Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Νοεμβρίου 18, 2008

ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ..ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ..ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ

Ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ Στέλιος Μανωλάς -απομένει το τυπικό μέρος της ανακοίνωσης από την ΠΑΕ για να επικυρωθεί η έναρξη της συνεργασίας του με την Ένωση- εξουσιοδοτήθηκε από τους μετόχους να μιλήσει με τον προπονητή των τίτλων. Και το έκανε.

Η συμφωνία δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί, ωστόσο οι πιθανότητες είναι σαφώς περισσότερες από ότι χθες. Στην επικοινωνία που είχε με τον Μανωλά, ο Μπάγεβιτς έλαβε εγγυήσεις ότι η διοίκηση θα σταθεί στο πλευρό του και θα τον θωρακίσει απόλυτα. Ωστόσο η δεδομένη πρόθεση των μετόχων να εξαλείψουν τις αντιδράσεις, δεν εξασφαλίζει ότι θα το καταφέρουν κιόλας.

Η στάση των οργανωμένων εξακολουθεί να απασχολεί τον Μπάγεβιτς. Βίωσε μια κόλαση όταν επέστρεψε στην ομάδα και την αντιμετώπισε με αξιοπρέπεια. Ωστόσο το στομάχι του δύσκολα θα αντέξει άλλα γεγονότα σαν και εκείνα στο γήπεδο του Ακράτητου.

Ο ίδιος πλέον δεν το κρύβει ότι βρίσκεται σε επαφές με ανθρώπους της ΑΕΚ. Σύντομα θα μιλήσει και με τους μετόχους. "Το σκέφτομαι" είναι η λακωνική απάντηση σε όσους επικοινωνούν μαζί του για να τον ρωτήσουν αν είναι εφικτή η δεύτερη επιστροφή του στην Ένωση.

Ο ρόλος του Μανωλά θα είναι καθοριστικός στην προσπάθεια της ΠΑΕ να πείσει τον άνθρωπο που έχει συνδέσει το όνομα του με τα έξι (από τα ένδεκα συνολικά) τελευταία πρωταθλήματα της ΑΕΚ (δύο ως παίκτης και τέσσερα ο προπονητής).

Από τις κινήσεις του παλαίμαχου κεντρικού αμυντικού θα εξαρτηθούν πολλά. Θα προσεγγίσει τους οργανωμένους αναλύοντάς τους τα θετικά τις επιστροφής του Μπάγεβιτς ώστε να εξασφαλίσει την πολυπόθητη ηρεμία στην εξέδρα; Θα βρει τον τρόπο να αποτρέψει μια πιθανή διχόνοια που θα φέρει την ΑΕΚ ακόμα πιο πίσω;

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT 24, ο Σερβοέλληνας τεχνικός άρχισε να το σκέφτεται σοβαρά ακριβώς επειδή ενεργοποιείται ο Μανωλάς σε έναν ρόλο πολύ νευραλγικό. Ξέρει ότι με την παρουσία του Στέλιου θα έχει ένα σημαντικό στήριγμα ώστε να δουλέψει ήρεμα και αποδοτικά.

Κατ' οίκον... διαπραγματεύσεις

Η επιθυμία των ανθρώπων της ΑΕΚ να αναλάβει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς την τεχνική ηγεσία του συλλόγου είναι δεδομένη. Άλλωστε αυτό αποδεικνύεται και από τις τελευταίες εξελίξεις, σύμφωνα με τις οποίες άνθρωποι της Ένωσης βρίσκονται στο σπίτι του Σερβοέλληνα τεχνικού, ασκώντας του ασφυκτικό πρέσινγκ, προκειμένου να του αποσπάσουν το πολυπόθητο "ναι".

Η περίπτωση του Νίκου Κωστένογλου δεν πρέπει να αποκλειστεί, ωστόσο πλέον είναι η επιλαχούσα. Οι μέτοχοι έχουν ρίξει το βάρος των προσπαθειών τους να πείσουν τον Ντούσκο να επιστρέψει και έχουν καλούς λόγους να πιστεύουν ότι θα τα καταφέρουν. Πρώτο και σημαντικότερο όλων τη διάθεση του ίδιου του Μπάγεβιτς να κάτσει και πάλι στον κιτρινόμαυρο πάγκο. Την Τετάρτη άλλωστε αναμένεται η επιστροφή του κ. Νοτιά, ο οποίος θα έχει συνάντηση με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ώστε να ολοκληρωθεί -αν όχι η συμφωνία- η επαφή με τον Σερβοέλληνα τεχνικό.

O ρόλος του Λάκη Νικολάου

Μπορεί η παρουσία του Μανωλά να είναι καταλυτική σε ότι αφορά την περίπτωση του Ντούσαν Μπάγεβιτς, όμως ο άνθρωπος που έφερε κοντά τους μεγαλομετόχους και τον σερβοέλληνα τεχνικό είναι ο Λάκης Νικολάου.

Οι σχέσεις του με τους μεγαλομετόχους έχουν αποκατασταθεί σε μεγάλο βαθμό μετά την αποχώρηση του Ντέμη Νικολαϊδη από την προεδρία και αυτός ήταν ο άνθρωπος που κατάφερε να τους πείσει να ασχοληθούν ζεστά με την περίπτωση του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Οι μεγαλομέτοχοι φαίνεται πως συντάσσονται τελικά με την άποψη του Λάκη Νικολάου και με την παρουσία του Μανωλά σε σημαντικό πόστο, κέρδισε πολύ έδαφος η περίπτωση συμφωνίας με το Ντούσαν Μπάγεβιτς. Χθες άλλωστε το βράδυ στο σπίτι του Λάκη Νικολάου βρέθηκε ο τεχνικός μαζί με κάποιους μεγαλομετόχους (σίγουρα παρόντες οι Κούλης και Παππάς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002