel Livada Prestige.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει καθημερινές διπλές/τριπλές προπονήσεις. Η ομάδα θα δώσει τέσσερις φιλικές αναμετρήσεις στο εξωτερικό, με αντιπάλους οι οποίοι θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες.

30 Ιουλίου: Επιστροφή στην Αθήνα.

Τον Αύγουστο και μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, θα διεξαχθούν τέσσερις ακόμα φιλικές αναμετρήσεις.

-

ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ !!

ΟΙ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΓΕΡΕΣ..ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΔΥΝΑΤΟΙ,,ΠΩΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ;; ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΤΑ ΑΛΩΣΕΤΕ ΟΛΑ !! ΡΕ ΟΥΣΤ

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΙΓΚΑ !!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με τον δικό της τρόπο απάντησε στην απόφαση της Σούπερ Λιγκα να απορρίψει την ένστασή της εις βάρος του Αχιλλέα Μπέου. Μέσω του επίσημου site της τονίζει με νόημα: «Η χρονιά για τη Super League και τα δικαιοδοτικά της όργανα τελείωσε όπως ακριβώς κύλησε όλη η αγωνιστική περίοδος 2010-2011.
Επιβραβεύοντας την ανομία, τον τσαμπουκά και τον παραλογισμό...ΝΤΡΟΠΉ ΣΑΣ !!

O BAΣΙΛΗΣ ΜΙΛΗΣΕ...ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ..

Ο Βασίλης Δημητριάδης μίλησε στον Sentra 103,3 και στήριξε την παραμονή του Μανόλο Χιμένεθ, την κίνηση των Supporters και την απόφαση της ΑΕΚ να καταθέσει ένσταση, μιλώντας για ζήτημα ηθικής.
Καταδίκασε την συμπεριφορά του Αχιλλέα Μπέου και την ατιμωρησία αυτής, άσκησε κριτική στις τακτικές του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, εξέφρασε τον σεβασμό του για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τόνισε πως όσο συνεχίζει στην ΑΕΚ στόχος θα είναι η «ποδοσφαιρική εκδίκηση του 6-0».

ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ    ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.. ΣΤΟ www.sentragoal.gr

ΠΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ..

Η απόφαση της διοίκησης της ΑΕΚ να συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Μανόλο Χιμένεθ είναι δεδομένη. Αυτό αποτελεί πρόθεση και του ίδιου του Ανδαλουσιανού προπονητή, αλλά με μεγαλύτερη ασφάλεια για το μέλλον αυτής της σχέσης θα μπορούμε να μιλήσουμε μετά το πέρας της σημερινής συνάντησης που θα έχει με τον Σταύρο Αδαμίδη.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ανακοίνωσε χθες στους παίκτες πως «… συνεχίζουμε με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο και οι απαιτήσεις θα παραμείνουν μεγάλες». Ο 47χρονος τεχνικός με τη σειρά του άφησε να εννοηθεί στη συνέντευξη Τύπου πως προϋπόθεση για την παραμονή του είναι οι στόχοι που θα τεθούν να είναι ρεαλιστικοί και να συμβαδίζουν με τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας.


Στο σημερινό ραντεβού των δύο ανδρών (καθώς ο Μανόλο Χιμένεθ αναχωρεί την Παρασκευή για την πατρίδα του) ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα παρουσιάσει στον προπονητή τα οικονομικά δεδομένα για τη νέα σεζόν και τους στόχους που θα τεθούν. Εφόσον υπάρξει ταύτιση απόψεων και ο τεχνικός της «Ένωσης» αποφασίσει να τιμήσει το συμβόλαιό του, θα τεθεί αμέσως επί τάπητος ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν. Στόχος είναι η μείωση του μπάτζετ χωρίς να μειωθεί (αλλά μάλιστα να αυξηθεί) η ποιοτική στάθμη στο ρόστερ, αλλά και η περαιτέρω ελληνοποίηση του δυναμικού.


Τους έδωσε πρόγραμμα


Από σήμερα οι παίκτες της ΑΕΚ απολαμβάνουν τις διακοπές τους. Ο Μανόλο Χιμένεθ αφού ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθεια που έκαναν και δήλωσε περήφανος για αυτούς, μοίρασε στον καθέναν ξεχωριστά ένα φάκελο με το πρόγραμμα συντήρησης που θα ακολουθήσουν στις διακοπές. Ημερομηνία για την επιστροφή στις προπονήσεις δεν έχει ακόμη οριστεί, αλλά η πρώτη για τη νέα σεζόν αναμένεται στα τέλη του Ιουνίου.


Άλλωστε η πρώτη επίσημη υποχρέωση για τη νέα σεζόν αργεί (συγκριτικά με τους άλλους Ευρωπαίους πλην του Ολυμπιακού). Η ΑΕΚ θα μπει στον τέταρτο και τελευταίο προκριματικό γύρο του Europa League και οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 18 και 25 Αυγούστου. Η κλήρωση για τον αντίπαλο θα πραγματοποιηθεί στις 5 του ίδιου μήνα και η «Ένωση» αναμένεται να βρίσκεται στους ισχυρούς.


Τι γίνεται με το ρόστερ


Πολλές εκκρεμότητες υπάρχουν αναφορικά με το ρόστερ της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν. Η πρώτη και κυριότερη αφορά το μέλλον του
Νίκου Λυμπερόπουλου και του Τραϊανού Δέλλα, που δεν έχουν ανοίξει ακόμη τα χαρτιά τους, αλλά βλέπουν θετικά το ενδεχόμενο να αγωνιστούν για μία ακόμη χρονιά, έστω κι αν οδεύουν στα 36. Ο Μανόλο Χιμένεθ, αλλά και η διοίκηση επιθυμούν διακαώς την παραμονή τους για αγωνιστικούς κι όχι μόνο λόγους.

