Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Δεκεμβρίου 31, 2011

ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΚΑΛΟΣ ΜΑΣ ΧΡΟΝΟΣ..

O ΠΑΓΚΥΠΡΙΩΤΑΤΟΣ
31 Δεκεμβρίου 2011
Aρχή καλός μας χρόνος...!
Όπως και πέρσι ακριβώς, τα ίδια και φέτος...,
φίλοι μου χρόνια σας πολλά για το καινούργιο έτος
κι αν είδατε στα κόκκινα κάποιον χωρίς να πέφτει,
στις καμινάδες των σπιτιών,
...είναι απάτη των ματιών,
δεν πρόκειται για... Άγιο, μα αφαλώς για... κλέφτη !
***
Αρχή του χρόνου σήμερα, μπαίνουνε νέοι στόχοι,
το κρατικό λαχείο σας εκέρδισε ή όχι ;
Διότι εάν έσπασε, το έτος που αρχίζει,
καθένας μας το ρόδι του
κι ο... διάβολος το πόδι του,
μπορεί να σταματήσουμε να λέμε... βράσε ρύζι !
***
Ίσως να σταματήσουμε να ζούμε στη μιζέρια,
να πάψουμε τις αγορές – αμήν ! – από πανέρια
κι όταν θα φύγ’ η γκαντεμιά και η κακοτυχία,
τέρμα τα γούρια τα παλιά,
ματόπετρες, χαϊμαλιά,
τέρμα και τα στοιχήματα και όλα τα λαχεία !
***



Ο νέος χρόνος έφθασε, όλος ο κόσμος χαίρει,
είναι καιρός ανύμφευτοι, να βρείτε ένα ταίρι,
γυναίκες ολομόναχες, χήρες ή ζωντοχήρες,
θα σας το πω πολύ ωμά,
είτε μυρίζει ή βρωμά,
άστε τον Οδυσσέα σας και δείτε τους... μνηστήρες !
***
Με τις θερμές τους τις ευχές και τις... ειλικρινείς τους,
σήμερα τα αφεντικά φιλούν τις... γραμματείς τους,
πρωτοχρονιά γιορτάζουνε οι νέοι και οι γέροι
κι όπως τις άλλες τις φορές,
φιλούν γαμπροί τις... πεθερές,
που όμως είναι άγνωστον εάν κρατούν... μαχαίρι !
***
Ευχές ας δώσουμε πολλές κι ας φιληθούμε πάλι
κι ας έχουμε ολόχρονα ζεστή καρδιά κι αγκάλη,
ας δείξουμε στον άρρωστο και στον φτωχό αγάπη,
ας σταματήσει η ψευτιά
και του πολέμου η φωτιά,
που πράγματι κατήντησαν... γιαλέλι του Αράπη !
***
Φουριόζος μπαίνει ε λοιπόν, φρέσκος ο νέος χρόνος,
μ’ ακόμα δεν μας ήρθανε τα κρύα του χειμώνος,
δεν χιόνισε στο Τρόοδος, να δούμε άσπρη μέρα
κι αντί αέρα του χιονιά,
ήρθε η νέα η χρονιά
και φέρνει εις το σπίτι μας... κοπανιστόν αέρα !
***

Αρχιμηνιά κι αρχιχρονιά και νά ‘χουμε το νου μας,
μη βάλουν και... κουτόχορτο στο γιορτινό μενού μας,
ας φάμε μόνον φίλοι μου τα νόστιμα... κολότζια,
κι ας πούμε μοιρολατρικά,
 το γράφω δε, ποιητικά...,
αν είναι νά ‘ρτει του Παπά, ας έρτει τζιαι του... Χότζια !
***
Άης Βασίλης έρχεται..., μπαίνει ο νέος χρόνος,
και μας... γκαρίζει πιο πολύ ο Τούρκικος ο... όνος,
σε ήχο φάλτσο, πλάγιο, στην κλίμακα του... ρε,
που με... πορδοκλωτσίματα,
φωνάζει με σφιξίματα...,
‘’θέλουμε τα αέρια...’’ από τον μιναρέ !
***
Άντε ρε χρόνε παλαιέ, πήγαινε στα τσακίδια,
διότι ναι, μας έπρηξες τα δύο μας τα... φρύδια,
από τις υποσχέσεις σου, από τα...θά και θά και θά,
με τη ζωή... ποδήλατο,
κάνουμε το αδύνατο,
μήπως και αποφύγουμε τον νέο... Γολγοθά !
***
Σας εύχομαι χαρούμενον, ευτυχισμένον χρόνον,
και όντας αισιόδοξος, ένα σας λέω μόνον...,
πως ότι κι αν παθαίνουμε, τίποτε μη σας μέλλει,
διότι είναι φευ, γνωστόν...,
πρέπει να πούμε το σωστόν,
πως η ξερή μας η... κκελλέ, έτσι ξιουράφι θέλει !
Ο Παγκυπριώτατος
h.chrysanthou@gmail.com





O ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΞΕΝΙΑΔΗΣ ΛΟΙΠΟΝ..Ο ΝΕΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ..ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ..ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΛΛΑ..ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ..Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ..ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ..ΠΑΤΑΓΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΦΕΡΕΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ  ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ...ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ..

