Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Αυγούστου 25, 2012

KAΛΗ ΑΡΧΗ..

Μία από τις πιο περίεργες χρονιές της ξεκινάει η ΑΕΚ, η οποία ανοίγει την αυλαία του φετινού πρωταθλήματος, υποδεχόμενη τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ (19:15, Novasports 2).
Η υπομονή τελείωσε για τους ποδοσφαιρόφιλους της Ελλάδας, Το πρωτάθλημα για τη σεζόν 2012-13 ξεκινάει, με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ. Οι «κιτρινόμαυροι» μπαίνουν σε νέα εποχή. Αυτές που διεκδικούσε τίτλους ανήκουν στο παρελθόν πλέον και ο κόσμος της ομάδας περιμένει από την… πιτσιρικαρία του Βαγγέλη Βλάχου να δώσει… ψυχή στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.
Από την πλευρά τους, οι ποδοσφαιριστές και διοίκηση θέλουν να δουν ένα γεμάτο ΟΑΚΑ που θα στηρίξει αυτή τη νέα προσπάθεια. Στόχος για τη φετινή σεζόν δεν μπορεί να καθοριστεί. Βλέποντας και κάνοντας θα είναι η Ένωση φέτος, καθώς αποτελεί μεγάλο ερωτηματικό.
Άλλες εποχές το «τρίποντο» θα ήταν αυτοσκοπός. Πλέον ο βασικός στόχος είναι να μοιράσει ελπίδα στους ταλαιπωρημένους φιλάθλους της για να βρεθούν ξανά και ξανά στο ΟΑΚΑ.
Η φετινή σεζόν για τους «κιτρινόμαυρους» μοιάζει αρκετά με αυτή του 2004. Τότε ο πρώτος στόχος που είχε ακουστεί ήταν η… παραμονή, παρά του ότι δεν αποδείχθηκε κάτι τέτοιο. Φέτος ίσως είναι πιο κοντά σε αυτό, συγκριτικά με εκείνη την εποχή.
Ο Βαγγέλης Βλάχος έχει από το ξεκίνημα κάποια σημαντικά προβλήματα να αντιμετωπίσει. Ο ηγέτης στο κέντρο, Ρότζερ Γκερέιρο μπορεί να βρίσκεται στην αποστολή, ωστόσο δεν είναι 100% έτοιμος, την ώρα που εκτός αποστολής έμεινε ο Αινείας Καλογέρης μετά το σοβαρό του τραυματισμό.
Η αποστολή της ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Λαγός, Μπουγαΐδης, Κουτρουμπής, Αρκούδας, Κοντοές, Φούντας, Παυλής, Γκερέιρο, Γιάγκο, Φουρτάδο, Γροντής, Παπαδημητρίου, Τσαμουρλίδης, Κοτσαρίδης, Φέτσης, Σταματής, Κουρέλλας, Β. Βλάχος.
Αποδείξεις από νωρίς
Αντίθετη είναι η πορεία του Αστέρα Τρίπολης τα τελευταία χρόνια, καθώς κάνει συνέχεια βήματα προόδου. Φέτος, αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη αφήνοντας πολύ καλά δείγματα. Στόχος της ομάδας του Σάκη Τσιώλη είναι η πεντάδα και με βάση το ρόστερ και την ποιότητα του συλλόγου, ο συγκεκριμένος στόχος κρίνεται απόλυτα εφικτός.
Η ομάδα της Τρίπολης χαρακτηρίζεται και πιο έτοιμη συγκριτικά με την ΑΕΚ, καθώς έχει δώσει ήδη τέσσερα επίσημα παιχνίδια. Στα αγωνιστικά, ο Καρδιτσιώτης τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον Χουανίτο που τραυματίστηκε σοβαρά μεσοβδόμαδα. Στα θετικά, είναι το γεγονός ότι στη διάθεσή του θα έχει τον Εμάνουελ Περόνε, με τη συμμετοχή του να είναι αμφίβολη, καθώς έχασε αρκετές προπονήσεις.
Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Φάλοπ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Φορμίκα, Κουρμπέλης, Μπαρτολίνι, Καστέλς, Γιαλούσης, Σανκαρέ, Ουσέρο, Φραγκουλάκης, Αλβάρες, Έγκον, Ράγιος, Ναβάρο, Αλβάρο Κάντο, Μπακασέτας, Περόνε, Ντινιωτάκης.
«Κιτρινόμαυρο» προβάδισμα
«Σύμμαχος» της ΑΕΚ σε αυτή τη νέα της προσπάθεια είναι και η παράδοση απέναντι στους Αρκάδες. Από τη σεζόν που η ομάδα της Τρίπολης βρίσκεται στη Superleague, οι «κιτρινόμαυροι» είναι αήττητοι στο ΟΑΚΑ στα πέντε παιχνίδια που έχουν δώσει οι δύο σύλλογοι.
Ο «δικέφαλος» έχει τέσσερις νίκες, με την ομάδα της Τρίπολης να έχει αποχωρήσει μόλις μία φορά με θετικό αποτέλεσμα, αποσπώντας το ισόπαλο 2-2 πριν από δύο χρόνια. Το στατιστικό που βγαίνει από την παράδοση, έχει να κάνει με το γεγονός ότι η ΑΕΚ σε όλα της τα παιχνίδια με τον Αστέρα στην Αθήνα έχει σημειώσει δύο τέρματα
2007-08: ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης    2-0
2008-09: ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης    2-1
2009-10: ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης    2-0
2010-11: ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης    2-2
2011-12: ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης    2-0
Οι πιθανές ενδεκάδες της αναμέτρησης:
pithanes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002