Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Αυγούστου 25, 2012

ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΟΛΑ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ..

Για ακόμα μία φορά έδωσε το στίγμα του. Μίλησε ρεαλιστικά, ξεκάθαρα, χωρίς να... ονειροπολεί. Ο Βαγγέλης Βλάχος μίλησε στη ΝOVA με αφορμή το νέο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και αναφέρθηκε στην κατάσταση της ΑΕΚ. Δεν έκρυψε το φόβο του, αλλά και την πίστη του ότι αυτά τα αμούστακα (όπως τα χαρακτήρισε) παιδιά είναι η ελπίδα όλης της ΑΕΚ. Αναλυτικά ο προπονητής είπε:
Για το πρωτάθλημα:
«Θα είναι δύσκολο και περίεργο το φετινό πρωτάθλημα. Υπάρχουν ομάδες ιστορικές με πολλά προβλήματα. Εμείς, ΟΦΗ, Κέρκυρα, Γιάννενα, Άρης. Ομάδες που δεν μπορούν μεταγραφές, που δεν μπορούν να φέρουν «αστέρια». Που θα στηριχθούν σε νέα παιδιά. Το μόνο καλό είναι ότι θα βγουν ελληνόπουλα, με ταλέντο και το μόνο όφελος που θα υπάρχει. Κατά τα άλλα βλέπω ένα κακό, όπως πάντα, ελληνικό πρωτάθλημα».
Για το φαβορί:
«Σίγουρα ο Ολυμπιακός κάνει τη διαφορά. Έχει τη δυνατότητα. Έχει παίκτες, έχει λεφτά. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε φαίνεται ότι θα είναι ισχυρός, ο ΠΑΟΚ έχει κάνει μεταγραφές. Ο Αστέρας. Υγιείς ομάδες. Το ποδόσφαιρο στηρίζεται στο χρήμα. Μπορούν να φέρουν «αστέρια». Αυτοί κάνουν μάγκες τους προπονητές. Κάνουν τη διαφορά και τις ομάδες πιο μεγάλες. Και ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα. Ομάδες που ανεβαίνουν από τη Β' Εθνική, παραδοσιακά διακρίνονται κάποια απ' αυτές. Ο Πλατανιάς είναι ευχάριστη έκπληξη. Η Βέροια είναι ιστορική ομάδα. Γενικά το ποδόσφαιρο είναι κακό στην Ελλάδα. Ευχή όλων μας είναι να υπάρχει ανταγωνισμός. Αλλά, τα μεγάλα πρωταθλήματα τα κάνουν οι μεγάλοι παίκτες. Την εποχή που την εύρωστη και η ΑΕΚ, βλέπαμε μεγάλα παιχνίδια, ωραίο θέμα. Τώρα δεν συμβαίνει αυτό και θέμα είναι το οικονομικό».
Για τους Έλληνες προπονητές:
«Έχει γίνει λάθος, όλα αυτά τα χρόνια που δεν έχουν δείξει όλα αυτά τα χρόνια εμπιστοσύνη οι πρόεδροι στους Έλληνες προπονητές. Εγώ, το πρώτο μου κομμάτι σαν προπονητής το έκανα στην Ιταλία. Έτυχε τα δύο πρώτα χρόνια όχι μόνο να δω σοβαρούς προπονητές, αλλά και που δείχνουν πράγματα. Δεν είναι τυχαία η πορεία του Δώνη, του Τσιώλη. Αν είναι να έρθει ένας μεγάλος προπονητής από το εξωτερικό καλώς να έρθει γιατί θα έχουμε να πάρουμε απ' αυτόν. Όταν όμως δεν είναι το ίδιο καλός, είναι άδικο για τον Έλληνα προπονητή. Υπάρχει μία καινούργια φουρνιά που είναι εξαιρετικοί προπονητές. Είχα σε ομάδες μου παλιά ρόστερ που αποτελούταν από 30 άτομα και οι 25 ήταν ξένοι. Ντροπή! Ξένοι κατώτεροι των Ελλήνων. Θα δείτε φέτος πολλά παιδιά να βγαίνουν. Είναι ευκαιρία και για τον Έλληνα προπονητή και ποδοσφαιριστή να δείξει το ταλέντο του».
Για τον Μπάγεβιτς:
«Είναι χαρά μου που θα είναι πάλι στους πάγκους. Είναι στους φίλους μου, έπαιξε στην ΑΕΚ, ήταν συμπαίκτης μου. Δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτα. Είναι δύσκολο να τον πιάσει κάποιος από εμάς. Τα αποτελέσματα τα λένε όλα γι' αυτόν».
Για τον Φερέιρα:
«Σίγουρα ο κ. Φερέιρα δεν βρήκε το κατάλληλο κλίμα που είχε στην Πόρτο. Ο Παναθηναϊκός είχε προβλήματα. Ο κάθε προπονητής όσο σπουδαίος κι αν είναι, αν δεν έχει παίκτες, το κατάλληλο υλικό και αυτούς που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, δεν μπορεί ούτε το όνομά του να αναδείξει, ούτε εκείνο που είχε κάνει να το συνεχίσει. Ξέρετε ότι είμαστε σε μία χώρα όπου τα πάντα αμφισβητούνται. Τη μία ημέρα λέμε «ζήτω ο Βασιλιάς» και την επομένη δεν... υπάρχει ο Βασιλιάς. Εύχομαι να έχει μία καλή πορεία».