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 30, 2011

DEAL ;;;;

Τα χέρια έδωσαν το απόγευμα της Παρασκευής σε συνάντηση που είχαν στο Κολωνάκι οι Σταύρος Αδαμίδης και Βασίλης Ξενιάδης! Την είδηση αποκαλύπτει ο ίδιος ο επιχειρηματίας με δηλώσεις του στο aek365.gr αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης: «Τα βρήκαμε επί της ουσίας, με τον κύριο Αδαμίδη. Την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει συνάντηση με τους δικηγόρους των δύο πλευρών για τα νομικά θέματα που δεν θα δημιουργήσουν κάποιο θέμα. Το θέμα θεωρείται λήξαν και να περιμένετε και τοποθέτηση επίσημη της ΑΕΚ».
Νομικός έλεγχος, μας εξήγησε ο κ. Ξενιάδης «δεν θα γίνει, έχει γίνει. Όλα είναι καλά προχωράμε». Όσο για τα χρήματα όπως δεσμεύτηκε ο ίδιος και μέσω του aek365.gr το μεσημέρι της Παρασκευής; «Εννοείται όπως τα είπαμε. Θα μπουν 10 εκατ. ευρώ. Και εδώ είναι το νομικό θέμα των δικηγόρων μας που πρέπει να κοιτάξουν. Θα μπουν 2,5 και 7,5 εκατ. ευρώ».
Εν αναμονή λοιπόν και της επίσημης τοποθέτησης της ΠΑΕ ΑΕΚ που να αναφέρεται στο deal, σε μία συνάντηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών, με τον κ. Ξενιάδη μάλιστα να τονίζει ότι «ο γάμος έγινε με... κουμπάρο τον Στράτο».

Ο ΞΕΝΙΑΔΗΣ..

Σοβαρός, μετρημένος και αποφασισμένος να πάρει την ΑΕΚ! Κανείς δεν ξέρει πως θα καταλήξει αυτή η ιστορία με τον Βασίλη Ξενιάδη, η ουσία τώρα είναι πως ο επιχειρηματίας που θέλει να πάρει την ΑΕΚ μιλάει για πρώτη φορά και στο aek365.gr και δίνει το στίγμα του.
Ο Βασίλης Ξενιάδης βρίσκεται ξανά στην Αθήνα και ετοιμάζεται για το ραντεβού του με τον Σταύρο Αδαμίδη (ο οποίος και αυτός με τη σειρά του επέστρεψε από το Ντουμπάι): «Θα πάω στο ραντεβού γιατί αυτό πρέπει να γίνει. Θα πάω να ακούσω τον Αδαμίδη και θα με ακούσει και αυτός. Θα πάω στο ραντεβού για να τελειώνουμε. Ξέρω την κατάσταση την ΑΕΚ. Ξέρω τα πάντα. Θα τελειώσουμε σύντομα με αυτή την ιστορία. Θα πάω να πάρω την ΑΕΚ. Θέλω πρώτα βέβαια να τα πω σε εκείνον. Θέλω να μου το επιτρέψετε αυτό. Είναι το πρέπον. Προσωπικά θα ακούσω τον Αδαμίδη, να δω τι έχει να μου πει. Αν έχει κάτι, βέβαια. Θέλω να τελειώσουμε σήμερα ακόμα, εκτός κι αν ζητήσει λίγο χρόνο ο άνθρωπος, εφόσον βρήκε κάτι καλό εκεί που πήγε», μας είπε αρχικά ο κ. Ξενιάδης ο οποίος στο ερώτημα σχετικά με τις οικονομικές του προθέσεις ήταν απόλυτος:
«Θα βάλω τώρα 10 εκατ. ευρώ. Όχι 2,5 εκατ. ευρώ. 10! Και αυτά τα λεφτά θα πάνε στους παίκτες και τους υπαλλήλους που τους οφείλονται τόσα χρήματα».
Σχετικά με τις έως τώρα κινήσεις του ο Ξενιάδης μας είπε: «Όταν ψάχνεις μία Α.Ε. μαθαίνεις τα πάντα. Οι δικηγόροι μου είναι νούμερο «ένα» στην Ελλάδα. Αν θέλω να αγοράσω μία επιχείρηση, γνωρίζω τα πάντα. Από τον Αύγουστο το ψάχνω για την ΑΕΚ. Τον κ. Νοτιά τον ψάχναμε μέσω του κ. Στράτου μέσω email, μέσω τηλεφώνου, δεν εμφανίστηκε ποτέ. Τώρα είναι ο Αδαμίδης εδώ. Αυτός να δω τι θα μου πει και πως θα μου τα πει. Εγώ είμαι ξεκάθαρος: Θέλω την ΑΕΚ και θα πάω να την πάρω. Δεν θα μας πάρει ώρα η συνάντηση».
Από εκεί και πέρα επειδή πολλά ακούγονται, γράφονται και λέγονται για το παρελθόν του στο ποδόσφαιρο και το κατά πόσο μπορεί ο κόσμος της ΑΕΚ να του έχει εμπιστοσύνη ο επιχειρηματίας εξήγησε: «Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος. Ο κάθε ένας έχει τη δική του άποψη. Μακάρι να μου δοθεί η ευκαιρία να με κρίνουν στην ΑΕΚ. Είμαι ΑΕΚ από μικρό παιδί. Πολλοί με ξέρουν. Δεν με απασχολεί τι μπορεί να λένε, τώρα. Αλλά μετά! Και για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα και το παρελθόν: Έχω έναν αδερφό. Καμία σχέση δεν έχω μαζί του. Είναι άλλος άνθρωπος. Δεν έχω καμία σχέση με τον Αγροτικό Αστέρα. Με τον Αίαντα Σαλαμίνας πήγαμε να κάνουμε το deal, έχω καλές σχέσεις με το Δήμαρχο. Δεν έγινε, όμως. Δεν υπήρχε η προοπτική. Όσο για τον Ηρακλή, κακός ο κ. Ρέμος έμπλεξε το όνομά μου, τότε. Οι απόπειρες που έγιναν είναι γιατί θέλαμε να εμπλακούμε επιχειρηματικά. Και να στο πω κι αλλιώς: Δεν είχαμε εμπειρία τότε. Όλη αυτή η εμπειρία συγκεντρώθηκε και τώρα μπορούμε. Έτσι πιστεύω. Στην ΑΕΚ θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Καλύτερα να ξεκινάς από χαμηλά και να προχωράς. Έχω φάει τη χλεύη από χαμηλά και τώρα δεν καταλαβαίνω τίποτα».
Ερώτηση τέθηκε και για τη δήλωση του Στέλιου Μανωλά, ο οποίος δημόσια ξεκαθάρισε ότι δεν επιθυμεί να είναι στην «ομάδα» του εφόσον τελικά πάρει την ΑΕΚ. «Δεν γνωρίζω προσωπικά τον κ. Μανωλά. Ο κ. Στράτος του είχε μιλήσει. Δεν θέλει ο άνθρωπος, οκ, τέλος. Τι να κάνουμε; Και εσένα αν σου έκανα μία πρόταση θα μου έλεγες «ναι» ή «όχι». Ε, ο κ. Μανωλάς απάντησε όχι».
Λόγος έγινε και για τα χρήματα που περιμένει να εισπράξει κάποια στιγμή από την οικογένεια Ψωμιάδη η ΑΕΚ: «Δεν περιμένω τα λεφτά του Ψωμιάδη. Να το ξεκαθαρίσω Μπορεί να πάρει η ΑΕΚ λεφτά πίσω σε 10 χρόνια. Μπορεί να μη τα πάρει και ποτέ. Βλέπουμε όλοι ότι υπάρχουν καθυστερήσεις. Δεν θέλω τα λεφτά αυτά για να διοικήσω στην ΑΕΚ. Δεν τα υπολογίζω καν».
Η κουβέντα έκλεισε με τον Βασίλη Ξενιάδη κάπως έτσι: «Θέλω να μπω στην ΑΕΚ 60% εξαιτίας συναισθήματος και 40% ως επιχειρηματίας. Εδώ στην πατρίδα μου το συναίσθημα το λέμε αλλιώς: Κα...λα! Αυτό έχω για την ΑΕΚ».

