Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Απριλίου 25, 2009

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ..ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ..ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΡΙΣΜΑΤΑ !!


Σημαντικό αναμένεται να είναι το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου για την ΑΕΚ. Αρχικά, στις 2 του μήνα η ομάδα θα διεκδικήσει έναν τίτλο στον τελικό του Κυπέλλου Hellas On Line κόντρα στον Ολυμπιακό. Επιπλέον, στις 8 ή το αργότερο στις 11 Μαΐου θα ξεκινήσουν στα Σπάτα τα έργα για την κατασκευή του προπονητικού κέντρο. Συγκεκριμένα, τότε θα αρχίσουν οι εκσκαφές, ενώ υπολογίζεται πως μέχρι τον Σεπτέμβριο θα είναι έτοιμα τα αποδυτήρια και τα δύο από τα γήπεδα ώστε να μπορεί να φιλοξενηθεί η ομάδα. Για τις εγκαταστάσεις η ΑΕΚ θα πληρώνει 312.000 ευρώ ετησίως. Δηλαδή, λιγότερα χρήματα από αυτά που δίνει(450.000) για το κόστος λειτουργίας των Θρακομακεδόνων. Ακόμη, θα απαιτηθούν για τη συντήρηση του προπονητικού κέντρου άλλες 900.000 ευρώ. Για να καλυφθεί αυτό το ποσό θα αναζητηθούν χορηγοί από την εταιρία συμφερόντων του Νοτιά(Μεσογαία). Αν δεν βρεθούν η πληρωμή θα γίνεται από την συγκεκριμένη εταιρία και όχι από την «Ένωση». Τις επόμενες ημέρες θα δοθούν από την ΠΑΕ απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματα που αφορούν το προπονητικό κέντρο, καθώς υπήρχαν κάποια αρνητικά σχόλια για το γεγονός ότι αυτό έργο είναι δωρεά του Νοτιά στην ΑΕΚ. Ως γνωστόν η ΠΑΕ δεν μπορεί να κατέχει οποιαδήποτε εγκατάσταση, τουλάχιστον μέχρι να αλλάξει ο νόμος.
Τα ευχάριστα έγιναν δυσάρεστα… Το φραστικό επεισόδιο μεταξύ Ντούσαν Μπάγεβιτς και Ράφικ Τζεμπούρ επισκίασε ένα ευχάριστο γεγονός. Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της ομάδας για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του και έτσι δήλωνε «παρών» εν όψει και του τελικού με τον Ολυμπιακό. Τα όσα, όμως, συνέβησαν χθες είναι πιθανόν να αλλάξουν τα δεδομένα, αν και δεν έχει προκύψει κάτι μέχρι στιγμής για το αν θα υπάρξει τιμωρία του παίκτη, μια και είναι ακόμα «φρέσκο» το γεγονός. Όσον αφορά την παρεξήγηση, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς προσπαθούσε να μάθει μέσω των τριών παικτών που ξέρουν γαλλικά(Εντίνιο, Ντιούφ, Ρίκκα) το τι έλεγε ο Τζεμπούρ, πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια, καθώς αντιλήφθηκε(δεν ήταν και δύσκολο) πως τον έβριζε. Τελικά, δεν έμαθε το τι ακριβώς έλεγε ο παίκτης.
Πιάνει δουλειά ο Τσιάρτας Παρών στη χθεσινή προπόνηση της ΑΕΚ παρακολουθώντας από πολύ κοντά τα όσα έγιναν με Τζεμπούρ και Μπάγεβιτς ήταν και ο Βασίλης Τσιάρτας. Μάλιστα, ο παλαίμαχος παίκτης των «κιτρινόμαυρων» προσπάθησε μαζί με τον Στέλιο Μανωλά να κάνουν τον παίκτη να επιστρέψει στην προπόνηση. Ο Τσιάρτας ετοιμάζεται να ενταχθεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα και πιθανόν να τον στελεχώσουν δύο παλαίμαχοι παίκτες, ο Κασάπης και ο Βασιλόπουλος.
Εξαντλούνται σήμερα
Περίπου το 60% των εισιτηρίων(23.547) που έχει πάρει η ΑΕΚ για τον τελικό του Κυπέλλου Hellas On Line εξαντλήθηκαν χθες σύμφωνα με τους υπολογισμούς και εκτιμάται πως σήμερα θα πωληθούν όλα. Αν αυτό συμβεί δεν θα μπορέσουν να πάρουν εισιτήρια οι μη κάτοχοι διαρκείας, καθώς τις δύο πρώτες ημέρες διατίθενται τα «μαγικά» χαρτάκια μόνο στους κατόχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002