Από εκεί και πέρα, πέραν της σίγουρης αποχώρησης του
Ίσμαελ Μπλάνκο, ανοικτό είναι το ενδεχόμενο πώλησης του Νάτσο Σκόκο. Το συμβόλαιό του, που ξεπερνά το 1εκατ. ευρώ (χωρίς την εφορία) είναι δυσβάσταχτο για τη νέα οικονομική πραγματικότητα και αν προκύψει καλή πρόταση θα παραχωρηθεί. Ομοίως και για τον Σεμπαστιάν Σάχα, που έχει λαμβάνειν 600.000 ευρώ και πιθανώς να αντικατασταθεί με έναν πιο οικονομικό Έλληνα (έχουν ακουστεί τα ονόματα των Κωνσταντόπουλου και Δασκαλάκη). Η ΑΕΚ δεν είναι αρνητική και στο ενδεχόμενο παικτών όπως οι Μανωλάς (αρνείται να επεκταθεί το συμβόλαιό του, που λήγει του χρόνου), Γκέντσογλου, Γκερέιρο και Λεονάρντο.

Σε ό,τι αφορά στους δανεικούς, ο
Νταβίντ Ματέος επιστρέφει στη Ρεάλ Μαδρίτης, θα λάβει μέρος στην προετοιμασία και μόνο αν ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν τον επιλέξει για την πρώτη ομάδα υπάρχει πιθανότητα επιστροφής του. Ο Ναμπίλ Μπάχα αποχωρεί, παρότι ο Μανόλο Χιμένεθ έχει καλή γνώμη και θεωρεί πως μπορεί να προσφέρει αν κάνει σωστή προετοιμασία, αφού και ο ίδιος Μαροκινός φορ δεν θέλει να παραμείνει. Στην Αργεντινή επιστρέφει και ο Κριστιάν Νασούτι. Πρόθεση της ΑΕΚ είναι να συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Μίτσελ και χθες συναντήθηκαν ο Άρναρ Γκρέταρσον με τον μάνατζέρ του, Χέλου Ροντρίγκεθ. Ο υποβιβασμός της Μπέρμιγχαμ εξυπηρετεί τα σχέδια της ΑΕΚ, που θέλει να επεκταθεί ο δανεισμός. «Προτεραιότητα του Μίτσελ είναι η ΑΕΚ και γι’ αυτό μιλάμε πρώτα μαζί της και όχι με άλλες ισπανικές ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον», είπε ο εκπρόσωπος του παίκτη. Θολό είναι το τοπίο γύρω από τον Λουίς Έντερ, καθώς κάποιοι πιστεύουν πως μπορεί να προσφέρει.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΑΝΟΛΟ..