METAΓΡΑΦΟΛΟΓΙΑ..ΓΙΑ ΟΛΑ...ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΞΕΝΙΑΔΗΣ..!!

Το φλερτ της Ένωσης με τον 26χρονο επιθετικό κρατάει από το περασμένο καλοκαίρι και πλέον φαίνεται πως έφτασε ο καιρός για να καταλήξει και σε γάμο. Η πλευρά του παίκτη έχει πάρει τη διαβεβαίωση ότι θα μείνει ελεύθερος και αναμένεται η συνάντηση με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να λυθεί το συμβόλαιο του Πετρόπουλου.

Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να χαρίσει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, προκειμένου να μείνει ελεύθερος και να μπορέσει να κάνει την τελική επαφή με την ΑΕΚ.

Ο Πετρόπουλος, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal» προτίθεται να ρίξει κατά πολύ τις απαιτήσεις του, περίπου στις 100.000 ευρώ, προκειμένου να αγωνιστεί στην ΑΕΚ, κάτι που είναι και δική του επιθυμία.
 Φήμες που θέλουν την ΑΕΚ να βλέπει μετά τον Πετρόπουλο και τον Γιώργο Καραγκούνη από τον Παναθηναϊκό αναπτύχθηκαν, παίρνοντας τη μορφή δημοσιευμάτων. Συγκεκριμένα δημοσίευμα της εφημερίδας GOAL αναφέρει ότι ο Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον αρχηγό της Εθνικής (η φωτογραφία είναι από την προετοιμασία της ΑΕΚ στην Ιταλία το 2004 και πριν ένα φιλικό στην Πίζα ανάμεσα στην Ένωση και την Ίντερ, που τότε έπαιζε ο Καραγκούνης) είχε προ ημερών τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του. Όπως τονίζει η εφημερίδα, ο Κωστένογλου ήθελε να μάθει τις προθέσεις του Γιώργου Καραγκούνη για μετά το καλοκαίρι όταν και τελειώνει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό. Οι σκέψεις του 35χρονου, πλέον, μέσου είναι να παίξει στο εξωτερικό, τούτη η επικοινωνία δεν σημαίνει κάτι, όπως σημειώνει επίσης το GOAL, το οποίο και εξηγεί όμως: "Επειδή όμως στο ποδόσφαιρο όλα ανατρέπονται, δεν αποκλείεται στη θερινή μεταγραφική περίοδο να γίνει η έκπληξη, κάτι που θα φανεί συν τω χρόνω..."

 Το όνομα του επιχειρηματία Βασίλη Ξενιάδη αναφέρει σήμερα η εφημερίδα ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ πως θα συναντηθεί ο Σταύρος Αδαμίδης, αφού όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα "αυτός είναι ο Έλληνας επιχειρηματίας που μαζί με τον Φίλιππο Σφαέλο, επιθυμεί να μπει στην ΑΕΚ". Στο δημοσίευμα πάντως σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη περίπτωση δεν επιβεβαίωνε ακόμα, ενώ θυμίζουμε ότι ο Ξενιάδης είναι δηλωμένος φίλος της ΑΕΚ, όταν ακόμα το καλοκαίρι επιχείρησε να πάρει τον Ηρακλή. Επίσης, η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ γράφει ότι ο Σταύρος Αδαμίδης και στο ταξίδι του στο Ντουμπάι φέρεται να συναντήθηκε με μέλος της πριγκιπικής οικογένειας του Ντουμπάι Αλ Μακτούμ τους οποίους και ενημέρωσε για την ΑΕΚ και το γήπεδο, αναμένοντας πλέον απάντησή τους.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ...

 ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ..ΕΛΛΗΝΕΣ ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ..ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ  ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ..ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ !!

Ευχάριστα νέα για τον Νίκο Κωστένογλου είχε η χθεσινή προπόνηση . Ο προπονητής είδε τους Χοσέ Κάρλος και Χουάν Κάλα να επιστρέφουν στην Ελλάδα από τις διακοπές τους και να κάνουν ατομικό πρόγραμμα. Aμφότεροι αναμένεται να μπουν σε κανονικό πρόγραμμα σήμερα  Παρασκευή. Από εκεί και πέρα μόνο ο Εγγλέζου που είναι άρρωστος δεν προπονήθηκε. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Σε αυτούς φυσικά υπάρχει και το όνομα του Φάμπιαν Βάργκας ο οποίος τέθηκε στη διάθεση του προπονητή για το ματς της Τρίτης με τη Δόξα Δράμας στο ΟΑΚΑ. Η σημερινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 17.00, ενώ προπόνηση υπάρχει και το Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο οι ποδοσφαιριστές θα γυμναστούν στις 11 το πρωί και την Πρωτοχρονιά στις 12 το μεσημέρι.