Για τις μεταγραφές:
«Η ΑΕΚ δεν παρακαλάει κανέναν. Η ΑΕΚ δεν είναι ούτε ο Βλάχος, ούτε ο Μπάγεβιτς, ούτε ο Μάυρος, ούτε κανείς. Όσοι τόλμησαν να μη σεβαστούν ή να απαξιώσουν την ΑΕΚ έχουν κάνει τεράστιο λάθος. Η ομάδα αυτή θα υπάρχει ό,τι κι αν γίνει. Ήθελε να επιλέξει το παιδί μία άλλη ομάδα; Δικαίωμά του. Εύχομαι να είναι γερός. Μακάρι να ερχόταν. Είναι δύσκολα για μας. Όποιοι παίκτες έχουν εικόνες από τη Σούπερ Λίγκα, καλώς να έρθουν. Τι να κάνουμε όμως; Με αυτά τα παιδιά, τα αμούστακα, θα δώσουμε τη μάχη μας».
Για το ρόστερ:
«Περίμενα θα ήταν καλύτερα τα πράγματα. Δεν θέλω να λέω ψέματα. Ήθελα βέβαια να γυρίσω στο σπίτι μου, από αγάπη για την ΑΕΚ. Ήλπιζα να είχαμε ένα υλικό με 10-12 παίκτες καταξιωμένους και δίπλα τους, νεαρά παιδιά, να δείξουν το ταλέντο τους. Έγινε το αντίθετο. Όποιος μπορούσε και είχε το δικαίωμα, έφευγε από την ΑΕΚ. Πηδούσε από το πλοίο. Τώρα, μία εβδομάδα πριν το πρωτάθλημα μείναμε με παιδιά που ήταν στη δεύτερη ομάδα και τερμάτιζαν στη 10η ή 11η θέση και ήταν ευχαριστημένα και τώρα πρέπει να σηκώσουν όλο το βάρος αυτού του τεράστιου συλλόγου. Παιδιά όμως που τα εμπιστεύομαι, που έχουν όνειρα και φιλοδοξίες, που θα τους στηρίζει ο κόσμος. Και εκεί βασιζόμαστε στον 12ος παίκτη. Τον κόσμο μας. Που μας στήριξε και στο Λονδίνο και εδώ.
Όταν είσαι στην ΑΕΚ προπονητής πρέπει να κοιτάς μόνο ψηλά. Όποιο υλικό κι αν έχεις. Δεν έχεις δικαίωμα σε όποια κατάσταση κι αν είναι η ΑΕΚ να λες ότι πας να σώσεις την παρτίδα. Αυτό άκουγα. Δεν μπορώ να το πω, εγώ, αυτό. Ούτε να το σκεφτώ, ότι η ΑΕΚ θα πάει να σώσει την κατηγορία. Η ΑΕΚ πρέπει να κοιτάει πολύ ψηλά. Καρέκλες να βάζεις με φανέλες της ΑΕΚ, πρέπει να μπαίνεις και να κερδίζεις όλα τα ματς. Είναι η μοίρα του συλλόγου, να κοιτάει μόνο ψηλά».
Για τον Κατίδη:
«Οι καλοί παίκτες όλοι έχουν θέση. Είναι νέο παιδί. Του δίνεται μία μεγάλη ευκαιρία. Πολύ διαφήμιση, όλοι ασχολούνται με την ΑΕΚ. Ακόμα και έτσι όπως αυτή η ΑΕΚ, ο κάθε... Κατίδη πρέπει να δώσει τη μάχη του. Η φανέλα είναι πάρα πολύ βαριά. Αυτό με φοβίζει το μόνο. Εύχομαι να έρθει το παιδί, να είναι γερός, τον θαυμάσαμε στο πρωτάθλημα Νέων, είναι καλός παίκτης. Πρέπει όμως να δουλεύει κάθε μέρα και να αποδεικνύει ότι έρχεται εδώ να καθιερωθεί».
Για το ματς με τον Αστέρα:
«Είμαι στην ΑΕΚ. Είμαι προπονητής στην ΑΕΚ με αγάπη πάνω απ' όλα και συναίσθημα. Θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα ματς. Ο Αστέρας είναι εξαιρετική ομάδα. Με υγεία. Μπορεί να παίρνει ό,τι θέλει. Εμείς όμως είμαστε υποχρεωμένοι στους εαυτούς μας, στην οικογένειά μας, στο σήμα που έχουμε στην καρδιά μας. Στον κόσμο αυτό που αν τελικά έρθει, θα τους δώσουμε καρδιά. Η ποδοσφαιρική ΑΕΚ, το αγωνιστικό κομμάτι είναι ελπίδα σωτηρίας. Αυτά τα παιδιά, είτε είναι προπονητής ο Βλάχος, είτε ο Κωστένογλου, τα παιδιά πρέπει να σώσουν την ΑΕΚ. Οι πρωταγωνιστές είναι αυτοί που θα δώσουν χαρά στον κόσμο. Ας τους δώσουν λοιπόν μία χαρά, κερδίζοντας μία σοβαρή ομάδα. Ο φόβος που υπάρχει είναι πως κι αν αντέξουν. Ο κόσμος θα τους στηρίξει είναι δεδομένο. Δεν ξέρω όμως πως θα αντιδράσουν τα παιδιά, έστω και αυτό το... σπρώξιμο. Θα το αντέξουν; Παίξαμε δύο φιλικά με κόσμο και πολλοί δεν μπορούσαν. Τους λέω «το πρόβλημα αφήστε το σε μένα». Παίξτε ελεύθερα. Όπως στις Ακαδημίες. Εξαρτάται απ' αυτούς. Το ποδόσφαιρο είναι ένας χώρος που ή μπορείς ή δεν μπορείς. Η ευκαιρία που τους δόθηκε από τη ζωή, από τον Θεό, δεν ξέρω, είναι τεράστια. Ίσως να μην έμπαιναν καν στα αποδυτήρια κάποιοι. Πάρε το όνειρο και προχώρα...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002