Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 19, 2011

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ..

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Νίκος Κωστένογλου στα όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα στη συνέντευξη Τύπου, ζητώντας παράλληλα να μην υπάρξει απογοήτευση. Εν αρχή τοποθετήθηκε για το ματς: "Πολλοί παράμετροι υπήρξαν που χάθηκε το ματς. Όλο αυτό το διάστημα κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Τα τρια παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα, μας επηρέασαν και κατά διαστήματα φαινόταν πως ήμασταν κουρασμένοι. Είχαμε δυο αναγκαστικές αλλαγές. Παρόλα αυτά ο Ατρόμητος ξεκίνησε πιο καλά στα πρώτα λεπτά, αλλά δεν μας δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες. Και γενικώς δεν μας δημιούργησε ευκαιρίες εκτός από μια. Δεν έχω κανένα παράπονο από την προσπάθεια των παικτών μου. Είχαμε επίσης δυο πολύ κλασικές ευκαιρίες, για να πετύχουμε γκολ. Ήταν φυσιολογικό πως θα ερχόταν και η ήττα. Δεν θέλω να υπάρξει απογοήτευση. Και δεν πρέπει να σβήσουμε την προσπάθεια που έχει γίνει. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι μας ψηλά. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς της Πέμπτη. Φαίνεται εύκολο, αλλά θα καταλάβουμε πως είναι δύσκολο. Οφείλουμε να προχωρήσουμε μπροστά με πίστη. Και θα το κάνουμε. Πρέπει να διαχειριστούμε σωστά την ήττα. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες. Η αμυντική λειτουργία ήταν καλή. Και η επιθετική μας λειτουργία θα μπορούσε να είναι καλύτερη, αλλά δεν είχαμε σε ορισμένες στιγμές την φρεσκάδα".
Αναφορικά με τη διαιτησία ο Κωστένογλου ήταν συγκεκριμένος και δίκαιος: "Από ότι μ' έχουν ενημερώσει, η περίπτωση του πέναλτι ήταν πέναλτι. Στην περίπτωση του γκολ, θεωρώ πως προηγήθηκε φάουλ. Δεν θέλω όμως να ψάξω για δικαιολογίες. Καλύτερα νομίζω να είχε δοθεί το πέναλτι. Γιατί στην φάση του γκολ, μπορεί και να επηρεάστηκε ο διαιτητής από την λανθασμένη απόφαση για το πέναλτι. Δεν θέλω να ψάξω για δικαιολογίες. Και ας μην ρίχνουμε τις ευθύνες στην διαιτησία. Θεωρώ πως επηρεάστηκε ο διαιτητής από την λάθος απόφαση για το πέναλτι. Αλλά δεν μου αρέσει μετά από μια ήττα, να ψάχνουμε δικαιολογία στο διαιτητή. Το σημαντικό είναι πως μέχρι το τελευταίο λεπτό, οι παίκτες μου μάχονταν για το γκολ. Αλλά έπαιξε καθοριστικό ρόλο για εμάς, το γεγονός πως υπάρχουν τρια παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα. Και κατά δεύτερον προέκυψε και η αναγκαστική αλλαγή του Λυμπερόπουλου.
Μιας και ο λόγος για τον Λυμπερόπουλο, ο προπονητής είπε: "Θεωρώ ότι πάλι έχει ένα θλαστικό τραύμα, στο σημείο το οποίο ήδη είχε. Και ο Κλωναρίδης ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις κυρίως από την κούραση".
Σε εκείνο το σημείο έγινε θέμα με το ενδεχόμενο να κάνει μεταγραφές η ΑΕΚ. Τι μεταγραφές να κάνει όμως έτσι όπως είναι η κατάσταση; Το ίδιο είπε και ο Κωστένογλου: "Δεν θέλω να συζητώ μετά από μια ήττα για μεταγραφές. Θα συνεχίσω να στηρίζω τους παίκτες. Και θεωρώ ανήθικο απέναντι στους παίκτες που έχουμε, αν δεν λυθεί το πρόβλημα το οικονομικό, να ζητήσω μεταγραφές. Είναι σημαντικό να έχουμε ένα υγιές κλίμα στα αποδυτήρια και ας έχουμε λιγότερες επιλογές".
Μεγάλο βάρος έδωσε ο προπονητής στο ματς Κυπέλλου με την Καλαμάτα: "Πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή στο παιχνίδι της Πέμπτης. Δεν θέλω να σκύψουμε το κεφάλι. Πρέπει να διαχειριστούμε σωστά την ήττα. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Μπορούσαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Αλλά τα παιδιά έδωσαν τα πάντα. Υπήρχε μεγάλη κούραση. Και φοβόμουν πως θα μπορούσε να βγει. Δεν καταφέραμε να αποφύγουμε αυτή την ήττα. Είναι σημαντικό να δούμε την επόμενη μέρα, ποια είναι τα ψυχικά αποθέματα του καθενός. Αλλά δεν πρέπει να χαλάσουμε την καλή εικόνα".
Καταλήγοντας αναφέρθηκε στο θέμα των τραυματιών: "Ο Καφές είναι αρκετά έτοιμος, αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσει να ξεκινήσει. Οι παίκτες που απέχουν, θα πρέπει να ενταχθούν ομαλά. Όμως κάποιες φορές, οι καταστάσεις σε πιέζουν. Ούτε ο Λυμπερόπουλος φταίει, ούτε το ιατρικό επιτελείο. Το παιχνίδι θα είχε άλλη εικόνα, αν δεν υπήρχε ματς μεσοβδόμαδα. Όχι δικαιολογίες, όχι απογοήτευση. Θα ήταν απογοήτευση, αν έβλεπα μια ομάδα αδιάφορη. Δεν είδα όμως κάτι τέτοιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002