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 29, 2011

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΟΕΟ ;;

Τον ρόλο του «μεσολαβητή» στην υπόθεση του Ελληνα επιχειρηματία που θέλει να πάρει την ΑΕΚ, φαίνεται ότι έχει ο Νίκος Στράτος. Το aek365.gr και ο Τάσος Καπετανάκος μίλησαν σήμερα με τον παλιό παράγοντα της Ενωσης που αποκάλυψε αρκετά πράγματα για την πρόταση, τις συζητήσεις, ενώ ξεκαθάρισε ότι αυτός δεν θα είναι στο διοικητικό σχήμα σε περίπτωση που επέλθει συμφωνία. Μάλιστα, ο κ.Στράτος τόνισε ότι το ραντεβού επενδυτή και Σταύρου Αδαμίδη, θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Παρασκευής ή το πρωί του Σαββάτου για να τα πουν από κοντά οι δύο άνδρες.
«Η ΑΕΚ είναι σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση εδώ και μήνες. Και έπρεπε να βρούμε έναν άνθρωπο να την βοηθήσει. Τον βρήκαμε, είναι ΑΕΚτζης, είναι δυνατός επιχειρηματίας και θέλει να πάρει την ομάδα. Από εκεί και πέρα είναι θέμα της ΠΑΕ ΑΕΚ, του κ.Αδαμίδη και όσων θα πει με τον επιχειρηματία. Η δουλειά μου και ο ρόλος μου τελείωσε. Δεν θα εμπλακώ σε πιθανή διοίκηση, δεν θα συμμετάσχω. Μεγάλωσα πια για τέτοια πράγματα» είπε ο παλιός παράγοντας της ΑΕΚ.
Ο κ.Στράτος μάλιστα τόνισε ότι αν ο κ.Αδαμίδης στο ταξίδι του στο Ντουμπάι συμφωνήσει με άλλο επενδυτή, τότε το θέμα αλλάζει όπως και πιθανόν η πρόταση του ενδιαφερόμενου υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά «Σημασία έχει να πάνε όλα καλά τώρα και να βγει η ΑΕΚ από το αδιέξοδο. Να τα βρουν και να βοηθηθεί η ΑΕΚ. βεβαίως όλα μπορούν να αλλάξουν αν ο κ.Αδαμίδης στο ταξίδι του στο Ντουμπάι γυρίσει με επενδυτή και μια συμφωνία. Εκεί αλλάζει το θέμα».
Πάντως, ο παλιός παράγοντας της ΑΕΚ ξεκαθάρισε ότι ο ενδιαφερόμενος επιχειρηματίας είχε διαρκείας παλιά στην Νέα Φιλαδέλφεια και πάει και στο ΟΑΚΑ τα τελευταία χρόνια. «Πρέπει η ΑΕΚ να βιαστεί. Πιέζει ο χρόνος, χρειάζεται σοβαρότητα και ο άνθρωπος που θέλει την ΑΕΚ να ξέρετε ότι την αγαπά και θέλει να την βοηθήσει. Είχε διαρκείας παλιά στην Νέα Φιλαδέλφεια και πάει και στο ΟΑΚΑ. Πρόσφατα πήγαμε μαζί σε ένα παιχνίδι. Δεν θέλει να παίξει. Θέλει να βοηθήσει. Οσα ονόματα έχουν κυκλοφορήσει δεν ισχύει κανένα. Ούτε Καλλιμανόπουλος, ούτε Βενιαμίν, ούτε τίποτα... Το Σάββατο θα μάθετε όλοι το όνομα και θα τελειώνουν όλα».
Τέλος, ο κ.Στράτος είπε ότι θέλει να βάλει άμεσα χρήματα για τις μεγάλες οικονομικές οφειλές της ΠΑΕ προς παίκτες και υπαλλήλους και η ΑΕΚ να λειτουργήσει και πάλι κανονικά. «Εμείς του κάναμε τις επαφές και τώρα είναι θέμα της ΑΕΚ και δικό του να τα βρουν ή όχι. Θέλει να βάλει ένα αρκετά μεγάλο ποσό για την ΑΕΚ και να καλύψει τις ανάγκες του ποδοσφαιρικού τμήματος που είναι μεγάλες. Μακάρι να πάνε όλα καλά και η ΑΕΚ να γίνει ξανά ΑΕΚ».

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ...

 ΚΡΟΙΣΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ..ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΕΣ..ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΤΙΝ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΜΑΣ..ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΠΤ..ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ  ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ..Ο ΚΛΟΙΟΣ ΣΦΙΓΓΕΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑ

ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ..!!

Η κίνηση των παλιών παραγόντων και παλαιμάχων με μπροστάρη τον Ελληνα επενδυτή, δείχνει πολύ… προχωρημένη. Μάλιστα, η πλευρά του συγκεκριμένου επιχειρηματία αναφέρει ότι δεν χρειάζεται χρόνο για ελέγχους μια και έχει ήδη συγκεντρώσει τα απαραίτητα στοιχεία της εταιρίας, τα έχει ελέγξει και είναι αποφασισμένος να κάνει την κίνηση του για την ΑΕΚ. Εχει αποφασιστεί αν όλα πάνε καλά και επέλθει συμφωνία με την νυν διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ, να αποπληρωθεί άμεσα το ποδοσφαιρικό τμήμα όπως και όλοι οι υπάλληλοι της εταιρίας με ένα ποσό των 3 εκατ.ευρώ.
Παράλληλα, εκφράζεται εμπιστοσύνη στο έργο και την δουλειά του Νίκου Κωστένογλου στην ομάδα και δεν αποκλείεται να εγκριθεί και μεταγραφική ενίσχυση με 1-2 παίκτες τον Ιανουάριο. Όλα αυτά σαφώς και είναι σχέδια για τον επίδοξο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, που με 10 εκατ.ευρώ παίρνει το 51% των μετοχών της εταιρίας.

