Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Αυγούστου 22, 2012

ΕΝΑΣ ΚΙΘ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ..!!

«Είναι ο deal-maker πίσω από τις μεγαλύτερες αγοραπωλησίες στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο άνθρωπος από τον οποίο οι δισεκατομμυριούχοι ζητούν βοήθεια, αν θέλουν να αγοράσουν έναν αγγλικό σύλλογο. "Έβαλε" τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς στο Στάμφορντ Μπριτζ και τον Ράντι Λέρνερ στο Βίλα Παρκ, χειρίστηκε την εξαγορά της Μάντζεστερ Σίτι από τον Θαξίν Σιναουάτρα, όπως επίσης και αυτήν της Γουέστ Χαμ»...
Ο πρόλογος ανήκει στην εφημερίδα "Telegraph" και είναι από ένα αφιέρωμά της στον Κιθ Χάρις. Τον άνθρωπο που θα βρεις κάτω από όποια... ποδοσφαιρική πέτρα και αν σηκώσεις στην Αγγλία. Ο Χάρις είναι γεννημένος το 1953 στο Μάντσεστερ της Αγγλίας και έχει σπουδάσει οικονομικά. Εργαζόμενος σε ανώτατες θέσεις σε κορυφαίες διεθνείς τράπεζες, ασχολήθηκε με εκατοντάδες θέματα χρέους, ιδίων κεφαλαίων και πολύπλοκες διεθνείς συναλλαγές, ενώ ανέλαβε σημαντικότατους πελάτες και «υψηλού προφίλ» συναλλαγές.
Η καριέρα του
Διετέλεσε πρόεδρος της Morgan Grenfell και ήταν ο νεότερος σε ηλικία που είχε αναλάβει διευθυντική θέση στη βρετανική τράπεζα. Στην συνέχεια αποχώρησε για να αναλάβει επικεφαλής της αμερικανικής τράπεζας Drexel Burnham Lambert. Από το 1990 έως το 1994 ήταν διευθύνων σύμβουλος της Apax Partners Worldwide LLP. Έπειτα προσελήφθη από τον πρόεδρο του ομίλου της HSBC, ο οποίος του προσέφερε τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου για το παγκόσμιο δίκτυο του χρηματοπιστωτικού οργανισμού, κάτι που σήμαινε ότι είχε την επίβλεψη 13.500 υπαλλήλων σε 46 χώρες. Επί των ημερών του ο όμιλος πέτυχε μέση ετήσια απόδοση ιδίων κεφαλαίων 20% αρχικά και 30% στη συνέχεια!
Το 1999 ανέλαβε τη θέση του εκτελεστικού προέδρου στην Seymour Pierce και το 2003 ξεκίνησε την καριέρα του ως επενδυτής, όταν ηγήθηκε ενός γκρουπ επιχειρηματικών που εξαγόρασαν την τράπεζα. Η Seymour Pierce βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης των επενδυτικών τραπεζών του χρηματιστηρίου ΑΙΜ του Λονδίνου και αποτελεί τον μεγαλύτερο στρατηγικό οικονομικό σύμβουλο στο χώρο του αγγλικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Η... ελίτ πελατών
Το πελατολόγιο του Κιθ Χάρις περιλαμβάνει την ελίτ των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μεταξύ των ανθρώπων που συνεργάζονται μαζί του είναι ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι Ρόμαν Αμπράμοβιτς, ο ιδιοκτήτης της Φούλαμ Μοχάμετ Αλ Φαγέτ, ενώ είχε συνεργαστεί και με τον Πρωθυπουργό της Ταϊλάνδης Θακσίν Σιναουάτρα, κατά την εξαγορά των μετοχών της Μάντσεστερ Σίτι.
Επίσης εκπροσώπησε τον δισεκατομμυριούχο Ράντι Λέρνερ στην αγορά της Άστον Βίλα, ενώ ήταν ο άνθρωπος που χειρίστηκε αποκλειστικά τις διαπραγματεύσεις, στην προσπάθεια που είχε κάνει το 2010 επενδυτικός όμιλος από την Μέση Ανατολή για να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Λίβερπουλ. Εκείνο το deal ωστόσο δεν είχε προχωρήσει.
Οι Red Knights
Ο Κιθ Χάρις είχε σημαντικότατο ρόλο (αυτή τη φορά όντας ο ίδιος μεταξύ των επενδυτών) και στην προσπάθεια εξαγοράς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το 2010 ένα γκρουπ που είχε στην σύνθεσή του κορυφαίους επιχειρηματίες της Βρετανίας, με την ονομασία Red Knights επιχείρησαν να κινηθούν για την αγορά των Κόκκινων Διαβόλων, από την οικογένεια του Μάλκομ Γκλέιζερ, καθώς ο Αμερικανός επιχειρηματίας ήταν κόκκινο πανί για τους φίλους της ομάδας.
Ο Χάρις ηγήθηκε της προσπάθειες εξαγοράς της Μάντσεστερ μαζί με επιχειρηματίες που είχαν σχέση σε μεγάλες επιχειρήσεις της Βρετανίας, όπως οι Τζίμ Ο' Νιλ (Goldman Sachs), Πολ Μάρσαλ (Marshall Wace), Ρίτσαρντ Χάτνερ (Saatchi), Μάρκ Ρόουλινσον (Freshfields). Η εμπλοκή του Χάρις ήταν τόσο... θερμή καθώς είναι γεννημένος στο Μάντσεστερ και ήταν από μικρός φανατικός οπαδός της Γιουνάιτεντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002