Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Ιουλίου 13, 2013

SUPER DEAL ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ !!

Αποφασισμένος να πετύχει ένα τεράστιο deal αναφορικά με την ονοματοδοσία του γηπέδου είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Goal. Αναλυτικά, σε αυτό αναφέρονται τα εξής: «Αν τα 20 εκατ. ευρώ που εξασφάλισε η ΑΕΚ για την κατασκευή του νέου γηπέδου της από την επιχορήγηση που θα δώσει η Περιφέρεια Αττικής αποτελούν τα «θεμέλια» του νέου γηπέδου, η συμφωνία που επιχειρεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης για την ονοματοδοσία του «σπιτιού» της Ενωσης μπορεί να θεωρηθεί πως βάζει και τα... μπετά. Βλέπετε, οι επαφές και οι προσδοκίες που θέτει ο «τίγρης» από τη διαδικασία της «βάπτισης» του νέου γηπέδου ξεπερνούν το ποσό των 20 εκατ. ευρώ. Και όπως βεβαιώνουν στενοί συνεργάτες του, είναι πολύ κοντά στο να πετύχει τον στόχο του.
Ο Μελισσανίδης βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τρεις εταιρείες που έχουν δείξει ενδιαφέρον. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει το όνομα της Gazprom. Του ενεργειακού κολοσσού από τη Ρωσία που μπορεί με την παρουσία του στην Ενωση να εκτινάξει τη δυναμική της ομάδας. Οι επαφές του «τίγρη» με την Gazprom ενδεχομένως να είχαν οδηγήσει και σε επιτυχή συμφωνία, εάν δεν είχε προκύψει το ναυάγιο στις επαφές των Ρώσων για τη ΔΕΠΑ. Ωστόσο, παραμένουν πάντα στο παιχνίδι της ελληνικής αγοράς και στην ΑΕΚ εκτιμούν πως μπορούν να προχωρήσουν από κοινού.
Η Gazprom δεν αποτελεί μόνο τη μεγαλύτερη εταιρεία φυσικού αερίου σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και μία από τις πιο ενεργές στον χώρο του ποδοσφαίρου. Ολα ξεκίνησαν με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, που υπό την ηγεσία του ενεργειακού κολοσσού μετατράπηκε σε ευρωπαϊκή δύναμη. Το 2007 στην οικογένεια της Gazprom προστέθηκε και η γερμανική Σάλκε, της οποίας ανέλαβε την ονομασία του γηπέδου. Επενδύοντας κατά κύριο λόγο στη δυναμική των εξαιρετικών οπαδών της. Δεν είναι τυχαίο πως το συμβόλαιο της χορηγίας επεκτάθηκε έως το 2017.
Αλλη επιτυχή συνεργασία της Gazprom αποτέλεσε η ενασχόληση με τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου. Από το 2010 οι Ρώσοι αποτελούν τον βασικό χορηγό για τις εμφανίσεις και τις διαφημιστικές πινακίδες του σωματείου καθώς και υποστηρικτή των ομάδων παίδων. Στις αρχές της περσινής σεζόν η Gazprom επεκτάθηκε και εξασφάλισε τριετές συμβόλαιο ως επίσημος παγκόσμιος ενεργειακός χορηγός της πρωταθλήτριας Ευρώπης Τσέλσι. Μεταξύ άλλων, η ρωσική φίρμα αναρτάται σε επιφανή θέση στις διαφημιστικές πινακίδες του «Στάμφορντ Μπριτζ». Επίσης, από πέρυσι η εταιρεία αποτελεί επίσημο συνεργάτη του Τσάμπιονς Λιγκ.
Πέραν της Gazprom, ο Μελισσανίδης έχει επαφές με ακόμα δύο εταιρείες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την ονοματοδοσία. Είναι σαφές πως όσο μεγαλύτερο είναι το ενδιαφέρον τόσο πιο σημαντικό είναι το τελικό τίμημα που θα εισπράξει η ΑΕΚ. Ωστόσο, είναι σαφές πως οι «κιτρινόμαυροι» μπορούν να προσδοκούν σε σημαντικά έσοδα, σε βάθος χρόνου βέβαια, που μπορούν να ανοίξουν διάπλατα τον δρόμο για την κατασκευή του «παλατιού» της ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002