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 28, 2011

ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ..

Για  όλα όσα ειπώθηκαν στη Γ.Σ. μίλησε μετά το πέρας αυτής ο Σταύρος Αδαμίδης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν στην ουσία τέσσερις πλευρές που ενδιαφέρονται για την ΑΕΚ (χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε αποκαλύψεις), συμπληρώνοντας ότι πλέον η ΑΕΚ γίνεται πιο ελκυστική για οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο έπειτα από τις εξελίξεις στην υπόθεση Ψωμιάδη. Ο Αδαμίδης πάντως υπογράμμισε πως όλα πρέπει να έχουν τελειώσει μέσα στον Γενάρη:
« Πραγματοποιήθηκε η τακτική Γ.Σ. των μετόχων. Εγκρίθηκε ο ισολογισμός. Αποφασίστηκε η ανώτατη τιμή μετοχής στο 1,2 ευρώ. Όποιος επιθυμεί μπορεί να πάρει το 51% με 10 εκατ. ευρώ. Υπήρξε ενημέρωση για το θέμα Ψωμιάδη και ευελπιστούμε ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ θα μπορεί να εισπράξει χρήματα μέσα σε 6 με 12 μήνες μάξιμουμ», είπε αρχικά ο Σταύρος Αδαμίδης στις δηλώσεις του και συνέχισε:
«Έγινε ενημέρωση για το ενδιαφέρον που υπάρχει από διάφορες πλευρές για την ΠΑΕ. Αυτή τη στιγμή τέσσερις πλευρές έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον:
Η μία περίπτωση είναι αυτή που ξέρετε με τον κ. Βλάχο. Έχει ξεκινήσει ο νομικός έλεγχος, περιμένουμε και τον οικονομικό. Με τον κ. Βλάχο έχουν γίνει πολλά πράγματα. Ανταλλάσσουμε στοιχεία, έχει υπάρξει ένα ερωτηματολόγιο, εχει υπάρξει μέχρι και εκτίμηση του ποδοσφαιρικού ρόστερ. Έχουμε πει για τον οικονομικό έλεγχο ότι θέλουμε να γίνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Ο,τι είναι να γίνει πρέπει να γίνει μέσα στον Ιανουάριο.
Δεύτερη είναι μία πρόταση από τον Νίκο Στράτο, που εκπροσωπεί Έλληνα επιχειρηματία και θα συναντηθώ μαζί τυ εντός 4-5 ημερών. Ο κ. Στράτος ήρθε σε επικοινωνία μαζί μου. Δεν θα ήθελε να μεταφέρουμε το όνομα του ενδιαφερόμενου. Είμαστε έτοιμοι να συναντηθούμε μαζί του. Η διαδικασία πάντως είναι ανοιχτή. Όποιος ενδιαφέρεται είμαστε σε θέση να συζητήσουμε μαζί του.
Σήμερα, επίσης, θα φύγω για το εξωτερικό. Θα συναντηθώ με δύο ενδιαφερόμενους στο Ντουμπάι, με αραβικά funds, συγκεκριμένα. Επιστρέφω στην Αθήνα την Παρασκευή. Όπως έχουμε πει είμαστε εδώ για να ολοκληρώσουμε τη μεταβίβαση της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ευελπιστούμε μέχρι την επόμενη Γ.Σ. να έχουμε νεότερα».
Ο Αδαμίδης επιπλέον συνέχισε, ξεκαθαρίζοντας ότι το όριο των 45 ημερών δεν αλλάζει: «Προέκυψαν νέες προτάσεις, είναι μεταβατική αυτή η διοίκηση. Δεν έχει αλλάξει ο χαρακτήρας αυτής της διοίκησης. Παραμένει το όριο το 45 ημερών για εμάς».
Όσο για το τι μέλλει γενέσθαι; «Θα γίνει μία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Θα υπάρξει νέα όπου με 10 εκατ. ευρώ να πάρει κάποιος το πλειοψηφικό πακέτο της ΑΕΚ. Τα 10 εκατ. ευρώ θα μπουν στην ΠΑΕ και θα τα διαχειριστεί ο νέος ιδιοκτήτης. Δεν πωλείται η ΑΕΚ στην ουσία. Η τιμή μετοχής είναι 1,2 ευρώ, από 6,4 ευρώ. Έπεσε πάρα πολύ.  Μέχρι να ολοκληρωθεί κάποια συμφωνία δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει αισιοδοξία ή όχι. Τα οικονομικά της ΑΕΚ πάντως είναι αντιμετωπίσιμα. Η ΑΕΚ είναι ελκυστική. Η εξέλιξη στην υπόθεση Ψωμιάδη την κάνει ακόμα πιο. Φυσικά πρέπει να διασφαλίσουμε, ότι όποιος έρθει στην ΑΕΚ, αυτά τα χρήματα Ψωμιάδη θα μπουν στην ΠΑΕ».
Όσον αφορά τη στάση των παικτών και τις πληρωμές τους ο Αδαμίδης σχολίασε:
«Πληρώθηκαν ένα μικρό ποσό από τις οφειλές τους, ευελπιστούμε να έχουμε άλλο ένα ποσό στα μέσα Ιανουαρίου, από το τηλεοπτικό συμβόλαιο και κάποια άλλα έσοδα, ώστε σιγά σιγά να ολοκληρωθούν οι αποπληρωμές. Τα προβλήματα αυτά δεν χαρακτηρίζουν μόνο την ΑΕΚ. Υπάρχουν κι άλλες ομάδες με ίδια προβλήματα. Το πρόβλημα για την ΑΕΚ έχει να κάνει με παίκτες που δεν ανήκουν στο ρόστερ».

