Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Ιουλίου 11, 2012

ΕΜΕΙΝΑΝ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ !!!

Παρά τις όποιες πωλήσεις παικτών έχουν ήδη γίνει και την ανάγκη της ΑΕΚ να πουλήσει κι άλλους προκειμένου να βάλει χρήματα στα ταμεία της, όπως τόνισε με δηλώσεις του στον NOVAΣΠΟΡ FM o Aνδρέας Δημητρέλος, η Ένωση έχει ανάγκη από ακόμα 3 εκατ. ευρώ προκειμένου να τα καταφέρει και να πάρει έγκριση συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα από την ΕΕΑ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ παραδέχθηκε την ανάγκη της να βρει άλλα 3 εκατ. ευρώ, αφού η κατάσταση είναι τραγική. Τόνισε μάλιστα πως... «Έχουμε πει σε μάνατζερ να ψάξουν ομάδες για κάποιους παίκτες που πέρσι ξεχώρισαν. Η μεγαλύτερη βοήθεια -φυσικά- που θα μπορούσαμε να έχουμε είναι η πώληση του Λεονάρντο. Δυστυχώς όμως πρέπει να κάνουμε πωλήσεις, αφού δεν υπάρχει άλλη λύση. Μπορεί να μην είναι ο Λεονάρντο και να είναι και άλλοι παίκτες, όπως ο Λαγός, ο Αραμπατζής και ο Καράμπελας. Παίκτες που βασιζόμαστε σε αυτούς αλλά εάν έρθει ακόμη και για αυτούς κάποια πρόταση από το εξωτερικό θα την αποδεχθούμε», τόνισε ο πρόεδρος της ΑΕΚ για τις πωλήσεις.
Για την πώληση του Μάκου, ο Δημητρέλος, παραδέχθηκε ότι ποσό που μπήκε στα ταμεία της ΠΑΕ είναι μικρότερο από αυτό που θα ήταν σε ομάδα ζητούσε την απόκτηση του σε άλλη χρονική στιγμή, αλλά διευκρίνισε... «Πράγματι τα λεφτά που παίρνουμε από τη Μόναχο 1860 είναι λίγα στην πράξη αλλά η ΑΕΚ εκτός από τις 300.000 ευρώ θα κερδίσει άλλες 165.000 από την συνεισφορά του παίκτη από χρήματα που του οφείλαμε».
Όσον αφορά το θέμα με τις διαπραγματεύσεις με τους παίκτες των οποίων η ΑΕΚ οφείλει χρήματα ο Δημητρέλος είπε: «Ναι είμαστε σε διαπραγματεύσεις. Ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί. Είμαστε κοντά σε διάφορες συμφωνίες, όμως θα ανακοινωθούν όλες μαζί εφόσον συμφωνήσουμε σε όλους. Καταλαβαίνετε ότι εάν τελικά κάποιος κάνει προσφυγή δεν θα έχει νόημα η προσπάθεια».

Η συζήτηση πήγε και στα χρήματα που έχει η ΠΑΕ στα ταμεία της: «Αυτή την στιγμή στα ταμεία υπάρχουν τα χρήματα από τα διαρκείας -ένα μέρος έχουν δοθεί για να καλυφθούν ανάγκες της ομάδας- και τα χρήματα της πώλησης του Κλωναρίδη», τόνισε ο Δημητρέλος και συνέχισε:
«Η Ερασιτέχνική έχει πάρει τα χρήματά της. Οι οφειλές στο προσωπικό έχει καλυφθεί το μισό τους. Οι εκκρεμότητες μας είναι οι ρυθμίσεις της εταιρείας στο άρθρο 44 και οι οφειλές σε παίκτες... Μέχρι τις αρχές Αυγούστου η Ένωση που θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες της ΕΕΑ θα πρέπει να είμαστε εντάξει απέναντι σε όλους τους παίκτες μας και να έχουμε φορολογική ενημερότητα», είπε και συνέχισε διευκρινίζοντας το ποσό που χρειάζεται η ομάδα για να πάρει ενημερότητα...
«Έχοντας υπολογίσει και να χρήματα που θα έρθουν και από την πώληση του Μάκου, χρειαζόμαστε άλλα τρία εκατομμύρια», τόνισε και ξεκαθάρισε ότι αυτή την στιγμή ο μόνος που μπορεί να βοηθήσει είναι ο κόσμος...
«Ελπίδα υπάρχει πάντα ότι μπορεί να έρθει κάποιος. Όμως στη σημερινή κατάσταση της ΑΕΚ και της Ελλάδας φαντάζει δύσκολο κάτι τέτοιο. Το κακό είναι ότι φαίνεται ότι ο κόσμος δεν έχει ευαισθητοποιηθεί. Με 6.500 πουλημένα διαρκείας, αν και θεωρώ ότι είναι καλός ο αριθμός σε σχέση με άλλες ομάδες, δεν μπορεί να βοηθηθεί η ομάδα. Ο αριθμός δεν αντιστοιχεί στις απαιτήσεις που είχαν δημιουργηθεί στην αρχή.. Η δύναμη της ΑΕΚ είναι ο κόσμος. Δυστυχώς αυτή είναι πραγματικότητα», τόνισε και συνέχισε:
«Για να λεγόμαστε μεγάλη ομάδα -που υποστηρίζουμε ότι έχουμε ένα εκατομμύριο οπαδούς- πρέπει να βασιστούμε σε αυτούς. Είναι απαραίτητη προϋπόθεση ο κόσμος να ευαισθητοποιηθεί. Ο κόσμος πρέπει να ξέρει αλλά θεωρώ ότι η ΑΕΚ είναι πάνω από πρόσωπα».
Τέλος ο πρόεδρος της ΑΕΚ αναφέρθηκε και στους αγωνιστικούς στόχους της ομάδας στη νέα αγωνιστική σεζόν... «Δεν αγχώνομαι. Πιστεύω ότι τα μεγάλα ονόματα δεν κάνουν τη διαφορά. Ο Κλωναρίδης μέχρι πέρσι δεν ήταν γνωστός. Αλλά τελικά εξελίχθηκε σε σημαντικό παίκτη της ΑΕΚ στο τέλος της σεζόν. Είναι δεδομένο ότι δεν θέλω να υποτιμήσω τις αξίες των παικτών που είχαμε πέρσι αλλά πιστεύω ότι υπάρχουν παίκτες που μπορούν να στηρίξουν τους νέους θα μπουν στην ομάδα.
Σαφώς δεν θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε πρωτάθλημα. Αλλά με τους παίκτες και τους ανθρώπους που θα έχουμε -εφόσον ανταποκριθούμε στις άλλες ανάγκες, ο στόχος της ομάδας θα είναι η έξοδος στην Ευρώπη».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002