Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Ιουλίου 18, 2012

AYTOYΣ ΘΕΛΕΙ..

Ο Βαγγέλης Βλάχος έχει πάρει τις αποφάσεις του σχετικά με το ρόστερ της ΑΕΚ. Έχει καταλήξει, τις καταθέτει στον Βασίλη Τσιάρτα και από εκεί και πέρα είναι στο... χέρι της διοίκησης αν θα καταφέρει να του κάνει τα... χατίρια. Είναι δεδομένο ότι ο προπονητής αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες που υπάρχουν. Γνωρίζει μέχρι που φτάνουν τα... πόδια της ΑΕΚ στο μεταγραφικό παιχνίδι. Είναι πολύ κοντά... Όμως ο ίδιος ο Βαγγέλης Βλάχος είναι «αναγκασμένος» - υποχρεωμένος να καταθέσει όλα όσα νομίζει ο ίδιος ότι χρειάζεται η ομάδα, λίγο πριν φύγει για το βασικό στάδιο της προετοιμασία της και έπειτα να περιμένει... Για να κλείσει το θέμα της προετοιμασίας να πούμε ότι ο Βλάχος την Πέμπτη (19/7) θα πάρει και τις οριστικές του αποφάσεις για το ποιοι ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψουν στην Αγγλία. Κλείνει αυτό το θέμα πάμε στα σημαντικά.Καταρχάς είναι δεδομένο ότι η ΑΕΚ έχει ανάγκη από ενίσχυση σε ΟΛΕΣ τις θέσεις! Το ξέρει ο προπονητής, αλλά όπως είπαμε αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες που υπάρχουν.
Με βάση λοιπόν στα όσα έχει καταλήξει ο Βλάχος, το aek365 σας αποκαλύπτει, ότι θα ζητήσει επίσημα και γραπτώς από τη διοίκηση: Δύο στόπερ, ένα δεξί μπακ, ένα αμυντικό χαφ, έναν πλάγιο εξτρέμ και έναν φορ. Μιλάμε εννοείται για ενδεκαδάτους παίκτες.Από τις εισηγήσεις του, έχουν ήδη υλοποιηθεί κάποιες εκ των παραπάνω: Δεξί μπακ αποκτήθηκε ο Αρκούδας (ο Βλάχος τον πιστεύει πολύ), ένα από τα δύο στόπερ είναι ο Γιάγκο και ο επόμενος ελπίζει να είναι ο Μόρας! Όσο για το γεγονός ότι η ΑΕΚ θα φτάσει στο σημείο από τις 3 μεταγραφές που μπορεί να κάνει (όταν φυσικά αποκτήσει φορολογική ενημερότητα) να εξαντλήσει τις δύο για στόπερ είναι κάτι που δεν ενοχλεί καθόλου τον Βλάχο, αν πρόκειται για τους Μόρα και Γιάγκο, όπως επιθυμεί! Σε αυτή την περίπτωση η τρίτη μεταγραφή θα είναι επιθετικού (Μάντζιος, το μεγάλο φαβορί καθώς αποτελεί επιλογή του Θωμά Μαύρου).
Ο Βαγγέλης Βλάχος πάντως στην αρχή ήθελε δύο αμυντικά χαφ. Περιορίζει τις απαιτήσεις του όμως στον έναν, καθώς πιστεύει ιδιαίτερα σε κάποιους παίκτες που ήδη δουλεύουν μαζί του. Τρανό παράδειγμα ο Κοτσαρίδης, ενώ η απόκτηση του Γιώργου Κουρουμπλή από την Καλλιθέα είναι δεδομένη και ο Βλάχος τον προορίζει ιδιαίτερα για τη μεσαία γραμμή (παίζει και σαν στόπερ), ενώ μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και ο Φούντας.  Πλέον και μετά από αυτές τις ημέρες που δουλεύει την ομάδα αναθεώρησε την άποψη ότι πρέπει να έχει στα χέρια του ένα μικρό ρόστερ.
Στο ξεκίνημα, με την προϋπόθεση ότι θα έμεναν 6-7 παίκτες με εμπειρία, είχε σκοπό να πάει στην Αγγλία με 22 παίκτες, το πολύ, συν 3 τερματοφύλακες και 2-3 επιπλέον μικρούς, ώστε να δουλεύει μαζί τους για μελλοντικά. Τελικά και εντοπίζοντας σοβαρά προβλήματα αντοχής στους νεαρούς παίκτες, όπου και θα στηριχθεί, αποφάσισε να έχει στα χέρια του ένα ρόστερ 25 παικτών συν 3 τερματοφύλακες συν 3 μικρούς για το μέλλον.
Ο Βλάχος «φοβάται» ότι τα νέα παιδιά δεν θα αντέξουν σωματικά κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, γι' αυτό και χρειάζεται όσες περισσότερες λύσεις μπορεί να έχει.Επιπλέον, ο προπονητής έχει αποφασίσει παραδίδοντας στον Τσιάρτα μία λίστα για το ποιοι παίκτες, απ' όλους αυτούς που πέρασαν στα Σπάτα, αξίζουν τουλάχιστον να δοθούν δανεικοί και αυτούς που θα αποχωρίσουν.Όσο για μεταγραφικά ονόματα; Γράφτηκαν ήδη κάποια παραπάνω. Αλλά σίγουρα η ΑΕΚ, όταν καταφέρει και ξεμπερδέψει με τη φορολογική της ενημερότητα, θα στραφεί σε περιπτώσεις παικτών που έφτασαν την Εθνική Νέων στον τελικό του Euro U-19.
Είναι πεπεισμένοι διοίκηση και τεχνικό τιμ ότι με τον ερχομό δύο ή τριών ή ακόμα και τεσσάρων παικτών από την Εθνική Νέων, συν τους Μόρα, Γιάγκο και τον φορ (Μάντζιος το φαβορί, όπως προείπαμε) θα καταφέρει η ομάδα αφενός να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα, αφετέρου να χτίσει από το μηδέν ένα σύνολο που σε 2-3 θα το θαυμάζει όλη η Ελλάδα: με νέα παιδιά και καλό ποδόσφαιρο. Όλα θα φανούν..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002