Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Αυγούστου 15, 2012

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ..

GOAL
Ως κλεισμένη θεωρεί τη μεταγραφή του Βασίλη Κουτσιανικούλη στην ΑΕΚ η εφημερίδα, γράφοντας στο ρεπορτάζ της χαρακτηριστικά: "...Η συμφωνία έχει οριστικοποιηθεί και απομένουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες που αφορούν τη λύση της συνεργασίας του 24χρονου ακραίου με τον Εργοτέλη. Στην Ενωση εξέτασαν και την προοπτική δανεισμού του, αλλά ο Κουτσιανικούλης ήθελε να ανοίξει νέο κεφάλαιο στην καριέρα του και να πραγματοποιήσει νέα αρχή. Γι' αυτό μάλιστα δέχθηκε και να ρίξει σε πολύ μεγάλο βαθμό της ετήσιες απολαβές του, από τις 180.000 ευρώ που λάβαινε πέρυσι στην Κρήτη. Κατά πληροφορίες, ο Κουτσιανικούλης δεν πρόκειται να έχει ως πάγιες αποδοχές στην πρώτη σεζόν του ούτε τα μισά απ' όσα λάβαινε στον Εργοτέλη. Μπορεί βέβαια να φτάσει σε ένα σημαντικό συμβόλαιο, εάν αποδείξει μέσα στο γήπεδο πως διατηρεί κάτι απ' όσα του έδωσαν τον χαρακτηρισμό "Ελληνας Μέσι".
Στην συμφωνία με την ΑΕΚ περιλαμβάνονται υψηλά μπόνους ατομικών και ομαδικών στόχων. Δηλαδή, αν ο Κουτσιανικούλης γίνει ξανά αυτός που ήταν και συμβάλει αποφασιστικά για να διατηρηθεί η Ενωση σε υψηλές θέσεις, τότε και αυτός θα αμειφθεί ανάλογα. Η συμφωνία θα έχει τριετή διάρκεια, με σταδιακή αύξηση των αποδοχών του.
Ωστόσο, οι κινήσεις της ΑΕΚ για την ενίσχυση της στα άκρα της επίθεσης δεν ολοκληρώνονται εκεί. Πρόθεση των "κιτρινόμαυρων" είναι να ενισχυθούν με ακόμα έναν ταλαντούχο και με παραστάσεις ποδοσφαιριστή στη συγκεκριμένη θέση. Η προοπτική της απόκτησης του Γιάννη Γιαννιώτα από τον Αρη δεν έχει εγκαταλειφθεί.
Οι τελευταίες επαφές που υπήρξαν με τον Αλκη Φωτίου, τον Ελληνοελβετό επιχειρηματία που διατίθεται να πληρώσει τη ρήτρα (150.000 ευρώ) διατηρώντας ποσοστό μεταπώλησης, παραμένει ανοιχτή. Στην ΑΕΚ, πάντως, κοιτούν και κάποιες ακόμα ενδιαφέρουσες επιλογές από την ελληνική αγορά, ώστε να είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο".
Επίσης, το Goal γράφει πως πάντα στα υπ' όψιν είναι ο Μητρόπουλος, αλλά και ο Μεχμέτι ή κάποιος άλλος επιτελικός που να μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω.

SPORTDAY
Συνέντευξη του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου φιλοξενεί η εφημερίδα. Εκτός αυτής αναφέρεται στα μεταγραφικά της ΑΕΚ και στο γεγονός ότι παίζει δυνατά η υπόθεση του Μεχμέτι και φυσικά του Κουτσιανικούλη: "Δύο ακόμη προσθήκες ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει η ΑΕΚ. Πρόκειται για τον Βασίλη Κουτσιανικούλη και τον Αγκόν Μεχμέτι, που προβάρουν τα κιτρινόμαυρα.
Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός φέρεται να συμφώνησε με την «Ένωση» για τρία χρόνια κι εκκρεμεί η αποδέσμευσή του από τον Εργοτέλη (που φαίνεται πως δεν θα έχει αντίρρηση να απαλλαγεί από το υψηλό συμβόλαιό του). Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ αναμένεται να υπογράψει με αποδοχές κατώτερες των 100.000 ευρώ, αλλά με σημαντικά μπόνους ατομικών και ομαδικών διακρίσεων. Όσον αφορά στον 23χρονο Σουηδό μεσοεπιθετικό, η ΠΑΕ άρχισε επαφές με την Παλέρμο και μπορεί να αποκτηθεί με πολύ μικρό κόστος (60.000 ευρώ). Ο Βαγγέλης Βλάχος έχει παρακολουθήσει τον παίκτη μόνο σε DVD από τις προ διετίας εμφανίσεις του με τη Μάλμε και δεν μπορεί να έχει ολοκληρωμένη άποψη, αλλά ο Βασίλης Τσιάρτας εγγυάται για την αξία του", σημειώνει χαρακτηριστικά η SD.
ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Η προοπτική να είναι αυτοί που θα στελεχώσουν μία ΑΕΚ καλύτερη, αναγεννώντας τη αγωνιστικά, είναι κάτι που εξιτάρει τους Κουτσιανικούλη, Μητρόπουλο και Γιαννιώτα, γεγονός που το τονίζει η εφημερίδα: "Τους... φτιάχνει η ΑΕΚ!", γράφετε χαρακτηριστικά από την ΩΡΑ η οποία προσθέτει: "Τελικές επαφές χθες στα Σπάτα με τον Κουτσιανικούλη για να αποκτηθεί ως ελεύθερος και να υπογράφει τριετές συμβόλαιο. Να φανεί αξιόπιστος ο Άλκης Φωτίου μέσα στις επόμενες ημέρες, περιμένουν στην ΑΕΚ ώστε να κλείσουν και τους Μητρόπουλο, Γιαννιώτα". Όσο για τον Βούκιτς; "Μέχρι την Παρασκευή, αναμένεται συνάντηση με Έλληνα επιχειρηματία που έχει πει ότι θα βοηθήσει την ΑΕΚ και θα του ζητηθεί να κλείσει το "10άρι" της Παρτιζάν που προτάθηκε προχθές". Επίσης, η εφημερίδα φιλοξενεί δηλώσεις του Χρήστου Παπαδημητρίου ο οποίος μεταξύ άλλων τονίζει: "Έχουμε βαριά ευθύνη να πάμε την ΑΕΚ ψηλά".
ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ
Μεταγραφικό είναι το κεντρικό θέμα της εφημερίδας και σήμερα η οποία γράφει: "Τέσσερις άσσοι την κάνουν ομάδα. Με αυτούς η ΑΕΚ μπορεί να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία και γιατί όχι να κάνει όνειρα. Αρκεί στην ΠΑΕ να... τρέξουν για να τους κλείσουν. Με την κατάλληλη πρόταση έρχεται αύριο ο Κουτσιανικούλης. Άναψε το "πράσινο φως" για Μακρή ο Βλάχος. Μένει ελεύθερος και έρχεται ο Ιωαννίδης. Από τον Τσιάρτα και τον... Φωτίου εξαρτάται ο Γιαννιώτας. "Βασίλη πάρε το πάνω σου για Μεχμέτι", λέει ο Βλάχος που έμαθε από δημοσιογράφο για τον Βούκιτς"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002