Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 28, 2011

ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ..

Για  όλα όσα ειπώθηκαν στη Γ.Σ. μίλησε μετά το πέρας αυτής ο Σταύρος Αδαμίδης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν στην ουσία τέσσερις πλευρές που ενδιαφέρονται για την ΑΕΚ (χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε αποκαλύψεις), συμπληρώνοντας ότι πλέον η ΑΕΚ γίνεται πιο ελκυστική για οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο έπειτα από τις εξελίξεις στην υπόθεση Ψωμιάδη. Ο Αδαμίδης πάντως υπογράμμισε πως όλα πρέπει να έχουν τελειώσει μέσα στον Γενάρη:
« Πραγματοποιήθηκε η τακτική Γ.Σ. των μετόχων. Εγκρίθηκε ο ισολογισμός. Αποφασίστηκε η ανώτατη τιμή μετοχής στο 1,2 ευρώ. Όποιος επιθυμεί μπορεί να πάρει το 51% με 10 εκατ. ευρώ. Υπήρξε ενημέρωση για το θέμα Ψωμιάδη και ευελπιστούμε ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ θα μπορεί να εισπράξει χρήματα μέσα σε 6 με 12 μήνες μάξιμουμ», είπε αρχικά ο Σταύρος Αδαμίδης στις δηλώσεις του και συνέχισε:
«Έγινε ενημέρωση για το ενδιαφέρον που υπάρχει από διάφορες πλευρές για την ΠΑΕ. Αυτή τη στιγμή τέσσερις πλευρές έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον:
Η μία περίπτωση είναι αυτή που ξέρετε με τον κ. Βλάχο. Έχει ξεκινήσει ο νομικός έλεγχος, περιμένουμε και τον οικονομικό. Με τον κ. Βλάχο έχουν γίνει πολλά πράγματα. Ανταλλάσσουμε στοιχεία, έχει υπάρξει ένα ερωτηματολόγιο, εχει υπάρξει μέχρι και εκτίμηση του ποδοσφαιρικού ρόστερ. Έχουμε πει για τον οικονομικό έλεγχο ότι θέλουμε να γίνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Ο,τι είναι να γίνει πρέπει να γίνει μέσα στον Ιανουάριο.
Δεύτερη είναι μία πρόταση από τον Νίκο Στράτο, που εκπροσωπεί Έλληνα επιχειρηματία και θα συναντηθώ μαζί τυ εντός 4-5 ημερών. Ο κ. Στράτος ήρθε σε επικοινωνία μαζί μου. Δεν θα ήθελε να μεταφέρουμε το όνομα του ενδιαφερόμενου. Είμαστε έτοιμοι να συναντηθούμε μαζί του. Η διαδικασία πάντως είναι ανοιχτή. Όποιος ενδιαφέρεται είμαστε σε θέση να συζητήσουμε μαζί του.
Σήμερα, επίσης, θα φύγω για το εξωτερικό. Θα συναντηθώ με δύο ενδιαφερόμενους στο Ντουμπάι, με αραβικά funds, συγκεκριμένα. Επιστρέφω στην Αθήνα την Παρασκευή. Όπως έχουμε πει είμαστε εδώ για να ολοκληρώσουμε τη μεταβίβαση της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ευελπιστούμε μέχρι την επόμενη Γ.Σ. να έχουμε νεότερα».
Ο Αδαμίδης επιπλέον συνέχισε, ξεκαθαρίζοντας ότι το όριο των 45 ημερών δεν αλλάζει: «Προέκυψαν νέες προτάσεις, είναι μεταβατική αυτή η διοίκηση. Δεν έχει αλλάξει ο χαρακτήρας αυτής της διοίκησης. Παραμένει το όριο το 45 ημερών για εμάς».
Όσο για το τι μέλλει γενέσθαι; «Θα γίνει μία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Θα υπάρξει νέα όπου με 10 εκατ. ευρώ να πάρει κάποιος το πλειοψηφικό πακέτο της ΑΕΚ. Τα 10 εκατ. ευρώ θα μπουν στην ΠΑΕ και θα τα διαχειριστεί ο νέος ιδιοκτήτης. Δεν πωλείται η ΑΕΚ στην ουσία. Η τιμή μετοχής είναι 1,2 ευρώ, από 6,4 ευρώ. Έπεσε πάρα πολύ.  Μέχρι να ολοκληρωθεί κάποια συμφωνία δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει αισιοδοξία ή όχι. Τα οικονομικά της ΑΕΚ πάντως είναι αντιμετωπίσιμα. Η ΑΕΚ είναι ελκυστική. Η εξέλιξη στην υπόθεση Ψωμιάδη την κάνει ακόμα πιο. Φυσικά πρέπει να διασφαλίσουμε, ότι όποιος έρθει στην ΑΕΚ, αυτά τα χρήματα Ψωμιάδη θα μπουν στην ΠΑΕ».
Όσον αφορά τη στάση των παικτών και τις πληρωμές τους ο Αδαμίδης σχολίασε:
«Πληρώθηκαν ένα μικρό ποσό από τις οφειλές τους, ευελπιστούμε να έχουμε άλλο ένα ποσό στα μέσα Ιανουαρίου, από το τηλεοπτικό συμβόλαιο και κάποια άλλα έσοδα, ώστε σιγά σιγά να ολοκληρωθούν οι αποπληρωμές. Τα προβλήματα αυτά δεν χαρακτηρίζουν μόνο την ΑΕΚ. Υπάρχουν κι άλλες ομάδες με ίδια προβλήματα. Το πρόβλημα για την ΑΕΚ έχει να κάνει με παίκτες που δεν ανήκουν στο ρόστερ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002