Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Απριλίου 26, 2009

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ..


Τη νίκη που θα της δώσει ψυχολογική ώθηση για τον τελικό του Κυπέλλου Hellas On Line απέναντι στον Ολυμπιακό έχει ως στόχο η ΑΕΚ απόψε απέναντι στον Εργοτέλη (19:00, Novasports 1) στο Παγκρήτιο για την 30η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, που θέλει η ομάδα του να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά τα στραβοπατήματα απέναντι σε Πανθρακικό και Άρη, δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τον αγώνα αυτό σαν πρόβα τελικού, αφού θα λείψουν αρκετοί παίκτες που προορίζονται για το βασικό σχήμα στο μεγάλο ματς του ερχόμενου Σαββάτου. Τιμωρημένοι είναι οι Σκόκο, Πελετιέρι και Αλεξόπουλος και ανέτοιμοι οι Κυργιάκος, Τζεμπούρ, Χουανφράν, ενώ τραυματίες παραμένουν οι Λαγός και Ρίκκα. Το πιθανότερο είναι να επιλεγεί το 4-4-2 με τους Σάχα (τερματοφύλακας), Γεωργέα (αριστερό μπακ), Κουτρομάνο ή Ενσιαμπαμφούμου (δεξί μπακ), Μαϊστόροβιτς, Ζεράλντο (κέντρο άμυνας), Ενσαλίβα, Καφέ (κεντρικά χαφ), Μαντούκα, Ντιούφ ή Ταχτσίδη (ακραία χαφ), Εντίνιο ή Παυλή και Μπλάνκο (επιθετικό δίδυμο). Ο «Ζορό», που έχει πετύχει 14 γκολ, θέλει να διατηρήσει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ και να τερματίσει μπροστά από τον Λουτσιάνο Γκαλέτι (13).
Ζήτησαν Κύπελλο, «επίθεση» σε Εντίνιο
Περίπου 100 φίλαθλοι της ΑΕΚ υποδέχτηκαν την αποστολή της ομάδας στο Ηράκλειο το Σάββατο αποθεώνοντας τους παίκτες και ζητώντας τους την κατάκτηση του Κυπέλλου. Το πανηγυρικό κλίμα «επισκίασε» η φραστική επίθεση ενός οπαδού στον Εντίνιο με αφορμή τα πειθαρχικά του παραπτώματα. «Ποιος νομίζεις ότι είσαι; Να πας να τα κάνεις στη Σετουμπάλ αυτά», φώναζε προς το μέρος του Πορτογάλου επιθετικού, ο οποίος στη συνέχεια έδειξε να είναι επηρεασμένος ψυχολογικά από το περιστατικό αυτό. Για τον σημερινό αγώνα η ΠΑΕ έχει εξασφαλίσει 2.000 εισιτήρια, ενώ την αποστολή ακολούθησαν επίσης ο πρόεδρος, Νίκος Θανόπουλος, καθώς και οι Στέλιος Μανωλάς και Λάκης Νικολάου.
Τιμωρία μετά τον τελικό Το πειθαρχικό παράπτωμα του Ράφικ Τζεμπούρ δεν θα μείνει ατιμώρητο. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει αποφασίσει να δώσει… τόπο στην οργή μέχρι τον τελικό, προκειμένου να παραμείνει ήρεμη και προσηλωμένη η ομάδα του, αλλά στη συνέχεια θα εισηγηθεί τη δέουσα τιμωρία για τον Γαλλοαλγερινό φορ, ο οποίος δεν είναι πρώτη φορά που προκαλεί προβλήματα με τη συμπεριφορά του. Ένα ακόμη ζήτημα είναι αυτό της άρνησης του Εντίνιο να πληρώσει το πρόστιμο των 2.500 ευρώ που του επιβλήθηκε, ισχυριζόμενος πως δεν έκανε κάτι μεμπτό. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν είναι διατεθειμένος να ανεχτεί άλλο την απειθαρχία και κάνει υπομονή μέχρι το τέλος της περιόδου. Ακολούθως θα πάρει αποφάσεις για «εκκαθαρίσεις». Άλλωστε η δήλωση «δεν έχω τα αποδυτήρια που θέλω, με το θέμα αυτό θα ασχοληθώ στο τέλος της σεζόν», ίσως να μαρτυρά πως θα… πέσουν κεφάλια.
Δεν βιάζονται για μεταγραφές Η συμφωνία του Ζαουάντ Ζαϊρί με τον Ολυμπιακό «διέγραψε» αυτομάτως έναν παίκτη από τη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» πάντως έχουν αρκετές ακόμη λύσεις στα υπόψη και δεν βιάζονται. Στην παρούσα φάση η ενίσχυση της ομάδας έχει περάσει σε δεύτερο πλάνο, ενώ τα θέματα ενίσχυσης της ομάδας θα τεθούν επί τάπητος μετά τον τελικό, στη συνάντηση που θα γίνει με τη διοίκηση (πιθανόν παρόντος και του Νίκου Νοτιά). Ο ελεύθερος δεξιός μπακ του Αστέρα, Φλάβιο, και ο μεσοεπιθετικός του Λεβαδειακού Λεονάρντο, που κοστολογείται γύρω στο 1-1,5 εκατ. ευρώ είναι ψηλά στη μεταγραφική λίστα της «Ένωσης», που έχει ήδη συμφωνήσει με τον Νίκο Καράμπελα.
Πολλοί οι… παραπονεμένοι Τη Δευτέρα θα τεθούν στη διάθεση των μη κατόχων διαρκείας της ΑΕΚ τα εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου Hellas On Line απέναντι στον Ολυμπιακό. Αναμένεται πολλοί να μείνουν με το παράπονο, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως σχεδόν όλοι εκ των 18.200 κατόχων διαρκείας εξασφάλισαν από ένα «μαγικό χαρτάκι» και απέμειναν περίπου 5.500 χιλιάδες για τους υπόλοιπους.
Κανονικά τα έργα
Στις 8 Μαΐου θα αρχίσουν τα έργα για την ανέγερση του προπονητηρίου της ΑΕΚ στα Σπάτα, αφού τα σενάρια περί κωλύματος λόγω ανασκαφών της αρχαιολογικής υπηρεσίας στην περιοχή δεν έχουν βάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002