Μπορεί να υπήρξε μέχρι και εκνευρισμός στη συνέντευξη Τύπου, ωστόσο ο Μανόλο Χιμένεθ απάντησε για όλα σε μία συνέντευξη Τύπου που κράτησε σχεδόν 45λεπτά! Ο Ισπανός τόνισε ότι θέλει να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ, ενώ ξεκαθάρισε ότι πρέπει να ξεκαθαριστούν στον κόσμο οι στόχοι ανάλογα με το επίπεδο του ρόστερ. Αναλυτικά όλη η συνέντευξη Τύπου του Χιμένεθ:
«Θα μιλήσω πρώτα για το παιχνίδι. Ήμουν ευχαριστημένος με την ομάδα, μέχρι να δεχθούμε το γκολ από το λάθος που κάναμε. Μέχρι τότε είχαμε την αίσθηση ότι θα μπορούσαμε να σκοράρουμε εμείς πρώτοι. Από εκεί και πέρα άλλαξε το παιχνίδι. Σίγουρα μετά το γκολ ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο, διότι εμείς παραδοθήκαμε. Σαν να ήταν όλα χαμένα. Είμαι ικανοποιημένος, με 6 σημαντικές απουσίες σήμερα, με όσο κρατούσαν οι δυνάμεις μας, πολλοί παίκτες προσπάθησαν. Παίκτες που είχαν καιρό να παίξουν. Κάποιοι επέστρεφαν από τραυματισμό. Κάποιοι δεν ήταν στο 100% όπως ο Καφές. Νομίζω δεν εγκαταλείψαμε το παιχνίδι ποτέ και χάσαμε από μία ομάδα που πιστεύω ότι άξιζε το Τσάμπιονς Λιγκ. Εδώ, δεν υπάρχουν έχθρες. Αποδέχομαι τους κανονισμούς της Ομοσπονδίας για το Τσάμπιονς Λιγκ. Σέβομαι πάντα όλους τους κανόνες, αλλά ο Παναθηναϊκός σαν δεύτερη καλύτερη ομάδα που βγήκε στη διάρκεια, θεωρώ ότι αυτά τα παιχνίδια των πλέι οφ έχουν μία ιδιοτερότητα. Στόχος, όλων ήταν να μη βγει η ΑΕΚ πρώτη».
Νασούτι και Λεονάρντο χωρούσαν στην ομάδα;
«Ο Νασούτι δεν ήταν σε κατάσταση να παίξει. Ο Λεονάρντο είναι μία διαφορετική περίπτωση. Μου έλειπαν αμυντικοί, μου περίσσευαν επιθετικοί. Αν έπρεπε να χαρίσουμε κάποια λεπτά συμμετοχής στο τέλος του παιχνιδιού ήμουν πεπεισμένος ήθελα να παίξει ο Νικόλτσης γιατί είναι καλός παίκτης. Τα προβλήματα που είχαμε στα χαφ, κυρίως από την πλευρά του Λαγού που ζήτησε την αλλαγή, εμπόδισε να παίξει ο Νικόλτσης. Αυτή είναι η μόνη αγωνιστική απόφαση που έπρεπε να πάρω. Του Λεονάρντο».
Κάνω λάθος αν πιστεύω ότι η ΑΕΚ αντιμετώπισε το ματς σαν φιλικό;
«Είναι άποψή σας. Δεν πρόκειται να απαντήσω σε τέτοια ερώτηση. Νομίζω ότι είναι ύβρεις αυτό που λέτε. Μέχρι το 55-60 είδατε τι γινόταν στο γήπεδο».
Νομίζω ο Παναθηναίκός ήταν καλύτερος...
«Καλά...»
Για τον καταρτισμό της ενδεκάδας πόσο καλύτεροι ήταν αυτοί που έπαιξαν από τον Νασούτι;
«Καταλαβαίνεται ότι ο Νασούτι δεν μπορούσε να παίξει;»
Ναι, αλλά ούτε και ο Νταντόμο δεν μπορούσε να παίξει...
«Ποιος το είπε αυτό;»
Ναι, έπαιξε, αλλά έδειξε ότι δεν μπορούσε να παίξει...
«Αυτό που λέει ένας επαγγελματίας είναι σωστή πληροφόρηση: Ο Νασούτι δεν μπορούσε να παίξει. Ο Μανωλάς ούτε. Ο Ντιόπ είναι στο κρεβάτι. Δεν μπορεί να σηκωθεί. Έχετε υποχρέωση να ενημερώνεστε. Είναι τραυματίες. Και μετά κάντε τη δουλειά σας. Είπα και πριν ότι ο Λεονάρντο δεν ήταν επιλογή μου. Είναι δική μου απόφαση που είμαι προπονητής».
Επειδή αναφέρατε τον Μπάχα, είστε ευχαριστημένος από την απόδοσή του;
«Σαν στοιχεία ο Μπάχα είναι καλός να παίζει με τη μπάλα και να παίζει με την πλάτη. Δεν είναι εύστοχος στο να σκοράρει. Είχε τελειώματα και με την απουσία του Μπλάνκο ήταν ο μοναδικός καθαρός φορ. Έχει αποδείξει ο Μπάχα ότι είναι καλός ποδοσφαιριστής και βεβαίως μπορέι να δώσει κάποια παραπάνω. Αν ήταν στο 100% δεν θα τον άφηναν από τη Μάλαγα να φύγει. Προσπαθήσαμε να τον φέρουμε στα δικά του επίπεδα. Κυρίως με την αποχώρηση του Τζιμπούρ, με τα προβλήματα του Μπλάνκο στο ένα του πόδι δεν μπορούσε παραπάνω και ήταν ο μοναδικός συν τον Νικόλτση που μπορούσε να παίξει».
Είστε 7 μήνες στην Ελλάδα, τι είναι αυτό που θέλετε να πειτε για ό,τι ζείτε;
«Μ' αρέσει η ανταγωνιστικότητα στο πρωτάθλημα, υπάρχουν καλοί παίκτες, καλές προθέσεις από τις περισσότερες ομάδες. Θα καταδικάσω φυσικά τη βία. Θεωρώ ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο θα βελτιώνεται και κάθε μέρα να γίνεται πιο ανταγωνιστικό».
'Εχετε αποφασίσει τι θα κάνετε με το σύμβολαιο;
«Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο. Πρόθεσή μου είναι να συνεχίσω. Αλλά πρέπει πρώτα να μιλήσω με τον πρόεδρο και οι απαιτήσεις που πρέπει να έχουμε με την ομάδα. Αν θέλουμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα που πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα, αν όχι δεν μπορεί να πάμε να το πάρουμε. Ακόμα κι αν η πρόθεση πάντα υπάρχει
Είστε διατεθειμένος να μείνετε;
«Αν η ομάδα δεν είναι ανταγωνιστική όσο θέλουμε να είναι και μου ζητήσουν να μείνω, με καθαρούς στόχους, θα διεκδικήσουμε τα πάντα, αλλά το πρώτο που θεωρώ είναι να αρχίσουμε να γνωρίζουμε τους εαυτούς μας. Δεν είναι να έχουμε το τρίτο μπάτζετ. Είναι να έχουμε παίκτες που να μπορούμε να διεκδικήσουμε όποια θέση μας αξίζει. Ότι ένας παίκτης έχει ένα άλφα συμβόλαιο δεν σημαίνει ότι είναι καλός παίκτης. Πρέπει να τα αφήσουμε όλα. Χρέη, οφειλές, όλα. Γνωρίζω πόσο πάλεψαν οι παίκτες και τι δυσκολίες πέρασαν».
