Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Ιουλίου 23, 2013

AΠΟΘΕΩΣΗ !!..


Η ώρα έχει πλησιάσει τις 20.00 και ο Τραϊανός Δέλλας σφυρίζει τη λήξη του «διπλού» που διεξάγεται στα Σπάτα. Οι ποδοσφαιριστές συγκεντρώνονται στο κέντρο του γηπέδου και κάνουν για λίγα λεπτά διατάσεις. Ο «Τράι» δίνει την εντολή και όλοι σηκώνονται κατευθυνόμενοι προς τον κόσμο. Είναι η στιγμή που η ομάδα... υποκλίνεται στον υπέροχο κόσμο της. Σε αυτόν που ούτε η Β' ούτε η Γ' ούτε καμία καταστροφή δεν κατάφερε να τον λυγίσει.
Είμαστε στις 22 Ιουλίου. Το θερμόμετρο έχει πιάσει 40άρια. Εποχή που πολλοί Αθηναίοι βρίσκονται μακριά από την πρωτεύουσα για τις διακοπές τους. Και όμως. Περίπου 2000 κόσμος φτάνει με κάθε τρόπο στο προπονητικό κέντρο. Των Σπάτων, για να μην το ξεχνάμε. Εκεί όπου η πρόσβαση είναι εξαιρετικά δύσκολη ή πολύ δαπανηρή. Τα αυτοκίνητα ουρές. Τα λεωφορεία βγάζουν κύματα κόσμου, με κιτρινόμαυρες μπλούζες και κασκόλ.
Για όσους δεν... ενημερώθηκαν, η ΑΕΚ ζει. Η ΑΕΚ ξαναγεννιέται και ο κόσμος της ήταν ο πρώτος που έδωσε σήμερα το σύνθημα. Αυτόν, που πρώτος ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο ηγέτης αυτής της προσπάθειας, εξύμνησε πολλάκις στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου του. Αυτός ο κόσμος έστειλε σήμερα το δικό του μήνυμα. Η ΑΕΚ δεν θα είναι μόνη της σε αυτόν τον δύσκολο δρόμο.
Σε κανένα πρόσωπο δεν έβλεπες... πένθος. Μικρά παιδιά. Γυναίκες. Άντρες μεγάλοι σε ηλικία, αλλά και η Original, που δεν αφήνει ποτέ μόνη της την ΑΕΚ. Παντού μπορούσες να αντικρίσεις την ελπίδα. Την ελπίδα που έγινε και πάλι (βάσιμα) σύνθημα στα χείλη των οπαδών της: Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ένα σύνθημα που δονούσε συνεχώς την ατμόσφαιρα και σε συνδυασμό με τα τύμπανα και τα καπνογόνα, η προπόνηση θύμισε κάτι από... ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ακόμα και αν τα περισσότερα παιδιά που φορούσαν τον δικέφαλο, δεν τα γνώριζαν.
Δίπλα στην ομάδα και ο «Τίγρης». Δεν μπορούσε να λείπει. Ήταν ο πρώτος που έστειλε το μήνυμα πως τώρα η ΑΕΚ τους χρειάζεται όλους δίπλα της και δεν θα μπορούσε να φανεί υπόλογος στον εαυτό του και στον κόσμο της Ένωσης. Άλλωστε, όπως φάνηκε και κατά την εμφάνισή του, η παρουσία του και μόνο, έδωσε τη ΣΙΓΟΥΡΙΑ σε όλους, πως η ΑΕΚ όχι απλά θα επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ, αλλά θα επιστρέψει εκεί όπου ανήκει. Στην κορυφή.
Με σοβαρό ύφος, αλλά εμφανώς ικανοποιημένος για την παρουσία του κόσμου, που έσπευσε στα Σπάτα να σταθεί δίπλα στην ομάδα, παρακολούθησε περίπου 20 λεπτά της προπόνησης και εν συνεχεία επέστρεψε στο γραφείο του. Από κοντά και οι συνεργάτες τους, με τους οποίους μιλούσε συνεχώς και σχολίαζε τα όσα έβλεπε στο γήπεδο, αλλά και γύρω από αυτό.
Σίγουρα η φετινή «πρώτη» της ομάδας, θα είναι η πιο... ξεχωριστή από κάθε άλλη. Όσοι κατάφεραν (γιατί υπήρχαν και πολλοί που ήθελαν, αλλά δεν μπορούσαν) και βρέθηκαν το απόγευμα στα Σπάτα, θα κρατήσουν για πάντα στη μνήμη τους αυτή την ημέρα. Είναι η πρώτη μέρα της αναγέννησης. Η πρώτη μέρα της... επιστροφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002