Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Νοεμβρίου 20, 2008

Η ΝΕΑ ΜΕΡΑ..ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ..


Η τρίτη εποχή του Ντούσαν Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ αρχίζει σήμερα (20/11). Η πρόσληψη του Σερβοέλληνα τεχνικού θα επισημοποιηθεί το πρωί και το μεσημέρι θα αναλάβει την προπόνηση της ομάδας στους Θρακομακεδόνες. Η συμφωνία είναι οριστική και απλώς απομένει το τυπικό της σκέλος. Πληροφορίες αναφέρουν πως; Η διάρκεια του συμβολαίου θα είναι 2,5 ετών, αλλά αυτό έχει μικρή σημασία…

Ο 60χρονος προπονητής έχει πιάσει ήδη δουλειά, καθώς χθες το απόγευμα είχε συνάντηση με τους Αντώνη Κέζο και Χριστόφορο Κόλα, οι οποίοι ανέλαβαν να προπονούν τους «κιτρινόμαυρους» τις τελευταίες ημέρες, παρουσία και του Στέλιου Μανωλά, του Λάκη Νικολάου και του Γιάννη Μπουρουτζίκα. Ο πρώτος εκ των τριών τελευταίων αναλαμβάνει πόστο τεχνικού διευθυντή, ο δεύτερος θα έχει συμβουλευτικό ρόλο στην ομάδα και ο τρίτος θα είναι, όπως συμβαίνει εδώ και χρόνια, συνεργάτης του Μπάγεβιτς και γυμναστής της ομάδας. Ο Λύσανδρος Γεωργαμλής θα είναι ο βοηθός του προπονητή.

Βασικό μέλημα των διοικούντων είναι πλέον η εξασφάλιση της συναίνεσης και ο περιορισμός των αντιδράσεων. Ήδη έχουν γίνει και θα γίνουν κι άλλες επαφές με τους οργανωμένους, ενώ προς αυτή την κατεύθυνση θα βοηθήσει ο Στέλιος Μανωλάς και κάποιοι παλαίμαχοι της ομάδας, προς τους οποίους έχει γίνει «άνοιγμα». Πάντως ο Ντούσαν Μπάγεβιτς φαίνεται πως πλέον δεν σκέφτεται τόσο τις αντιδράσεις εναντίον του. Στο ερώτημα «πιστεύετε ότι θα σας δημιουργήσουν πρόβλημα οι αντιδράσεις οπαδών;» απάντησε: «Όχι, εντάξει, δεν έχω κανένα πρόβλημα τώρα...».

Η επόμενη μέρα περιλαμβάνει την επιλογή προέδρου. Ο Νίκος Νοτιάς θα ήταν ιδανική επιλογή, ωστόσο ο ίδιος είναι επιφυλακτικός και δεδομένου ότι η έδρα των επιχειρήσεών του βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, ίσως γίνει άλλη επιλογή. Πάντως τόσο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, όσο και οι υπόλοιποι μέτοχοι έχουν δεσμευτεί πως θα επενδύσουν σημαντικά ποσά για την ενίσχυση της ομάδας στη μεταγραφική περίοδο που έρχεται και στις επόμενες.

Η πλειοψηφία «υπέρ», αλλά η μειοψηφία… έντονη

Σαφή θέση υπέρ της πρόσληψης του Ντούσαν Μπάγεβιτς παίρνει η πλειοψηφία των φιλάθλων. Η δημοσκόπηση του www.sport-fm.gr (στην οποία πάντως δεν υπάρχει ο περιορισμός συμμετοχής σε φιλάθλους της ΑΕΚ) είναι ενδεικτική του κλίματος. Το πρωί της Πέμπτης σε σύνολο 7.209 ψήφων το 67% (4.823 άτομα) τασσόταν υπέρ και το 33% (2.386 άτομα) κατά στο ερώτημα «Συμφωνείτε με την επιστροφή του Ντούσαν Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ;».

Οι… αντιφρονούντες μπορεί να είναι λιγότεροι, ωστόσο οι θέσεις τους είναι πιο σκληροπυρηνικές. Στα σκαλοπάτια της εισόδου των γραφείων της ΠΑΕ ΑΕΚ έχουν γραφτεί συνθήματα κατά του Μπάγεβιτς (με τον χαρακτηρισμό «προδότη»), αλλά και κατά της διοίκησης. «Έξω ο προδότης» και «Μέτοχοι, τι ρόλο βαράτε», ήταν ορισμένα εξ αυτών, που πάντως σβήστηκαν γρήγορα. Στην ιστοσελίδα της «Original» υπήρχε το μήνυμα ««Παλιό γνωμικό: Όποιος σπέρνει Μπάγεβιτς, θερίζει θύελλες», παρά το γεγονός ότι ο ηγέτης του μεγαλύτερου συνδέσμου οργανωμένων ζήτησε σε όσους αντιτίθενται στην επιστροφή του Ντούσαν Μπάγεβιτς να μην εκδηλώνουν με ακραίους τρόπους τη διαφωνία τους, προς όφελος της ομάδας. Πάντως υπάρχει έντονη ανησυχία για τη στάση των περίπου 2.000 φιλάθλων, στην πλειοψηφία τους μελών της «Original», που θα είναι στις εξέδρες στο ματς με τον ΟΦΗ στο «Παγκρήτιο», όπου θα κάνει ντεμπούτο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Δεν αλλάζει το ιατρικό τιμ

Η ενδεχόμενη επιστροφή του Λάκη Νικολάου δεν σηματοδοτεί αλλαγές στο ιατρικό τιμ της ΑΕΚ, του οποίου θα εξακολουθεί να ηγείται ο Γιάννης Λεβάκος. Άγνωστο όμως είναι αν θα παραμείνει και ο φυσιοθεραπευτής, Χρήστος Καρβουνίδης, ο οποίος πέρασε χθες από τα γραφεία του συλλόγου, προκειμένου να ενημερωθεί τι μέλλει γενέσθαι, τη στιγμή που επιστρέφει σε αυτή τη θέση ο Νίκος Πανταζής. Πιθανότατα δεν θα αντικατασταθεί ο Δημήτρης Μάρκος ως αρχισκάουτερ, ούτε ο Τόνι Σαβέφσκι ως υπεύθυνος ακαδημιών.

Επιστρέφουν οι διεθνείς

Στις προπονήσεις της ΑΕΚ επιστρέφουν σήμερα το απόγευμα οι διεθνείς. Οι Μπασινάς και Πλιάτσικας αγωνίστηκαν στο φιλικό της Ελλάδας με την Ιταλία (ο πρώτος σε όλο το ματς, ο δεύτερος σαν αλλαγή στα τελευταία τέσσερα λεπτά κάνοντας ντεμπούτο), ο Γκέντσογλου στο φιλικό των Ελπίδων με την Ελβετία πέρασε στο 54’ στη θέση του Δημούτσου, ενώ σε όλο το ματς της Σουηδίας με την Ολλανδία στο «Φίλιπς Στάντιον» έπαιξε ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς (ήττα με 3-1 για την ομάδα του). Παράλληλα επανέρχεται και ο διεθνής με τις Ελπίδες της Φινλανδίας, Περπαρίμ Χετεμάι.

Στον αγωνιστικό τομέα, το πιθανότερο είναι ο Μάχο να αντικαταστήσει τον Σάχα κάτω από τα δοκάρια, καθώς ο Αργεντινός τερματοφύλακας έχει ενοχλήσεις στην ποδοκνημική και κάνει θεραπεία. Ο Πελετιέρι δεν προπονείται σε φουλ ρυθμούς, αφού είναι επιβαρυμένος αγωνιστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002