Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Ιουλίου 30, 2012

ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ..

Πλήρης διαφωνία για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ διαπιστώθηκε σε έκτακτη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ψες  ανάμεσα στον Θωμά Μαύρο και τους μετόχους της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο Βασίλης Σίμος (ως εκπρόσωπος του Νίκου Νοτιά), ο Μάκης Κασνακίδης (εκπροσωπώντας το ΔΣ των Supporters πλην του Γεωργατζόγλου) και ο Κώστας Παπαδημητρίου (εκπροσωπώντας την Ερασιτεχνική), συναντήθηκαν με τον παλαίμαχο άσο στην καφετέριά του, προκειμένου να συζητήσουν εν όψει της ΓΣ της ΠΑΕ, την Τετάρτη. Ωστόσο, οι δύο πλευρές δεν βρήκαν κανένα σημείο επαφής όσον αφορά το μέλλον της ομάδας...
Οι εκπρόσωποι άνω του 80% των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ πρότειναν στον Μαύρο να μπει στο ΔΣ της ομάδας (και να παραμείνει ταυτόχρονα και επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος), αλλά τα άλλα μέλη του να παραμείνουν ως έχουν και να μην μπει κανείς από τους συνεργάτες του ή τους ανθρώπους που φημολογείται το τελευταίο διάστημα ότι βρίσκονται στις σκέψεις του. Όταν εκείνος το αρνήθηκε, του προτάθηκε τότε να γίνει νέα συνάντηση μεταξύ των τεσσάρων (προκειμένου να έχει προετοιμαστεί) και να ορίσουν από κοινού ένα διοικητικό συμβούλιο κοινής αποδοχής. Ωστόσο, και αυτή η πρόταση απορρίφθηκε.
Η απαίτηση που προέβαλε ο Μαύρος από την πλευρά του ήταν να του παραδοθούν οι μετοχές της ΠΑΕ και να ορίσει εκείνος δικό του διοικητικό συμβούλιο, χωρίς την παρουσία κανενός μέλους από το υπάρχον (ούτε του Ανδρέα Δημητρέλου). Οι μέτοχοι της ΑΕΚ παρουσιάστηκαν κάθετα αντίθετοι σε αυτή την προοπτική όταν ενημερώθηκαν από τον ίδιο ότι δεν θα είναι αυτός που θα πάρει στα χέρια του το σύνολο των μετοχών (πλην του 10% της Ερασιτεχνικής), αλλά και την θέση του προέδρου! Επίσης, του μεταφέρθηκε ότι η παρουσία του Δημητρέλου στην ομάδα τη δεδομένη στιγμή είναι σημαντική, καθώς είναι ο άνθρωπος που τρέχει το ζήτημα των ρυθμίσεων και των χειρισμών που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να καταφέρει η ΑΕΚ να τακτοποιήσει τις ανοιχτές οικονομικές υποθέσεις της.
Επίσης, οι μέτοχοι παρουσιάστηκαν δυσαρεστημένη από το γεγονός ότι δεν ενημερώθηκαν ούτε ποιοι θα είναι οι άνθρωποι που θα πάρουν στα χέρια του τις μετοχές, ούτε ποιοι θα μπουν στο νέο ΔΣ που θέλει να ορίσει. Αρκέστηκε μόνο να αναφέρει το όνομα του Αντώνη Ηλιόπουλου, που βρίσκεται στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή.
Από τη στιγμή λοιπόν που ο Θωμάς δεν δέχθηκε καμία από τις προτάσεις των μετόχων και εκείνοι δεν δέχθηκαν καμία από τις δικές του, διαπιστώθηκε χάσμα απόψεων, χωρίς να μπορεί κανείς να προβλέψει πλέον ποιες θα είναι οι εξελίξεις. Το μόνο που ζητήθηκε από τους μετόχους ήταν να αναβάλει ο παλαίμαχος άσος την συνέντευξη Τύπου που έχει προγραμματίσει για αύριο, καθώς είναι πολύ σημαντικό τη δεδομένη στιγμή -με τις κρίσιμες συζητήσεις της ΑΕΚ με την Πολιτεία και με οργανισμούς να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη- να παρουσιάζονται ενωμένα όλα τα μέλη της ομάδας. Ωστόσο, ο Θωμάς δεν δεσμεύτηκε για αυτό και τους μετέφερε ότι θα αποφασίσει ψες  το βράδυ ή σήμερα   νωρίς το πρωί, αφού πρώτα συζητήσει με τους συνεργάτες του τα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002