Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Ιουλίου 30, 2012

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ..

Τη μερίδα του λέοντος κατέχει η ΑΕΚ στα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου. Η εμφάνιση στο φιλικό με την Μπλάκμπερν, τα μεταγραφικά αλλά και οι εξελίξεις με τον Θωμά Μαύρο είναι τα θέματα που απασχολούν το "κιτρινόμαυρο" ρεπορτάζ. Ας τα δούμε όμως όλα αναλυτικά.
SPORTDAY
Πρώτο θέμα η ΑΕΚ στην εφημερίδα που έχει κεντρικό τίτλο: "Κάτι νέο γεννιέται". "Θετικές και πάλι οι εντυπώσεις από την πιτσιρικαρία παρά την ήττα από την Μπλάκμπερν" τονίσει η "Sportday". Από εκεί και πέρα η εφημερίδα στέκεται στη διαφωνία του Θωμά Μαύρου με τους μετόχους και γράφει: "Να του δοθούν οι μετοχές και να ορίσει Δ.Σ. στο οποίο δεν θα συμμετάσχει ζήτησε από τους μετόχους ο Μαύρος. Η αρνητική απάντηση που εισέπραξε και η αναμενόμενη τοποθέτηση του στη σημερινή συνέντευξη Τύπου". Τέλος οι επαφές για Νογκουέρα και Ιμπουσούκι συνεχίζονται ενώ αναμένεται προσφορά της Έβερτον για τον Μπουγαΐδη.
GOAL NEWS
Πρώτο θέμα και εδώ η ΑΕΚ. "Βρέθηκε ζωή στον πλανήτη ΑΕΚ" ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας που γράφει: "Μωρά για φίλημα στο Β'. Αποκάλυψη και πάλι ο Γρόντης, γκολάρα ο Κουρέλας, υποσχέσεις από Αρκούδα και Καλογέρη". Από εκεί και πέρα στο θέμα της κόντρας που έχει ξεσπάσει στα διοικητικά το "Goal" τονίζει: "Διώχνουν τον Μάυρο. Δεν πρόκειται να γίνει υποχείριο των μετόχων ο Θωμάς. Θέλουν να τον ελέγξουν μέσω Δ.Σ.". Στα μεταγραφικά τώρα η εφημερίδα γράφει πως η ΑΕΚ παίρνει τον Ιωαννίδη που θα μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟ ενώ κλείνουν και οι Κατίδης, Κουτρουμπής.
LIVE SPORT
Για τελεσίγραφο του Θωμά Μαύρου μιλάει η εφημερίδα αναφερόμενη στα όσα πρόκειται να πει στη σημερινή του συνέντευξη Τύπου. "Μη ρίξετε την ΑΕΚ στη Δ'Εθνική. Μέτοχοι βάλτε λεφτά..." γράφει η "Live Sport" αναφορικά με τα όσα σκοπεύει να πει ο Θωμάς Μαύρος. Από εκεί και πέρα η εφημερίδα μιλάει για "νέα χαμόγελα για τα μωρά του Βλάχου" αναφορικά με την εμφάνιση απέναντι στην Μπλάκμπερν ενώ στα μεταγραφικά τονίζει ότι χάλασε οριστικά τόσο του Μάντζιου όσο και του Ιμπουσούκι του οποίου τελικά η περίπτωση απορρίφθηκε.
ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
"Ρε δεν κωλώνει η ΑΕΚάρα" έχει βασικό τίτλο η εφημερίδα που τονίζει: "Οι πιτσιρικάδες έχουν βάλει το κεφάλι κάτω και τα δίνουν όλα. Πολύ καλοί και απέναντι στην Μπλάκμπερν. Οργάνωση σοβαρότητα, στρωτό ποδόσφαιρο". Από εκεί και πέρα η "Ώρα" γράφει ότι ο Θωμάς Μαύρος είναι έτοιμος για ρήξεις ενώ πλούσιο είναι το μενού στα μεταγραφικά. Η ΑΕΚ "χτυπάει" Ιωαννίδη, παίρνει Κουτρουμπή, το παλεύει για Στουάνι, περιμένει τον Τσουκαλά και τέλος αγωνιά για την υπόθεση με τον Κατίδη.
ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ
Τα μεταγραφικά στο προσκήνιο με Ιωαννίδη και Μαγκντί να κυριαρχούν στο πρωτοσέλιδο. Όπως γράφει η εφημερίδα ο Έλληνας αμυντικός μένει ελεύθερος από τον ΠΑΟ και λέει "ναι" στην ΑΕΚ ενώ θετικός να μετακομίσει στην Ένωση είναι και ο Αιγύπτιος μέσος. Από εκεί και πέρα η "Κιτρινόμαυρη" μιλάει για διαφωνία από τη στιγμή που οι μέτοχοι είπαν όχι στο αίτημα του Μαύρου να του παραχωρήσουν τις μετοχές. Επιστρέφοντας στα μεταγραφικά ο Βλάχος ξεκαθάρισε ότι θέλει να δοκιμάσει πρώτα τους Νογκουέρα, Ιμπουσούκι αν είναι να αποκτηθούν ενώ ο Μάντζιος έκλεισε το θέμα ΑΕΚ με SMS προς τον Θωμά Μαύρο. Τέλος η εφημερίδα γράφει πως τα "πιτσιρίκια έλαμψαν" στο φιλικό με την Μπλάκμπερν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002