Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Απριλίου 01, 2015

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Και αφού περάσαμε ωραία από την Παρασκευή με τόσα καλά μαζεμένα νέα ήρθε χθες και η επιβεβαίωση. Επειδή κοντεύαμε να το ξεχάσουμε ο Μαρινάκης και το παιδί του για όλες τις δουλειές, στην κυριολεξία, ο Βρέντζος μας θύμισαν πως για τον σημερινό Ολυμπιακό δεν υπάρχει άλλος εφιάλτης. Μόνο ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Μόνο η ΑΕΚ που έρχεται. Και τους καταλαβαίνω απόλυτα. Δεν ειναι όλα τα άλλα που τα ήξεραν ή μάλλον τα προέβλεψαν αλλά από την προηγούμενη Παρασκευή φάνηκε και επιβεβαιώθηκε σε μεγάλο βαθμό την Δευτέρα πως έρχεται και ο απόλυτος εφιάλτης τους. Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ. Και την ίδια μέρα που ο Δήμος, που δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί του, άρχισε επιτέλους να εξυπηρετεί συμφέροντα των δημοτών του ήρθε και το ΣΟΚ του Λονδίνου. Η ΑΕΚ πριν ακόμη ανέβει τυπικά στην Σούπερ Λιγκ μπήκε στο πρόγραμμα ELITE του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου και στον προθάλαμο της κεφαλαιαγοράς. Μια εξέλιξη τρομερής σημασίας για την ΑΕΚ που σε βάθος χρόνου θα την καταλάβουμε καλύτερα όλοι μας. Σίγουρα όμως την κατάλαβαν καλύτερα στον Ολυμπιακό. Εκεί που οι προβλέψεις λένε πως με την πρώτη απώλεια εισόδου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ θα γίνει πιο μαζική έξοδο κι από της... Μεγάλης Έβδομαδας. Θα ειναι η ευκαιρία να μοιάσει σε κάτι και στον Κόκκαλη γιατί από ότι λένε όλοι δεν μπορεί να του μοιάσει σε τίποτα.
Η ΑΕΚ όμως με τη νέα καθαρή ΠΑΕ που είναι κερδοφόρα από την πρώτη μέρα λειτουργίας ήδη δείχνει πως θα μπορεί να έχει και άλλες πηγές απόλυτα Νόμιμης χρηματοδότησης και προσαρμοσμένης στο Financial fai play. Και αυτή όπως έχουμε πει θα είναι η μεγαλύτερη κληρονομιά του Μελισσανίδη και όσων τον ακολούθησαν στα δύσκολα. Μια εταιρία στην οποία δεν έχει και δεν χρειάζεται να έχει ούτε μία μετοχή ο ίδιος με δικό της γήπεδο, δικό της προπονητήριο (όπου δεν έχει ειπωθεί η τελευταία λέξη) και οικονομικά ανεξάρτητη χωρίς την ανάγκη κανενός μεγαλομετόχου. Μια ΑΕΚ πραγματικά λαϊκής βάσης με τους οπαδούς της πραγματικούς ΜΕΤΟΧΟΥΣ που να αποτελεί παράλληλα ευκαιρία επένδυσης κεφαλαίων από ανθρώπους που δεν έχουν καμία συναισθηματική σχέση με την ομάδα αλλά θα εμπιστεύονται την εταιρία.
Πως να μην τρέχει ο Βρέντζος όπου μπορεί για να δημιουργήσει πρόβλημα και ότι εμπόδιο μπορεί; Εδώ μέχρι και τον Αγγελόπουλο προσπαθούν να τον παρουσιάσουν ως... παρένθετο πρόσωπο. Να γελάς πραγματικά. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που σαφώς ήρθε στην ΑΕΚ επειδή μπήκε μπροστά ο Μελισσανίδης αλλά όλοι γνωρίζουν πως είναι ένας πολύ δυνατός επιχειρηματίας που εκτός από το πακέτο μετοχών και τον σπουδαίο ρόλο του στην ΠΑΕ ΑΕΚ, ήταν καθοριστικός και στο ντιλ με το Χρηματιστήριο του Λονδίνου, έχει φέρει τα πάνω κάτω και στην Α1 μπάσκετ με την Βασίλισσα που ήδη αποτελεί μήλον της έριδος για τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και επιθυμητός σύμμαχος για όλες τις Ελληνικές ομάδες. Και βέβαια για αρχή πάει φουλ για την τρίτη θέση και έχει ο Θεός.
Η ΑΕΚ τους τρομάζει λοιπόν και προσπαθούν τώρα να χτυπήσουν εκεί που δεν έχουν καμία τύχη. Και η πλάκα και βέβαια η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο είναι ότι οι ίδιοι γράφουν και λένε υποτιμητικά τον Μελισσανίδη (μικρομέτοχο του ΟΠΑΠ), μέχρι ότι του... απαγορεύουν την είσοδο στα γραφεία είχε γράψει ένας ανεξάρτητος δημοσιογράφος ανεξάρτητης εβδομαδιαίας εφημερίδας, κι από την άλλη προσπαθούν να αποδείξουν ασυμβίβαστο του πατέρα του... μικρομέτοχου του ΟΠΑΠ με την ΠΑΕ ΑΕΚ όπου δεν είναι καν μέτοχος. Γερά παιδιά. Έρχονται και τα χειρότερα. Για εσάς. Μην ξεχνάμε πως ο ανακριτής αρχίζει σήμερα να... βλέπει κόσμο, σαν υπόπτους πλέον, για την υπόθεση Κορέα. Καλοί οι αντιπερασπασμοί αλλά η ώρα της αλήθειας πλησιάζει. Και όλα τα ΜΜΕ πλέον θα αρχίσουν να γράφουν τα όνοματα χωρίς να φοβούνται το οτιδήποτε. Το πάρτι αρχίζει. Και ενώ ο κόσμος καιγεται αυτοί προσπαθούν να βγάλουν την ΑΕΚ από το... κουπόνι. Αχαχαχαχα. Φιλάκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002