Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Αυγούστου 19, 2012

Ο ΚΛΟΙΟΣ ΣΦΙΓΓΕΙ..ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ..

Το ενδιαφέρον του Δημήτρη Βιντιάδη για την ΠΑΕ ΑΕΚ αποτελεί μία αχτίδα φωτός για το μέλλον, αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά… Σύμφωνα με τη SportDay, ο εφοπλιστής δεν έχει ακόμη εξασφαλίσει τη βοήθεια άλλων Ελλήνων «συμπαικτών» για την προσπάθειά του, ενώ ο χρόνος πιέζει και απειλεί την ίδια βιωσιμότητα του συλλόγου.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο επικεφαλής ομάδας υποψηφίων επενδυτών έχει στο πλευρό του μία μεγάλη και σοβαρή αγγλική εταιρεία, που φέρεται να ειδικεύεται στο sport management. Όμως παρότι η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ έκανε λόγο για consortium Ελλήνων και ξένων επενδυτών, κύκλοι από το χώρο της ναυτιλίας αναφέρουν πως ο Δημήτρης Βιντιάδης δεν έχει ακόμη δεδομένη την οικονομική συμπαράσταση συμπατριωτών του.

Το άλλο σημαντικό ζήτημα έχει να κάνει με το χρόνο που απαιτείται για το πιθανό deal. Η πλευρά Βιντιάδη λέγεται πως έχει ζητήσει μέχρι και δύο μήνες για να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι στην ΠΑΕ, αλλά είναι αμφίβολο αν μέχρι τότε υπάρχει… ΑΕΚ. Κι αυτό γιατί τα χρέη συσσωρεύονται, χρήματα δεν υπάρχουν για να καλυφθούν οι υποχρεώσεις και να εξασφαλιστεί έστω η συμμετοχή στη Σούπερ Λίγκα, ενώ οι ενδιαφερόμενοι δεν δείχνουν διάθεση να βάλουν χρήματα μέχρι να αποκτήσουν μετοχές, έστω και υπό τη μορφή δανείου.

Πάντως το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό και σοβαρό για την ΠΑΕ, ενώ στα σχέδια των υποψηφίων επενδυτών είναι και το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Άλλωστε πρόκειται για τον μοναδικό τρόπο να έχει αντίκρισμα η επένδυσή τους. Ο Δημήτρης Βιντιάδης πιθανώς να έρθει στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες για απευθείας συζητήσεις με τον Ανδρέα Δημητρέλο. Από πλευράς ΑΕΚ καταβάλλονται προσπάθειες και εκφράζεται η αισιοδοξία πως το θέμα μπορεί να κλείσει θετικά μέσα στον επόμενο μήνα.

Στην… ανάγκη του Κουτσιανικούλη
Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης ζήτησε προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα για να απαντήσει στην ΑΕΚ. Η στάση του έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια στην ομάδα, αλλά μην έχοντας πολλές επιλογές για τη μεταγραφική ενίσχυση, η «Ένωση» θα τον περιμένει. Η υπόθεση αυτή είναι σε άμεση συνάρτηση με αυτή του Δημήτρη Σιαλμά, ο οποίος δεν πρόκειται να αποδεσμευτεί προτού αποκτηθεί ο Κουτσιανικούλης.

Στο μεταξύ, ο Γιώργος Ιωαννίδης διεμήνυσε πως μένει στον Παναθηναϊκό, καθώς δεν τα βρήκε με τους «πράσινους» για τη λύση του συμβολαίου του. Ο 24χρονος μπακ έχει λαμβάνειν 140.000 ευρώ στον τελευταίο χρόνο συνεργασίας του με το «τριφύλλι» και προτιμά να παραμείνει εκεί, έστω κι αν είναι εκτός πλάνων, από το να παίξει στην ΑΕΚ με περίπου τα μισά λεφτά. Έτσι και με δεδομένο ότι ο Τσαμουρλίδης οδεύει προς το χειρουργείο, δεν υπάρχουν επιλογές για τη θέση του αριστερού μπακ, όπου ίσως παίξουν κατ’ ανάγκην και πάλι οι Λαγός ή Κοντοές.

Κορδέρο και Ντίνας
Η περίπτωση απόκτησης του Παύλου Μητρόπουλου έχει αξεπέραστες δυσκολίες και στην ΑΕΚ στρέφονται στην απόκτηση ξένου αμυντικού χαφ, έστω κι αν έτσι «ξοδέψουν» την τελευταία από τις τρεις μεταγραφές που μπορούν να κάνουν για αλλοδαπό ή παίκτη άνω των 24 ετών (έχουν ήδη υπογράψει Γιάγκο και Φουρτάδο). Πρώτη επιλογή του Βασίλη Τσιάρτα είναι ο 25χρονος Ισπανός Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο, που ανήκει στη Χερέθ. Στον τεχνικό διευθυντή της «Ένωσης» αρέσει πολύ και ο 23χρονος μεσοεπιθετικός της Παναχαϊκής, Θανάσης Ντίνας. «Τον κοιτάμε, όπως κι άλλους παίκτες. Όταν το αποφασίσουμε, θα κάνουμε κίνηση», είπε για το θέμα στο περιθώριο του χθεσινού φιλικού στην Πάτρα ο Βασίλης Τσιάρτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002