Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Απριλίου 23, 2009

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ..


Με μοναδική λύση τον Νίκο Γεωργέα είναι αδύνατο να βγει και η επόμενη χρονιά για την ΑΕΚ, συνεπώς αναζητείται ένας ακόμη παίκτης για τη θέση του δεξιού μπακ. Στην «Ένωση» προτάθηκε και εξετάζεται με ενδιαφέρον η περίπτωση του Φλάβιο Πίντο, του 29χρονου Βραζιλιάνου άσου που μένει ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης. Ο έμπειρος άσος, που έχει αγωνιστεί σε Σάντος, Φλουμινένσε και Τσερνομόρετς μεταξύ άλλων, μπορεί να αγωνιστεί και σαν δεξιός χαφ. Φέτος έχει 25 συμμετοχές και είναι μια καλή και ταυτόχρονα προσιτή οικονομικά λύση σε αντίθεση με αυτή του Φερνάντο Βαρέλα της Μαγιόρκα, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2012, αλλά και του Γιάννη Μανιάτη, η τιμή του οποίου έχει οριστεί σε δυσθεώρητα για την ΑΕΚ επίπεδα.

Ζαϊρί: «Με τιμά το ενδιαφέρον» Η ΑΕΚ φέρεται να είναι η μοναδική ομάδα που έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ζαουάντ Ζαϊρί. Οι συζητήσεις με τον Μαροκινό χαφ είναι προχωρημένες. «Προς το παρόν είμαι συγκεντρωμένος στο φινάλε της σεζόν με την ομάδα μου, αλλά είναι προφανές ότι με τιμά το γεγονός ότι τόσο μεγάλες ομάδες δείχνουν ενδιαφέρον για μένα. Προφανώς έχω μία προτίμηση, αλλά την κρατάω για τον εαυτό μου», δήλωσε ο 27χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός σε γαλλική ιστοσελίδα.

Δεν κλείνει την πόρτα, αλλά εγγυάται

Η δήλωση του Νίκου Νοτιά πως παραμένει αποκλειστικός χρηματοδότης της ΠΑΕ ΑΕΚ και θα συνεχίσει να το κάνει ερμηνεύτηκε από πολλούς ως κλείσιμο της πόρτας στον Δημήτρη Μελισσανίδη και σε άλλους πιθανούς επενδυτές. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν ισχύει. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θέλησε να στείλει το μήνυμα στον κόσμο ότι θα συνεχίσει να στηρίζει την επένδυσή του αποτρέποντας την απαξίωση του συλλόγου, ωστόσο παραμένει ανοικτός σε προτάσεις «εισόδου» νέων επενδυτών για να τον βοηθήσουν στην προσπάθειά του χωρίς να τους έχει ανάγκη για να συνεχίσει το έργο του.

Ερωτηματικό μόνο ο Τζεμπούρ
Ο Ράφικ Τζεμπούρ είναι το μοναδικό ερωτηματικό για τον τελικό του Κυπέλλου. Ο Σωτήρης Κυργιάκος θα είναι σίγουρα παρών, ο Χουανφράν κερδίζει τη μάχη με το χρόνο, αλλά ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός συνεχίζει να προσπαθεί να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, με τις ελπίδες να τα καταφέρει να είναι αρκετές. Άλλωστε ο 25χρονος άσος άρχισε τρέξιμο και συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής απέναντι στον Εργοτέλη (19:00, Novasports 1). Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν υπολογίζει στους Σκόκο, Πελετιέρι και Αλεξόπουλος που είναι τιμωρημένοι, στους τραυματίες Τζεμπούρ και Χουανφράν, ενώ ο Κυργιάκος ίσως χρησιμοποιηθεί για λίγο προκειμένου να πάρει κάποια αγωνιστικά λεπτά εν όψει τελικού. Η πιθανότερη σύνθεση είναι η ακόλουθη: Σάχα, Κουτρομάνος, Γεωργέας, Μαϊστόροβιτς, Ζεράλντο, Ενσαλίβα, Καφές, Ντιούφ (ή Ταχτσίδης), Μαντούκα, Μπλάνκο και Εντίνιο.
Τσιάρτας για αρχή

Ο Βασίλης Τσιάρτας φαίνεται πως θα είναι μόνο η αρχή. Πέρα από τον Ναουσαίο παλαίμαχο άσο, που αναμένεται να αναλάβει το τμήμα σκάουτινγκ, πιθανότατα αρκετοί ακόμη άνθρωποι που στο παρελθόν υπηρέτησαν την ΑΕΚ και συνεργάστηκαν με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς ενδέχεται να πάρουν αντίστοιχες θέσεις. Δύο από τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι αυτά των Μιχάλη Κασάπη και Χρήστου Βασιλόπουλου.

Μάλλον… Παρασκευή Στα χέρια της ΠΑΕ ΑΕΚ θα είναι από την Πέμπτη του Πάσχα τα 23.547 εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου και πιθανότατα την Παρασκευή θα τεθούν στη διάθεση των φιλάθλων, με τους κατόχους διαρκείας να έχουν προτεραιότητα. Η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη και ξεπερνά κατά πολύ την προσφορά, αφού έχουν περάσει επτά ολόκληρα χρόνια από τον τελευταίο τίτλο της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002