Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Ιουλίου 24, 2012

O TYΠΟΣ..


Τα μεταγραφικά και οι εξελίξεις με Μάντζιο και Μόρα είναι το θέμα που κυριαρχεί, και σήμερα, στο "κιτρινόμαυρο" ρεπορτάζ του αθλητικού Τύπου. Η εγγυητική είναι επίσης ένα ζήτημα που βλέπουμε σε όλες τις εφημερίδες. Ας τα δούμε όμως όλα αναλυτικά.
SPORTDAY
"Ώρα για φορ" γράφει η εφημερίδα και τονίζει: "Στην πρωινή συνάντηση του Μάντζιου με τους Τσιάρτα και Μαύρο κρίνεται η μεταγραφή του παίκτη στην Ένωση". Για τον Βαγγέλη Μόρα τώρα η "Sportday" τονίζει πως οι προβληματισμοί του για την κατάσταση στην ομάδα αυξάνονται ενώ προέκυψε και ενδιαφέρον από το Αζερμπαϊτζάν. Από εκεί και πέρα η εφημερίδα τονίζει πως ο Ανδρέας Δημητρέλος ελπίζει "στην κατανόηση του υπουργείου Οικονομικών" και σήμερα θα καταθέσει την κοινή πρόταση των ομάδων της Σούπερ Λίγκας για την εξασφάλιση προσωρινής (διάρκειας 2-3 μηνών) φορολογικής ενημερότητας από τις ΠΑΕ, με την καταβολή 100-200 χιλ. ευρώ και «πάγωμα» της καταβολής των δόσεων.
GOAL NEWS
Ο Βαγγέλης Μάντζιος είναι το κεντρικό πρόσωπο και εδώ με την εφημερίδα να τονίζει πως οι δύο πλευρές αναζητούν φόρμουλα ώστε να γίνει τελικά η μεταγραφή. "Στην ΑΕΚ δεν θέλουν να τον κάνουν διετές ενώ το 1+1 που είχαν ετοιμάσει δεν... στέκει" αναφέρει χαρακτηριστικά το "Goal". Αναφορικά με τον Βαγγέλη Μόρα τονίζεται ότι αύριο Τετάρτη θα δώσει την τελική απάντηση στην ΑΕΚ με τον παίκτη να έχει ενδοιασμούς. Τέλος και στο "Goal¨τονίζεται η μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για να εξασφαλίσει η ΑΕΚ την εγγυητική.
ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Κατίδης και Γιαννίωτας είναι τα κεντρικά πρόσωπα στο πρωτοσέλιδο της "Ώρας" που έχει βασικό τίτλο "Σαν τρελοί στην ΑΕΚ". "Οι άνθρωποι της Ένωσης έριξαν το τελευταίο 48ώρο γερά τα δίχτυα τους στα διαμάντια της Εθνικής Νέων και έλαβαν πολύ θετικά μηνύματα από την πλευρά τους. Μάχη με τον χρόνο αλλά κυρίως με το χρήμα στην ΑΕΚ αφού απαιτούνται 150.000 για την ρήτρα του Γιαννίωτα. Πιο εφικτή πάντα η περίπτωση του Κατίδη" γράφει η εφημερίδα. Στο θέμα του Μάντζιου τονίζεται ότι ο παίκτης θα ανέβει σήμερα στα Σπάτα και υπάρχει ακλόνητη πίστη ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή ενώ η ΑΕΚ ανεβάζει λίγο την προσφορά της για Μόρα ώστε να πει και αυτός το "ναι".
ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ
"Προβάρει τον Δικέφαλο" έχει κεντρικό τίτλο η εφημερίδα και αναφέρεται στον Βαγγέλη Μάντζιο. Τονίζει ότι ο παίκτης θα ανέβει σήμερα στα Σπάτα και όλα συνηγορούν ότι τελική η μεταγραφή θα γίνει. Για τον Βαγγέλη Μόρα πάντως τα μηνύματα δεν είναι τόσο θετικά καθώς όπως γράφει η "Κιτρινόμαρυη" ο παίκτης θέλει να έρθει αλλά προβληματίζεται έντονα "βλέποντας τα εμπόδια που δημιουργούνται καθημερινά". Τέλος γίνεται αναφορά και στη λύση του συμβολαίου του Έιντουρ Γκούντγιονσεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002