Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Ιουλίου 28, 2012

ΠΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ..

Τα μεταγραφικά και η προσπάθεια που κάνει η ΑΕΚ για ενίσχυση είναι και πάλι στο προσκήνιο αναφορικά με το "κιτρινόμαυρο" ρεπορτάζ του σημερινοί αθλητικού Τύπου. Γνωστά ονόματα αλλά και καινούρια. Ας τα δούμε όμως όλα αναλυτικά.
SPORTDAY
Τους εκλεκτούς του Τσιάρτα αποκαλύπτει η εφημερίδα που τονίζει ότι από την ισπανική αγορά έχει ξεχωρίσει τους Νογκουέρα και Ιμπουσούκι (ΦΩΤΟ) και προωθεί τις περιπτώσεις τους. Από εκεί και πέρα γράφει για τη νέα πρόταση που έγινε στον Βαγγέλη Μάντζιο με σκοπό τελικά να πειστεί και να πει το "ναι". Τέλος η εφημερίδα αναφέρει ότι η ΑΕΚ χρειάζεται 400.000 ευρώ για να καλύψει το ποσό της δόσης από το άρθρο 44 (1,25 εκατ. ευρώ) ώστενα εξασφαλιστεί φορολογική ενημερότητα και να ξεπεραστεί ο σκόπελος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.
GOAL NEWS
"Με το... μαχαίρι στα δόντια" έχει τίτλο η εφημερίδα που μιλάει για τακτική μαστίγιου και καρότου από τον Βαγγέλη Βλάχο στην προετοιμασία. Από εκεί και πέρα τονίζει ότι υπάρχει "ανοιχτό παράθυρο" για την απόκτηση του Βαγγέλη Μάντζιου ενώ αντίθετα η ΑΕΚ αποσύρεται από την περίπτωση του Βαγγέλη Μόρα. Τέλος νέα προσπάθεια γίνεται τόσο για τον Κατίδη όσο και τον Γιαννιώτα σε μια προσπάθεια να ενισχυθεί όσο το δυνατό περισσότερο η ομάδα.
LIVE SPORT
Για διχασμό στην ΑΕΚ αναφορικά με το θέμα του Βαγγέλη Μάντζιου μιλάει η εφημερίδα. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ενώ ο Ανδρέας Δημητρέλος ουσιαστικά χάλασε τη μεταγραφή ο Θωμάς Μαύρος του κατέθεσε νέα πρόταση και κάνει προσπάθεια να τον κλείσει για την ΑΕΚ. Όπως τονίζει στην Ένωση δεν υπάρχει κοινή γραμμή για το θέμα του παίκτη και αυτό δημιουργεί προβλήματα.
ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Για πακέτο πέντε μεταγραφών μιλάει στο πρωτοσέλιδο της η εφημερίδα και τονίζει: "Ανοιχτό του Μάντζιου, θα κριθεί τη Δευτέρα. Δύο έτοιμες οικονομικά εφικτές λύσεις από το εξωτερικό με χαφ και φορ. Στόχος να κλείσουν πέντε μεταγραφές μέχρι τα μέσα της εβδομάδας". Και εδώ βλέπουμε αναφορά σε Κατίδη και Γιαννιώτα ενώ η εφημερίδα μιλάει γα απίστευτη μάχη του Αντρέα Δημητρέλου για την ενημερότητα και το "44". Τέλος αναφορικά με την προετοιμασία η "Ώρα" τονίζει πως ο Φούντας είναι "πολυεργαλείο στα χέρια του Βλάχου" ενώ οι πρώτοι που έχουν ξεχωρίσει είναι ο Σταματής και ο Αρκούδας.
ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ
Ο Σταύρος Τσουκαλάς είναι το κεντρικό πρόσωπο στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας που τονίζει: "Ο 24χρονος μέσος συμφώνησε χθες με τον ΠΑΟΚ να λύσει το συμβόλαιο του και κατεβαίνει στην Αθήνα για την ΑΕΚ". Από εκεί και πέρα η εφημερίδα μιλάει για "παιχταρά" που έχει κλείσει ο Τσιάρτας. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά "πρόκειται για χαφ από την Ιβηρική που θα κάνει πάταγο". Γίνεται αναφορά στη νέα πρόταση στον Μάντζιο αλλά και στη μεγάλη μεταγραφή του χάντμπολ με τον Σπύρο Μπαλωμένο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002