Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Ιουλίου 11, 2013

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ..ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

 
@ "Και κάτι τελευταίο. Διαπιστώνω πως εκτός ΑΕΚ, ασχολούνται πολύ μ αυτό το νέο ξεκίνημα. Και κάπου διακρίνω και έναν μικροπανικό. Να μην ανησυχούν. Δεν υπάρχει λόγος. Η ΑΕΚ έχει ακόμα πολύ δρόμο. Τίποτα δεν είναι εύκολο και τίποτε δεν θα χαριστεί. Η ΑΕΚ δεν θα παρακαλέσει. Όταν χρειαστεί θα απαιτήσει. Η ΑΕΚ αυτή την στιγμή, είναι τα τρια γράμματα που την εκπροσωπούν διαχρονικά. Είναι δυνατόν να φοβούνται τόσο τα τρια γράμματα. Δεν υπάρχει λόγος. Όταν είμαστε έτοιμοι και επιστρέψουμε, θα τους ενημερώσω εγώ πρώτος».
@ Αυτό το "κάτι τελευταίο" μας έφτιαξε. Αυτό το "κάτι τελευταίο" ήταν σε περιπου 97 λέξεις αυτό που περιμέναμε  18 χρόνια. Να το ακούσεις από τον ηγέτη της ΑΕΚ και να ξέρεις ότι ΙΣΧΥΕΙ. Ολα τα λεφτά της χθεσινής παρουσίασης όμως ήταν οι τρεις λέξεις: ΕΓΓΥΗΤΗΣ και ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ. ΑΥτό που περίμενε ο λαός της ΑΕΚ όχι μόνο τώρα που η ομάδα έφτασε εκεί που το επόμενο βήμα προς τα κάτω ήταν ο αφανισμός αλλά και όλα αυτά τα χρόνια ήταν να πάρει ο Δημήτρης Μελισσανίδης αυτή την ευθύνη πάνω του. Περιμέναμε 18 χρόνια για την ομάδα και άλλα 8 για το γήπεδο, και όσον αφορά αυτό το δεύτερο εκείνο το βράδυ της 30ης Μαϊου, ένα από τα χειρότερα της ζωής μου όπως έχω ξαναγράψει, δεν μπορούσα ούτε σαν όνειρο να το σκεφτώ. Κι όμως και τα δύο έγιναν. Στην πιο δύσκολη, στην πιο κρίσιμη στιγμή. Εκεί που η ΑΕΚ είχε πάψει να έχει επιλογές. Για αυτό η 10η Ιουλίου είναι πλέον μέρα ιστορική για την ΑΕΚ. Και όσο περνάνε όχι οι μέρες αλλά τα χρόνια τόσο περισσότερο θα καταλαβαίνουμε πως σήμερα ή χθες, ανάλογα το πότε διαβάζετε το κείμενο, γράφτηκε ιστορία. Γιατί όσο μεγάλο κι αν είναι ένα ταξίδι πάντα με ένα πρώτο βήμα ξεκινάει. Αυτό το βήμα ζήσαμε στο Τατόι. Και τα καλύτερα έρχονται.
@ Αυτό που μετράει για μένα περισσότερο από όσα είπε ο Μελισσανίδης είναι ξεκάθαρα η δέσμευση του. Το ότι είναι εγγυητής. Πλέον για μένα είναι σίγουρο. Η ΑΕΚ θα αποκτήσει το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα και θα φτιάξει την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Μόνο αυτό μου αρκεί γιατί ο άνθρωπος που δεσμεύτηκε για αυτά είναι άνθρωπος των έργων. Δεν υπάρχει περίπτωση να αρχίσει κάτι και να μην το τελειώσει. Πρώτα ο Θεός βέβαια. Από εκεί και πέρα πάρα πολύ μου άρεσε που ακόμη και σε μια τέτοια δύσκολη στιγμή που κακά τα ψέματα όλο το οικοδόμημα της ΑΕΚ κρέμεται πάνω του ο Μελισσανίδης είπε αυτό που λέει πάντα. Πως η ΑΕΚ δεν είναι κανενός, ανήκει μόνο στον λαό της και την ιστορία της. Ολοι μα όλοι είναι περαστικοί και η ΑΕΚ δεν τελειώνει ποτέ. Η ΑΕΚ έχει την δύναμη να ξαναγεννιέται από τις στάχτες γιατί η μήτρα της είναι οι στάχτες. Ολοι από τον Σπανούδη μέχρι τον Μελισσανίδη είναι απλοί υπηρέτες της. Και η υπηρεσία που ΗΔΗ προσφέρει ο Μελισσανίδης στην ΑΕΚ είναι τεράστια. Γιατί σήμερα η ΑΕΚ όχι απλά δεν θα ήταν, όντας στην Γ Εθνική, πρώτο θέμα σε ΟΛΑ τα ΜΜΕ αλλά στην αρχή και στα όρια του αφανισμού της. Οπως γράφω από το... Πάσχα αυτό πρέπει να είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχουμε όλοι στον μυαλό μας όταν θα κάνουμε την κριτική μας. Γιατί καλώς ή κακώς δεν είναι όλοι ίδιοι σε αυτή την ζωή.
@ Κριτική λοιπόν έγινε και γίνεται για ένα μόνο πράγμα. Για τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας. Θα ήμουν αστείος αν έλεγα πως οι τιμές είναι φτηνές ή αναμενόμενες. Δεν είναι. Επίσης δεν θα κατηγορήσω κανέναν που δεν θα πάρει εισιτήριο διαρκείας επειδή του φαίνεται ακριβό. Εγώ θα πάρω. Δύο, ίσως και τρία. Θα πάρω για τέσσερις λόγους. Για να δω την ΑΕΚ. Για να γραφτώ κι εγώ με ένα μικρό λιθαράκι στην ιστορία του συλλόγου δίνοντας πρώτη φορά λεφτά σαν ΑΕΚτζής για κάτι τόσο διαχρονικό όσο το γήπεδο της ομάδας. Σαν να έσκαβα κι εγώ με τα χέρια εκείνη την Αγια Νύχτα του 1929. Για να στηρίξω την ΜΑΝΑ ΑΕΚ όπως κάνω τα τελευταία τουλάχιστον δέκα χρόνια. Και κυρίως, επειδή πρέπει να κοιτάμε και την... πάρτη μας και να είμαστε ειλικρινείς, για να εξασφαλίσω πως σε δύο χρόνια θα έχω εισιτήριο διαρκείας στην ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ. Του γηπέδου που θα γίνει. Υπάρχει κι ένας πέμπτος λόγος. Επειδή μπορώ αν κόψω σε βάθος χρόνου λίγα χρήματα από εδώ κι από εκεί χωρίς να στερήσω τίποτα από την οικογένεια μου. Αυτά είναι τα επιχειρήματα μου. Ανυπομονώ λοιπόν να τα πάρω στα χέρια μου. ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΖΟΥΝ. Περισσότερο από ποτέ. Κάπου εδώ τα έκτακτα ΣΦΗΝΑΚΙΑ ολοκληρώνονται και επιστρέφουμε στις... πάνες, στις αλαξιέρες και στα μπιμπερό. Οι πρώτες μέρες είναι δύσκολες, οι πρώτες μέρες είναι υπέροχες. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας για την κόρη μου. ΑΕΚάρα για πάντα. Και ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΑΝΤΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002