Τι ήταν αυτό που οι ίδιοι παίκτες έδειξαν καλό πρόσωπο και άλλες φορές άσχημο;
«Δεν ξέρω αν συμφωνείτε μαζί μου, αλλά είχαμε μία πρόοδο. Είχαμε κάποια άσχημα αποτέλεσματα, σίγουρα. Αλλά βάλαμε μία δομή. Το μόνο που με στεναχωρεί κάποια αποτελέσματα τώρα στο τέλος, και κάποιοι παίκτες που έμειναν εκτός. Έχουμε δημιουργήσει μία οικογένεια στα αποδυτήρια. Υπάρχει σεβασμός. Δεν ξέρω τι γινόταν πριν. Ζούμε όλοι μαζί. Υπάρχει σεβασμός. Με στεναχωρεί επίσης ότι φτάσαμε σχεδόν... νεκροί στα πλέι οφ, από φυσική κατάσταση. Η ΑΕΚ έπαιξε τα περισσότερα παιχνίδια, με κάποιες απώλειες βαθμών. Ακόμα κι έτσι πρέπει να συμβιβαστούμε την τρίτη θέση. Μιλάμε για την κανονική διάρκεια. Κερδίσαμε ένα Κύπελλο τίμια, που χάλαμε όμως από τη συμπεριφορά μίας μειονότητας. Δεν μπορώ να ρίξω ευθύνη σε κανέναν και πουθενά. Όλοι μαζί κατάφεραν πολλά. Υπήρχαν παίκτες που ούτε έκαναν προπόνηση. Άλλοι σε άσχημη κατάσταση: υπέρβαροι και με κίνητρα και ψυχολογία ήταν χάλια. Απαίτησα πολλά από αυτούς και αυτοί απέδωσαν. Είμαι περήφανος για το ρόστερ. Έδωσαν το 120%. Αυτό που μπορούσαν. Πάλεψαν όλα τα παιχνίδια. Είχαμε ματς που μας πλήγωσαν»
Έχει τεθεί ζήτημα μείωσης χρημάτων του τεχνικού επιτελείου κι αν θα επηρεάσει αυτό;
«Δεν έχει ζητηθεί κάτι τέτοιο. Από αύριο θα μιλήσουμε. Μπορώ να αγαπήσω οποιαδήποτε ομάδα που εργάζομαι. Ζω από αυτό όμως. Αν μπορούσα να βοηθήσω με την κρίση στη χώρα θα προσπαθούσα. Το πρώτο που πρέπει να σκεφτώ είναι η οικογένειά μου και μετά η ΑΕΚ. Ό,τι είναι να γίνει πρέπει να γίνει με μία τάξη. Αν ήταν θέμα οικονομικό, θα μπορούσα να είχα φύγει πριν δύο μήνες. Μετά τον Γενάρη υπήρχαν προτάσεις από 3 ομάδες από Ισπανία τις οποίες και απέρριψα».
Σχετικά με το ρόστερ κι αν σκοπεύετε να κρατήσετε ένα κορμό;
«Αυτή είναι και η δυσκολία. Βάζω ένα παράδειγμα ότι η Μπαρτσελόνα είναι καλή για τους παίκτες που έχει. Αρά, μπορεί να είσαι ο καλύτερος στον κόσμο, αλλά αν δεν έχεις παίκτες που μπορούν να παίξουν στη Μπαρτσελόνα δεν μπορείς να έχεις... Μπαρτσελόνα. Θα συμβιβαστώ με τις ανάγκες της ομάδας. Θα προσπαθήσω να βγάλω ότι καλό είχε ο κάθε παίκτης. Ο παίκτης που προόδευσε περισσότερο μπορεί να είναι και ο Καράμπελας. Πριν πέντε μήνες μου έλεγαν ότι είναι καλό παίδι αλλά όχι παίκτης για την ΑΕΚ. Είδατε πως έπαιξε σήμερα και σαν δεξί μπακ για πρώτη φορά στη ζωή του. Μακάρι να είχα τη δυνατότητα να φέρω τους παίκτες που θέλω. Αν δεν μπορούμε να υπογράψουμε αυτούς που θέλουμε και αυτοί που έρθουν θα απαιτήσουμε και θα ζητήσουμε να δώσουν ό,τι καλύτερο μπορούν. Καμία ομάδα πρωταθλήτρια μιας χώρα δεν κερδίζει πρωτάθλημα χωρίς σημαντικούς παίκτες. Στην ΑΕΚ κερδίσαμε το Κύπελλο γιατί είμαστε όλοι σημαντικοί. Στηριχθήκαμε σε μεγάλους επαγγελματίες, παλιούς, παίκτες. Τίμιοι παίκτες που έδωσαν τα πάντα. Μακάρι να ενισχύσουμε την ΑΕΚ για να προοδεύσουμε. Στον κόσμο να μιλήσουμε όμως ξεκάθαρα. Αν ο κόσμος ξέρει δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα».
Σας έχουν πει αν θα μείνουν Δέλλας, Λυμπερόπουλος;
«Πολλοί παίκτες περιμένουν τις δικές μου αποφάσεις. Έχω μιλήσει μαζί τους. Ξέρουν πόσο σημαντικούς τους θεωρώ. Δεν είναι παράλογο να πω ότι αυτοί οι δύο στα 35 τους είναι το μέλλον της ΑΕΚ. Δημιουργούν μία σχολή. Είναι αναγκαίοι. Ο Δέλλας έχει παίξει 30 παιχνίδια φέτος, όταν ήρθε το καλοκαίρι ήρθε για παίξει 10-15 ματς. Είναι ένα παράδειγμα. Βεβαίως θέλω να μείνει. Η ΑΕΚ τον χρειάζεται. Αν δεν μπορεί να παίξει 30, ας παίξει 5. Βοηθάει τους πάντες, τον Μετέος, τον Μανωλά, τον Νασούτι, ακόμα και τον Βλάχο».
Κυκλοφορεί η φήμη ότι ο Αδαμίδης είπε στα αποδυτήρια ότι «Χιμένεθ και παίκτες συνεχίζουν μαζί»
«Μην αμφιβάλλεται καθόλου ότι δουλεύουμε την επόμενη χρονιά. Ανεξάρτητα με το χρόνο που θα μείνω εδώ ήθελα να βάλω δομή στην ομάδα. Τώρα υπάρχει μία ομάδα που ξέρει τι παίζει στο γήπεδο. Αυτή είναι η δουλειά μου. Όπως και η προηγούμενοι έκαναν δουλειά. Αν πρέπει να φύγω τη μέρα που πρέπει να φύγω θα βάλω στη βαλίτσα της ΑΕΚ ό,τι έγινε. Όποια πληροφορία έχω για παίκτη της ΑΕΚ είναι κληρονομιά της ΑΕΚ».
Για το οξύμωρο της υπόθεσης ότι η ΑΕΚ ήταν πιο φρέσκια στα πλέι οφ;
«Βοήθησε η αλλαγή συστήματος. Θεωρώ ότι ένας παίκτης πρέπει να προσαρμοστεί στους παίκτες που έχει. Ενας προπονητής μπορεί να φτιάξει όπως θέλει μία ομάδα. Υπήρχε ο σχεδιασμός τον Οκτώβρη. Δεν ήξερα την ομάδα. Έπρεπε να δοκιμάσω, να ανακαλύψω, να δω εγώ ο ίδιος. Η αλλαγή συστήματος έκανε την ΑΕΚ να γνωρίσει μία ήττα σε 16 αγώνες. Είναι πρόοδος.

