Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Ιουλίου 22, 2013

TO ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΣΤΕΡ ..


Η νέα εποχή της ΑΕΚ, σε διοικητικό επίπεδο, ξεκίνησε πριν από περίπου δύο εβδομάδες, όταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης άνοιξε τα χαρτιά του και παρουσίασε τους συνεργάτες του. Σε αγωνιστικό επίπεδο, η αρχή γίνεται σήμερα , με την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στα Σπάτα για την έναρξη της προετοιμασίας. Το ρόστερ της ομάδας δεν έχει συμπληρωθεί και απομένουν σίγουρα 4 μεταγραφές (αριστερό μπακ, επιθετικός, επιτελικός μέσος και στόπερ), ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν ακόμα 2, εφόσον το κρίνει ο Τραϊανός Δέλλας στην πορεία της προετοιμασίας. Άλλωστε οι περίπου 2 μήνες που μεσολαβούν, μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, δίνουν στον προπονητή της ΑΕΚ και τους συνεργάτες του, το χρόνο για να ψαχτούν καλύτερα στην αγορά και να αναζητήσουν παίκτες-λαχεία, που παράλληλα θα προσφέρουν και την σιγουριά που αναζητεί το τεχνικό επιτελείο.
Τερματοφύλακες
Και οι τέσσερις τερματοφύλακες του περσινού ρόστερ αποτελούν παρελθόν. Οι Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Μοσχονάς και Μακρυωνίτης έχουν δώσει τη θέση τους στους Ηλία Βούρα, Φώτη Καραγκιολίδη και Παναγιώτη Ντούνη. Ο πρώτος ήρθε στην ΑΕΚ μετά από πολύ καλή σεζόν με τη Νίκη Βόλου, ενώ ο δεύτερος αποκτήθηκε από τον Ατρόμητο. Όσο για τον τρίτο, προέρχεται από τις ακαδημίες της ΑΕΚ και παίρνει την ευκαιρία που του αναλογεί.

Ακραίοι αμυντικοί
Η περσινή σεζόν ολοκληρώθηκε με τέσσερις ακραίους αμυντικούς. Τους Βαλεντίνο Βλάχο, Χρήστο Αρκούδα, Τάσο Τσουμάγκα και Σωκράτη Τσουκαλά. Από τους παραπάνω, μόνο οι δύο τελευταίο παρέμειναν στο ρόστερ, ενώ προβιβάστηκε και ο νεαρός, Νίκος Αργυρίου, όπου έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του στην δεύτερη ομάδα. Παράλληλα, αποκτήθηκε και ο Νίκος Γεωργέας, ο οποίος μπορεί να καλύψει το κενό και στα δύο άκρα, με την ίδια ευκολία. Ωστόσο, η ΑΕΚ αναζητά έναν ακόμα ποδοσφαιριστή για το αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς «κλασσικός» αριστεροπόδαρος είναι μόνο ο Τάσος Τσουμάγκας

Κεντρικοί αμυντικοί
Είναι μία από τις θέσεις όπου η ΑΕΚ αναζητά επιτακτικά ενίσχυση και μάλιστα με ποδοσφαιριστή που θα κάνει τη διαφορά. Από την περσινή σεζόν παρέμεινε μόνο ο Κώστας Τσούπρος, ενώ παρελθόν αποτέλεσαν οι Κουτρουμπής, Γιάγκο και Μπουγαΐδης. Τα κενά δεν έχουν καλυφθεί ακόμα, καθώς έχει αποκτηθεί μόνο ο Σταύρος Σταθάκης, ενώ μία λύση αποτελεί και ο Χριστόφορος Ντούμπερετ, αν και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα με τη βίζα του.

