Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Ιουλίου 08, 2013

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Την περίπτωση Κολοβού έχει πρώτο θέμα και σήμερα η ΩΡΑ γράφοντας: "Με σχέδιο για Κολοβό! Η Ένωση επιχειρεί συντονισμένα και μεθοδικά να αξιοποιήσει τα δικά της πλεονεκτήματα, δίχως να παραγνωρίζει τις δεδομένες δυσκολίες της συγκεκριμένης υπόθεσης. Επαφές και χθες βράδυ που αύξησαν τις πιθανότητες να γίνει το μπαμ και η ΑΕΚ να αποκτήσει τον 20χρονο διεθνή μεσοεπιθετικό". Από εκεί και πέρα τονίζεται πως "προχωρά για φορ - κανόνι από την Σερβία, έχει και εναλλακτική. Ο Μπάγεβιτς επέστρεψε χθες στην Αθήνα έχοντας κάνει δύο συγκεκριμένες επαφές για τον σκόρερ που θα κλείσει άμεσα στην ΑΕΚ". Όσο για τον Μελισσανίδη; "Μυρίζει... έκπληξη πριν μιλήσει ο Τίγρης", γράφει η ΩΡΑ και εξηγεί: "Αυτό πιστεύουν οι συνεργάτες του που θεωρούν ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα "φτιάξει" τον κόσμο της ΑΕΚ πριν καν ξεκινήσει να μιλάει αύριο!".
SPORTDAY
Συνέντευξη του ανθρώπου που κινεί τα νήματα στις Ακαδημίες της Μονακό, μοντέλο που θα ακολουθήσει ο Ακης Ζήκος στην ΑΕΚ, φιλοξενεί η εφημερίδα.
LIVE SPORT
"Χοντρός τζόγος με Κολοβό", γράφει πως γίνεται η εφημερίδα, σημειώνοντας: "Φουλάρει η ΑΕΚ και καταθέτει πρόταση στον Πανιώνιο για τον 20χρονο επιθετικό, ενώ πάει και για Βαλκάνιο φορ".
GOAL
Eκτός από τη συνάντηση Μελισσανίδη - Σαββίδη που αποκαλύπτει η εφημερίδα, γράφει πως η Ένωση ψάχνει το μεταγραφικό "μπαμ" με Σέρβο φορ, ενώ παράλληλα όλοι ετοιμάζονται για την αυριανή ιστορική συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Μελισσανίδη. Σχετικά το GOAL γράφει:
"Η μέρα της επίσημης πρεμιέρας πλησιάζει και ο κόσμος της ΑΕΚ περιμένει με ανυπομονησία την επανεμφάνιση του Δημήτρη Μελισσανίδη στα κοινά του συλλόγου.
Αύριο το μεσημέρι στις 12 στα γραφεία του Ναυτικού Ομίλου Αθηνών στο Μικρολίμανο ο «τίγρης» θα παρουσιάσει τους ανθρώπους που θα ηγηθούν του ποδοσφαιρικού τμήματος (Τραϊανός Δέλλας, Νίκος Λυμπερόπουλος, Ακης Ζήκος, Βασίλης Μπορμπόκης) και το πρότζεκτ των εισιτηρίων διαρκείας.
Ο ισχυρός άνδρας της Ενωσης, πάντως, προτίθεται να ανακοινώσει εκπλήξεις που θα αφορούν το γηπεδικό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως ο Μελισσανίδης δώσει ένα μικρό στίγμα των σχεδίων του που αφορά την κατασκευή του γηπέδου της Ενωσης. Ενδέχεται δηλαδή να κάνει μία μίνι αναφορά στο θέμα στο οποίο έχει ρίξει όλο το βάρος από τη στιγμή που αποφάσισε να εμπλακεί ξανά με το σωματείο. Ουσιαστικά ο κόσμος κρέμεται από τα χείλη του.
Περιμένει να ακούσει συγκεκριμένα πλάνα για το χτίσιμο του «ναού» και λεπτομέρειες για την ανέγερσή του. Είναι δεδομένο πως το μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει πέσει πάνω σε αυτό το θέμα που θα αλλάξει την ιστορία του συλλόγου.
Αυτό που τονίζεται από ανθρώπους του περιβάλλοντος του Μελισσανίδη είναι ότι ο κόσμος της ΑΕΚ θα πρέπει να κάνει υπομονή και να μην περιμένει γρήγορες κινήσεις. Πρόκειται για μία τεράστια επένδυση και σε αυτά τα ζητήματα χρειάζονται χαμηλοί τόνοι μέχρι να υλοποιηθεί το μεγαληπόβολο έργο. Υπάρχει, μάλιστα, αισιοδοξία ότι οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2014 και η ολοκλήρωσή τους θα συνδυαστεί με την επιστροφή της ομάδας στη Super League".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002