Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Ιουλίου 07, 2012

Ο ΜΑΥΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΠΘΕΙ..ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ..

Καμία πρόθεση να καταθέσει τα όπλα παρότι η προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για τη σωτηρία της ΑΕΚ δεν έχει επιφέρει μέχρι στιγμής τα επιθυμητά αποτελέσματα δεν έχει ο Θωμάς Μαύρος, όπως ξεκαθαρίζει στη SportDay. Ο θρύλος της «Ένωσης» καθιστά σαφές πως δεν υποχωρεί και θα συνεχίσει τον αγώνα τουλάχιστον μέχρι το τέλος Αυγούστου.

«Από τη φύση μου ποτέ δεν μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος, αλλά είναι ευχάριστο πως ο κόσμος ανταποκρίνεται σε αυτή την προσπάθεια. Υπάρχει ενότητα και διάθεση να βρεθεί η λύση. Θα περιμένουμε και όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου θα δούμε τι έχουμε κάνει», τόνισε ο Θωμάς Μαύρος και πρόσθεσε: «Είχα πει πως θα φύγω, αλλά στη συνέχεια δήλωσα πως ή μαζί θα σωθούμε ή μαζί θα πέσουμε. Είμαι εδώ και συνεχίζω. Μέχρι το τέλος Αυγούστου θα εξακολουθήσουμε να προσπαθούμε. Δεν κάνουμε σχέδια. Στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου».

Μέχρι τώρα από τις πωλήσεις των διαρκείας και τις δηλώσεις συμμετοχής έχει συγκεντρωθεί περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ. Στις δηλώσεις συμμετοχής, με μίνιμουμ συμμετοχή 20 ευρώ, έχουν εκδηλώσει την πρόθεση να βάλουν χρήματα μόλις 1.500 φίλοι της ΑΕΚ και το συγκεντρωθέν ποσό αγγίζει τις 95.000 ευρώ. Σε ό,τι αφορά στα διαρκείας, έχουν πωληθεί πλέον περίπου 7.000. Από τη μέρα που ανέλαβε να ηγηθεί της προσπάθειας σωτηρίας ο Θωμάς Μαύρος, έχουν «φύγει» 4.750 κομμάτια.

Πιέζει ο Λεονάρντο
Ο Λεονάρντο ασκεί πιέσεις στην ΑΕΚ για να πάρει μεταγραφή στην Νταεγκού FC, ωστόσο η διοίκηση δεν ικανοποιείται από την πρόταση 150.000 ευρώ για δανεισμό και οψιόν αγοράς 1 εκατ. ευρώ που κάνουν οι Κορεάτες. Θα τον παραχωρούσε με «ενοίκιο» 500.000 ευρώ κι άλλα τόσα για οψιόν αγοράς ή έστω 300.000… μπροστά και 600.000 ευρώ μετά. Ο Βραζιλιάνος φέρεται διατεθειμένος ακόμη και να παίξει το χαρτί της προσφυγής για να πιέσει καταστάσεις, αλλά η διοίκηση της ΠΑΕ αν φτάσει σε αυτό το σημείο η υπόθεση, θα του καταβάλει 150.000 ευρώ για να χάσει το δικαίωμα προσφυγής. Όσον αφορά στις φήμες πως η Αλ Κορ του Κατάρ, που ανέλαβε πρόσφατα ο Λάζλο Μπόλονι, έκανε πρόταση 1 εκατ. ευρώ για τον Λεονάρντο, δεν επαληθεύονται.

Στο μεταξύ, εντείνεται η φημολογία πως επίκειται πώληση του Γρηγόρη Μάκου στη Γερμανία (Μόναχο 1860;).

Μπελάδες με προσφυγές
Ο Ανέστης Αργυρίου!!  κατέθεσε προσφυγή διεκδικώντας 470.000 ευρώ και ο Βασίλης Τσιάρτας ήρθε σε επαφή μαζί του για να βρεθεί συμβιβαστική λύση. Από την ΑΕΚ λεγόταν πως βρέθηκε η χρυσή τομή, αλλά αν ο παίκτης επιμείνει ή αν προκύψουν άλλες προσφυγές, θα τεθεί9 ζήτημα με τη συμμετοχή της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα. Άλλες 150.000 ευρώ από τη μεταγραφή του Κλωναρίδη στη Λιλ δόθηκαν για την οφειλή στον Ελ Χατζί Ντιούφ, ενώ σε νέα συμφωνία για το διακανονισμό των οφειλομένων απέναντί τους ήρθε η ΠΑΕ με τους Κωνσταντόπουλο, Μάκο, Σιαλμά, Καράμπελα, Λαγό, Καφέ και Γεωργέα.

Οι νέοι που… περνούν
Τη Δευτέρα αρχίζει η προετοιμασία της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν και παρόντες θα είναι κάποιοι από τους παίκτες που άφησαν καλές εντυπώσεις κατά το πενθήμερο δοκιμών από τον Βαγγέλη Βλάχο. Πληροφορίες αναφέρουν πως ανάμεσά τους θα είναι ο 21χρονος στόπερ Κώστας Τσούπρος από τον Αστέρα Μαγούλας, ο 19χρονος μέσος Ανδρέας Σταματής (γιος του Σταύρου Σταματή, άλλοτε άσου της ΑΕΚ), καθώς και οι Βαλεντίνος Βλάχος, Κώστας Βλάχος και Γιώργος Αρέστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002