Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Νοεμβρίου 18, 2008

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ..!!!

Πιέσεις στον Ντούσαν Μπάγεβιτς φαίνεται πως ασκούν στην ΑΕΚ, με σκοπό την επιστροφή του Σερβοέλληνα τεχνικού στον πάγκο της ομάδας για δεύτερη φορά και τρίτη θητεία! Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», οι μέτοχοι της ΠΑΕ έχουν ως πρώτη τους επιλογή και θεωρούν ιδανική λύση τον 60χρονο προπονητή και καταβάλουν προσπάθεια να τον πείσουν. Σε αυτή αρωγοί στέκονται ο Στέλιος Μανωλάς, που αναλαμβάνει πόστο τεχνικού διευθυντή στην ομάδα, αλλά και ο επιστήθιος φίλος του Λάκης Νικολάου, ο οποίος δεν αποκλείεται να «ενεργοποιηθεί» ξανά στην ΠΑΕ σε ενδεχόμενη επιστροφή του Μπάγεβιτς. Ο τελευταίος, που χθες δεν έδωσε τελικά τα χέρια με τον Αστέρα Τρίπολης (για πολλούς διόλου τυχαία) είναι αρκετά διστακτικός για την ώρα, τόσο λόγω των αντιδράσεων που θα προκύψουν από μερίδα οπαδών, όσο και λόγω της υπάρχουσας κατάστασης στην ομάδα. Μπορεί προ ημερών να απέκλειε το ενδεχόμενο εμπλοκής του στην ΑΕΚ, αλλά το βέβαιο είναι πως πλέον δεν είναι κατηγορηματικά αρνητικός.

Αντιδρά η Original

«Έλα Ντούσαν στον λαό σου... Να θυμηθούμε τα παλιά. Να αποκτήσει νέο ενδιαφέρον η ζωή μας. ΥΓ.: όποιος μιλάει για επιστροφή, να φέρει και τον Μάκαρο για πρόεδρο, όλοι οι επιτυχημένοι μαζί!». Το μήνυμα αυτό υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα της «Original» και δείχνει πως οι οργανωμένοι είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο επιστροφής του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Πάντως ο Σερβοέλληνας τεχνικός έχει πολλούς υποστηρικτές στις τάξεις των υπολοίπων φιλάθλων της ΑΕΚ.

Έχασε έδαφος ο Κωστένογλου

Η περίπτωση Μπάγεβιτς παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες και για το λόγο αυτό οι μέτοχοι της ΑΕΚ εξετάζουν κι άλλες λύσεις. Το ενδεχόμενο να αναλάβει ο Νίκος Κωστένογλου, που μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας ήταν φαβορί, έχει αρχίσει να… χάνει έδαφος, καθώς αφενός ζητεί εγγυήσεις πως θα έχει την ευκαιρία να συνεχίσει στον πάγκο και μετά το καλοκαίρι, ενώ αρκετοί μέτοχοι θεωρούν πως οι συνθήκες στην ομάδα δεν είναι ίδιες με εκείνες της περασμένης περιόδου, όταν είχε διαδεχτεί τον Φερέρ. Πλέον θα κληθεί να αντικαταστήσει έναν προπονητή που είχε την αποδοχή των παικτών, ενώ το υλικό της ομάδας έχει διαφοροποιηθεί σημαντικά.

Έτσι ο Έβαλντ Λίνεν παρουσιάζεται ως η πρώτη εναλλακτική επιλογή. Ο Γερμανός τεχνικός μετά το διαζύγιό του με τον Πανιώνιο δεν έκρυψε πως θα συνέχιζε την καριέρα του στην Ελλάδα, αλλά μόνο για χάρη μίας μεγάλης ομάδας. Θεωρείται πιο έτοιμος και έμπειρος προπονητής από τον Νίκο Κωστένογλου, ενώ διαθέτει και άριστη γνώση της ελληνικής πραγματικότητας, την οποία έμαθε από την καλή και την ανάποδη στα δύο και πλέον χρόνια που βρίσκεται στην Ελλάδα. Πρόθεση των διοικούντων την ΠΑΕ είναι να έχει «κλείσει» το θέμα προπονητή το αργότερο μέχρι την Πέμπτη.

Η ώρα του Μάχο;

Ο Σεμπαστιάν Σάχα έχει μία φλεγμονή στην ποδοκνημική, ακολουθεί θεραπευτική αγωγή και η συμμετοχή του στον κυριακάτικο αγώνα απέναντι στον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο (16:45) είναι αμφίβολη. Ο Γιούργκεν Μάχο είναι έτοιμος να πάρει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια, αν χρειαστεί, για πρώτη φορά την τρέχουσα περίοδο σε αγώνα πρωταθλήματος. Ο Αυστριακός τερματοφύλακας έχει ένα πρόβλημα στο μάτι, αλλά μπορεί να αναβάλει την επέμβαση (που θα τον κρατήσει εκτός προπονήσεων για μία μέρα) ως την επόμενη εβδομάδα.

Η προετοιμασία άρχισε υπό τις οδηγίες του Χριστόφορου Κόλα και του Αντώνη Κέζου χωρίς τους διεθνείς Μπασινά, Πλιάτσικα, Γκέντσογλου, Μαϊστόροβιτς και Χετεμάι, που θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Πέμπτη. Ετοιμοπόλεμος είναι πλέον ο Σωτήρης Κυργιάκος, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί στην αποστολή και ο Γκουστάβο Μαντούκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002