Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Ιουλίου 24, 2013

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Τους... γλέντησε με Μάνταλο", γράφει η εφημερίδα και φυσικά αναφέρεται στον Μελισσανίδη και το πως άρπαξε "τον καλύτερο νεαρό Έλληνα ποδοσφαιριστή της Σούπερ Λίγκα" μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού. "Τεράστιο κάζο στο λιμάνι με τον 21χρονο παικταρά της Ξάνθης και της Εθνικής Ελπίδων! Πλάκα τους έκανε ο Μελισσανίδης που τους βάζει να τρέχουν για παίκτες που ακούν ότι ενδιαφέρουν την ΑΕΚ κι εκείνος μεθοδικά χτυπάει εκεί που θέλει".
SPORTDAY
"Mε Μάνταλο, ο Μελισσανίδης άρχισε τις "ζημιές", γράφει η SportDay με τη σειρά της για να προσθέσει στο ρεπορτάζ της: "Μεταγραφή με... μελλοντική χρήση ανακοίνωσε χθες η ΑΕΚ, η οποία προχώρησε στην απόκτηση του Πέτρου Μάνταλου από την Ξάνθη.
Ωστόσο, στην Ένωση προέχει το τώρα και η περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Προτεραιότητα για τους «κιτρινόμαυρους» αποτελεί η απόκτηση ενός έμπειρου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος θα ηγηθεί στα μετόπισθεν και θα είναι ο... δάσκαλος για τους νεαρούς Σταθάκη, Τσούπρο και Ντούμπερετ".
LIVE SPORT
Με ξεχωριστή συνέντευξη φιλοξενεί σήμερα η εφημερίδα... Οι Μπάγεβιτς, Νικολάου και Πανταζής φωτογραφίζονται στη Νέα Φιλαδέλφεια και μιλούν για την ΑΕΚ και την προοπτική που ανοίγεται μπροστά της: "Η ΑΕΚ τώρα Ανασταίνεται", λένε και οι τρεις.
GOAL
To θέμα της απόκτησης του Μάνταλου κυριαρχεί και στο GOAL: "Κόλπο γκρόσο με Μάνταλο", γράφει η εφημερίδα η οποία στο ρεπορτάζ της για την αρπαγή του παίκτη από τον Ολυμπιακό, αναφέρει:
"Οταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης ρώτησε στην πιάτσα για τα νέα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, η απάντηση που πήρε ήταν συγκεκριμένη. Δημήτρης Κολοβός και Πέτρος Μάνταλος. Δύο ποδοσφαιριστές που ήθελαν εξαρχής τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ΠΑΟΚ.

Την περίπτωση του μέσου του Πανιώνιου την πάλεψε όσο δεν πάει άλλο και για αρκετό διάστημα, αλλά τελικά οι νταμπλούχοι ήταν αυτοί που τον ενέταξαν στο δυναμικό τους. Ετσι, ο «τίγρης» αποφάσισε να κάνει τη δεύτερή του μεγάλη κίνηση και να αρπάξει τον 22χρονο ποδοσφαιριστή. Οπως και τελικά έγινε.
Το... μπαμ ολοκληρώθηκε χθες το πρωί με την επίσημη ανακοίνωση της Ενωσης. Ο Μάνταλος θα ενταχθεί στο ρόστερ της Ενωσης τη νέα σεζόν, δηλαδή το καλοκαίρι του 2014. Μέχρι τότε θα παραμείνει στην Ξάνθη και το συμβόλαιό του θα έχει ισχύ στην ομάδα της Skoda. Με την επιστροφή των «κιτρινόμαυρων» στη Football League ο νεαρός μέσος θα υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΚ, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες της συμφωνίας.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι, αν ο «δικέφαλος» δεν ανέβει στη Football League, η συμφωνία θα χαλάσει. Προφανώς, όμως, αν δεν επέλθει η άνοδος, τότε ουδείς θα ασχοληθεί με το ναυάγιο της συγκεκριμένης μεταγραφής.
Πώς, όμως, προέκυψε... Μάνταλος; Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ανέλαβε προσωπικά το θέμα και ήρθε σε απευθείας επικοινωνία με τον Χρήστο Πανόπουλο πριν από περίπου 10 ημέρες. Εγινε μία πρώτη τηλεφωνική κουβέντα ανάμεσά τους και το κλίμα ήταν εξαιρετικό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στις 16 Ιουλίου οριστικοποιήθηκε η τελική συμφωνία, ημερομηνία που έγινε γνωστή η συμφωνία της ΑΕΚ με τους χορηγούς Fujitsu και Lancia.
Τέσσερις ημέρες μετά (δηλαδή το περασμένο Σάββατο) το αφεντικό της Ξάνθης κάλεσε τον Μάνταλο στο γραφείο του και του αποκάλυψε την προφορική του συμφωνία με τον Μελισσανίδη, προκειμένου ο παίκτης να μεταγραφεί στην Ενωση το ερχόμενο καλοκαίρι.
Ο 22χρονος έμεινε έκπληκτος και δέχθηκε ανεπιφύλακτα την πρόταση να συνεχίσει την καριέρα του στην Ενωση. Ο ίδιος θεωρεί πως η έλευσή του στους «κιτρινόμαυρους» αποτελεί τεράστια πρόκληση, καθώς με την έλευση του «τίγρη» το σωματείο έχει αλλάξει πλήρως επίπεδο.
Η συγκεκριμένη μεταγραφή αποτελεί τεράστια επιτυχία του Μελισσανίδη. Ηθελε εδώ και καιρό να ρίξει «βόμβα», αλλά η προοπτική της Γ' Εθνικής δεν τον ευνοούσε σε πολλές περιπτώσεις, καθώς η κατηγορία δεν αποτελεί δέλεαρ για αρκετούς ποδοσφαιριστές. Ακόμα κι έτσι, πάντως, ο «τίγρης» απέδειξε ότι μπορεί να χτυπήσει παίκτες από το «πάνω ράφι»".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002