Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Απριλίου 19, 2009

ΜΗΝΑΣ ΦΩΤΙΑ !!


Iσως και να ακούγεται υπερβολικό για τον κόσμο της ομάδας, ωστόσο ο Μάιος είναι αυτός που θα κρίνει πολλά περισσότερα από όσο θα πίστευε και ο πιο απαισιόδοξος Ενωσίτης. Τα μέτωπα που έχουν να αντιμετωπιστούν είναι πολλά και ανοιχτά σε κάθε ενδεχόμενο. Η ομάδα παίζει όλη της την χρονιά, καθώς ο τελικός Κυπέλλου και οι αγώνες των πλέι οφ θα κρίνουν πολλά. Η συνάντηση του Μπάγεβιτς με τον Θανόπουλο, είναι αυτή που θα μας δώσει την εικόνα για το αύριο της ομάδας, ενώ η απάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη για την είσοδο του ή μη, στην ΠΑΕ, θα καθορίσει το μέλλον της εταιρίας.

Ο τελικός του Κυπέλλου

Ζεστά ξεκινάει ο Μάιος, καθώς μόλις την δεύτερη μέρα του μήνα, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Η αναμέτρηση του ΟΑΚΑ, είναι η μισή χρονιά για την Ένωση, αν υποθέσουμε ότι η άλλη μισή είναι το Πρωτάθλημα. Οι «κιτρινόμαυροι» και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, έχουν την δυνατότητα να επικρατήσουν των «ερυθρολεύκων» και να σώσουν μία χρονιά, που λίγους μήνες πριν έδειχνε αποτυχημένη. Επίσης, η ανάγκη για την κατάκτηση του τροπαίου γίνεται ακόμα πιο σημαντική, αν αναλογιστεί κανείς ότι η ΑΕΚ απέχει από τους τίτλους για 6 σερί χρόνια, ισοφαρίζοντας έτσι την χειρότερη επίδοση όλων των εποχών. Ενδεχόμενη αποτυχία, θα προσθέσει ένα επιπλέον βάρος στην κακή εικόνα της φετινής ομάδας, που ίσως παίξει και καταλυτικό παράγοντα και μετέπειτα στα πλέι οφ

Τα πλέι οφ

Αφού στην Ελλάδα έχουν θεσπιστεί τα πλέι οφ, κανείς δεν μπορεί να τα αφήσει στην τύχη τους. Η Ένωση έχει την χρυσή ευκαιρία να κατακτήσει την δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λίγκ, παρά την κακή πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα. Άλλωστε, έχει ένα ακόμα κίνητρο για να το πετύχει. Να αποδείξει ότι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, που τερμάτισαν στην κανονική διάρκεια της σεζόν από πάνω της, βρέθηκαν εκεί από συγκυρίες. Και η αλήθεια είναι αυτή, αν σκεφτεί κανείς ότι η ΑΕΚ δεν έχασε από κανέναν, ούτε στο Ολυμπιακό Στάδιο, ούτε στην Τούμπα.

Στις 10, 13, 17, 20, 24 και 31 Μαΐου, ο «δικέφαλος» θα δώσει 6 ματς. 6 τελικούς που θα μπορέσουν να δώσουν μία άλλη ώθηση, που θα βοηθούσε ψυχολογικά, ακόμα και για την επόμενη περίοδο. Και βέβαια, δεν θα πρέπει να παραληφθεί το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης. Αν η ΑΕΚ καταφέρει και μπει στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ (πράγμα εξαιρετικά δύσκολο σύμφωνα με την βαθμολογική της συγκομιδή), τα ταμεία θα γεμίσουν με χρήματα, που τα έχει τόσο πολύ ανάγκη η ομάδα, ενώ ο προγραμματισμός της νέας σεζόν, θα είναι εντελώς διαφορετικός.

Η συνάντηση Θανόπουλου-Μπάγεβιτς

Μιλάμε για το πιο κρίσιμο ραντεβού μεταξύ του προέδρου και του προπονητή της ΑΕΚ. Οι συνεχείς αναβολές αυτής της συνάντησης, αποδεικνύουν και την σοβαρότητα της. Θανόπουλος και Μπάγεβιτς θα καθίσουν στο τραπέζι και θα ανοίξουν τα χαρτιά τους, σχετικά με το αύριο της Ένωσης. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός θα παραδώσει την λίστα με τα ονόματα που απασχολούν την ομάδα, ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου, ενώ αναμένεται να ζητήσει και κάποιες αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών. Από την άλλη πλευρά, ο πρόεδρος της ΑΕΚ, θα κάνει γνωστό το μπάτζετ που θα έχουν στην διάθεση τους, Ντούσκο και Μανωλάς, αλλά και όλο το οικονομικό πλάνο της επόμενης περιόδου, ώστε να κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.

