Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Νοεμβρίου 21, 2008

ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ...ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Το πρώτο δείγμα της επιστροφής του Ντούσαν Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ ήταν ενθαρρυντικό. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός όχι μόνο έπιασε δουλειά, αλλά κατά τη διάρκεια της προπόνησης αποθεώθηκε από περίπου 300 οπαδούς. Το «Ντούσαν- Ντούσαν» ακούστηκε πολλές φορές από τα στόματα των υποστηρικτών του και οι εκδηλώσεις λατρείας συνεχίστηκαν. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε γύρω στις 17:30 και ο 60χρονος ζήτησε την αποχώρηση τους. Η έκκληση του αυτή δεν εισακούστηκε και κατευθυνόμενος προς τα αποδυτήρια έγινε δεκτός με ενθουσιασμό, ενώ ορισμένοι τον αγκάλιασαν και τον φίλησαν!

Βέβαια, ένας είχε διαφορετική άποψη. Ο συγκεκριμένος φίλαθλος ξέσπασε εναντίον του 60χρονου κόουτς, φωνάζοντας το… κλασικό: «Φύγε προδότη»! Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση του Στέλιου Μανωλά, όμως, η κατάσταση εκτονώθηκε και η προπόνηση συνεχίστηκε σε ευχάριστους ρυθμούς. Η ανακοίνωση της πρόσληψής του θα αναρτηθεί την Παρασκευή, τη μέρα δηλαδή που ο 60χρονος θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου: «Ο προπονητής της ομάδας, κ.Ντούσαν Μπάγεβιτς θα παραχωρήσει αύριο συνέντευξη Τύπου, στην αίθουσα Τύπου του Ολυμπιακού Σταδίου, στις 13.00. Η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη δημοσιογραφικής ταυτότητας.», η ανακοίνωση της ΠΑΕ. Πάντως, σήμερα δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ας μην πούμε τα μισά σήμερα και τα μισά αύριο. Αύριο όλα μαζί. Καλή επιτυχία και σε σας δίπλα μου».

Νωρίτερα, ο Σερβοέλληνας τεχνικός έκανε την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες (στις 14:20). Το "παρών" έδωσαν οι Τάκης Κανελλόπουλος και Νίκος Κούλης, οι οποίοι ανέλαβαν τις συστάσεις… Αξίζει να σημειωθεί πως οι ποδοσφαιριστές ειδοποιήθηκαν από τους διοικούντες να βρεθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις νωρίτερα από την ώρα που είχε οριστεί η προπόνηση. Στις 16:05 επιτράπηκε η είσοδος στους δημοσιογράφους, φωτορεπόρτερ και κάμεραμαν. Κατόπιν εντολής του «Ντούσκο» επετράπη η είσοδος και στους φιλάθλους, οι οποίοι τον αποθέωσαν. Πέραν εκείνου που αναφέραμε παραπάνω… H τρίτη εποχή του Ντούσαν Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ άρχισε. Πληροφορίες αναφέρουν πως η διάρκεια του συμβολαίου θα είναι 2,5 χρόνια.

Πέραν του Σερβοέλληνα, ο Μανωλάς αναλαμβάνει πόστο τεχνικού διευθυντή, ο Νικολάου θα έχει συμβουλευτικό ρόλο στην ομάδα και ο Μπουρουτζίκας θα είναι, όπως συμβαίνει εδώ και χρόνια, συνεργάτης του Μπάγεβιτς και γυμναστής της ομάδας. Ο Λύσανδρος Γεωργαμλής θα είναι ο βοηθός του προπονητή.

Η επόμενη μέρα περιλαμβάνει την επιλογή προέδρου. Ο Νίκος Νοτιάς θα ήταν ιδανική επιλογή, όμως ο ίδιος είναι επιφυλακτικός και δεδομένου ότι η έδρα των επιχειρήσεών του βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, ίσως γίνει άλλη επιλογή. Πάντως, τόσο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, όσο και οι υπόλοιποι μέτοχοι έχουν δεσμευτεί πως θα επενδύσουν σημαντικά ποσά για την ενίσχυση της ομάδας στη μεταγραφική περίοδο που έρχεται.

Έκπληξη με Μαντούκα- Ενσαλίβα!

Η πρώτη προπόνηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς έκρυβε εκπλήξεις. Ασφαλή συμπεράσματα για την ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στον ΟΦΗ δεν μπορούν να βγουν, μια και οι Μαϊστόροβιτς, Μπασινάς και Πελετιέρι δεν ακολούθησαν το πλήρες πρόγραμμα. Οι δύο πρώτοι προέρχονται από εθνικές υποχρεώσεις και προτιμήθηκε να ξεκουραστούν, την ώρα που ο Αργεντινός ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης (η κατάστασή του βελτιώνεται και θα ανεβάσει ρυθμούς από Δευτέρα).

Στα τελευταία λεπτά της σημερινής προπόνησης ο Νίκος Γεωργέας ένιωσε ενοχλήσεις στην περιοχή του αριστερού δικέφαλου μηριαίου και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν τράβηγμα. Του χορηγήθηκε αντιφλεγμονώδης και αντιοιδηματική αγωγή και θα υποβληθεί σε φυσικοθεραπευτική αγωγή. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Δευτέρα.

Το μοναδικό αξιοπρόσεκτο πάντως ήταν η συμμετοχή των Μαντούκα και Ενσαλίβα στην «βασική» ενδεκάδα του διπλού. Θυμίζουμε πως ο πρώτος ταλαιπωρείτο εδώ και αρκετούς μήνες από τραυματισμό, ενώ ο δεύτερος δεν υπολογιζόταν από τον Γιώργο Δώνη… Ο Σερβοέλληνας έδειξε να προτιμά το σύστημα 4-4-2 και στην ενδεκάδα των βασικών χρησιμοποίησε τους: Σάχα, Λαγό (αριστερό μπακ αντί του Χουνφράν), Κυργιάκο, Αλεξόπουλο, Γεωργέα, Ενσαλίβα, Καφέ, Μαντούκα (αριστερό χαφ), Ζορμπά (δεξιά αντί του Σκόκο που έπαιξε στους αναπληρωματικούς), Μπλάνκο και Παυλή (αντί των Εντίνιο- Τζεμπούρ που έπαιξαν με τη δεύτερη ομάδα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002