ΔΕΝ ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΜΕ..

Η ΑΕΚ άρχισε χτες την προετοιμασία της για το παιχνίδι με την Δόξα Δράμας στο ΟΑΚΑ την Τρίτη και ο Νίκος Κωστένογλου επουδενί δεν θέλει να δει… χαλάρωση επειδή είναι αδύναμος φέτος ο αντίπαλος.  «Θέλει μεγάλη προσοχή το ματς με την Δόξα Δράμας. Έχει δείξει αδύναμη και έχασε πολλά ματς, αλλά στα τελευταία παιχνίδια της είχε καλύτερη εικόνα. Ειδικά με την αλλαγή προπονητή. Πρέπει να είμαστε σοβαροί. Πρέπει να δουλέψουμε σωστά και σοβαρά αυτές τις μέρες» είπε ο τεχνικός του δικεφάλου χθες στα Σπάτα στην προπόνηση της ομάδας.

ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΕΚ Ο ΚΕΖΟΣ !!

Όπως επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του aek365.gr και από τον ίδιο τον Αντώνη Κέζο , έρχεται στην Ελλάδα για να συμφωνήσει με την ΑΕΚ. Μάλιστα, ο Κύπριος γυμναστής επισπεύδει το ταξίδι του και    θα είναι στην Ελλάδα σήμερα για να μιλήσει με τους ανθρώπους της Ενωσης και να συμφωνήσει οριστικά την επιστροφή του στην ομάδα. Μάλιστα, δεν αποκλείεται στην σημερινή  πρωινή προπόνηση της  να γυμνάσει τους παίκτες της ομάδας.
Ο Κέζος αν όλα πάνε καλά και οριστικοποιηθεί και… τυπικά η επιστροφή του στην ΑΕΚ, τότε θα παραιτηθεί  επίσημα από την εθνική Κύπρου, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο. Ένα συμβόλαιο, που σύμφωνα με την πλευρά του Κέζου, του αποφέρει 12.000 ευρώ μηνιαίως.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ...


ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ...Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ..ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΠΡΟΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ  ΠΡΕΠΕΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΦΥΣΙΚΑ..ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΜΑΣ.. ...ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑ

Τρίτη, Δεκεμβρίου 27, 2011

ΠΑΓΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ..

Πάγωσαν οι λογαριασμοί των παιδιών του Ψωμιάδη, μετά το αίτημα ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει η ΠΑΕ ΑΕΚ. Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ελπίζει πλέον ότι θα πάρει πίσω αρκετά χρήματα από αυτά που της ανήκουν.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΑΜΕΝΟ..ΕΠΕΝΔΥΤΗ..

ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ.. 


Το θέμα με τον άγνωστο υποψήφιο επενδυτή δείχνει να έχει «παγώσει» στην Ένωση και για αυτό το λόγο δεν υπάρχει αισιοδοξία ότι στην ΓΣ θα παρουσιαστεί κάποια εξέλιξη, που θα εξαφανίσει την αγωνία και τον προβληματισμό που επικρατούν στην ομάδα.
Από τη διοίκηση της ΑΕΚ συνεχίζει να βγαίνει αισιοδοξία, ωστόσο το μυστήριο που υπάρχει γύρω από τη συγκεκριμένη υπόθεση δεν αφήνει πολλά περιθώρια για θετικές εξελίξεις, τουλάχιστον μέχρι αύριο (28/12).
Αυτό το γεγονός, άλλωστε, ενισχύει τα σενάρια που θέλουν τη λύση του Πρωτοδικείου να πλησιάζει, αφού και τα χρονικά περιθώρια αρχίζουν να στενεύουν και οι ποδοσφαιριστές κρατιούνται με «νύχια και με δόντια» για να μην προχωρήσουν σε κινήσεις που θα βλάψουν την εικόνα της ομάδας.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ..

Σε επτά  ημέρες η ΑΕΚ υποδέχεται την Δόξα Δράμας στο ΟΑΚΑ και ο Νίκος Κωστένογλου από σήμερα το πρωί στις  (11:00) αρχίζει πάλι την δουλειά στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων μετά την άδεια που έδωσε στους παίκτες του για τέσσερις ημέρες μετά τον αγώνα Κυπέλλου με την Καλαμάτα. Οι παίκτες της Ενωσης έτσι επιστρέφουν στις προπονήσεις σήμερα  Τρίτη, ενώ κάποιοι ξένοι γυρίζουν Τετάρτη (Βάργκας, Κάλα και Χοσέ Κάρλος).
Ετσι, θα αρχίσει η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς με τους Δραμινούς την μεθεπόμενη Τρίτη, ενώ τέσσερις ημέρες μετά η Ενωση θα πάει στην Λιβαδειά για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Ο «Κωστέ» περιμένει με αγωνία να δει την κατάσταση των Δέλλα, Λεονάρντο, Κοντοέ, Βάργκας, Καφέ, Κλωναρίδη, Λαγού και Εγγλέζου ενώ δεν υπολογίζει για το ματς με την Δόξα στους τιμωρημένους Λυμπερόπουλο, Αραμπατζή, Μανωλά και Καράμπελα. Αρα πρέπει να κάνει αρκετές αλλαγές στην 11αδα του ξανά…

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ...

 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ  ΠΡΩΤΑ....7.300.000 ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙ Η ΜΙΑ ΜΑΣ ΦΥΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ BIG MAC ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ..ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ..ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ..ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 26, 2011

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ !!