Δεν αποκλείεται μάλιστα, να μάθουν και ποιοι είναι οι ποδοσφαιριστές στους οποίους θα μπει πωλητήριο, εφόσον τα οικονομικά δεν μπορούν να καλυφθούν, αν δεν υπάρξει εισροή χρημάτων στα ταμεία. Παράλληλα, ο Σερβοέλληνας τεχνικός αναμένεται να ζητήσει και κάποιες εγγυήσεις για την επόμενη περίοδο, τις οποίες αν δεν λάβει, κανείς δεν γνωρίζει τι μπορεί να συμβεί. Άλλωστε κάτι τέτοιο τόνισε και στην τηλεοπτική συνέντευξη του.

Η απάντηση του Μελισσανίδη

Η οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΠΑΕ, είναι λίγο πολύ γνωστή. Οι μέτοχοι μη έχοντας την διάθεση να επενδύσουν άλλα χρήματα, τα οποία μπορεί και να χάσουν, έχουν βγει εδώ και καιρό σε αναζήτηση επενδυτή που θα μπορέσει να κρατήσει την ομάδα ψηλά και να την διατηρήσει ανταγωνιστική σε κάθε επίπεδο. Ο μόνος άνθρωπος που μέχρι στιγμής έχει δείξει ενδιαφέρον να εμπλακεί με τα κοινά της εταιρίας, είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Έστω και σε φιλολογικό ενδιαφέρον. Η δήλωση του, «οτιδήποτε συμβεί θα γίνει μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου», μεταφέρει τα πάντα για τα τέλη Μαΐου, όταν και θα έχει ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, ενώ θα έχει ξεκαθαρίσει -πιθανότατα- και η υπόθεση της δεύτερης θέσης.

Η είσοδος του Τίγρη, είναι πολύ πιο σημαντική από την κατάκτηση του Κυπέλλου ή την κατάληψη της δεύτερης θέσης. Σε περίπτωσης που η στάση τους Δημήτρη Μελισσανίδη, είναι αρνητική, τότε το μέλλον της ΑΕΚ προδιαγράφεται δυσοίωνο. Με τους νυν μετόχους (όσους απομείνουν) να μην έχουν την δύναμη να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη (με εξαίρεση τον Νοτιά, ο οποίος όμως έχει ρίξει πολλά χρήματα για την κατασκευή του προπονητικού κέντρου) και με τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να ρίχνουν χρήματα με το τσουβάλι για μεταγραφές, η ψαλίδα ανάμεσα σε ΑΕΚ και τους βασικούς της διώκτες, ανοίγει επικίνδυνα. Σίγουρα η φετινή ομάδα, δουλεμένη από την αρχή από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα από φέτος, αλλά αν «πράσινοι» και «ερυθρόλευκοι» προβούν σε σημαντική ενίσχυση, τότε το πρωτάθλημα θα έχει χαθεί από τις 22 Αυγούστου.

Το τέλος της πενταετίας

Το πρότζεκτ που είχαν στο μυαλό τους οι άνθρωποι που αναλάμβαναν τις τύχες της ΑΕΚ, πέντε χρόνια πριν, ολοκληρώνεται τον επόμενο μήνα. Ο Ντέμης Νικολαΐδης είχε προαναγγείλει την αποχώρηση του, αλλά τελικά προέβη σε αυτή τον Νοέμβρη. Ωστόσο ενδιαφέρον παρουσιάζει το τι θα γίνουν οι μετοχές που έχει στα χέρια του. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι αυτές θα πουληθούν και αν όντως γίνει αυτό, δεν έχει βρεθεί αγοραστής. Και βέβαια, δεν είναι μόνο ο Νικολαΐδης που έχει αποχωρήσει από την μετοχική ομάδα και διατηρεί ένα ποσοστό των μετοχών κοντά στο 8%, αλλά αναμένεται και η απόφαση του Τάκη Κανελλόπουλο, του οποίου το μερίδιο, είναι ασφαλώς πιο σημαντικό (κοντά στο 14%). Σε αυτούς τους δύο θα πρέπει να προστεθούν και οι Γκίκας Γκούμας (20% περίπου) και Πέτρος Παππάς (9%), οι οποίοι δεν δείχνουν διάθεση να παραμείνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002