Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Νοεμβρίου 10, 2013

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Το θέμα του γηπέδου, οι εντυπώσεις για την Αγια Σοφιά και οι εξελίξεις για το Ναό απασχολούν τον αθλητικό Τύπο της Κυριακής στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ



ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 
Δύο λόγια από τον κάθε παίκτη για το γήπεδο της ΑΕΚ φιλοξενεί η εφημερίδα με όλους τους ποδοσφαιριστές να τονίζουν πως πρόκειται για "όνειρο ζωής". Αναφορά γινεται και στα μεταγραφικά με την ΩΡΑ να γράφει το όνομα του Μπαργκάν. 
SPORTDAY 
Με το εμπορικό όνομα του γηπέδου ασχολείται η εφημερίδα, τονίζοντας ότι η ΑΕΚ έχει τέσσερα μεγάλα γήπεδα να "πατήσει" σχετικά και να προχωρήσει. Αναλυτικά η SD γράφει: "Ιδιαίτερη σημασία έχει για την ΑΕΚ η εμπορική ονομασία του νέου γηπέδου, η οποία θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στην κατασκευή του. 
Όπως είπε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, δεν είναι της παρούσης να προχωρήσει σε ανακοινώσεις, όμως θεωρείται βέβαιο ότι βρίσκεται σε επαφές με εταιρείες-Κολοσσούς και η επικείμενη συμφωνία θα είναι πρωτοφανής για τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου. 
Οι στενοί συνεργάτες του διοικητικού ηγέτη της «Ένωσης» έχουν συλλέξει όλες εκείνες τις πληροφορίες που χρειάζονται και να ακολουθήσουν παραδείγματα ευρωπαϊκών συλλόγων που έχουν προχωρήσει σε τέτοιες ενέργειες. 
Τέσσερα χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι το «Emirates» της Αρσεναλ, τo «Allianz Arena» του Μονάχου, το «Turk Telekom Arena» της Γαλατά, αλλά και το Red Bull Arena της Λειψίας. 
Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο μπορούν να χειριστούν καταλλήλως τις συγκεκριμένες πληροφορίες, με τις λεπτομέρειες να καταστίσουν ακόμη πιο ελκυστικό το φάκελο της «Αγια-Σοφιάς». 
Από εκεί και πέρα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι στενοί του συνεργάτες ασχολούνται με τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν την ανέγερση του γηπέδου στην ιστορική έδρα της ΑΕΚ. 
Για αυτό τον λόγο τα μέλη της «Δικέφαλος 1924» θα συγκεντρωθούν αύριο στα γραφεία της AEGEAN για να ολοκληρώσουν τον φάκελο. Ένα από τα σημαντικά ζητήματα είναι η αγορά των εκτάσεων δίπλα στο γήπεδο για το πάρκινγκ, κάτι που βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και θα κλείσει ίσως και μέσα στην εβδομάδα. 
Επίσης, οι πενήντα ημέρες που απομένουν για να φύγει το 2013 είναι πολύ σημαντικές για να προχωρήσουν όλες εκείνες οι κινήσεις που απαιτούνται για να ξεκινήσουν τα έργα".
LIVE SPORT 
H AEK φέρεται να βολιδοσκοπεί τον Λαγό του Παναθηναϊκού σύμφωνα με την εφημερίδα, ενώ αναφέρει επίσης τα ονόματα που θα βάλουν χρήματα για το γήπεδο.
GOAL 
Mε το θέμα του γηπέδου και την ΑΜΚ ασχολείται με τη σειρά του το Goal που γράφει: " Αν η επιστροφή του Δημήτρη Μελισσανίδη ζέστανε τον κόσμο, η εκδήλωση της Τετάρτης και η παρουσίαση των πλάνων του νέου γηπέδου τους έβαλε... φωτιά. Στις τάξεις των οπαδών της Ενωσης επικρατεί ντελίριο ενθουσιασμού και η προσμονή για την κατασκευή του «κάστρου» και την επιστροφή της ομάδας στο σπίτι της είναι τεράστια. Τα πρώτα δείγματα λίγες ημέρες μετά την εκδήλωση είναι άκρως ενθαρρυντικά, αν αναλογιστεί κανείς ότι η κινητοποίηση είναι πολύ μεγάλη όσον αφορά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.
Οι άνθρωποι της ΑΕΚ και της Δικέφαλος 1924 ΑΕ έχουν καταγράψει τα πρώτα μηνύνατα από τον κόσμο και τα σχόλιά τους είναι ικανοποιητικά. Από τις αρχές, βέβαια, της εβδομάδας οι υπεύθυνοι της εταιρείας που έχει αναλάβει να χτίσει το γήπεδο θα προβούν σε διευκρινιστικές ανακοινώσεις προς τον κόσμο. Σκοπός τους είναι να μάθει ο καθένας με λεπτομέρειες με ποιον τρόπο θα γίνει συμμέτοχος στην κατασκευή του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας και θα συμβάλει με ένα μικρό ποσό από το υστέρημά του.
Οι περισσότεροι πλέον, ΑΕΚτζήδες είναι έτοιμοι να προσφέρουν οποιοδήποτε ποσό, προκειμένου η αγαπημένη τους ομάδα να επιστρέψει στη φυσική της έδρα. Και αν το σύστημα για την εφαρμογή της συγκεκριμένης διαδικασίας θα τεθεί σε λειτουργία από την προσεχή Τρίτη, αρκετοί είναι αυτοί που έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή μέσω κάποιων προεγγραφών.
Από την πλευρά τους, οι ιθύνοντες που τρέχουν το συγκεκριμένο πρότζεκτ επιθυμούν να μην υπάρξει καμία καθυστέρηση και να τηρηθούν όλα τα χρονοδιαγράμματα όπως έχει προαποφασιστεί. Γι' αυτό μάλιστα και εντείνονται οι επαφές με επιχειρηματίες «κιτρινόμαυρου» χρώματος, οι οποίοι θα καταθέσουν και αυτοί τον οβολό τους στο νέο αυτό εγχείρημα. Εξάλλου, η τελευταία -χρονικά- προσθήκη του Νάσου Θανόπουλου αποδίδει του λόγου το αληθές και αποδεικνύει πως ο στόχος της συσπείρωσης επιτυγχάνεται από μέρα σε μέρα.
Ο Μελισσανίδης από την πλευρά του περιμένει τη συμπαράσταση και συνεισφορά του κόσμου να αυξηθεί όσο περνάει ο καιρός. Εχει ήδη προσθέσει στον κουμπαρά του τα χρήματα από τις συμφωνίες με τον ΟΠΑΠ, τη Nova και την περιφέρεια Αττικής, οπότε τα απαιτούμενα λεφτά για την έναρξη των εργασιών συγκεντρώνονται σε ρυθμούς φυσιολογικούς και εντός των αρχικών χρονοδιαγραμμάτων."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002