Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2011

Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ..ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ !!

Απόλυτα ικανοποιημένος, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, παρουσιάστηκε με δηλώσεις του ο Νίκος Κωστένογλου, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Στουρμ. Ο τεχνικός της ΑΕΚ στάθηκε στην αρχή των λεγομένων του, στάθηκε στην γενική εικόνα του ματς, λέγοντας: «Επιθυμούσαμε να κλείσουμε τη διοργάνωση με μία νίκη. Γνωρίζαμε ότι αυτό θα ήταν δύσκολο γιατί ερχόμασταν να παίξουμε ένα εκτός έδρας παιχνίδι και επίσης θα δίναμε την ευκαιρία σε νέους ποδοσφαιριστές να αποκτήσουν εμπειρίες και να συμμετέχουν σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι. Με χαροποίησε η αγωνιστική μας παρουσία και θεωρώ ότι ήταν σημαντική η νίκη και για την ευρωπαϊκή μας εικόνα αλλά και για τους βαθμούς που πήραμε. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος και από την ομαδική παρουσία και την ατομική - πέρα ελαχίστων εξαιρέσεων. Είμαι ικανοποιημένος από το πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο στα πρώτα 20 λεπτά είχαμε προβλήματα από τη δεξιά πλευρά του αντιπάλου. Προσπαθήσαμε να δώσουμε λύσεις, δε τα καταφέραμε, αλλά πετύχαμε το τρίτο γκολ και τελείωσε το παιχνίδι».
Εν συνεχεία ρωτήθηκε για τους νεαρούς παίκτες που χρησιμοποίησε, για να πει: «Πήραμε θετικά μηνύματα από νεαρούς ποδοσφαιριστές, ήταν όμως το πρώτο βήμα. Θα επισημάνω ξανά ότι είμαι χαρούμενος για αυτή την εμφάνιση και τη νίκη. Αλλά αν ήμασταν μία φορά ταπεινοί μέχρι τώρα, τώρα θα πρέπει να γίνουμε 100. Θα πρέπει να συνεχίσουμε με προσοχή γιατί έρχεται ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Όλα αυτά τα έχω πει στα παιδιά και θα πρέπει να συνεχίσουν με σιωπή και δουλειά», ενώ για τα οφέλη της νίκης, σχολίασε: «Τα οφέλη είναι ποικιλόμορφα. Είναι αγωνιστικά, οικονομικά, αλλά και για την παρουσία της ΑΕΚ στην Ευρώπη. Επίσης και στην ατομικότητα των παικτών που βάζουν μία παρακαταθήκη για το μέλλον που την έχουμε ανάγκη. Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα που χτίζεται με νεαρά παιδιά επειδή δεν έχει τη δυνατότητα να κάνει μεταγραφές. Εγώ τους δίνω αυτή την ευκαιρία, το δικαίωμα κα τη δυνατότητα, έχω εισπράξει πολλά καλά μηνύματα, αλλά θα πρέπει να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες και να τις πιάσουν από τα μαλλιά. Χρειάζεται όμως σοβαρότητα, σταθερότητα και καλές παρουσίες σε βάθος χρόνου»
Για το γεγονός ότι παίζουν παίκτες και μάλιστα καλά όποιοι κι αν είναι αυτοί, είπε: ««Ήταν η αρχή μου από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα στην ομάδα μας: πρώτον να είμαι δίκαιος και δεύτερο να δίνω ευκαιρίες. Η διαχείριση είναι σημαντική. Οι τιμωρίες και οι απουσίες μου έδωσαν τη δυνατότητα. Ήταν όμως και προσωπική μου επιλογή. Έτσι δίνεις τη δυνατότητα σε νέους παίκτες και να αποκτήσουν εμπειρίες και να δείξουν ότι μπορούν. Το έδειξαν στην πράξη, αλλά πρέπει να γίνει με σταθερότητα», ενώ για τους μηδέν βαθμούς κι αν σώζει το πρεστίζ της ΑΕΚ αυτή η νίκη, σχολίασε: ««Με στεναχώρησε το γεγονός ότι είχαμε μηδέν βαθμούς. Η εικόνα μας νομίζω ότι άξιζε να είχαμε κάποιο βαθμό. Είχα πει στα παιδιά ότι είναι ευκαιρία γι' αυτά να δείξουν ότι η ΑΕΚ είναι υπολογίσιμη δύναμη. Σημαντικό που πήραμε τη νίκη. Οι πανηγυρισμοί όμως οι χαρές, οι θρίαμβοι πρέπει να σταματήσουν»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002