Αμυντικά χαφ
Η παρουσία των Κορδέρο, Ρόβα στο ρόστερ και στη μεσαία γραμμή, αλλά και οι βοήθειες που θα μπορούσαν να δώσουν, τόσο ο Νίκος Γεωργέας (στη θέση του «κόφτη» που τον... γνωρίσαμε την τελευταία του σεζόν στην ΑΕΚ), όσο και ο Δημήτρης Ανάκογλου, που μπορεί να παίξει ακόμα και πιο πίσω από τη θέση του επιτελικού μέσου, δείχνουν πως η ΑΕΚ διαθέτει κέντρο επιπέδου Σούπερ Λιγκ. Παράλληλα, στο ρόστερ υπάρχουν ο πολλά υποσχόμενος Φώτης Κέζος, αλλά και ο νεαρός Παληαρούτας από την U-20, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτηθεί ένας ακόμα παίκτης για τη συγκεκριμένη θέση.

Επιτελικοί μέσοι
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ανέλαβε προσωπικά την υπόθεση του Δημήτρη Ανάκογλου και κράτησε στο ρόστερ έναν από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές της περσινής περιόδου (παρότι τον είδαμε ελάχιστα επί Λίνεν) και έναν παίκτη που εύκολα θα μπορούσε να βρει ομάδα υψηλού επιπέδου στη Σούπερ Λιγκ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε πως η ΑΕΚ τον «έκλεψε» από τα χέρια του Παναθηναϊκού πριν από 6 περίπου μήνες. Παράλληλα, στο ρόστερ παρέμεινε και ο Δημήτρης Γροντής, που έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις. Ωστόσο, στην Ένωση αναζητούν έναν ακόμα παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση.

Ακραίοι επιθετικοί
Αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ διαθέτει μόλις δύο ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της, εκ των οποίων ο ένας είναι ο Αινείας Καλογέρης, ο οποίος δεν είναι ακόμα έτοιμος, μετά τον νέο σοβαρό τραυματισμό του. Μοναδική λύση για τα άκρα της επίθεσης, είναι ο Έντιν Μούργκα, ενώ σε προφορική συμφωνία έχει έρθει η ΑΕΚ και με τον Ρενάλντο Ράμα, για τον οποίο όμως εκκρεμεί η υπόθεση με την ελληνική υπηκοότητά του, που εφόσον την πάρει, τότε θα υπογράψει και θα γίνει και αυτός μέλος του «κιτρινόμαυρου» ρόστερ. Όπως είναι λογικό, στην ΑΕΚ αναζητούν και για εδώ κάποια λύση, προκειμένου να ενισχυθούν και τα άκρα της επίθεσης.

Σέντερ φορ
Με την απόκτηση του Ιβάν Μπρέσεβιτς από τη σλοβενική Κόπερ, η ΑΕΚ έφτασε αισίως τους τρεις επιθετικούς, με τον Κροάτη κατά πάσα πιθανότητα, να είναι και αυτός που θα «ηγηθεί» στην κορυφή της επίθεσης. Παράλληλα, στο ρόστερ παρέμεινα και ο Μιχάλης Παυλής, ένας ποδοσφαιριστής που χαίρει μεγάλης εκτίμησης του Τραϊανού Δέλλα και με την εμπειρία του, θα μπορέσει να δώσει πολλές βοήθειες κατά τη διάρκεια της σεζόν. Τέλος, στην πρώτη ομάδα προωθήθηκε και ο πρώτος σκόρερ της περσινής U-20, ο Βασίλης Τσεβάς και διεκδικεί και αυτός την ευκαιρία που του δίνεται. Ωστόσο, η αναζήτηση συνεχίζεται για έναν ακόμα επιθετικό, προκειμένου να συμπληρωθεί το «καρέ» που έχει ζητήσει ο Δέλλας.

Το ρόστερ της ΑΕΚ σήμερα
Τερματοφύλακες
Βούρας
Καραγκιολίδης
Ντούνης

Ακραίοι αμυντικοί
Τσουκαλάς
Αργυρίου
Γεωργέας
Τσουμάγκας

Κεντρικοί αμυντικοί
Σταθάκης
Τσούπρος
Ντούμπερετ

Αμυντικά χαφ
Ρόβας
Κορδέρο
Παληαρούτας
Κέζος

Επιτελικά χαφ
Ανάκογλου
Γροντής

Ακραίοι επιθετικοί
Καλογέρης
Μούργκα

Σέντερ φορ
Μπρέσεβιτς
Παυλής
Τσεβάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002