Γεώργιος Ζαχαριάδης - Άρδασσα Πτολεμαϊδας-Άρδασσα Αργυρούπολης Πόντου.
Τ’ εμέτερον παιδίν-ΑΕΚ Πόντος και ξερόν ψωμίν!!! AEK Λελέβω σε - Σε λατρεύω - I adore you
Η φωτιά που άναψαν και ερήμωσε το 1922 την Σμύρνη και τον Πόντο άναψε σύντομα και στην Πόλη. Η ανυπόφορη κατάσταση που δημιούργησαν τότε και ανάγκασαν σε φυγή τους προγόνους μας ήταν η μόνη λύση. Άνδρες, γυναίκες, παιδιά, νέοι και γέροι έφευγαν για να σωθούν. Χιλιάδες κόσμου έφυγαν από τα παράλια της Μικράς Ασίας, όπου ανθούσε ο Ελληνισμός, και ήρθαν στην μάνα Ελλάδα. Ανάμεσά τους ήταν και οι άνθρωποι που εμπνεύστηκαν τη δημιουργία ενός συλλόγου που θα πρεσβεύει τις αξίες των προσφύγων, θα τιμά τον πολιτισμό και τα γράμματα και θα παράγει ήθος. Ήταν μια τραγική πορεία προς την Ελλάδα. Άφησαν τα πάντα πίσω τους. Ένα όμως έμεινε να τους ακολουθεί πάντα και παντού, η σκιά του Δικέφαλου Αετού!!! Μαζί με την πίστη και την αγάπη τους για την πατρίδα και την ελευθερία ήρθαν στη Νέα Πατρίδα για να γράψουν μια Νέα ιστορία….
Χριστούγεννα 1975.  Πρώτο ταξίδι στην Αθήνα, πιασμένοι χέρι χέρι με τον πατέρα μου βαδίζουμε σε μέρη προσφυγικά, Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Ιωνία, όλα Νέα…
Ξεκινώντας από τη Νέα Σμύρνη πήγαμε στην Καλλιθέα στην οδό Αρδάσσης, μετά φτάσαμε στον Πειραιά με τον Ηλεκτρικό. Στο περίπτερο οι εφημερίδες Αθλητική Ηχώ και Φως, έγραφαν για την ΑΕΚ… 21-12-1975 είχε αγώνα με τον Άρη.
Κι έτσι ξεκινάει το δικό μου ταξίδι με τον Δικέφαλο Αετό που πέταξε από την Πόλη κι έφτασε αρχικά στην Μακεδονία (Θεσσαλονίκη) για να ξαποστάσει λίγο και να καταλήξει στα Ιερά Χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας!!! Το 1924 με τους αδελφούς Ιωνά και μετά, το 1928 όταν παραχωρήθηκε στην AEK ο χώρος που θα χρησιμοποιείτο ως γυμναστήριο για τα παιδιά των προσφύγων, μέσα σε λίγες μέρες οι πρόσφυγες της περιοχής  με  περίσσευμα ψυχής και με περίσσευμα οικοδομικού υλικού του προσφυγικού οικισμού μετέτρεψαν τον χώρο και έστησαν τα πρώτα δοκάρια περιφράζοντας το γήπεδο της AEK!!!
Ήθελα πολύ να δω αυτό το ματς με τον Άρη, έτσι άρχισα να πιέζω τον πατέρα μου με τον τρόπο που ένα παιδί ξέρει καλά να πάμε στο γήπεδο. Δεν θα τον ξεχάσω ποτέ τον αγώνα, η ΑΕΚ κέρδισε 2-1 τον Άρη με γκολ  του Σκρέκη και του Βάγκνερ, (Βάγκνερ - όνομα το οποίο με ακολούθησε στα παιδικά χρόνια παρ΄ όλο που η βασική θέση μου ήταν του ΤερματοΦύλακα-σημάδι ίσως για τον μετέπειτα ΑστυΦύλακα). Ένοιωθα περήφανος, ξεχωριστός, ανάμεσα στους φίλους μου στο χωριό που οι περισσότεροι ήταν ΠΑΟΚ αλλά πάντα έλεγα και συνεχίζω να το λέω: «Είναι Διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ!!!»  
Από τότε και έπειτα το μόνο που έκανα ήταν να μετράω τις μέρες αντίστροφα μέχρι το επόμενο παιχνίδι της ΑΕΚάρας.
Το δικό μου ταξίδι για την δική μου ΑΕΚ, συνεχίζεται διανύοντας κάθε τόσο 500 χλμ για να είμαι δίπλα στην Αγαπημένη μου!!! Όπου κι αν παίζει πάντα την ακολουθώ…στην Αθήνα,  στην Κρήτη, στη Λάρισα, και στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στη Λιβαδειά, Γιάννενα, Καβάλα, Ξάνθη, και σ΄ όλη την Ελλάδα…
Υπήρξαν στιγμές που απογειωνόμουν με τα φτερά της ΑΕΚ, στιγμές έκστασης, ενθουσιασμού, στιγμές πίκρας και «Μαύρης Σελίδας» αλλά βαθειά μέσα μου υπήρχε το μικρόβιο, ο ιός, το αίμα στις φλέβες είχε ήδη το αντίδοτο…ΑΕΚ - Αντίδοτο Ερυθρών Κυττάρων, αυτό της Προσφυγιάς!!!
   Ίσως επειδή ο πρώτος τίτλος για την ΑΕΚ ήλθε το 1932, όταν κατέκτησε το πρώτο Κύπελλο Ελλάδος, νικώντας στον τελικό τον Άρη με 5-3, έτσι και ο επίλογος της ένδοξης Ιστορίας του «Ναού» γράφτηκε πάλι με τον Άρη την 03-05-2003, η ΑΕΚ κερδίζει με 4-0 και τη Μεγάλη Χαρά τη συνοδεύει η Μεγάλη Λύπη. Δύο μέρες μετά γκρεμίζονται τα Τείχη του Ναού εκεί που ζήσαμε Δόξες και Τιμές, Το Μεγαλείο, Την Έκσταση, Το Πάθος, Την Αγάπη, Τον Έρωτα, Την Καψούρα…Η γωνιά της Σκεπαστής δεν υπάρχει πια!!! Η γωνιά που πήγαινα να απολαύσω, να χαρώ, να γελάσω, να κλάψω, να πονέσω, να ερωτευτώ, η γωνιά που πήγαινα για «δουλειά» και ζούσα το «υπερβολικό πάθος» κάποιων οπαδών, η γωνιά αυτή γκρεμίστηκε και έγινε μπάζα. Το χορτάρι που έτρεξαν, έπεσαν, λάσπωσαν, μάτωσαν και πόνεσαν, οι Νεστορίδης, Σταματιάδης, Μ Παπαϊωάννου, Πομώνης, Μαύρος, Κώστας και Ντέμης Νικολαΐδης, Δημητριάδης, Ατματσίδης, Στ. Μανωλάς, Αλεξανδρής, Κωστής, Τσιάρτας, Ζήκος,  Μαλαδένης, Βάγκνερ,  Μπάγεβιτς, Σαβέβσκι, Ντανιέλ Μπατίστα, Κετσπάγια και άλλοι πολλοί αξιόλογοι μαχητές, έχει γίνει πλέον ένα χωράφι και περιμένει τον «σπόρο» για να «πιάσει» και ριζώσει Γερά ετούτη τη φορά και να σκορπίσει το άρωμα της ΑΕΚ σε όλη την οικουμένη. Ευτυχώς τα όνειρα, οι ελπίδες και οι αναμνήσεις δεν γίνονται Μπάζα, αντέχουν στον χρόνο και στις κακουχίες, άλλωστε ξέρουν από προσφυγιά!!! Ζουν και αναπνέουν με την Μεγάλη Ιδέα, περιμένουν τη Νέα Σκεπαστή τους!!!