ΠΟΤΕ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΞΑΝΑ..

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό αποτέλεσε και «ταφόπλακα» στις ελπίδες της ΑΕΚ να πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Έτσι η Ένωση θα παίξει στο Europa League έχοντας ήδη στα χέρια της το «καλό» εισιτήριο μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου.
Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί λοιπόν στα πλέι-οφ του δεύτερου τη τάξει θεσμού της UEFA. Η κλήρωση για τα πλέ-οφ θα πραγματοποιηθεί στις 5 Αυγούστου οπότε και θα μάθει η Ένωση τον αντίπαλο της. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στις 18 Αυγούστου και ο δεύτερος στις 25 του ίδιου μήνα

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

 ΕΣΥ ΧΤΙΣΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΕΚ ΓΡΑΦΕΙ Η ΜΙΑ ΩΡΑ..ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΙΣΕΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ..ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ..ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΛΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ..ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΑΧΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΟΥΤΕ 5ΟΣ..Η ΑΛΛΗ ΩΡΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΟ ΠΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ..( ΘΑΨΙΜΟ ΛΕΟ ..ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΜΑΝΩΛΑ ΜΠΑΚ ΔΕΞΙΟΥ..ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΑΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΧΑ.ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ...) ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ...ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΜΕ ;;; ΘΑ ΦΑΝΟΥΜΕ ΨΕΥΤΕΣ..

Τετάρτη, Μαΐου 25, 2011

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΟΡΡΟ..

Μετά την τελευταία του συνέντευξη στο aek365.gr ο Ίσμαελ Μπλάνκο είχε επιλέξει τον δρόμο της σιωπής. Μπορεί λοιπόν όλη αυτή την περίοδο τα δεδομένα για την παραμονή του να μην άλλαξαν και να φεύγει από την ΑΕΚ, όμως ο Αργεντίνος ένιωσε πως είχε να πει κάτι τελευταίο στον κόσμο της ομάδας με τον οποίο δέθηκε τόσο πολύ. Ένιωσε ότι έπρεπε να πει ένα «αντίο» και γιατί όχι ένα «θα τα ξαναπούμε».
Το βράδυ της Τετάρτης επικοινώνησε μαζί μας και ζήτησε να κάνει μια δήλωση. «Θέλω να μιλήσω, θέλω να πω κάποια πράγματα στον κόσμο» είπε και τελικά η κουβέντα εξελίχθηκε σε μια κατάθεση ψυχής του Αργεντίνου που συναισθηματικά φορτισμένος μίλησε για όλα. Για μια περίπου ώρα ο κορυφαίος σκόρερ της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια, δεν σταμάτησε να βγάζει μόνο αγάπη για τον λαό της Ένωσης ενώ δεν έκρυψε και την πικρία του για το πώς τον αντιμετώπισε η διοίκηση αλλά και για τα όσα ακούστηκαν τον τελευταίο καιρό περί συμφωνίας με τον ΠΑΟ. Ο Μπλάνκο έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και ξεκαθάρισε πως αν επιστρέψει θα το κάνει μόνο για την ΑΕΚ.
«Έμαθα ότι μια συγκεκριμένη εφημερίδα έγραψε ότι έκλεισα στον Παναθηναϊκό. Όσο καιρό είμαι στην ομάδα ποτέ δεν έκανα κάτι περίεργο ή λάθος. Όμως το δικό μου όνομα είναι αυτό που ακούγεται συνέχεια. Γράφτηκαν πράγματα που δεν είναι αλήθεια, όπως πως υπέγραψα με τον Παναθηναϊκό. Όχι μόνο δεν είναι αλήθεια, αλλά ψάχνω για κάτι συγκεκριμένο. Αποκλείεται να πάω στον Παναθηναϊκό σέβομαι τον σύλλογο. Δεν θέλω να μείνω στην Ελλάδα. Θέλω να στείλω μήνυμα στην ΑΕΚ και στον κόσμο ότι δεν έχουν έτσι τα πράγματα. Με κανέναν σύλλογο δεν έχω υπογράψει τίποτα. Υποσχέθηκα από την αρχή ότι θα τιμήσω το συμβόλαιό μου με την ΑΕΚ και κράτησα το λόγο μου. Φεύγω, αλλά αν επιστρέψω στην Ελλάδα, θέλω να επιστρέψω μόνο στην ΑΕΚ. Τελείωσε το συμβόλαιό μου και δεν φτάσαμε σε συμφωνία. Η ΑΕΚ έκανε την τελευταία της προσφορά και δεν συμφωνήσαμε. Θα συνεχίσω στο εξωτερικό και όχι στην Ελλάδα» ήταν οι πρώτες κουβέντες του Μπλάνκο που στη συνέχεια απάντησε στις ερωτήσεις μας.
-Γιατί όχι στην Ελλάδα;
«Είναι πολύ δύσκολο για μένα να αλλάξω ομάδα και να πάω σε άλλη ελληνική . Τρέφω πολύ ισχυρά συναισθήματα για τον σύλλογο και για τον κόσμο της ΑΕΚ που μου συμπεριφέρθηκε άψογα όλα αυτά τα χρόνια. Η ΑΕΚ με έφερε στην Ευρώπη και πραγματοποίησε ένα από τα όνειρά μου. Πιστεύω πως κι εγώ έδωσα χαρά στην ΑΕΚ και μακάρι μια μέρα να ξαναφορέσω την κιτρινόμαυρη φανέλα».
-Πότε ράγισε το γυαλί με τη διοίκηση;
«Πριν από μερικά χρόνια φτάσαμε σε συμφωνία με τον πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ (Θανόπουλο), ήμασταν έτοιμοι να υπογράψουμε την ανανέωση του συμβολαίου, αλλά ξαφνικά όλα χάλασαν. Πιστεύω πως η ΑΕΚ ποτέ δεν με ήθελε. Το έλεγα συνέχεια στον μάνατζέρ μου. Με «δούλευαν» με την πρώτη πρόταση που έστειλαν με μέιλ. Ήταν σαν να αδιαφορούσαν για όλα όσα προσέφερα στο σύλλογο. Εκεί κατάλαβα ότι δεν με ήθελαν».
-Ναι, αλλά η ΑΕΚ σου έκανε πρόταση 600. 000 ευρώ. Αν δεν σε ήθελε δεν θα σου έκανε πρόταση.
«Η τελευταία πρόταση που έγινε, αν θυμάμαι καλά είναι όπως το είπες. Η ΑΕΚ δεν θα έκανε ούτε αυτή την πρόταση, επειδή δεν με ήθελε. Την έκανε μετά από τόσες μήνες, απλά και μόνο επειδή πίεζε ο κόσμος. Ποτέ δεν είπαν την αλήθεια, ότι δηλαδή δεν ήθελαν να με κρατήσουν στην ΑΕΚ. Αν ήθελαν θα μου είχαν κάνει την πρόταση πολύ νωρίτερα. Δεν ήταν ειλικρινείς μαζί μου. Θα μπορούσαν να μου πουν: Δεν σε θέλουμε, σε ευχαριστούμε για όσα προσέφερες στην ομάδα. Εκεί θα τελείωνε η συνεργασία μας. Αλλά δεν είπαν την αλήθεια και έτσι φεύγω στενοχωρημένος.
-Ακούστηκαν διάφορα για τον τελευταίο τραυματισμό σου.
«Το ξέρω. Έχω ακόμα προβλήματα στο πόδι και ζήτησα από τον προπονητή μου να μην παίξω και να χρησιμοποιήσει κάποιον νεαρό. Ακόμα δεν είμαι καλά. Μίλησα με τον γιατρό μου στην Αργεντινή και του έχω ήδη στείλει τις εξετάσεις. Μόλις πάω εκεί θα με εξετάσει και αυτός».

