Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Απριλίου 17, 2009

ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΕΦΑΛΟ...


Στον "Δ" που κυκλοφορεί!

Ο Νίκος Πανταζής σε μία κατάθεση ψυχής στον "Δ" μιλά για την ΑΕΚ που έχει σημαδέψει την ζωή του… Ο άνθρωπος σύμβολο της Ενωσης που βρίσκεται σε αυτήν περισσότερα από 40 χρόνια μιλά για τα… πάντα. "Αυτός ο τελικός είναι σταθμός στην ιστορία της ΑΕΚ!" λέει ο φυσιοθεραπευτής του δικεφάλου, ενώ συμπληρώνει για την επόμενη μέρα στην ΑΕΚ "Η παρουσία των Μπάγεβιτς, Μανωλά και Νικολάου αποτελεί εγγύηση για το μέλλον". Παράλληλα, αποκαλύπτει το πώς έφυγε το 2004 από την ομάδα, ενώ αναφέρεται επίσης σε όλα αυτά που έχει ζήσει στην "κιτρινόμαυρη" οικογένεια. Τέλος, αποκαλύπτει για τους τραυματισμούς των Τζιμπούρ, Χουανφράν και Κυργιάκου "Θα τα καταφέρουν και θα παίξουν στον τελικό".

Αποκάλυψη του "Δ"! Ο παίκτης που συνάντησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στα γραφεία του στην "Aegean" ήταν ο Κώστας Κατσουράνης. Ο πρώην αρχηγός της ΑΕΚ μίλησε με τον "τίγρη" και πλέον ανοίγει ο δρόμος για την απόκτηση του "Κατσούρ" όταν κάνει την κίνηση του ο πρώην μεγαλομέτοχος της Ενωσης.

Αβέβαιο το αύριο της ΑΕΚ… Η διοίκηση καθυστερεί το ραντεβού με τον Μπάγεβιτς και ο προπονητής της ομάδας ανησυχεί για την επόμενη μέρα. Οι μέτοχοι δεν αποκαλύπτουν τις προθέσεις τους. Αινιγματικός ο Ντούσκο για το μέλλον, τι λέει η πλευρά Μελισσανίδη.

Όλα τα μεταγραφικά νέα της ΑΕΚ. Η τρέλα του Μπάγεβιτς με τον Ζαουάντ Ζαϊρί! Ο Ντούσκο και ο Μανωλάς είπαν στον Μαροκινό παίκτη να κάνει λίγο υπομονή και να περιμένει σύντομα την "κιτρινόμαυρη" πρόταση. Τι παίζει με Τριποτσέρη, Λεονάρντο, Εστογιανόφ και Ντε Λα Πένια.

Ποιος είναι ο Ιλιε Ιορντάκε. Ο 24χρονος Ρουμάνος μεσοεπιθετικός αποτελεί εναλλακτική λύση στην περίπτωση που δεν προχωρήσει του Ζαϊρί. Ο 19χρονος Ηλιας Σταύρου του Αθηναϊκού στα υπόψιν της ΑΕΚ.

Συνέντευξη στον "Δ" του Μιχάλη Κασάπη. "Θέλω να γυρίσω στην ΑΕΚ" δηλώνει ευθαρσώς ο παλαίμαχος άσος της Ενωσης και συμπληρώνει "Αποχώρησα από τον Λεβαδειακό και το καλοκαίρι όταν αλλάξουν κάποια πράγματα θα είναι ακόμα πιο πρόσφορο το έδαφος για να γυρίσω".

Τι λέει στον "Δ" ο Δημήτρης Ναλιτζής για τον μεγάλο τελικό της 2ας Μαΐου στο ΟΑΚΑ. "Η ΑΕΚ έχει μεγαλύτερο κίνητρο για να το κατακτήσει" τονίζει ο πρώην επιθετικός του δικεφάλου.

Ακόμα:

Τα ρέστα της παίζει η ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη. Αν κερδίσει μπαίνει 8αδα. Οπου και αν γίνει το ματς η "Βασίλισσα" πρέπει να πατήσει το "πράσινο κατεστημένο". Όπως έκανε και πέρυσι… Η εγκληματική στάση του Φιλίππου για ακόμη μία χρονιά.

Πρωταγωνιστές: Μοναδικό δισέλιδο αφιέρωμα στην "ΑΕΚ της Καρδιάς" που επέστρεψε στα σαλόνια της Α1. Μιλούν στον "Δ" και στην Γιολάντα Ζύκα όλοι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της ανόδου. Διαβάστε στον "Δ" το ρεπορτάζ των τμημάτων της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Κιτρινόμαυρες αμαζόνες: Η Μαντώ Γαστεράτου μιλά στον "Δ" για τον τελικό. "Δεν χάνουμε με τίποτα αυτό το Κύπελλο τονίζει το μοντέλο που καθηλώνει τις ματιές".

Αρθρα, σχόλια και φωτογραφίες από όλους τους οργανωμένους συνδέσμους οπαδών της ΑΕΚ σε όλη τον πλανήτη…

Οι καλύτερες προτάσεις για να πάτε ταμείο στο "Πάμε Στοίχημα". Ο "Δ" προτείνει…

Μεγάλη προσφορά του "Δ"! Αποκτήστε την μοναδική καρέκλα – μασάζ αξίας 3.500 ευρώ με μόνο 15 κουπόνια. Το έβδομο κουπόνι στην διάθεση σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002