Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Δεκεμβρίου 11, 2011

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΤΡΙΒΙΖΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ !!

Οι εκπλήξεις είναι για να… σκίζονται διπλώματα

Πέρασαν τέσσερα χρόνια και κάτι... ψιλά από τις 24 Νοεμβρίου του 2007, όταν επιστρέφοντας από ακόμη έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στην καριέρα του, ο Νίκος Γεωργέας αγωνίστηκε με την ομάδα Νέων της ΑΕΚ απέναντι στην αντίστοιχη του ΟΦΗ (με απόφαση του Σέρα Φερέρ), προκειμένου να πάρει αγωνιστικά λεπτά εν όψει της επικείμενης επιστροφής του στη δράση. Πιθανότατα, όταν οι δύο ενδεκάδες παρατάχθηκαν χθες στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, ο «Φούλης» να ένιωσε ένα déjà vu. Το «κιτρινόμαυρο» σχήμα θα μπορούσε κάλλιστα σε άλλες -καλές- εποχές να είναι η ομάδα... U21 της Ένωσης.
Την ίδια στιγμή που οι ανταγωνιστές της αγωνιούν για τη συμμετοχή ή μη του... Φουστέρ και του... Ζέκα, η ΑΕΚ αναγκάστηκε να παραταχθεί σε ένα επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος με την μισή της ενδεκάδας στην... εξέδρα. Σε μια εποχή που το μετριότατο ποιοτικά ρόστερ της καθιστά μη αντιμετωπίσιμη την παραμικρή απουσία. Αυτό το κουτσουρεμένο σύνολο απλήρωτων, με την ελάχιστη (έως και μηδενική) εμπειρία, κλήθηκε να ξεπεράσει όλα τα προβλήματα, να αποβάλει την πίεση της κορυφής (που πιθανότερα ποτέ δεν πίστεψε ότι θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει) και να κάνει τη... δουλειά, φέρνοντας ακόμη μια νίκη.
Και το έκανε. Καθάρισε ακόμη ένα ματς (το τέταρτο διαδοχικό) και παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Σύμφωνοι, το πρόγραμμα προσφερόταν. Όμως, είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα να λες «πάω για το 4Χ4, 5Χ5, 6Χ6» και παντελώς άλλο να το κάνεις. Είναι αμέτρητες φορές που τα σερί χτίστηκαν στα λόγια και γκρεμίστηκαν στην πράξη.
Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι αυτή η ομάδα σε ψήνει πως μπορεί να συνεχίσει. Το πρόγραμμα της εξακολουθεί να προσφέρεται. Ατρόμητος (εκτός), Δόξα Δράμας (εντός), Λεβαδειακός (εκτός), Ξάνθη (εντός), Εργοτέλης (εκτός)... Το επόμενο ντέρμπι (στα χαρτιά τουλάχιστον, γιατί στην πράξη συνήθως αυτά τα ματς κρίνονται από τα... διόδια) είναι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ την 19η αγωνιστική. Όσο αυτοί οι παίκτες συνεχίζουν να παίζουν με το μαχαίρι στα δόντια και με το φιλότιμο για οδηγό τους, μπορεί ο κόσμος να περιμένει πράγματα από εκείνους.
Και πιθανότατα αυτή η ιστορία θα αφήσει κέρδος στην ΑΕΚ. Είναι δεδομένο ότι ορισμένοι από τους ήρωες των ημερών θα επιστρέψουν στον πάγκο μόλις γυρίσουν οι πρωτοκλασάτοι. Όχι μόνο επειδή αυτό επιτάσσει η αγωνιστική λογική, αλλά και διότι παρά τις φιλότιμες προσπάθειές τους δεν είναι ακόμη έτοιμοι για την ΑΕΚ. Όμως, υπάρχουν και παίκτες που τουλάχιστον στα δικά μου μάτια δείχνουν ότι είναι. Ο Κλωναρίδης με έχει κερδίσει και αρχίσω να πιστεύω ότι εκτός από μέλλον έχει και παρόν. Ο Κοντοές αρχίζει να... ψηλώνει παιχνίδι με το παιχνίδι. Ο Τσίτας, αν και τον έχουμε δει ελάχιστα, έχει κάτι που με πείθει.
Και ο Κάλα βρήκε ευκαιρία να αποδείξει ότι από την ενδεκάδα πρέπει να ξαναβγεί μόνο με... φορείο. Όσοι δεν κατάφεραν ή δεν ψήθηκαν να βρεθούν χθες στο ΟΑΚΑ, ας αναλογιστούν και ας συνειδητοποιήσουν πλήρως τι κάνουν όλα αυτά τα παιδιά το τελευταίο διάστημα. Έχουμε δει την ΑΕΚ με ομάδες που σε σύγκριση με τη σημερινή ήταν σαν να κατέβηκαν από... διαστημόπλοιο. Όμως, όσο περνά ο καιρός, αυτά τα παιδιά δείχνουν ότι η ΑΕΚ του σήμερα αξίζει την στήριξη της πλατιάς μάζας των οπαδών της όσο ποτέ...
Υ.Γ.: Προς τους αναζητούντες την... Αμερική. Μην ζορίζεστε να αναρωτιέστε αν και πότε αυτή η ομάδα θα ξεφουσκώσει. Δε χρειάζονται... διπλώματα UEFA PRO για να βγει η διαπίστωση. Οι πιθανότητες είναι συντριπτικά υπέρ της προοπτικής του... κλαταρίσματος (αργά ή γρήγορα). Δείτε λοιπόν το δάσος. Τούτες τις μέρες είστε μάρτυρες της μεγαλύτερης επίδειξης βάρους φανέλας στη σύγχρονη ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αφήστε που οι εκπλήξεις στη μπάλα είναι για να... σκίζουν τα διπλώματά τους οι «ειδικοί»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002