-Με τι συναισθήματα φεύγεις;
«Η αλήθεια είναι ότι φεύγω στενοχωρημένος. Δεν ήμουν καλά τους τελευταίους μήνες. Οι μόνοι που μου συμπαραστάθηκαν τόσο πολύ ήταν η οικογένεια μου. Με έχει στεναχωρήσει η συμπεριφορά της διοίκησης. Έλεγαν ψέματα, δεν έλεγαν την αλήθεια μπροστά μου. Πλέον φεύγω αλλά ελπίζω να γυρίσω».
-Θα κρατήσεις επαφή με ανθρώπους από την ΑΕΚ;
«Θα προσπαθήσω να κρατήσω επαφή με όλους. Τους συμπαίκτες μου και το επιτελείο. Ελπίζω να γυρίσω μια μέρα και μετά να κλείσω την καριέρα μου στην Αργεντινή».
-Δούλεψες με αρκετούς προπονητές. Ποια είναι η άποψη σου για αυτούς;
«Είχα 4-5 προπονητές. Ο Φερέρ με έφερε και φτάνουμε στον Μανόλο ο οποίος ό,τι ένιωθε το έλεγε μπροστά μου και αυτό το εκτίμησα. Ήρθε και με βρήκε και μου είπε ότι γνώριζε την κατάσταση μου με την ομάδα. Από τότε που ήρθε άρχισα να παίζω. Ορισμένοι ήθελαν να με διώξουν αλλά δεν τα κατάφεραν. Με τον προηγούμενο προπονητή δεν έπαιζα και δεν ήξερα γιατί. Φεύγω ήρεμος γιατί μέσα στο γήπεδο έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου. Με τον Μπάγεβιτς δεν έπαιξα σχεδόν τη μισή σεζόν και τελικά βγήκα πρώτος σκόρερ. Πιστεύω ότι αν έπαιζα περισσότερο θα σκόραρα και άλλα γκολ».

-Την πρώτη χρονιά με τον Ριβάλντο είχες περισσότερες ευκαιρίες από ό,τι στη συνέχεια;
«Σίγουρα είχα περισσότερες αλλά βέβαια τότε ήξερα και που ακριβώς παίζω. Τα τελευταία χρόνια έπαιζα σε διαφορετικές θέσεις και αυτό δεν βοηθάει καθόλου».

Πώς βλέπεις το μέλλον της ΑΕΚ;
«Περίπλοκο, πολύ περίπλοκο. Εύχομαι όμως να σηκώσει κεφάλι και να πάει καλύτερα στο μέλλον. Είναι σύλλογος με μεγάλη ιστορία και σπουδαίο λαό που δεν του αξίζει αυτή η κατάσταση. Ορισμένοι διαχειρίστηκαν λάθος την κατάσταση και το πληρώνει η ΑΕΚ. Πρέπει να βρεθούν πρόσωπα που νοιάζονται πραγματικά για την ΑΕΚ και δεν τη βλέπουν μόνο ως επιχείρηση».
-Πέρασες πολλά στην ΑΕΚ. Ποιες ήταν οι καλύτερες και οι χειρότερες εμπειρίες σου.
«Πέρασα πολλές όμορφες στιγμές. Δεν θα ξεχάσω ότι ήρθα στην Ελλάδα και έκανα πραγματικότητα το όνειρο μου. Το πρώτο γκολ μου με τον Ατρόμητο. Τα γκολ που πέτυχα στην Ευρώπη και στα ντέρμπι. Το γεγονός ότι βγήκα δύο φορές πρώτος σκόρερ. Το Κύπελλο που κατακτήσαμε. Εκπληκτικές στιγμές. Είχαμε όμως και τα άσχημα. Το Κύπελλο που χάσαμε απέναντι στον Ολυμπιακό αλλά και το Πρωτάθλημα. Δυστυχώς το Πρωτάθλημα το χάσαμε έξω από το γήπεδο. Ήρθα να παίξω μπάλα το έκανα. Φεύγω με ψηλά κεφάλι αλλά στεναχωρημένος.
-Έχεις να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο;
«Πάντα θα μείνουν στην καρδιά μου. Ξέρουν τις σκέψεις μου και τα συναισθήματα μου για αυτούς. Θα μου λείψουν πολύ, ελπίζω να γυρίσω σύντομα. Εύχομαι να μου κρατήσουν την πόρτα ανοιχτή για να γυρίσω μια μέρα. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ για την αγάπη που μου έδωσαν. Μπορεί κάποιοι να μην με αγάπησαν αλλά ξέρω, νιώθω ότι η πλειοψηφία με αγάπησε. Έμεινα αρκετά χρόνια στην ομάδα και πιστεύω ότι προσέφερα».
 

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙ Η ΜΙΑ ΜΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ..Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΕΡΓΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ..ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ..ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΩΡΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ..ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΟΥΜΕ..ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΙΚΗ !! ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΛΟΓΟΥΝΤΕΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ !!

