Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Ιουλίου 31, 2013

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για τις μεταγραφικές σκέψεις στην ΑΕΚ από εδώ και εξής κάνει λόγο σήμερα η εφημερίδα στο πρώτο της θέμα: "Τρεις θέσεις βλέπουν Δέλλας - Λύμπε", γράφει και προσθέτει: "Στόπερ, αριστερό μπακ πίσω από τον Τσουμάγκα και περιφερειακό επιθετικό, για να αποκτήσει το ρόστερ την ισορροπία που ψάχνουν προπονητής και τεχνικός διευθυντής. Πάνε για Έλληνες, μόνο για κάτι εξαιρετικό που μπορεί να είναι "έξτρα" προσθήκη κοιτάνε και στο εξωτερικό. Όλα ανοιχτά για συμπληρωματικές κινήσεις με περιπτώσεις που θα προκύψουν όσο πλησιάζει στο τέλος η μεταγραφική περίοδος". Στο θέμα του γηπέδου σημειώνεται: "Έρχονται πολλά μπαμ! Συμφωνίες που θα προκαλέσουν αίσθηση ετοιμάζει ο Μελισσανίδης, πολύ πιθανό να συντομευθεί το χρονικό διάστημα που θέλει για να κάνει ανακοινώσεις".
SPORTDAY
Για τον Κουρμπέλη γράφει και σήμερα η SD η οποία τονίζει πως υπάρχει τρόπος απόκτησής του. Στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα σημειώνει: "Σε περίπου δύο εβδομάδας θα αναχωρήσει η αποστολή της ΑΕΚ για τα Χανιά του Πηλίου, όπου και θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Μέχρι τότε ο Τραϊανός Δέλλας θα επιθυμούσε να έχουν κλείσει οι όποιες εκρεμμότητες υπάρχουν για την ολοκλήρωση του υπάρχον ρόστερ της ομάδας, ώστε να δουλέψει με όλους τους παίκτες.
Σε πρώτο πλάνο για την Ένωση παραμένει η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, αφού δύσκολα οι Σταθάκης, Τσούπρος και Ντούμπερετ θα βγάλουν όλη τη χρονιά. Άλλωστε, χρειάζεται και ένας «δάσκαλος» για τους νεαρούς αυτούς παίκτες για να τους βοηθήσει στην εξέλιξή τους.
Εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση θα έχουν σημειωθεί με την επιστροφή του Ντούσαν Μπάγεβιτς από το εξωτερικό στο τέλος της εβδομάδας.
Επίσης, οι «κιτρινόμαυροι» θεωρούν την απόκτηση ενός παίκτη που θα έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται στις πτέρυγες της επίθεσης. Όσον αφορά τον ρόλο τη λύση μετά τον Τάσου Τσουμάγκα, θα δοθεί στον Πεταυράκη που έχει αφήσει καλές εντυπώσεις στο διάστημα που δοκιμάζεται στα Σπάτα.
Από εκεί και πέρα, όμως, στην ΑΕΚ θέλουν να είναι προετοιμασμένοι και για την επιστροφή της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα και ψάχνουν παίκτες που μπορούν να προσφέρουν άμεσα και στην πρώτη κατηγορία.
Στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας βρίσκονται τα ονόματα του Κολοβέτσιου και του Κοροβέση του ΠΑΣ Γιάννινα. Πιθανότατα αυτοί ανήκουν στην κατηγορία... Μάνταλου και η όποια συμφωνία γίνει για την επόμενη περίοδο".

LIVE SPORT
Τα μηνύματα που φέρεται να στέλνει ο Μελισσανίδης σε Δέλλα - Ζήκο γράφει σήμερα η LIVE SPORT: "Βγάλτε νέους παίκτες. Να παίζουν και οι 17χρονοι που αξίζουν. Εμείς δεν θα μαζεύουμε παίκτες για να τους δίνουμε δανεικούς. Θα φέρνουμε στην ΑΕΚ ποδοσφαιριστές που αργά ή γρήγορα θα παίζουν στην Εθνική. Παικτάρα ο Μπρέσεβιτς θα το δείτε όλοι", αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα ως μηνύματα του Τίγρη.
GOAL
Για τον Κάλβο επιλέγει και γράφει σήμερα η εφημερίδα: "Σενάριο για Κάλβο. Στην Κύπρο τονίζουν ότι η Ένωση φλερτάρει με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό της Ανόρθωσης", αναφέρεται χαρακτηριστικά ενώ τονίζεται πως "ο Μελισσανίδης ασχολείται με τις κινήσεις του επόμενου καλοκαιριού".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002