Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Δεκεμβρίου 17, 2011

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ..

Μαθήματα σκέψεων και σωστής συμπεριφοράς προς τον κόσμο της ΑΕΚ έκανε ο Νίκος Κωστένογλου μέσα από συνέντευξή του στη ΝΟVA. Ο προπονητής μίλησε για το ματς με τον Ατρόμητο, ωστόσο ξεκαθάρισε πως πρέπει να σκέφτεται και να αντιδράσει ο κόσμος αν και όποτε έρθει ένα ατυχές αποτέλεσμα. Αρχικά ο Κωστένογλου τόνισε:
«Για μας όλα τα παιχνίδια δύσκολα. Είτε εντός είτε εκτός έδρας. Είναι και αυτό δύσκολο παιχνίδι, γιατί παίζουμε σε δύσκολη έδρα με μία ομάδα επιθετική. Θεωρώ ότι θα υπάρχει και ένταση, λόγω της προϊστορίας από τον τελικό. Εμείς οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Ετσι αρμόζει σε μας. Θα πρέπει να μείνουμε μακριά από άλλα πράγματα. Να συγκεντρωθούμε μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι. Κι εφόσον παρουσιαστούμε σοβαροί θα αξιολογήσουμε το τελικό αποτέλεσμα. Για μένα σημασία έχει πως θα αγωνιστούμε».
Σχετικά με την ένταση που όπως δήλωσε περιμένει ο Νίκος Κωστένογλου στο Περιστέρι εξήγησε: «Εύχομαι να διεξαχθεί το παιχνίδι με κάθε νόμιμο και αθλητικό πλαίσιο. Πιστεύω ότι θα γίνει. Εχω εμπιστοσύνη στη διοργανώτρια αρχή, έχω στη διαιτησία, αλλά και στη φιλοξενία. Πιστεύω ότι δεν θα δημιουργηθούν θέματα. Το ελπίζω γιατί θα είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο».
Όσο για την επιστροφή του Λυμπερόπουλου; «Έχουμε ανάγκη από την παρουσία οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή. Πόσο μάλλον από του Νίκου του Λυμπερόπουλου που και η εμπειρία του και η προσφορά στο σύλλογο είναι πάρα πολύ μεγάλη.. Θα δούμε μέχρι την Κυριακή κατά πόσο είναι έτοιμος να ξεκινήσει. Έχουμε την έγκριση από το ιατρικό επιτελείο».
Σχετικά αν υπάρχει «ευχάριστος πονοκέφαλος» όταν μετά και την εμφάνιση της ομάδας στο Γκρατς έχει παίκτες να επιλέξει για τη βασική ενδεκάδα, ο προπονητής είπε: «Είναι ένα θέμα το οποίο, από την εικόνα και την αγωνιστική συμπεριφορά των περισσότερων ποδοσφαιριστών εμμέσως πλην σαφώς δημιουργείται ένα... πρόβλημα στον προπονητή. Για μένα αυτός ο προβληματισμός είναι ευχάριστος και προτρέπω τους ποδοσφαιριστές να φέρνουν πάντα σε δύσκολη θέση τον προπονητή. Να έχουν σοβαρή παρουσία καθημερινά στις προπονήσεις και έπειτα να αφήσουν τον προπονητή και το τεχνικό επιτελείο να αποφασίσουν. Θέλω ωστόσο να τονίσω κάτι: Εμείς βρισκόμαστε σε έναν καλό δρόμο. Οι θρίαμβοι και η υπερβολική αισιοδοξία μπορεί είναι καταστροφική για μας. Θέλω να υπάρχει μία λογική. Βάζουν τον πήχη πάρα πολύ ψηλά. Γνωρίζω καλύτερα από τον καθένα τι είναι η ΑΕΚ και ότι πάει πάντα για την πρώτη θέση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως πως ήμασταν πριν από  δύο ομάδες. Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή δεν είμαστε ομαδάρα! Δεν είμαστε η ποιοτική ομάδα που μπορούμε να κερδίζουμε τον οποιοδήποτε. Θα προσπαθούμε. Αλλά να υπάρχει λογική. Πρέπει να σταματήσει αυτός ο... θρίαμβος. Τονίζω στα παιδιά ότι εμείς οφείλουμε να έχουμε διάθεση ως προς το αγωνιστικό κομμάτι και να μην ονειροβατούμε. Στόχους η ΑΕΚ πάντα πρέπει να έχει. Όμως όταν θα έρθουν κάποια αρνητικά αποτελέσματα να ισοπεδωθούν όλα και να έρθει η καταστροφή. Οι έντονες
αντιθέσεις καταστροφής και υπεραισιοδοξίας, νομίζω ότι δεν αρμόζει ούτε στον δικό μου χαρακτήρα αλλά και στην ομάδα. Ελπίδα ναι, αισιοδοξία συμφωνώ. Προσπάθεια υπερβολική και μόνο όταν είμαστε προσηλωμένοι θα μπορούμε να ελπίζουμε σε κάθε καλύτερο.
Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που έχει μία τάση να είναι πιο έντονα κοντά μας. Αναγνωρίζω τον πόνο του και τη στεναχώρια του και θα προσπαθήσουμε να τον φέρουμε κοντά μας. Δεν θέλω όμως απογοήτευση αν σε οποιαδήποτε στιγμή συμβεί κάτι. Είναι κάτι το οποίο θα προσέξουμε και να δούμε, ώστε όταν συμβεί κάτι να δούμε πόσο γρήγορα θα σηκωθούμε. Δεν μου αρέσει ούτε να μοιρολατρώ, αλλά ούτε και να ονειροβατώ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002