Τρίτη, Μαΐου 24, 2011

H ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΠΑΟ..

Στο γυμναστήριο προπονήθηκε και έτσι έμεινε εκτός αποστολής από τον Μανόλο Χιμένεθ, για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό ο Ίσμαελ Μπλάνκο. Ο προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στον Αργεντινό, όπως και στους τραυματίες Γεωργέα, Λυμπερόπουλο, Γιάχιτς, αλλά και στους τιμωρημένους Μίτσελ και Δέλλα. Αντίθετα υπολογίζει στις υπηρεσίες των Καφέ, Μανωλά οι οποίοι προπονήθηκαν κανονικά, ενώ επιστρέφει και ο Μάκος. Ο Χιμένεθ πήρε μαζί του στην αποστολή 21 παίκτες. Πρόκειται για τους: Σάχα, Αραμπατζή, Αργυρίου, Ματέος, Κλωναρίδη, Καράμπελα, Μανωλά, Νταντόμο, Καφέ, Λαγό, Μπαχά, Γκέντσογλου, Ντρπιτς, Μάκο, Γκερέιρο, Σκόκο, Μπερνς, Νικόλτση, Έντερ, Λεονάρντο και Ντιόπ.

ΤΟ ΝΕΟ ΠΛΑΝΟ..ΤΩΝ SUPPORTERS..

Μάκης Kασνακίδης:
Πολλά έχουν ακουστεί, πολλά έχουν κυκλοφορήσει, πολλά ανακριβή, κάποια υπέρ μας και κάποια κατά. Σκοπός μας είναι να δώσουμε απαντήσεις και να βοηθήσουμε τους φίλους της ΑΕΚ να κατανοήσουν την πρότασή μας. Το Supporters Club ιδρύθηκε από ιδέα του Ντέμη Νικολαΐδη. Το συμβουλευτικό κομμάτι δυστυχώς ποτέ δεν υλοποιήθηκε. Αρχικά ήμασταν 29 μέλη και η ετήσια συνδρομή ήταν 10.000 ευρώ. Με τον ερχομό του Σταύρου Αδαμίδη είχαμε περισσότερο θεσμικό ρόλο. Εκπονήσαμε ένα σχέδιο που πιστεύουμε πως θα μας βγάλει από το αδιέξοδο και θα μας οδηγήσει σε ένα διαυγές μέλλον. Το μοντέλο του ενός ή των δύο ανδρών έχει ξεπεραστεί και δεν έχει εφαρμογή στην ΑΕΚ. Η οικονομική κρίση προωθεί τη λύση του μοντέλου των πολλών. Γνωρίζοντας την κατάσταση της ΑΕΚ αποφασίσαμε να μη μείνουμε άπραγοι και να προτείνουμε λύσεις βιώσιμες. Πρότασή μας είναι η ΑΕΚ να ανήκει στην ΑΕΚ. Κάθε ενωσίτικη οικογένεια να έχει ένα κομμάτι της ΑΕΚ, που θα πηγαίνει από γονείς σε παιδιά και από παιδιά σε εγγόνια. Συστάθηκε μία ανώνυμη εταιρεία με στόχο την κατοχή μετοχών και την κατασκευή προπονητικού κέντρου για τις ακαδημίες της ΠΑΕ. Για τον πρώτο σκοπό ήδη έχουμε εξασφαλίσει το 23% των μετοχών της ΠΑΕ. Σκέψη είναι να συμμετάσχει κάθε ΑΕΚτζής σε αυτή την προσπάθεια διάσωσης και αναγέννησης της ομάδας. Ή γκρινιάζουμε και περιμένουμε σωτήρες εξ ουρανού ή παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Το δεύτερο φαίνεται και είναι εφικτό.
Το Supporters Club ήταν ιδέα του Ντέμη. Αρχικά ήμασταν 29 μέλη. Η ετήσια συνδρομή ήταν 10.000 ευρώ και αν συνυπολογίσουμε τα διαρκείας και τη συμμετοχή μας, το σύνολο ήταν γύρω στα 2,5 εκατ. ευρώ. Με τον ερχομό του Σταύρου Αδαμίδη ενεργοποιήθηκε ο συμβουλευτικός μας ρόλος. Τι προτείνουμε και πώς σκεφτόμαστε... Το μοντέλο του 1 ή 2 μεγαλομετόχων έχει πια ξεπεραστεί. Σε κάθε περίπτωση δεν έχει εφαρμογή στην ΑΕΚ... Γνωρίζοντας την οικονομική κατάσταση της ΑΕΚ αποφασίσαμε να μη μείνουμε άπραγοι... Να προτείνουμε λύσεις βιώσιμες και εφικτές. Θεωρούμε ότι το πλάνο που προωθούμε είναι η μόνη λύση. Κι αυτό είναι η ΑΕΚ να ανήκει στην ΑΕΚ...
Σκεφτείτε τις δυνατότητες μιας ΑΕΚ που θα ανήκει σε 50.000 κόσμο, που θα ενώνει όλο τον κόσμο και θα τον κάνει συμμέτοχο στο μέλλον της. Και η AEK Supporters Club μάς χωρά όλους. Όταν διαβάζω ότι χρειαζόμαστε μεγιστάνες για να δώσουμε όραμα, αναρωτιέμαι πού είναι αυτοί οι μεγιστάνες; Μα η ίδια η ΑΕΚ δεν είναι το όραμα; Η συμμετοχή των οικονομικά ισχυρών φίλων της ΑΕΚ είναι σημαντική, αλλά το όραμα είναι οι πόθοι και οι αξίες μας. Μπορούμε να βοηθήσουμε καταθέτοντας αυτό που θέλουμε και μπορούμε. Η Supporters Club θα γίνει ο δεύτερος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ. Υπάρχουν πέντε επίπεδα, των 10.000 ευρώ, των 5.000, των 2.000, των 1.000 και των 200. Κάθε μετοχή έχει αξία 10 ευρώ. Γινόμαστε ενεργά μέλη και απολαμβάνουμε τα προνόμια που αντιστοιχούν ανάλογα με το πακέτο που έχουμε διαλέξει. Τι σημαίνει είμαι μέλος του Supporters Club; Έχω λόγο στο μέλλον της ΑΕΚ, παίρνω μέρος στις αποφάσεις, βοηθώ με έργα, ψηφίζω για την έγκριση του ετήσιου προϋπολογισμού, ενημερώνομαι για τα οικονομικά στοιχεία ανά τρίμηνο και εκλέγω τα μέλη του ΔΣ του Supporters Club που ορίζουν μέλη στο ΔΣ.
Δημιουργήσαμε μία τριμελή επιτροπή ελέγχου και διαφάνειας, που θα αποτελείται από ανώτατο δικαστικό, έναν λογιστή και μία προσωπικότητα από το χώρο της ΑΕΚ. Όλοι οι μέτοχοι της Supporters Club θα λαμβάνουν τα οικονομικά στοιχεία και τις εκθέσεις της επιτροπής.
Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε επιτροπή πολιτιστικής ανάπτυξης, που θα αναδείξει την ιστορία και την πορεία της ΑΕΚ μέσα στο χρόνο. Πρώτος στόχος της επιτροπής είναι να βρει και να επεξεργαστεί ένα σχέδιο για την καταπολέμηση της βίας στο γήπεδό μας, ώστε να μην ξαναδούμε ή να μικρύνουμε τις πιθανότητες να ξαναδούμε γεγονότα που είδαμε στον τελικό του Κυπέλλου. Η ΑΕΚ δεν είναι μόνο ποδοσφαιρική ομάδα, είναι μια ιστορία κι αυτή σκοπεύουμε να διαφυλάξουμε και να διαδώσουμε. Αποφασίσαμε να ιδρύσουμε επιτροπή πολιτιστικής δράσης... Πρώτος στόχος της σε συνεργασία με την ΠΑΕ η καταπολέμηση της βίας... Καλούμε τους φίλους της ΑΕΚ που βαρέθηκαν τη μιζέρια και τις χωρίς αποτέλεσμα αναμονές για εκ Θεού λύσεις να στηρίξουν την προσπάθεια και να πάρουν την τύχη στα χέρια τους. Καθένας με τη δύναμή του. Η ΑΕΚ περιμένει πράγματα από εμάς. Οχι εμείς από την ΑΕΚ.
Ε. Αποστολάκη (Δήμαρχος Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας): «Γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι για την ΑΕΚ η επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σαν δήμος παραμένουμε πιστοί στις δεσμεύσεις μας. Από την πρώτη στιγμή εκφράσαμε στη διοίκηση της ΠΑΕ τις δεσμεύσεις μας από την πλευρά του Δήμου. Φαίνεται πως γίνεται μια πολύ σοβαρή προσπάθεια και το έργο θα ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο. Θα είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια της ΑΕΚ να υλοποιήσει ένα ρεαλιστικό έργο».

ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΣΤΑΣΗ..

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ αναφορικά με την απόφαση της να καταθέσει ένσταση κατά του Αχιλλέα Μπέου. Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Σήμερα η ΠΑΕ ΑΕΚ κατέθεσε ένσταση αναφορικά με το κύρος της αναμέτρησης του εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό Βόλου.
Η ένσταση αυτή κατατέθηκε ως ελάχιστη ηθική υποχρέωση, τόσο προς τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ, όσο και προς όλο το φίλαθλο κόσμο της Ελλάδας, που δεν δέχεται να συμπορεύεται με αυτούς που κάνουν λάβαρο παραβατικές και προκλητικές συμπεριφορές.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ και ο κόσμος της, φέτος, έχουν αποδείξει ότι είναι οι μόνοι που αντιστέκονται απέναντι σε διοργανώτριες αρχές και όργανα που με τις αποφάσεις τους εθελοτυφλούν και «νομιμοποιούν» την παρανομία, αφήνοντας ατιμώρητους ή και καμία φορά επιβραβεύοντας τους αυτουργούς της.
Τα «παπαγαλάκια» και όσοι δεν θέλουν την ΑΕΚ να πρωταγωνιστεί, αλλά να κρατάει ρόλο κομπάρσου, θα βαλθούν πάλι να διαστρεβλώσουν καταστάσεις και να μπουν σε συγκρίσεις με το «χάρτινο» πρωτάθλημα του 2008 και την ηθική που πρέπει να τηρείται.
ΟΧΙ κύριοι. Δεν θα σας κάνουμε τη χάρη. Οι αξίες που πρεσβεύει η ΑΕΚ και η ιστορία της δεν διαβάλλονται, όταν κινείται κατά των παραβατών και των «βιαστών» του ποδοσφαίρου.
Οι αξίες και η ηθική αμαυρώνονται με τη συγκάλυψη και την ατιμωρησία.
Η ένσταση μας γίνεται σήμερα, έχοντας την 3η θέση στα play-off, έχοντας ακόμα μία αγωνιστική που όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά για όλες τις ομάδες και βεβαίως χωρίς να αγνοείται από κανέναν ότι η πρώτη θέση στα play-off, δεν οδηγεί σε ομίλους του Champions League, αλλά σε δύο προκριματικούς αγώνες, χωρίς την εξασφάλιση πρόκρισης ή οικονομικής ενίσχυσης.
Σήμερα για άλλη μία φορά, η ΠΑΕ ΑΕΚ καταγγέλλει τα αυτονόητα, ανεξαρτήτως της τελικής έκβασης των αγωνιστικών αποτελεσμάτων αλλά και της απόφασης των αθλητικών δικαιοδοτικών αρχών, που πιστεύουμε ότι μετά από την 5ετή παρουσία τους στη Super League, πρέπει να διαπνέονται και αυτοί από πνεύμα κάθαρσης και εξυγίανσης του χώρου.
Το ποδόσφαιρο πρέπει να αλλάξει και θα αλλάξει.
Το οφείλουμε στην ιστορία μας, στα παιδιά μας και στον αυτοσεβασμό του καθένα μας ξεχωριστά».
 

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002