Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 07, 2011

ΥΠΟΜΟΝΗ ;; ΕΩΣ ΠΟΤΕ ;;;;

Οι πρώτες αντιδράσεις των παικτών φάνηκαν με τη χθεσινή  τους ανακοίνωση. Εκεί όπου έκαναν σαφές πως η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και η υπομονή τους για τις οφειλές, τελειώνει. Μάλιστα, μέσω αυτής της ανακοίνωσης, κάνουν λόγο για μία πρώτη κινητοποίηση περιμένοντας να δουν τις επόμενες μέρες αν θα εισακουστούν κάποια από τα αιτήματά τους, πριν προχωρήσουν στο επόμενο βήμα. Οι μέτοχοι, ως γνωστόν, είναι εδώ και καιρό εξαφανισμένοι. Το ταμείο της ΠΑΕ δεν έχει ούτε... κέρματα, ενώ δεν προβλέπονται από πουθενά έσοδα μέχρι το τέλος του μήνα. Πουθενά, πλην μίας περίπτωσης. Αυτής του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, το προσεχές Σάββατο. Είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του 2011 και ο κόσμος, εκτός από την στήριξη που θα μπορέσει να δώσει για να φτάσει η ομάδα στη νίκη, μπορεί να γίνει (για ακόμα μία φορά) ο «σωτήρας» της.
Αυτή τη φορά, όχι για να γίνουν μεταγραφές, όχι για να πληρωθούν αποδεσμεύσεις ή να καλυφθούν «τρύπες» τον μετόχων που πήδηξαν από το καράβι, αλλά για να πληρωθούν οι παίκτες που εδώ και 10 μήνες είναι απλήρωτοι και κόντρα σε όλους και όλα, έχουν φέρει την ομάδα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Το aek365.gr λοιπόν, προτείνει στους εξαφανισμένους μετόχους και στην υπό παραίτηση διοίκηση, τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ, να μοιραστούν στο ακέραιο στους ποδοσφαιριστές. Ακόμα και μέσω μίας επίσημης ανακοίνωσης, η ΠΑΕ μπορεί να δεσμευτεί προς τον κόσμο, πως τα «καθαρά» έσοδα θα πάνε όλα στους παίκτες.
Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι η τελευταία ευκαιρία της διοίκησης να μπορέσει να μαζέψει κάποια χρήματα και να τα μοιράσει στους παίκτες, ακόμα και αν χρειαστεί να αφήσει στην άκρη κάποιες άλλες υποχρεώσεις. Το ίδιο ισχύει και για τον κόσμο, που αν γνωρίζει πως με την παρουσία του στο γήπεδο, θα βοηθήσει -διπλά- την ομάδα (οι πολλές απουσίες κάνουν ακόμα πιο δύσκολο το ματς), είναι δεδομένο πως θα ανταποκριθεί και πάλι στο... κάλεσμα, όπως το έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Έρχονται Χριστούγεννα και οι ποδοσφαιριστές δεν περιμένουν σε «Άγιους Βασίληδες».
Όμως για να συνεχίσουν να παλεύουν κόντρα σε όλους και σε όλα, πρέπει και αυτοί να αντιληφθούν πως έχουν τους... συμμάχους τους. Και αυτοί είναι μόνο οι Ενωσίτες. Μία λοιπόν δημόσια δέσμευση της διοίκησης μπορεί να μας γυρίσει μερικά (όχι πολλά) χρόνια πίσω, τότε που σε παιχνίδι με την Καλλιθέα, το ΟΑΚΑ θύμιζε έδρα με 45.000 κόσμο. Και είναι σίγουρο πως ένας τέτοιος αριθμός προσέλευσης κόσμου, θα δώσει γερή οικονομική βοήθεια στους ποδοσφαιριστές για να αντέξουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002