Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Αυγούστου 12, 2012

TON ΘΕΛΕΙ..

Την ύπαρξη του ονόματος του Αχμέτ Μαγκντί στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ, την είχε αποκαλύψει το aek365 στις 29 Ιουλίου. Από την πρώτη στιγμή που ο Αιγύπτιος μέσος προτάθηκε στην Ένωση, οι ιθύνοντες της ομάδας έθεσαν αμέσως την περίπτωσή του υπόψην του Βαγγέλη Βλάχου, καθώς ο προπονητής της ΑΕΚ είχε συνεργαστεί με τον ποδοσφαιριστή στον Πανιώνιο και -φυσικά- ήταν αυτός που θα μπορούσε να έχει την πιο ολοκληρωμένη άποψη από όλους για την αξία του και τις δυνατότητές του.
Το πρώτο πράγμα που είπε ο Βλάχος όταν του μεταφέρθηκε αυτό το ζήτημα ήταν: «Ο Μαγκντί του Πανιωνίου είναι παιχταράς». Ο προπονητής της ΑΕΚ είχε... ξετρελαθεί τότε με τη συνεργασία που είχε με τον Αιγύπτιο στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. «Ήταν ένα "μηχανάκι" στη μεσαία γραμμή. Δεν σταματούσε να τρέχει. Κάλυπτε όλους τους χώρους. Είχε τρομερά φυσικά προσόντα και ήξερε τη θέση πάρα πολύ καλά. Αν είναι στην ίδια κατάσταση που ήταν τότε, θα είναι μια πολύ καλή μεταγραφή», ήταν τα λόγια του Βλάχου προς τους ανθρώπους της ΑΕΚ για τον Αιγύπτιο μέσο.
Ωστόσο, κάπου εκεί μπήκε το... «αλλά». Ο Μαγκντί έχει να αγωνιστεί από τις αρχές Φεβρουαρίου, όταν τα τραγικά επεισόδια στο ντέρμπι της Αλ Μασρί με την Αλ Αχλί (που είχαν απολογισμό 79 νεκρούς!), προκάλεσαν την διακοπή του πρωταθλήματος στην Αίγυπτο. Μάλιστα, πήρε αρκετό χρόνο στον ποδοσφαιριστή να συνέλθει από το σοκ και να αρχίσει να σκέφτεται πάλι το μέλλον της καριέρας του, καθώς δεν ήταν εύκολο να ξεπεράσει όσα βίωσε. Χαρακτηριστικό των όσον πέρασε είναι η δήλωσή που είχε κάνει τότε ότι «πατήσαμε πάνω από νεκρούς για να μπούμε στα αποδυτήρια», αλλά και το γεγονός ότι αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων αποφάσισαν να δώσουν πρόωρα τέλος στην καριέρα τους.
Το πρόβλημα του Βλάχου, λοιπόν, ήταν και είναι το γεγονός ότι δεν γνωρίζει σε ποια κατάσταση βρίσκεται τώρα ο Μαγκντί. Μάλιστα, όπως έχει μεταφέρει στους ανθρώπους της ΑΕΚ, αν ο παίκτης έχει απλά μείνει λίγο πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης, δεν θα υπάρξει πρόβλημα, καθώς με τα φυσικά προσόντα που έχει, ο προπονητής της Ένωσης θεωρεί ότι σύντομα θα φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Αν όμως η κατάσταση στην οποία βρίσκεται απαιτήσει μεγάλο διάστημα επανένταξης, ο Βλάχος θεωρεί πως η ΑΕΚ δεν έχει τη δεδομένη στιγμή την πολυτέλεια να τον περιμένει. Πόσο μάλλον τη στιγμή που ο Αιγύπτιος θα αποτελέσει την τρίτη και τελευταία «κανονική» μεταγραφή της ομάδας, μετά την απόκτηση των Γιάγκο και Φουρτάδο.
Αυτός είναι ο λόγος που ο Βλάχος επέμεινε να δοκιμάσει τον Αιγύπτιο μέσο. Δεν έχει την παραμικρή αμφιβολία ότι ο «καλός Μαγκντί» θα αποτελέσει μια... σούπερ μεταγραφή για τη φετινή ΑΕΚ, ωστόσο, θέλει να διαπιστώσει ο ίδιος σε τι κατάσταση βρίσκεται ο παίκτης και να εκτιμήσει πόσο διάστημα θα χρειαστεί για να είναι έτοιμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002