Μεγάλωσα, σπούδασα, ερωτεύτηκα, παντρεύτηκα, έγινα πατέρας και ο ιός μεταδίδεται μέσω των Κυττάρων κανονικά, γιατί ΑΕΚ δεν γίνεσαι, γεννιέσαι!! Ο Έρωτας για την ΑΕΚ παραμένει άσβεστη φλόγα μέσα στην καρδιά μου, με φωτίζει το δρόμο, με γεμίζει τις μπαταρίες και μου αδειάζει το μυαλό… μ΄ έχει κάνει άρρωστο και στην κυριολεξία παίρνω τα βουνά και τους δρόμους… και για χάρη της φορώντας Πάντα τη βαριά Φανέλα με το Δικέφαλο στο στήθος και τον Αετό του Πόντου στην πλάτη, τρέχω σε κάθε γωνιά της Ελλάδας (και του εξωτερικού καμιά φορά) σε αγώνες δρόμου και βουνού, Μαραθώνιους -Υπερμαραθώνιους, διανύοντας δεκάδες και εκατοντάδες χιλιόμετρα χωρίς να νοιώθω την κούραση γιατί πάντα πετάω με τα φτερά του Δικέφαλου!!! Τίποτα δεν είναι δύσκολο με την ΑΕΚ.

Θυμάμαι ακόμη τον αγώνα ΑΕΚ-ΑΓΙΑΞ:1-2, την 28-9-1994, ήμουν σε διατεταγμένη Υπηρεσία [νέος ακόμη στη δουλειά] και στο τέλος του αγώνα έγινε «πανικός» όμως εγώ χαζεύοντας τον Ντέμη και τους άλλους Μαχητές που μιλούσαν στους φιλάθλους, «έφαγα» ένα κεραμίδι στο κεφάλι, το οποίο ευτυχώς ήταν «Ποντιακής Κατασκευής»).

Κάπως έτσι ξεκίνησε και συνεχίζει το ομορφότερο ταξίδι της ζωής μου που μοιάζει σαν παραμύθι και δεν βρέθηκε ούτε θα βρεθεί τίποτα που θα το αντι-υποκαταστήσει!!!
Το «δωματιάκι» στην πόλη μου, στην οδό Αγίας Τριάδας -21- στην Πτολεμαϊδα φροντίζει σε κάθε αγώνα της ΑΕΚ να μας έχει κοντά του, ενωμένους και αγαπημένους.
Φροντίζουμε να έχουμε ψηλά τη σημαία με τον Γνήσιο Δικέφαλο ως Ιερό και Όσιο  Κειμήλιο από τις Αλησμόνητες Πατρίδες!!!
Με αυτό το Ιερό Πανί κοιμάμαι και ξυπνάω και μια ζωή γι΄ αυτό θα τραγουδάω και θα το λέω, ΑΕΚ ολέ ολέ ολέ ολέ ολέο!!!

ΥΣ.: Έχω κάνει ένα τάμα, ότι όταν με το καλό γίνει η θεμελίωση του Νέου «Ναού», στη Νέα Φιλαδέλφεια, στα Προσφυγικά Ιερά Χώματα, τότε θα τρέξω τα 500 χιλιόμετρα Πτολεμαϊδα-Αθήνα, για ρίξω λίγο χώμα που πήρα από το προαύλιο της Αγια Σοφιάς της Κωνσταντινούπολης και από το «Πέραν»  όταν  έτρεξα στον Μαραθώνιο της Πόλης. Θα περιμένω μαζί με τα όνειρα και τις ελπίδες…. Να κάνω το όνειρο πραγματικότητα, για την ΑΕΚ όλων των Ελλήνων και όχι μόνο των Αθηνών όπως για «διάφορους λόγους» θέλουν να την λένε ορισμένοι (η ΑΕΚ είναι παντού), για την ΑΕΚ της Προσφυγιάς, για την ΑΕΚ της Καρδιάς, για την Δική μου ΑΕΚ, για την ΤΕΜΟΝΑΕΚ!!!

ΑΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!  AEK Λελεύω σε!!!
Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά!!!

Πτολεμαϊδα 25-12-2011


ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002