Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Νοεμβρίου 27, 2013

AKOMH ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ !!

Με τον Πέτρο Παππά και τον Πόλυ Χατζηιωάννου να είναι από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του, ο Δημήτρης Μελισσανίδης προσέγγισε στη συνέχεια όλα τα μέλη της μετοχικής σύνθεσης του 2004, προκειμένου να συμμετάσχουν στο πρότζεκτ της «Αγιά Σοφιάς». Μεταξύ αυτών ήταν και ο Νίκος Νοτιάς, με τον οποίο ο Τίγρης είχε κάνει κάποιες πρώτες επαφές από το καλοκαίρι (με αφορμή το προπονητήριο), ωστόσο η ουσιαστική συζήτηση έγινε στις αρχές του μήνα.
Ο Νεοϋορκέζος επιχειρηματίας ταξίδεψε στην Ελλάδα για την παρουσίαση των σχεδίων του νέου γηπέδου και πριν πάρει τον δρόμο της επιστροφής συναντήθηκε με τον Τίγρη στα γραφεία της Aegean. Σε αυτό το ραντεβού συζητήθηκαν διεξοδικά τόσο το θέμα του προπονητηρίου των Σπάτων, όσο και αυτό του γηπέδου. Ο Νοτιάς άκουσε τις απόψεις του Μελισσανίδη και για τα δύο αυτά ζητήματα και αποχώρησε με την προοπτική να σκεφτεί και να μεταφέρει τις αποφάσεις του. Παρά το κλίμα αισιοδοξίας που επικράτησε εκείνες τις μέρες, στο aek365 είχατε διαβάσει ότι ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ παρουσιάστηκε σκεπτικός.
Έχοντας περάσει αρκετές μέρες από εκείνο το ραντεβού, ο Νοτιάς δεν έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όσον αφορά το προπονητήριο και την χρήση του από την ΑΕΚ δεν υπάρχει πλέον καν ζήτημα. Ο Νοτιάς ανταποκρίθηκε αμέσως στο κάλεσμα του Μελισσανίδη και δέχθηκε να βοηθήσει από την πλευρά του για την παραμονή της ομάδας στα Σπάτα, στηρίζοντας την νέα προσπάθεια. Ωστόσο, στο θέμα της ενδεχόμενης συμμετοχής του στο γήπεδο εξακολουθεί να παρουσιάζεται σκεπτικός. Η στάση του δεν έχει αλλάξει, παρά το γεγονός ότι ήδη έχει ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Τίγρη ο Νάσος Θανόπουλος (ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, μίλησε διεξοδικά με τον Νοτιά για το πρότζεκτ της «Αγιά Σοφιάς» στο διάστημα της παραμονής του τελευταίου στην Ελλάδα), κάτι που είχε εκτιμηθεί αρχικά ότι ίσως λειτουργούσε θετικά για την τελική απόφαση του Νεοϋορκέζου.
Μάλιστα, στο περιβάλλον του ο Νοτιάς εμφανίζεται να τονίζει ότι η αρνητική εξέλιξη που είχαν από την πρώτη κιόλας στιγμή τα πράγματα με το προπονητήριο (για το οποίο εξακολουθεί να πληρώνει τα δάνεια) έχει παίξει ρόλο στην στάση του. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο Νοτιάς δεν έχει δώσει ακόμη κάποια οριστική απάντηση και μένει να φανεί αν μπορεί να αλλάξει κάτι το επόμενο διάστημα.
Εντός των ημερών, εξάλλου, ο Μελισσανίδης περιμένει τις απαντήσεις κι άλλων οικονομικών παραγόντων στους οποίους έχει κάνει κάλεσμα να συμμετάσχουν στο πρότζεκτ της «Αγιά Σοφιάς». Η αλήθεια είναι ότι η ανταπόκριση των εύρωστων ΑΕΚτζήδων δεν είναι μέχρι στιγμής αυτή που θα περίμενε το αφεντικό της ομάδας (παρά το γεγονός ότι αυτοί δεν έχουν καν θέματα όπως ο Νοτιάς με το προπονητήριο). Ωστόσο το επόμενο διάστημα ο Τίγρης αναμένεται να εντείνει τις επαφές και να επιδιώξει να αρχίσει να παίρνει τις πρώτες οριστικές απαντήσεις, με την ελπίδα ότι η ομάδα που έχει ήδη σχηματιστεί θα αρχίσει να μεγαλώνει (και ο λογαριασμός της «Δικέφαλος 1924» να αυξάνεται)..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002